Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
#5689: azaz 😊
Nem pont ide, de máshova nem tudom😊
Régebben jelent meg egy orosz nyelvû és fejlesztésû terepjárós játék, amiben egy fix, hosszú útvonalat kellett teljesíteni. Élõben is volt vagy van ilyen verseny, az alapján készült a játék.
Nem az Uaz 4x4-re gondolok, de hasonló hozzá.
Ötletek?
Elõre is köszi
#5685: ellopta a Crysis <#hehe>#hehe>
Battlefield: Bad Company
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amúgy érdekes hogy pl a sûrû növényzet hova tûnt a játékból? 😊))
Az elsõ prezentációs képek közül az 1ik
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Commandos1 dá beszt.
PSN ID.: Beegabor
Így az elejébõl ítélve, azt mondanám hogy messze a legjobb 2-dik VH-s game amivel valaha játszottam (grafikát leszámítva ofc.. de attól most tekintsünk el) de sajna máshol írták hogy csak az elején ilyen jó, utána átmegy sima piffpuff styleba 😞
az a vicces hogy már totál kipörgettem a gamét és eddig nekem sem tûnt fel hogy nincs dinamikus árnyék😄DDD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Crysis szintû gépigénnyel lehetne csak megoldani,abban meg nincs pénz...
Per Aspera Ad Inferi.
+