Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
LoL:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
rFactor

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
James bond Quantum of Solace Demo

A demo alapján ettõl sem kell hasraesni, semmilyen tekintetben..

w77d
Crysis warhead a létezõ legmagasabb beállításokkal:

ChuckyHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor megrendelem mp-rõl😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

van

ChuckyHUN
vanmár jó crack amivel emgy minden mód?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

w77d
akkor tõlem is fifa09 😊

inter94
Fifa 09

PES 2009 DEMO

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Maxtreme
Az már biztos. De attól még szvsz egész tûrhetõen néz ki.
Ennek örömére még 1-2 Clear sky kép 😄

zzeN
Crysis-tól évezredekre van ez...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

fery02
Hogyne lenne. Manapság már nem sok fejlesztõ meri megkockáztatni, hogy egy játékából ki hagyja a multit.
Amúgy hallottam néhányaktól, hogy ennek az új STALKER-nek a grafja veri a Crysis-t. Nem tudom ebbõl mi igaz. De mindenesetre tényleg elég szép effektek vannak benne. A dinamikus füst láttán csak lestem pl.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ChuckyHUN
van ebben multi?

Hmuda
Stalker - Clear Sky folyt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Stalker - Clear Sky

Sajnos a textúrák minimumon vannak, az egyik kompromisszum a legjobb fényeffektekért cserébe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Snexi
ránézésre is jobb a fifánál?ezeken a képeken semmi más nem látszik mint a grafika,az új fifa grafikája pedig mérföldekkel jobb mint az új pesé

Grat.:|

Végre fejlõdött valamit a FIFA(nem vagyok egy Fifa fan,de el kell ismernem) és megint megy a piszkálódás...

passatgt
na ez már képek alapján is jobb a fifánál😊

jóféle xD

inter94
PES 2009 DEMO

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Maxtreme
Clear sky part 2:

Maxtreme
Stalker Clear Sky

Bence94
ja.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DJ RX7
maxon megy?

:3

Bence94
1nsane nekem is ott figyel a polcomon jó lenne egy 2nsane 1nsane 2...viszont az egy más tészta mint ez.1nsane fejleszzõi csinálták a screamer 4x4-et ami inkább ehhez hasonlítható az is megvan.nekem tetszik a játék és nem a city-ék csinálták hanem egy új asszem valami cseh csapat.

fery02
Szerintem mai viszonyban egy teljesen átlagosnak mondható játék, ami ha azt nézzük, hogy a City interactive készítette nem is rossz próbálkozás, bár hangulatban meg se közelíti a magyarok 1NSANE-jét. Csak azért próbáltam ki, mert a környezet textúra minõségét tekintve talán elfut majd nálam normálisan. El is futott default beállításon, 1024*768-ban játszható sebességgel, kb így is nézett ki, mint a képeken, de valahogy nem éreztem késztetést, hogy játszak vele, ezért 1 óra nyúzás után letöröltem. Az mindenesetre tetszett, hogy a free roam-ban az utakon közlekednek civilek is, bár az 1NSANE esetében erre a hiányosságra valamiért véletlenül sem gondoltam annak idején. 😊

fery02
Hogy én mióta vágyakozok az 1NSANE óta egy hasonló játékra. 😮
Nagyon szépen köszi a képeket, ezt ki kell próbálni.

Firerock
na ilyenek kellenek ide😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bence94
MOTORM4X DEMO:Fejlesztõknek elsõ játéka de nagyon jó szép grafika,jó fizika,törés nem annyira,koszolódás tuning, többféle verseny, free roam!

😄

Firerock
értettem😄
köszönöm😊
rakhatnátok be jó sport játékokból képeket
vagy iylen ismeretlenebb játékokból
mert Crysisbõl van 5000 meg a többibõl is,kicsit sok és felesleges szerintem

grebber
World in Conflict stratégia!

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
Jobbfajta RTS, bázisépítgetés nélkül.

Firerock
ez milyen játék?

Maxtreme
Hogy ne csak új gamek legyenek, némi f.é.l.e.l.e.m. 😊
Fear:

tõlem is akkor egy kis warhead

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Maxtreme
és Crysis Warhead part 2

Maxtreme
Crysis Warhead Part 1

fery02
Szerintem ilyen FEAR + Mátrix szerû lesz tõle a játék, az elsõ pár perc biztos jó pofa vele, de nekem ezért nem éri meg leszedni 300 valahány megát. Fõleg, hogy állítólag fagy egy bizonyos résznél. Nálam az ilyen játékok kerülõsek.

SZilaJMaGGoT
Ez valami mod Max Payne 2-höz?? Szerintem elég gusztustalanul nézki, ha szépíteni akartak rajta, szerintem nagyon elkúrták, nagyon mûanyag kinézetõ az egész... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Crysis Warhead

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Bence94
Közben part 2:

Bence94
MP2:EoS : Plaza Raid

Elõtte

Közben

Utána

Bence94
nem tudom pontosan mitõl függ még de majd kiderül viszont ennyit tudok már.ha kézifegyverrrel vagy akkor c+space és csap egy hatalmasat a földre lassítottban ha nehéz fegyverrel vagy ott is c+space éshátradõl mint neo.shift plusz irány gombokkal lehet valamikor verekedni sajnos ha felveszek egy fegyvert akkor nem tudok normálisan kung fuzni de valahogy biztos lehet. ennyi eddig 😄

Maxtreme
Ez rohadt jó, anno próbáltam. Csak sajna 1 bizonyos map után ki fog lépni töltés közben 😞
Skippelheted azt a pályát, de sajna még lesz pár iylen.

arty: Nem vagyok 😊

Shep
Rendes oldalra vetõdést, hogy csinálod ezzel a moddal, mert nekem mindig csak így pörög vagy mit csinál, ezért is nem játszottam vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja ide se ártana egy HG...

arty
Maxtreme nem vagy itt házigazda? Jolenne ha képek lennének az állando offtopik helyett és moderálva lenne a topik ... 😞

pl ez a hsz is mehetne a levesbe, hiszen képet én se raktam 😞

Forza.

Bence94
Max Payne 2: Elements of Style 1.5
Ha végigvitted az alapot és szeretnél egy akció játékot akkor ez a tied!
Imádom új mozdulatok,hangok,pályák stb.

mila69en
hát nekem ugyis aza kedvencem igy nem kérdéses<#zavart2> meg remélem nyomnak hozzá sok addont meg olyan modot ahol a férfiu babakat meglehet híni teázi a barbi házba<#idiota>

Maxtreme
Pedig 1 hónap elteltével, nude patchet is biztosítanak hozzá. Így már azért meggondolandó nem? <#idiota><#idiota><#idiota>