Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A demo alapján ettõl sem kell hasraesni, semmilyen tekintetben..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
PES 2009 DEMO

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ennek örömére még 1-2 Clear sky kép 😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amúgy hallottam néhányaktól, hogy ennek az új STALKER-nek a grafja veri a Crysis-t. Nem tudom ebbõl mi igaz. De mindenesetre tényleg elég szép effektek vannak benne. A dinamikus füst láttán csak lestem pl.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sajnos a textúrák minimumon vannak, az egyik kompromisszum a legjobb fényeffektekért cserébe.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Végre fejlõdött valamit a FIFA(nem vagyok egy Fifa fan,de el kell ismernem) és megint megy a piszkálódás...
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nagyon szépen köszi a képeket, ezt ki kell próbálni.
😄GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
köszönöm😊
rakhatnátok be jó sport játékokból képeket
vagy iylen ismeretlenebb játékokból
mert Crysisbõl van 5000 meg a többibõl is,kicsit sok és felesleges szerintem
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Elõtte
Közben

Utána
Skippelheted azt a pályát, de sajna még lesz pár iylen.
arty: Nem vagyok 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pl ez a hsz is mehetne a levesbe, hiszen képet én se raktam 😞
Forza.
Ha végigvitted az alapot és szeretnél egy akció játékot akkor ez a tied!
Imádom új mozdulatok,hangok,pályák stb.

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive