15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#8140 kocsi tükröződések tényleg szépek! de ezt a világító eget meg világító aszfaltot nem tudom hova tenni -
#8139 hát igen
kicsit szarok lettek a képek
ez egy bizonyos időjárásnál ilyen csak
amúgy nagyonjó:) -
#8138 Ez aztán Realizmus, hogy nem folyt ki a készítő szeme :D -
#8137 RealizmIV mod. :) -
#8136 akkor mi? mert alapból nem világít így az égbolt:D -
#8135 Ez nem enbseries -
#8134 ez az enbseries csak art neki:( úgy világít az ég mintha atomrobbanás lenne:/ -
#8133 hoyg en csak a retkes xboxról legyenek képek:)
GTA IV
-
#8132 Forza Motorsport 3 (xbox360) @ 02
( a képek minősége sajna csak ilyen:( szarul tömörit a forza)
-
#8131 Hát nem egy szépség. -
#8130 Forza Motorsport 3 (xbox360)
-
#8129 PES 2010 :D
-
#8128 Star Wars The Force Unleashed (második adag)
-
#8127 ejja lig várom, hogy megjelenjen végre a boltok polcain, túl nagy a mérete lewarezolni XD -
#8126 akár... -
#8125 nem néz ki csunyán ez az uj SW
e8400, 3gb ram, ati 4850, xp-n érdemes kipróbálni? (1680as felbontás érdekelne) -
#8124 tőlem is
Star Wars The Force Unleashead
-
#8123 Star Wars The Force Unleashed
-
#8122 Stalker Call of Pripyat
-
#8121 úgy legyen. -
#8120 de olvass és értelmezz: OFF vége részünkről, erre te meg folytatod 1 nap múltán? -
#8119 Fejléc:
"Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... " -
#8118 elnézést ez a Left4Dead topik? Nem? akkor tipli urak! -
#8117 Vagy TLJ2 vagy csak Dreamfall. De nincs Dreamfall 2, bár lenne. -
Neoncsoves #8116 most minek vegyenek fel új hangokat ha ezek tökéletesek? apropo, L4D1-ben is ezt használták, és szerettek volna megtartani dolgokat az 1-ből. Megmondták, hogy a régi fegyókat átviszik 2-be. Azt nem mondták, hogy lecserélnek akármit is... -
pirosBoci #8115 DE HA MEGFIGYELED, olyan luasták, hogy a colt meg a shoti hangja a CS:S(2004) Bül van berakva ennnyit az ujjitásokrol..... -
Neoncsoves #8114 á kicsit hülyén írtam le, szal én fail :D
egyébként azért nézd meg majd nov 4.én a public demot... megéri legalább kipróbálni! -
#8113 fail részemről.azthittem az 1-re mondod. -
Neoncsoves #8112 l4d2-vel játszottál? hmm ha nem vetted meg hogyan demoztál?:)
amúgy off vége -
#8111 képzeld játszottam, sőt még régen mondta ezt a Valve, de természetesen én vagyok a hülye mert nem védem azt a szar céget ami beállt a lehúzók sorába. részemről itt vége az OFFnak. -
Neoncsoves #8110 ez biztos nem lett volna update ingyen. engine update nem nagyon szokott DLCként lenni. (najó TF2nél volt). de ha játszanál a játékkal, meglátnád, hogy ez miért nem DLC... -
#8109 ez elvileg egy UPDATE lett volna INGYEN,ahhoz képest a 7k nagy lehúzás nemde? -
Neoncsoves #8108 7ezer ft előrendelve 4es packban fejenként. nem akkora lehúzás mint a 12k... majd meglátjátok november 4.én ti is, hogy sokkal jobb és nehéz lett volna az 1ben meg valósítani az egészet. full más az egésznek még a hangulata is! -
#8107 Már mért ne tudnák?? Ugyanaz az engine, 1-2 újítást leszámítva, de frissítés formájában megoldható lett volna az egész... -
#8106 kb. majdnem ugyan az mint az 1. nagy lehúzás az egész -
Neoncsoves #8105 az 1nél ez 100x jobb. a sebzés, stb. 1-el nem hiszem hogy megtudnák ugyan ezt csinálni. -
#8104 Tudják miben van a pénz hülyék lennének nem csinálni! -
#8103 Még az 1is elég új és kiaknázatlan.Büdös paraszt valvenak kell a lóvé vagy mi?hogy már ki is nyomta a 2. részt.Ezek is kezdenek meghülyülni. -
#8102 Left 4 Dead 2 Demo:
-
#8101 nekem nagyon bejön ez a jatek :D Ex-blizzardosok fejlsztese (D2 klon )