15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#8220 Hát igen.Tipikus hozzáállás.Amihez buta az ember azt egyből leszarozza meg lefikázza. -
#8219 Hidd el, nem is vártunk tőled mást. :D -
Hellsing47 #8218 nem néz ki valami jól? :|
hát hol a szemed? :D
-
#8217 igen ezt tudom
de hogy mire föl?semmi értelme az egésznek
bocsi a az embercsináló része kurvajó:) -
#8216 Arra nem gondoltál hogy csak te vagy "béna "hozzá? Mellesleg 100% pc-n az rpg-k között év játéka lesz! -
#8215 borzasztó ez a játék
nemtudom mit vagytok oda meg vissza
kb 1percig játszottam vele,az irányítása borzasztó buta,értelmetlen játék... -
#8214 hmm nem nez ki valami jol de attol fuggetlenül a cod széria ékes darabja :) -
#8213 Most kezdtem el ezt a mapot(civil gyilkolászós a hülyéknek,beépített titkosügynökös a nagyoknak).Szóval imádok rossz oldalon lenni de csakis játékokban.A valóságban túl jó szívem van és meg sem tennék ilyen dolgokat ezért élvezettel tapadtam a avaszra és írtottam a civileket.DE...Annyira élethűen megcsinálták a készítők h sajnáltam ölni őket és abba is hagytam a mészárlást.Egy csóka húzta a földön a barátját,egy másik egy asztalhoz támasztotta a haverját és beszél t hozzá,volt aki halálhörögve csúszott a padlón.Nagyon eltalálták. -
#8212 "civileket gyilkolászós"...
Na látod ez a baj: ha lehet ölni civileket, már egyből "civil gyilkolászós pálya" , mikor aztán teljesen szükségtelen a felesleges gyilkolászás ezen a részen. :D -
#8211 én lazán lekaszáltam mindenkit és tovább engedett... furcsáltam is... -
#8210 én ha civilre lőttem... újra kezdte -
#8209 de egy ügynök mióta kaszál le civileket??? vagy nem kellett volna és csak én voltam olyan vadállat hogy nekiálltam irtani? XXD -
#8208 más volt ott:) csak kicsit fogazott, price-nak nem tetszett, ezért kés repült a fejébe -
Neoncsoves #8207 7. képen olyan mintha Price arcon akarná brunyálni Shepherdet -
#8206 egy beépített ügynököt -
#8205 a civileket gyilkolászós reptéri pályát nem igazán értem! ott egy rosszfiút alakítunk?? -
#8204 COD Modern Warfare 2
-
#8203 Dragon Age
-
#8202 Dragon Age - Origins
-
#8201 Ez bizony g*ciszép -
#8200 nna még egy adag SHIFT
hihetetlen hogy végre emgint van egy jó NFS. A grafikája is valami hihetetlen. 1920x1200, minden létező grafikai beállítás maxon és átlag 40fps-t produkál nálam...
-
#8199 Ez már DX11? Eléggé élethű. -
#8198 -
#8197 nem kell oda dx11:) láttunk már szép kerek formákat dx10 alatt is legalábbis ennél kerekebbeket:D -
#8196 jaok
akkor bocsi -
#8195 http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=151538&st=60
1 remek példa.. és ez nem holmi Ati vagy NV párti teszt..
Am a kurávra nem érzem magam lehúzva. Azt a 37k-t bőőven megérte újonan.. A 60+-os indulóára viszont tényleg irreális volt. -
#8194 Úristen..
Látom te sem nagyon szoktál tájékozódni. (meg olvasni sem nagyon..)
Én NEM azt mondtam hoggy az ATI szar okoska. Hanem hogy a Tesselation baromni erőforrásigényes dolog, és ezáltal qrvára visszafogja a sebsséget.. Tetszik érteni?
-
#8193 Már a 10.1 is elég gyors a 11 meg még gyorsabb!
De nem akarok vitázni ez tény és kész!Olvass utána ha nem hiszed... -
#8192 namert az Nvidia az olyan jó igaz!?:D
nyugodtan élj a magad kis álomvilágában barátocskám,pedig a jelenlegi videókártyáddal is úgy lehúztak mint a huzat -
#8191 Aztán jönne a hiszti hogy
- "mé csak 20 fps megy nálam az új kod, mikor apu most vett nekem déiksztizeneggyes ATit százezeré" :( -
#8190 Szögletes fejre csak annyi hogy DX11 - Tesselation...
2009-ben illene már kicsit haladni a korral szerintem a fejlesztőknek! -
#8189 Call of Duty: Modern Warfare 2
-
#8188 én tegnap vettem meg és szinte egész este játszottam, egyszer sem fagyott ki de még meg sem döccent -
#8187 van már megoldás a fagyogatásokra???? -
#8186 NFS SHIFT part1
-
#8185 NFS SHIFT part2
-
#8184 Modern Warfare 2
hát nem estem tőle hanyatt:( grafika terén
szép szögletes a feje 2009 végére
faxa texturák:/
uri geller sem csinálná jobban
személyes kedvencem:DAS:ASD
-