Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
miez valami demó? :|
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Noh ennek is a végére értem. Hát a kezdeti lelkesedés kb a game felénél alábbhagyott. Szóval nem tudom.. Nem azt mondom hogy rossz játék, mert nem az. Csak ahogy sokan írták, én sem éreztem a háborús feelinget. 1 szimpla shooternek viszont jó volt.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Next PC upgrade: 2022
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ITTVAN egy hasonló, viszont külföldi fórum sok sok magasabb felbontású és grafikai beállítású screenshottal 😊
PL:
Stalker Clear Sky:
Crysis:
Team Fortress 2

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nagyon remélem az elõzõ rész példájára ezt is magyarul fogják nálunk kiadni!
Next PC upgrade: 2022