15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#8260 http://www.gametrailers.com/video/pc-ps3-360-comparison-modern-warfare/58992 -
Neoncsoves #8259 sokkal szebb PC-n -
#8258 hát az a sokkal kb=a nagy semmivel:D max felbontás több AA azt kb ennyi:) -
#8257 El kell ismernem PC-n sokkal szebb az új cod mint 360-on. -
Hellsing47 #8256 ez olyan gagyi mint amilyennek látszik? :/
-
#8255 Left 4 Dead 2
-
#8254 demo -
xido #8253 mivan???..oroszok megint gyorsak voltak??:) -
#8252 Avatar - The game
-
Hellsing47 #8251 Borderlands
-
#8250 <3 -
#8249 Prince of persia :)
-
#8248 Shift
-
Szabi1991 #8247 #8204 útsó kép :DD -
#8246 Dragon Age: Origins
-
#8245 elvből nem fogom odaírni felhívnám a figyelmedet..."Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni." -
Hellsing47 #8244 én meg azt hogy semeddig nem tart odairnod hogy spoiler -
#8243 olyat éppen sehol:AS:DSD:ASD de az ingém videók sok mindent bemutatnak volt a repteres részről is videó:) tegye fel a kezét aki nem néztem meg:) de úgy őszintén gyanítom nem sok van:D akit zavar a spoiler kapcsolja ki az internetet ezt javasolom -
#8242 És mikor láttál te olyat ingame képek és videók között hogy pl a CoD6nak a csattanós végét bemutatják? -
#8241 engem sem zavar, még filmeknél sem:D mostanában már játékoknál is ezt olvasni bemész egy tpicba spoiler ba**od spoiler-.- ahha a trailerek meg ingém képek azok érdekes módon senkit sem zavarnak, a még meg sem jelent játékból:) ezért tudnám hátba veregetni az aki kitalálta ez az egész fa****got -
#8240 engem például zavarna hogyha a még el se kezdtem a játékot már tudom a csattanóját... -
#8239 vannak ám akiket zavar hogyha az imádott játékukból megtud előre részleteket.Engem például abszolút nem zavar. -
#8238 nem tudom ki volt az -
#8237 Jó akkor csapjad! -
#8236 annyi erővel az minden kép minden játékból, spoiler kép:)
mondjuk én tarkón csapnám aki kitalálta ezt a spoileres f*sságot -
#8235 CoD-MW2
-
#8234 Star Wars The Force Unleashed
-
#8233 hát, a #8204hoz képest abszolut nem spoileresek :D -
#8232 [center]Modern Warfare 2
Vigyázat!Spoileres képek!
-
#8231 vannak benne szép dolgok de vannak nagyon csúnyák is:( mosott fos texturák, kocka fejek:D némmá azta bokrot ott a havason -
#8230 Hát nem kötekedésképp de a fegyverek tenyleg kurvajol neznek ki , de pl a fal meg a tag ruhája az elsö képen már kevésbé néz ki jol. NEm azt mondom hogy ronda . Meg ugyis jatek kozbe nem figyeled mi hogy nez ki . -
#8229 "Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... " -
#8228 najó haggyuk abba
még szerencse hoyg mindenkinek nem uyganaz a játék teccik...
veletek ezt nem lehet megértetni és csak telipofázzátok a topikot -
#8227 tényleg buta vagy, de ezekkel a hszekkel csak magadat minősíted.
egyébként grat, nagyon nagy oltás volt. -
#8226 jó de ő mindent leszaroz kb 1 perc után,nem neki való a játék.mindenhol csak beugat amúgyis,vannak nekem is dolgaim,de azét nem így.
(gyerünk szóljál be firerockgeci) -
#8225 eee
szerintem ezekhez hasonló játékból már tesóm is kinőtt,pedig ő 11 éves -
#8224 természetesen. leszólsz 1 játékot ami azért nem tetszik mert béna vagy hozzá. -
foxxi #8223 Talán nem mindenki osztja az 1 perc utáni értelmesen megindokolt leírásod a játékról. Főleg egy olyan játékról ami nagyon jó, csak hát gondolkozni kell benne.. Sok embernek ezzel nagy nehézsége van... -
#8222 ezt megtudnád indokolni? -
#8221 ezek szerint te vagy borzasztó buta :)