Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
De jah.nagy rajongója vok a just caus-nak ,,nekem tetszett az egész környezet..emiatt tetszik a crysis is,,
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mostani játékok közül a Dead Space , Crysis Warhead meg a Double Agent volt az ami ütött. Többi felejtõs
Abszolút BestBuy: Left 4 Dead
KINGKONG!
Mass Effect
régi karakterem😞

Crysis Warhead
Crysis Wars
Off, off
On,on
Jöhetnek a képek
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
2. a keresztapa elsõsorban nem játék(tudom, hogy csináltak belõle játékot, de csak sajnálni tudlak ígyis...)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
...viszont ez a kép elég jól kifejezi az érzéseim veled kapcsolatban:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
de õ azt írta h bezzeg, ami teljesen mást jelent...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
bezzeg not = baz*meg:XD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Értelmezd már amit írok, aztán bazzmegolj le!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
amúgy ugyanolyan hülye vagy mint eddig 😞
Amúgy az elsõ küldetésnél amikor elvileg követni kell a kamiont, ott mit kell csinálni? Mert követtem egy darabig, de nem sikerült a küldi😞.