15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#8420 igen
elhuznál? -
#8419 Hagyd, már nem egyszer bebizonyította, hogy csak látvány alapján ítél meg játékokat anélkül, hogy minimális szinten tisztában lenne a játékmenettel.
Ha neki csak a látvány számít és a játékmenet abszolút nem érdekli, akkor hagyjátok, had élvezze, de ha minden üzenetét lereagáljátok, akkor csak vita lesz az eredmény. Figyelemre vágyik, de ha nem kapja meg akkor egy idő után rá fog unni a próbálkozásra. -
#8418 Te már a tutoriálban elakadnál! -
#8417 gratulálok
2. pályán már Baribe-val kell menni és puszilgatni a békákat és várni hogy melyik változik szőkeherceggé?? -
Kindred Blades #8416 Menj inkább vissza modernwórferkettőzni, ha már egy annál csak hajszálnyit összetettebb vagy épp mesésebb játék is megfekszi a gyomrod.
Esetleg alkalomadtán visszaülhetnél az iskolába is, hogy legalább a vesszőhasználatot megtanuld. -
#8415 Életkor: 14-18 között
menő vagy -
Neoncsoves #8414 -
#8413 -
#8412 ez csodás
hány éves a kislányod aki játszik ezzel?:) -
#8411 Trine
-
Hellsing47 #8410 Borderlands DLC
-
Hellsing47 #8409 Wolfenstein
-
#8408 GT4 part2
-
#8407 GT4 (ps2 emu, nem nem megy jól, játszhatatlan sajnos)
-
#8406 Dirt 1
Saboteur
-
R6 vegas sokkal jobban néz ki mint ott lent
Maxtreme:Miért gamepaddal tolod ? Én egy pillanatra megpróbáltam és szerintem egérrel jobb.De megnézem újra azért. -
#8404 Far Cry ezt is nemrég kezdtem újra el.
-
#8403 Hu ez nagyon fakó meg ocsmány -
#8402 jé én is egy pár napja raktam fel újra (igazából most viszem végig normálisan ...) -
#8401 nfs pro street
-
#8400 R6 Vegas
-
#8399 Szerintem is. Annyira hogy fps kategóriában (még ha kicsit ki is lóg a sorból..hálisten) nálam az év játéka :) -
#8398 God of war + Saboteur
-
kri555 #8397 Sztem nagyon jó játék már vagy milliószor végigvittem -
#8396 Mirror's Edge
-
#8395 Euro Truck Simulator
-
#8394 Colin McRae DiRT 2
-
#8393 jaj bazmeg :DDD -
#8392 Prey:
Jean, gyúrás előtt:
és utána:
-
Szabi1991 #8391 Colin McRae Dirt 2
most hogy előrébb járok a karrierben és multyztam, rájöttem hogy teljesen jó emlék ez Colinnak, szerencsére része maradt kellő képen a játéknak, nagyon jók a róla szóló videók meg autók :-) -
bcrics #8390 nálam egy pontnál kifagy csessze meg..mikor az alagutban vagy,jah ha meg rárakom a magyarítást akkor a hang elmegy,,ugyhogy az episode 2t nem sikerült végigvinni,majd ha jön az episode3,,kb 5 év múlva,de akkor már esedékes lenne 1 ujabb egész estés halflife,a -3 monnyuk:)
remélem fog akkorát ütni mint anno a 2.mindenki látni akarta a nyitójelenetet,az emit,sztem bxsszott jó lett.
meg az egész city17,meg a jó kis ravenholm,nemisértem hogy hogy nem lett még movie belőle. -
#8389 Még mindig gyönyörű a játék. :) -
#8388 Imádatos a HL összes része!
Most vettem meg eredetiben a narancsdobozt -
#8387 Half-life 2: Episode two
-
#8386 Nyalnám azokat az árnyékokat. -
#8385 pro street
-
#8384 zsír akkor ha lesz olcsóért ps3ra beszerzem, de csak a dlc miatt :D -
#8383 a világ legjobb autóhangja, amit eddig játékban hallottam - vicc nélkül! nfs mindig élen járt ebben, de most felülmulták magukat!!! nem akarok másik kocsival menni SOHA többet a karrierben :)
---
Dirt 1
-
#8382 Már mint a TUD-ra gondolsz gondolom. Mert az valóban igaz, hogy kültereken nem ilyen szépek a kocsik, ami a fényezés miatt miatt van. -
#8381 Azt nem tudom a játék miért nem tud ilyen szép éles lenni?