Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
PES-hez nincs olyan mod? ja, akkor nem látnád a labdát <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

báttyó02
:ASDsada

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

w77d
ejj de csúnya ez a mosódás effekt...

báttyó02
ez csak futás közben mosódik el 😄 alapbol nem ilyen

ates84
A színekkel nincs baj, de ez az elmosódás már túlzás.
Ha valaki igaziból így lát, az menjen szemorvoshoz.

stalkert kicsit agyon moddoltad :-o
feltünõen zöld lett 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

báttyó02
STALKER

PES2009

Maxtreme
Én így oldottam meg anno:

con_restricted 0
r_TexturesStreaming 0
e_lods 0
r_UsePOM 0
r_TexMaxAnisotropy 16

A 2 utolsó opcionális. Én anno használtam, mivel POM-al (Parallax Occlusion map) nincs AF a játékban..

és az earned in blood? 😊

grebber
Hogyan?Légyszíves írd le!

Next PC upgrade: 2022

arty
Brothers in Arms (már nem sok van hátra és kezdhetem a Hell's Highway-t)

Forza.

Snexi
manuálisan kilehet szedni ezt a "10cm-vel elötted tölt be a textúra" cuccot

Seth
Majd ha 3 gigás videókarik lesznek,akkor talán beleférnek a full látóhatárba is a high textúrák XD, addíg ne akard a lehetetlent

PSN ID.: Beegabor

Így van, többek között ezért is hagytam abba a játékot. Rohadtul untam, hogy a textúra csak akkor csodás, ha megközelítem. Illetve azért is, mert az ellenség már akkor is lõtt engem, amikor még nem is vált láthatóvá. Na de elég az off-ból.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

grebber
Hát lehet neked ez nem olyan nagy probléma de egy köztudottam grafikára gyúró játékban ne legyen már is fos dolog mert kicsit lehangoló hogy mész mész és csorog a nyálad hogy aztadurva mekkora grafika meg minden és tessék távolban ott a 3 pixeles lowpoly fos textúra.
Engem baromira irritál.

Firerock
ajánlom hoyg az összes játékban ami mostnaába fog kijönni ez legyen a legnagyobb probléma😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

grebber
Na pl az elsõ képben látott fos dolog nem lenne benne és meg lenne csinálva normálisan akkor perfekt game lenne teljesen!

(aki nem tudná mirõl beszélek ott van például az a kis ház csak rá kell nézni a textúrájára.Na az akkor lesz normális ha 2 méterre megközelitjük)
Legnagyobb negativum a Warheadben!

Crysis Warhead:

Crysis:

CoD World at War:

hungary27
sry ezt akartam
hungary27
18 Wheels of Steel Haulin
kakaoskalacs
Grid

TF2

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

The Protector
Sztem jó 5let a konzolos képek berakása.Íg tudjuk h konzolon h néz ki egy game ami esetleg pc-re is kijött illetve látjuk mi a különbség.Vayg pedig sírhatunk egy egy konzol only game képeit nézegetve.Nekem csak a minõség számít a képeknél.A tc-rõl mobillal lefényképezett dolgok annyira nem jók fõleg mert egyáltalán nem jön át a grafia és a hangulat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bujcsik555
Combat Wings
City Interactive-s,500Ft-s játék, egyszer el lehet vele játszani.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Maxtreme
Látom még kevés a warnod..
Kell még pár..
Egyáltalán nem mind1 hogy milyen platformon készült képeket rak be? Sõõõt n külön örülök neki, mert így nem csak (nagy részben) az épp aktuális PC-s slágerjátékokról készült sotikat látom.

Ha meg valami nem tetszik, olvasd el a banner alatt látható szöveget:

Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

kösziszia

Istencsászár
Az a bajod hogy irirgy vagy. Nekem nincs gémer pécém, az itt látott játékok 99% el sem indul a jelenlegi masinán, mégis mindig nézegetem a topikot mert szépek a képek, mert ez a lényege. Ha ennyire zavar akkor nem kell ide járni, vagy fordulj a modikhoz hogy írják ki a bannerba azt hogy csak pécé képek a te kedvedért.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

uHs Gerzson
kickbandestroythx

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Firerock
nem a konzolosok fórumában vagyunk...

arty
Firerock ... kértelek már legutobb, kértek mások is. Tedd meg. Huzz a ***** ***** *****-ba. Most.

A kedvedért még jonnek konzolos képek, akkor is fentiek vonatkoznak rád. Picsába vagy rakj képet.

Forza.

ates84
kthxbai

Snexi
omg,mégegy megmondóember
mért ne rakhatna xboxos képeket?

Szabi84
én szívesen nézem a konzolos képeket is szóval ne, eddig sem volt gond vele

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Firerock
khhm
nyissatok konzolosba is egy ilyen topicot és oda mehetnek az Xboxos képek
kösziszia

arty
Cobra 11 - Burning Wheels

osztott képernyõs verseny vége a legjobb kocsival 😄

Forza.

arty
Project Gotham Racing 4 (xbox 360)

Forza.

Gando
váó ha lesz végre új gépem amin végre mennek az újabb dolgok is (ilyen szempontból még a crysis is új nekem 😄) Akkor ezt biztosan kifogom próbálni, mert a hangulata a képek alapján nagyon bizarrnak tûnik, és imádom az ilyen jellegü játékokat 😊

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Snexi
jó játék is 😄
az eu-s verzió februárban jön,elvileg itthon magyarul jön ki,nincs sok szöveg a játékban szóval nem hiszem hogy késni fog (vagy ha késni is fog akkor nem sokat szvsz)

Hmuda
Én voltam, de ne vedd magadra.

De ezentúl majd odaszerkesztem ha ilyen több üzenetes megoldásnál véletlenül elmarad.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

w77d
jó játéknak néz ez ki. nálunk meg fog jelenni??

Snexi
Cryostasis

Snexi
Cryostasis

w77d
oda kell írni minden kommentbe, mivel ha valaki utólag rákeres, akkor azokat nem adja ki ahol nem szerepel a címe..

Snexi
3 kommentben raktam be a képeket (mert huszonvalahány volt)
az elsõ kommentbe odaírtam a címét,a második kettõben nem,de gondoltam hogy ki tudják következtetni hogy ugyanabból a játékból vannak a képek (mert nem olyan változatos a látványvilág hogy ne legyen felismerhetõ)

w77d
valszeg nem írtad ki a játék nevét..

Snexi
omg hova tüntek a képeim?(még ezenkívûl 2 kommentben voltak)valakinek nem tetszett és törölte?

csak angol nyelvi fájlok

Seth
Van már angol változat??

PSN ID.: Beegabor

Snexi
Cryostasis

Alliance of Valiant Arms

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50