Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ha valaki igaziból így lát, az menjen szemorvoshoz.
feltünõen zöld lett 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
con_restricted 0
r_TexturesStreaming 0
e_lods 0
r_UsePOM 0
r_TexMaxAnisotropy 16
A 2 utolsó opcionális. Én anno használtam, mivel POM-al (Parallax Occlusion map) nincs AF a játékban..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PSN ID.: Beegabor
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Engem baromira irritál.
Next PC upgrade: 2022
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
(aki nem tudná mirõl beszélek ott van például az a kis ház csak rá kell nézni a textúrájára.Na az akkor lesz normális ha 2 méterre megközelitjük)
Legnagyobb negativum a Warheadben!
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
City Interactive-s,500Ft-s játék, egyszer el lehet vele játszani.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Kell még pár..
Egyáltalán nem mind1 hogy milyen platformon készült képeket rak be? Sõõõt n külön örülök neki, mert így nem csak (nagy részben) az épp aktuális PC-s slágerjátékokról készült sotikat látom.
Ha meg valami nem tetszik, olvasd el a banner alatt látható szöveget:
Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
kösziszia
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A kedvedért még jonnek konzolos képek, akkor is fentiek vonatkoznak rád. Picsába vagy rakj képet.
Forza.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nyissatok konzolosba is egy ilyen topicot és oda mehetnek az Xboxos képek
kösziszia
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
az eu-s verzió februárban jön,elvileg itthon magyarul jön ki,nincs sok szöveg a játékban szóval nem hiszem hogy késni fog (vagy ha késni is fog akkor nem sokat szvsz)
De ezentúl majd odaszerkesztem ha ilyen több üzenetes megoldásnál véletlenül elmarad.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
az elsõ kommentbe odaírtam a címét,a második kettõben nem,de gondoltam hogy ki tudják következtetni hogy ugyanabból a játékból vannak a képek (mert nem olyan változatos a látványvilág hogy ne legyen felismerhetõ)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50