Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
valóban élettelenek is.ez a játék egyetlen gyenge pontja,túl steril,túl tökéletes a világ,de semmi ember,semmi élet sehol.plaza-n végigrohansz üres.1-2 szereplõ,párszor lõnek ránk,heli és ennyi kb az egész történet.nagyon szép játék ez tény,de üres..mintha csak valami teszt volna.egy teszt ahol bemutatják hogy mit tudnak kihozni,egy új fícsör.:c

Solten
Jaja, profi munka...

Saor Alba

Istencsászár
Nem az a lényege... a játék képi világa és a pályák dizájna tökéletes.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Nemcsak tûnnek élettelenek is néha lõnek ránk páran meg egyszer kétszer helikopter is üldöz azt annyi.

Next PC upgrade: 2022

Szabi84
nagyon szépen néz ki, de túl steril a környezet, élettelennek tûnnek a pályák

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Erre a játékra lehet aztmondani hogy úgy is néz ki mint a képeken!
Nem agyon ps-ezett képeket mutogattak nekünk!

grebber
Ja csak törnék meg az 1.01-es patchet és akkor a PhysX is menne már fagyás nélkül.

Solten
ez fasza

Saor Alba

Istencsászár
Dobod el azt a fegyvert<#ejnye1><#vigyor> azt se tudom hogy kell ebbe lõni, demóbe talán kettõt lõttem egy mp4el... amikor el kellett venni egy fegyvert egy karaktertõl 20 percig nem tudtam mit csinálni mert nem tudtam melyik gombal lehet, meg nem is akartam h még véletlenül se kerüljön a kezem ügyébe.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
Tõlem is mirrors edge

grebber
Mirrors Edge

arty
képeket emberek!!!! sok a duma!!! minden játéknak van topikja ...

Forza.

grebber
Én nem a média hanem az userek körében aratott dicséretekrõl beszéltem!
Dead Spacre-rõl rosszat talán nem is olvastam.Mirrors Edgere meg most kiprobálás után egy rossz szavam nincs rá!
Csak sajnos bármennyire is tetszik pénzt nem adok érte.Mocskos köcsög warezhuszár vagyok ez ellen nem tudok mit tenni.

kakaoskalacs
még el is irtam 😄
Lotro az a mmo 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

saxicola
www.gamerankings.com

PC (82.2%) | X360 (79.5%) | PS3 (78.9%)

Ja rosszkor jött ki az biztos. Durva volt a tavalyi õszi/téli konzolos felhozatal.

www.gportal.hu/bioshock

kakaoskalacs
LotrO?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Istencsászár
Csak úgy van értelme hogy egy embert sem lõsz le fegyverrel, a vége pokoli nehéz, de akinek tetszik elsõre csak így érdemes végigjátszani, mert ez a lényege... elején kevés a katona, a végén meg túl sok.

Istencsászár
Ez nem teljesen igaz. E3on és egyéb rendezvényeken nagy figyelmet kapott, mármint ilyen-olyan díjakkal jutalmazták elõre, mert lényegében egy uj frencsájz és stílus, de miután a végleges változatot megkapták a teszterek nem aratott nagy sikert sehol sem. 7 pontokat adtak rá, és ez nagyban befolyásolta a sikertelenséget + ez a novemberi megjelenés sem tett jót hiszen Fable2, GoW2 és egyebek jöttek ki, és inkább azt vették és azok meg is kapták a 9-10 pontokat, szóval rossz idõben, rossz fogadtatással.

saxicola
Úgy látom a Lord of the Rings Conquest egy nagy szar lett. A képeid is ezt tükrözik.
Ezért kár volt az EA-nak meghosszabbítani a filmes jogokat.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
Harci részek?Eddig 3 pályát vittem végig ott annyi volt a harci rész hogy elrohantam a fegyveresek mellett amelyikek mellett nemtudtam azt felrugtam ennyi.Semmi ördöngösség menekülni futni kell.

saxicola
Mindenki azért sírt, hogy ma a kiadók nem mernek kockáztatni és csak a szar folytatásokat nyomják a gamer arcába évrõl évre. Az EA most 2 eredeti játékot is kiadott és mi lett a vége? Bukás. A Dead Space talán behozta az árát, de a Mirror's Edgebõl csak 60 000 fogyott konzolra az USÁ-ban.

www.gportal.hu/bioshock

ChuckyHUN
Olvastam, hogy a harc részek elág frusztrálók, Fáradtanm leünli kikapcsolódni jó, vagy csak tiszta fejjel lehet jáccani?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

grebber
Nagyon jó.Frankón egyedi mint pl a Dead space.Csak sajna alig vették õket ezért nem lettek kirobbanó sikerek bár sok elismerést kaptak.

ChuckyHUN
Ez jó game ez?😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ates84
de tényleg ez hogy? miért?

RatBaG
pfff bazz, ez is ilyen alul-felül csíkos, mint az assassin? <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

mila69en
10 színt?<#zavart2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber
Mirrors Edge (kurvajól optimalizált game igaz kb 10 színt használ csak<#eplus2>)

1280*1024 minden maxon 16xQ AA

grebber
The Lord Of The Rings Conquest

Solten
Simán megérte érte a kemény fél kiló 😊

Saor Alba

Firerock
msot ezzel mi a baj?
miért kell mindenbe belekötni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Istencsászár
Valami nem stimmel, 1024*7868ba szedi ki gondolom a vga kábel miatt és ilyen nyomott, ezt már kicsit összenyomtam, de milyen méretnek kell lennie hogy normálisan fessen?😊

arty
Istencsászár: méretezd már be rendesen a képeket 😊) Olyan ronda igy aránytalanul az a mustang ... pedig a képek eszméletlen jók 😊

Firerock:
"eredeti játékot nincs kedvem venni"

anyám ... és mindezt egy képek topikban <#wow1>
b*szki, tegyél már be képet is vagy csak nézegelõdj ...

Forza.

Firerock
én is sokáig konzolt akartam venni de eredeti játékot nincs kedvem venni ha meg falshele,m akkor elvész a garancia ami egy Xbox esetén ugye létfontosságú

w77d
nekem csaka zért kéne konzol, mert basszák meg kegyetlen sok autót modelleztek a játékaikhoz...

Istencsászár
Sokat nem TUDztam, szinte semmit csak a bétát próbáltam, de annyiban mindenkép más hogy ez jóval árkédabb, burnout nfs egyveleg kiválóan kivitelezve ( legalábbis számomra mert 27 órát beletoltam és most vagyok a 47%nál a kerrierbe ) olvasd el, korrekt teszt Midnight Club: Los Angeles

Firerock
ez ilyen Tdu feellin'-es?

Istencsászár
Az csak a Sony gépére.

ChuckyHUN
Ike?😄😄
GT 5 ha lenne, telhjesen megelégednék😄

Snexi
*burnout

Snexi
bornout minek?3 hét és itt van pc-re 😄

ChuckyHUN
Kéne konzol...
ps2 - tourist trpohy, GT4
xbox360 - midnight club, burnout, pgr, stb

Istencsászár
Midnight Club LA

bujcsik555
Combat Wings

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

w77d
nah jó de akkor annak egy alapos pofáraesés a vége XD

Maxtreme
Alkohol mennyiség függõ a dolog. <#idiota>

báttyó02
hát játék közbe egyáltalán nem zavaró,sõt
de így képek alapján lehet h szarnak tünik

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ates84
Az oké, de te homályosan látsz ha futsz? 😄

Tiszta Killzone2.😮

báttyó02