15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#8540 Risen
-
EK1TEP #8539 Colin McRae Rally 4.0
-
EK1TEP #8538 Half-Life 2
-
#8537 bizony itt..... ha kimaxolod 5 katonát simán legyilkolsz morphine-al a többit meg lopakodva ;) -
#8536 Akkor lehet itt volt a baj?
-
#8535 Soul Calibur 2
-
#8534 dehogynem lehet, csak mindig az adrenalinra kell fejleszteni aztán késsel simán szúrogatsz le ezen a részen mindenkit ;) -
#8533 Velvet Assassin (utolsó adag)
[img]http://noob.hu/2010/01/10/velv5.pgg[/img
Hát aki nekem azt mondja hogy ezt úgy vitte végig hogy 1 embert (!!!) sem lőtt le, az vagy hazudik, vagy 1xűen cheatelt. Az utolsó pályát fizikai lehetetlenség úgy végvinni hogy ne daráld le a németeket.
Már mikor visszakapod a fegyvereid akkor is rádszabadul egy kisebb hadsereg, és ahogy kilépsz a házból lerohannak, a játék legévén meg viszsa kell verned kb 4 hullámot ahol özönlenek a németek. Addig nem is jön a végfilm amíg mindenkit le nem gyilkol az ember. -
#8532 így is épp kiértem időben, (futva) hát ha még lopakodtam volna -
#8531 a sőtétség és a lopakodás a barátod ;) a készítők mindenhol hagytak ennek lehetőséget de néhányszor kurva nehéz rájönni és kivitelezni, főleg kiszámolni a katonák mozgását... -
#8530 ezzel e:
-
#8529 fényképezővel XXXD -
#8528 áhh, az nekem már idáig sem sikerült volna :))
Bl a 2-dik (asszem) bunkeres missziónak a végét hogy a fenébe csináltad meg? Mikor menekülni kellett tudod. :)
Jöttek rád a katonák mint állat. Még jó h volt sotim:) -
#8527 Hogy mentettél le képet? -
#8526 nem b+, kvarcjátékon tolom :) -
#8525 a legjobb lövés nélkül végigvinni a cuccot :) nekem sikerült de hónapokba telt XXXD -
#8524 van -
mikiking #8523 Viszont van ez pc-n ? -
#8522 Splinter cell + Hitman keverék, arcadeabb kiadásban. (arcade alatt azt értem hogy ebben pl nem lehet elkábítani az ellenfeleket, csak legyilkolni, stb)
Viszont arra készülj hogy rohadt nehéz. Minden pálya elején kapsz 7 azaz 7 db lőszert, és az esetek 95%-ában ebből kell gazdálkodnod, -
mikiking #8521 Mondanál róla pár szót ? Mégis milyen game lett ez ? Valami lopakodós,vagy mi ? -
#8520 Risen
-
#8519 szerintem is! :) -
#8518 nemrég toltam végig, szerintem egy kibaszott jó game lett... -
Szabi1991 #8517 historix mód -
#8516 Velvet Assassin part 2
-
#8515 Velvet Assassin
#8507: Szerintem nem volt rossz. (A többi ukrán/orosz fps-hez képest meg kifejezetten jó :D)
Az már más kérdés hogy a vasigénye embertelen :) -
#8514 gyerekek Rfactornál írjunk modneveket is jó??? úgy az érdekes, mivel az Rfactor tulajdonéppen csak egy alap "engine" bármilyen versenyhez... -
Szabi1991 #8513 rFactor
-
#8512 neked is van topik, www.sg.hu/forum/debilzóna -
Knabb #8511 kusshuzzinnen nemtetszik :D -
#8510 biztosan van topikja ... -
#8509 Van akit nagyon megfog, de legtöbben inkább csak "átsiklanak" rajta. Őt úgy tűnik megfogta. -
#8508 ezt olvastam rola :
"A szűk folyosókon és kabinokon keresztül gyakorlatilag egy alagútban haladunk, (valóban szükség volt távcsöves puskára...) ahol csak megnyomod a gombot, megölöd, ami jön, majd mész a következőhöz. Egy kis tapasztalattal „messziről" meg tudod mondani, hogy honnan fog valami a nyakadba ugrani, amikor épp elmész mellette. Sőt, a készítők arra sem vették a fáradságot, hogy ezt valahogy szalonképesebbé tegyék. Ha hátrálva haladsz át azon a ponton, ami beindítja az eseményeket, saját szemeddel láthatod, amint a mögéd szánt monszta a semmiből (pontosabban a memóriából) hirtelen az orrod előtt terem és megtámad. Ezt a megoldást a Doom 3-ban sem szerettem, de ott legalább jól csinálták. A puskákkal célozni gyakorlatilag nem lehet, mivel állandóan mozognak a kézben (maximum életerőnél és hőmérsékleten is), így az irányzékot nehéz egy síkba hozni, amihez az idétlen utánhúzás is társul. Meg se próbáljunk oldalra mozgó célpontra tartani, mert mögé lövünk. Inkább várjuk meg, míg egyenesen felénk tart vagy már gyepál. Vagy azt, amikor fennakad valamilyen korlátban vagy falban, és képtelen onnan kiszabadulni. Csak forog, vibrál, és újrapróbálkozik."
kicsit visszarettent a megnezestol, de a kepek jok -
#8507 ez a cryostasis ennyire jo ? :) vagy csak a kepek miatt rakod ki ? :) -
#8506 Szép emlékek :')
De ennél nem jobb egyik sem:) (RBR)
-
#8505 jaja nincs kegyelem XXD -
#8504 Írthatod a kék sneciket XD -
#8503 szerintem kibaszottul jó. én a Special Editiont vettem meg és nem bántam meg... -
mikiking #8502 ez olyan szar,amilyen szarnak néz ki ? -
#8501 Avatar, the game.
DX10