Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
neked van konzolod, nem?
játszani is szoktál vele, vagy csak nézegeted?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

w77d
jah bocs XD

Maxtreme
ez nem a lula3D, meg a 3Dsexvilla <#idiota>

w77d
nem értem hogy ezt a csajt miért nem tossza meg mindenki úton útfélen XD

w77d
dehogynem szaggat be,c sak nem szeretik a konzolosok hangoztatni XD

haha

Gando
már, hogy a viharba ne szaggatna...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

mama 2
Van FPS csak értelmetlen kijelezni hisz... Konzolon semelyik játék nem szaggat be...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Snexi
konzolon nincs fps?0fps minden játék?

mama 2
"fix 30 fps"
Ezt nem értem. Csak konzolra jött ki nem?

Istencsászár
Lehet mégse annyira😊 igaz több db nem vehetõ meg hanem myegnyerhetõ, ezek fõleg valami egyedi sportjármûvek, kb 50

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

w77d
kevés autó? kb mennyi?

grebber
Grafikáról van szó.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Hosszú😊 kb 40 órát toltam bele, és most vagyok 93%nál. Adott ez a hatalmas város, gyönyörûen kidolgozva ahova megérkezel mint újonc illegális versenyzõ és bele kell magadat vetni, csak kár h a történet kb ennyi😞 vannak bejátszások, de nem túl sok, vannak fõ karakterek, de szinte semmit nem tudsz róluk csak hogy õk a város urai, az az egyetlen nagy baja és az egyetlen negatívum az NFShez képest, persze sokkal hoszabb és jobb minden másban. Sokféle versenytipus van, kihívások, turnamentek, 1v1ek amikre pénzt kel feltenned vagy az autódat és ha veszítesz vagy kilépsz akkor buktad, szóval rizikós😊 autópálya sprinet, lámpától lámpáig sprintek stb... az a jó benne hogy versenyeken sem vagy bezárva egy pályára hanem jelzõfényeket kell érineni ugy ahogy, de mehetsz bármerre amerre jólesik és rövidebb, ebbõl adódik h az elején baromi nehéz a játék mert az AL is erõs vagyis csítel, és a várost sem imsered, persze ha belejössz akkor onnantól merõ élvezet az egész. ( a versenyek alatt az ellenfelek rádión folyamaotsan pofáznak és ugatnak attól függ h byerésre vagy vesztésre állsz vagy õk állnak😊 nagyon hangulatos! )

Tunning? NFShez képest semmi... autó is kevesebb, de azok gyönyörûek külsõleg és belsõleg!, belülrõl is aprólékosan kivan dolgozva minden és a belsõ teret is maximálisan tudod átalakítani és tunningolni ( van belsõ nézet ). Magát az autókat 5-6 spoilerrel tudod feldíszíteni, persze minden autóhoz eltérõek ezek, de több nincs ( persze ezen belül mindent, lehet csak a választék ennyi és nem lehet állítgatni a méreteit, csak a kerekeknél )

fix 30 fps, gyönyörû látvány, hatalmas város, kiváló zenék és motor hangok, kihívásokkal teli nehéz versenyek, ez tényleg R* minõség

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

The Protector
Ez a midnight tényleg szép és nemcsak a szar grafikai elmeket takarják el fasza effektekkel.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w77d
annyi, hogy van rajta élsimítás meg nincsenek textura bugok...

Snexi
foscsira gta4?
valaki nem tudott felülkerekedni az optimalizálatlanságon? 😊

grebber
Ez valahogy 20x szebb mint a foscsira GTA4.

Next PC upgrade: 2022

w77d
amúgy milyen a játékmenet? lehet tuningolni meg hasonlók?

Istencsászár
igen

kuci06
hmm... jól látom, hogy ez a GTA IV engine-n fut? (RAGE? asszem valami ilyesmi a neve)

Uccsó kép jól néz ki <#eljen>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

w77d
frankó a Merci...

Istencsászár
Midnight Club LA

Firerock
te fogorvosnak tanulsz vagy valaki a családodban fogorvos? mert azok szokták elõször azt nézni😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mila69en
azt már csekkoltam elõttexD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
Csak neked:

xD

(Mercenaries 2)

w77d
ne a fogát, a csöcsét nézd XD

mila69en
6.kép
egy fogszabályzó nem ártott volna<#zavart1>

😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
Mellesleg a patch elég sokat javít a cuccon. Nincs fagyás, folyamatos textúra bug, etc. ..és fene tudja, mintha jobabn is menne.

Maxtreme
Én elsõsorban a rengeteg bug miatt húztam le, maga a gameplay-el nem volt bajom. (a gfx tény hogy lehetne szebb. Node azt ne feledjük már el hogy ebben a stílusban nem sok szép game van..)

Snexi
ezt úgy mondod mintha anno nem húztad volna le ugyanígy

Warton
Én kedvet kaptam hozzá, úgyis meguntam már a GTA4-et.

Bulykin
eeh, hát nemtom akkor milyen a jó grafika, ha ez neked szar😄 ezt így a képek alapján mondom, nem játszom vele...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Maxtreme
Látom legalább az elsõ küldetésig eljutottál ^^

Gando
ezt ellehet mondani rólad is...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

mama 2
Hát ez a játék egy nagy: SZAR! Szar grafika, bugos az egész, csak a robbanások jók. Semmi játékélmény nincs, csak mész oszt robbantasz mint az öngyilkos merénylõk:C.

w77d
mint a lopott cangát XD

Maxtreme
kifejezetten harcoshoz illõ ruha😊

tuknád?😄

w77d
ejj az a karakter XD

kuci06
GRID

robotnyk
World of Goo

robotnyk
Race Driver Grid

robotnyk
Fallout 3

Tigristank
Kicsit realisztikusabbnak tûnik a víz, mint a Crysisben. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Hmuda
Nincsmit. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

w77d
köszi

Hmuda
OFF

A Trigger Maru Overhauled modot használom, abban sok minden van, többek között a vizet is megbuherálja. Emellett a kezelõfelületre is rak egy pár tucat extra lehetõséget ami az alapban nem volt benne (idõjárás lekérdezése, max távolság kiszámítása a jelenlegi üzemanyag/sebesség arányában, stb).

Nem mondom biztosra a dolgot, de a TMO elvileg a Environment 5.0 modot használja a látványhoz. Szóval ha csak az kell akkor nem kell az egész TMO-t felrakni (bár én imádom :-) ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

w77d
tudom múltkor írtad, hogy milyen plusz kiegészítõt használsz, hogy szép legyen a víz meg úgy minden. le írnád mégegyszer?

mama 2
Az elsõ képet kiraktam háttérnek<#idiota>