Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
Abból sosem elég 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

mama 2
Én speciel imádom nézni a képeketxD.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Hmuda
#6958+fejléc utolsó két sora.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

HeadHunter86
Silent hunter-es képekbõl már elég.<#banplz>

Willi Betz
GTR Evo

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Hmuda
Gyorsan csináltam 4 Silent Hunter IV képet, hogy egy kicsivel kerekebb számú screenshotom legyen. 😛

SZERK: most már maradok az 1024-es méretnél asszem. 😛

Eddigi pályafutásom leghosszabb találata (3500 yard, általában 1000yardról szoktam lõni, de most az ellenség túl messze volt, hogy idõben beálljak a megfelelõ pozícióba). Tekintve, hogy három kilõtt halból mind a három betalált, ez elég szép eredménynek könyvelhetem el.

Az eredmény.

Poén, hogy a tenger helyi mélysége kábé megegyezett a hajó hosszával. A hátsója megfeneklett, de az orra fent maradt. Megvártam a reggelt, hogy lássam teljesen alámerül-e. Úgy tûnik egy kis levegõ beszorult az orr részbe. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

sQr
Nem vagy lemaradva. Mai viszonyokat nézve, fõleg a sportjátékokat nézve is kiemelkedik a grafikája.

Willi Betz
Akkor én levagyok maradva😄D Mert nekem már az nagy szám volt,hogy látszik a bõr struktúrája a csávónak,meg ha megizzad akkor fénylik a bõre.

w77d
szerintem mai viszonylatban átlagos a grafika...

Willi Betz
NBA 2K9. Baromiszép a grafikája😮

Igazából még nem nagyon tudom irányítani<#rolleyes>

Kaszi46
King's Bounty: The Legend

*Posse*T.W.D*

Hmuda
Régen elég silány volt a fórum képméretezõ rendszere, a legélesebb képeket is pixelparádévá változtatta. Valahogy hozzászoktam, hogy átméretezés miatt szebb maradt a kép, mivel úgy se klikkelt rá akkoriban senki.

Lehet átszokom az 1024-es képekre. Többet úgy se tud a monitorom kisajtolni magából (tudom-tudom, de nekem elég). 😛

CalebJoe
Csak egy kicsit lettél fan, de hát ez a jó játékélmény titka, hogy nehéz abbahagyni.<#vigyor3>
Engem nem zavar szép képek csak kicsit kicsik..
Hmuda
Egy dózis Silent Hunter IV. Ebben a pillanatban 121 kép van a galériámban a játékról. Lehet sokat játszok vele. <#idiota>

...mert a naplementékbõl sosem elég.

Egy teherhajó reggelire.

Szemléljük munkánk gyümölcsét.

I love the smell of burning merchants in the morning breeze.

Tudom, elcsépelt szöveg, de...talált, süllyedt. <#idiota>

Az esti tábortûz tengeri megfelelõje.

Nem adott sok tonnát a statisztikámhoz, de több a semminél.

Hmuda
Skate 2

ebbõl a bornoutbol meg amotorozás ami nagyon teccik.... az nagyon ott van

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

amugy hihetetlen ez a játék

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

RatBaG
egy pár régi kép.

GRID

Per Aspera Ad Inferi.

STREEX
Burnout paradise

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

kuci06
ugyanilyen videókarival, max grafon, perfektül megy -.-

nesze neked gyenge videókártya

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Willi Betz
Test Drive Unlimited

Ja, hát persze... Akinek olyan karija van, mint neked, könnyen beszél -.- (HD4870X2 2Gb GDDR5...öhm-öhmm) Amúgy meg nem mindenki olyan elvetemülten kocka, hogy ennyi pénzt áldozzon egy gépre 😛 Vagy csak nincs annyi pénze 😄 (egyébként meg nem mondható gyengének a 8600GT... az én gépem rosszabb, mint mamáé, mégis tudom élvezni a mai játékokat akadásokkal is) (sorry az offért 😛)
báttyó02
jajmár mi az h gyenge?...nehogymár 8600gt olyan gyenge legyen h ilyeneket csináljon töle a játék
nekem sincs jobb vidkarim de fullon megy akadás/bug nélkül

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

w77d
na ott a probléma, gyenge videokártya... a procid sem lehet valami csúcs..

mama 2
2 giga ram, Gforce 8600GT(512-es). Többet nem tudok<#idiota>

w77d
neked minden játék bugzik?? milyen géped van?

báttyó02
<#wow2>
nem igazán

mama 2
Példáúl ezt:

báttyó02
mit értesz bug alatt?

mama 2
Neked nem bugozik be a kép 5 percenként?:S

báttyó02
Burnout Paradise folyt.

fery02
Far Cry 2

Bonus

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

báttyó02
Burnout Paradise

w77d
thx

grebber
Doom 3 Extreme Quality mod 1.0 Ha jól körülnézel láthatod az 1.1-es javítást is itt!

Next PC upgrade: 2022

fery02
😮
#6971: Nekem is elõször az szúrt szemet. 😊
#6972: Nekemizs. :$

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
na akkor ehhez a modhoz kérnék szépen egy linket, hálás köszönetem 😊

Látom...
HDR is mintha befigyelne.Alapban tudtommal nem volt.

grebber
Extreme grafikai modot tettem fel hogy azért mégiscsak jobb legyen mint az alap 😄

Sztem ez a game még ma is megállja a helyét a grafikában 😊

Shep
Akkor ezek szerint tényleg nincs benne semmi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Megnyugodhatsz. A Chaos Legion-ban lévõ majdenm nulla sztori 5x jobb mint ebben ^^

PSN ID.: Beegabor

Evin
Két tudat, egy test. 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Hát én 3 pálya után beleuntam, hogy bemegyek egy terembe ahol 10 percig kell verni egy szörnyet azért, hogy utána átmehessek egy másik helyszínre, újabb 10 percig püfölni valakit. Pedig a történet érdekesen indult, de hát így inkább otthagytam. Még a Chaos Legion szintjét sem üti, pedig ott is csak ennyi a játék, de azért az élvezetesebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Te, hogy a frászban van az, hogy mindig pont azokat a régi gameket veszed elõ amiket én? Én is pont a minap raktam fel újra. 😄

grebber
Doom 3

w77d
magyar felirattal febr 14

soha

mama 2
Ez mikor akar kijönni magyarul?:C

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)