Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván a SHIV mániám miatt egy kicsit részrehajló vagyok a témában, de ha valaki be akar rakni egy sorozatnyi screenshotot akkor tegye, attól függetlenül, hogy mennyiszer volt már elõtte az adott játék.
Ha mindenki kötelességtudóan odaírja, hogy mibõl vannak a képek akkor akit nem érdekelnek azok átlapozzák.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Pedig lenne még TR Underworld is majd. <#miaz>#miaz>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... "
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A baj az, hogy nem víz volt alattam
Egyik kedvenc képem
"Szarban a haza"
Nekem is ilyen cucc kell pattanások ellen
Gyönyörû 😄

Talált...
...süllyedt. Kár, hogy már a legelsõ találattól széttört az elülsõ rész, kár volt két torpedót is elpazarolni rá.
Rá fél órára jött a következõ delikvens. A fedélzeti ágyúból leadott pár lövés szét is kapta a gépházat...
...így játszi könnyedséggel beleeresztettem egy torpedót a hátsó raktérbe...
...ami mint kiderült elég érzékeny anyagot tárolt.
Ezek után már csak a hajó lassú haláltusáját kellett végignézni a teljes élményhez.
Csak egy szokásos vízalatti kép.
A végére egy kis bug: az IGAZI tengeralattjárók. <#idiota>#idiota>

PSN ID.: Beegabor
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Elég sokat váratott magára az angol nyelvû változat. Orosz játék eredetileg,animés karakterdizájnnal,meg úgy ahogy japcsi stílusjegyekkel, de eléggé savanyú lett. Sehol sincs egy Devil May Cry dinamikusságához képest. Egy próbát megér, de nálam hamar monotonitásba torkollott
PSN ID.: Beegabor
"Lusta voltam odaírni, ezért a moderátort fárasztottam a hülyeségemmel: Tomb Raider: Legend"
a lentiek fényében totál nem egyértelmû melyik rész is ez mert túl hülyék rájönni
ON
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Jah.És Benchmark még a progi.UE3.0-ás engine(többet is ki lehet hozni belõle.)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lusta voltam odaírni, ezért a moderátort fárasztottam a hülyeségemmel: Tomb Raider: Legend
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A régi szép TR 1-es idõkben, mikor ezek az idomok háromszög alakúak voltak. 😊
Lara csúnyán eleresztette magát. A csúnya ellenfél már szagot fogott
Kicsit állóképen csúnyán néz ki a kicsit "pixeles" árnyék...de még mindíg szebb, mint a pár hetes GTA 4-é <#eplus2>#eplus2>
végezetül gy kis anime. 😊

Ha nem haragudtok, megint egy kis Larázással kezdeném a napot (most keltem fel). Szóval:
Tomb Raider: Legend
Ezt a részt szvsz valami hihetetlen módon elcseszték. Elég lett volna a motoros részekbõl annyi, amennyi japán-i pályán van (10 másodperc).
Valahogy még így kabátban is tetszik. :$
Még egy motoros rész, de legalább ez egy átvezetõ videó. 😊
Tükörbe vakuzós, morci fejet vágó, magabiztos...igen, elmúlt már 18
This is the mansion
Amikor még kicsi voltam... akkor is tomb-okat raideltem
Nagyapám már nem így száll fel/le a motorról.

Mára már egy HD4870 szolgál. 😊

Gondoltam tesztelem, hogy meddig bírja a csónak ha két romboló is hajigál bombákkal (hatszor mentek el felettem és egyszer se találtak telibe).<#idiota>#idiota>
Ez a konzerv szerencsére túl mély lett. Lehet ezt már megéreztük volna ha pont a hajóval egy szintben robban.
Valami van a vízben.<#idiota>#idiota>
Ez meg jó mélységen robbant, de túl távol.
Ugyan találjanak már el...
Ez is minimum húsz yarddal mögöttem rakta ki a cuccot, mikor felettem van akkor meg semmi.
Ezek most kerültek ki az akadémiáról, vagy mi a fene?
Ez is jóval mögöttem robbant.
A végére meguntam, lementem ~300 lábra, erre feladták és visszafordultak. Úgy tûnik az a "hatalmas" mélység már túl sok volt nekik.<#idiota>#idiota>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyébként: valóban az vagyok 😊))
pedig már rég hajléktalan lennék 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
world series of poker 2008
csak nem értem mért rúki vagyok, mikor adtam meg nevet, de sebaj 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Bármilyen screenshotból tudok neked konvertálni egy mega alatti méretet, úgy, hogy észre sem fogod venni a minõségromlást.. Ettõl függetlenül én ab ovo nem töltök fel 4000x3000-es képeket, mert lusta vagyok egyesével megnyitogatni mindent, ha nagyfelbontású képet szeretnék megmutatni, akkor linkelek. Így nem cseszem el annak az idejét, akinek a nete nem engedi a gyors letöltést.