Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Rakd õket nyugodtan, igazából semmi okod, hogy ne tedd.

Nyilván a SHIV mániám miatt egy kicsit részrehajló vagyok a témában, de ha valaki be akar rakni egy sorozatnyi screenshotot akkor tegye, attól függetlenül, hogy mennyiszer volt már elõtte az adott játék.

Ha mindenki kötelességtudóan odaírja, hogy mibõl vannak a képek akkor akit nem érdekelnek azok átlapozzák.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hungary27
ha szerettek off-olni gyertek ide:OFF-topik
woy
fallout 3

kakaoskalacs
TR.U az johet 😛 az eleg Kiraly

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

fery02
Ezen én is. Úgy tûnik legtöbben a tengeralattjárókra buknak inkább. 😊
Pedig lenne még TR Underworld is majd. <#miaz>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hmuda
Azon csodálkozom, hogy a SH4 miatt még nem szólt rám senki.<#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Firerock
nem azér..csak már kezd sok lenni😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

AtiRadish
Nekem bejön, amugy meg :"Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... "

fery02
Tudom, ez is volt az utolsó.

Firerock
kezd elég lenni ez a szar tomb raider...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

fery02
Tomb Raider: Legend

A baj az, hogy nem víz volt alattam

Egyik kedvenc képem

"Szarban a haza"

Nekem is ilyen cucc kell pattanások ellen

Gyönyörû 😄

Hmuda
Újabb sorozatnyi Silent Hunter IV

Talált...

...süllyedt. Kár, hogy már a legelsõ találattól széttört az elülsõ rész, kár volt két torpedót is elpazarolni rá.

Rá fél órára jött a következõ delikvens. A fedélzeti ágyúból leadott pár lövés szét is kapta a gépházat...

...így játszi könnyedséggel beleeresztettem egy torpedót a hátsó raktérbe...

...ami mint kiderült elég érzékeny anyagot tárolt.

Ezek után már csak a hajó lassú haláltusáját kellett végignézni a teljes élményhez.

Csak egy szokásos vízalatti kép.

A végére egy kis bug: az IGAZI tengeralattjárók. <#idiota>

CalebJoe
Még finom is voltál ez sehol nincs a DMC-hez képest, a meg karakter olyan mint valami béna fanart kár volt kiadni is.
Seth
Na még egy pár X-Blades kép. Vannak nagyon szép pillanatai a játéknak,de a véleményem nem sokat javult az elõzõek óta.Most, hogy több mozdulatot,speckót tudunk, vmivel élvezetesebb lett.

PSN ID.: Beegabor

reaper4
kipróbáltam. hát tényleg sehol sincs a devil may cry-hoz. elég gyenge...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

w77d
gyakorlatilag nem állítottam be most semmit, csak nyomtam pár képet 😊

Papirzacsi
Érdekes állípotok uralkodnak abban a cockpitban.:-O

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
na igen, azok nincsenek lemodellezve XD de amíg a pilótafülkében vagy addig nem érdekes, meg kívülrõl sem 😄

mila69en
az utasok ki ugrottak?😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
olvasd el még egyszer fent a banner helyén a pirossal jelölt részt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

w77d
flight simulator 2004

indulás Ferihegy 2A-ról Madridba 😊

Seth
X-Blades
Elég sokat váratott magára az angol nyelvû változat. Orosz játék eredetileg,animés karakterdizájnnal,meg úgy ahogy japcsi stílusjegyekkel, de eléggé savanyú lett. Sehol sincs egy Devil May Cry dinamikusságához képest. Egy próbát megér, de nálam hamar monotonitásba torkollott

PSN ID.: Beegabor

OFF
"Lusta voltam odaírni, ezért a moderátort fárasztottam a hülyeségemmel: Tomb Raider: Legend"
a lentiek fényében totál nem egyértelmû melyik rész is ez mert túl hülyék rájönni
ON

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

The Protector
The LAst Remant.Ablakban volt a game így torzult a széle a képnek.Ezért bocsi.

Jah.És Benchmark még a progi.UE3.0-ás engine(többet is ki lehet hozni belõle.)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ha már mindenki Larázik.

Lusta voltam odaírni, ezért a moderátort fárasztottam a hülyeségemmel: Tomb Raider: Legend

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

hungary27
ezt megértem
fery02

A régi szép TR 1-es idõkben, mikor ezek az idomok háromszög alakúak voltak. 😊

Lara csúnyán eleresztette magát. A csúnya ellenfél már szagot fogott

Kicsit állóképen csúnyán néz ki a kicsit "pixeles" árnyék...de még mindíg szebb, mint a pár hetes GTA 4-é <#eplus2>

végezetül gy kis anime. 😊

CalebJoe
X-Blades (Oniblade) sima hack & slash game sajna elég gyenge eresztés egy óra alatt meguntam.

Solten
amatõrök 😊

Saor Alba

hungary27
nekem nem tetszik a graf ja<#idiota>
fery02
Köszi szépen! Hiába na, haladni kell a korral. 😊 Fõleg látva, hogy milyen minõségû képeket rakosgattok be. 😊

Ha nem haragudtok, megint egy kis Larázással kezdeném a napot (most keltem fel). Szóval:

Ezt a részt szvsz valami hihetetlen módon elcseszték. Elég lett volna a motoros részekbõl annyi, amennyi japán-i pályán van (10 másodperc).

Valahogy még így kabátban is tetszik. :$

Még egy motoros rész, de legalább ez egy átvezetõ videó. 😊

Tükörbe vakuzós, morci fejet vágó, magabiztos...igen, elmúlt már 18

This is the mansion

Amikor még kicsi voltam... akkor is tomb-okat raideltem

Nagyapám már nem így száll fel/le a motorról.

Maxtreme
Nah így már más 😊
Grat. a vashoz <#eljen>

fery02
Ja, igen! Aláírást még nem módosítottam. 😄
Mára már egy HD4870 szolgál. 😊

Maxtreme
6600GT-vel nem szaggat "kicsit" nextgen módban? 😄

w77d
szeretem a csöcsös játékokat XD

fery02

Hmuda
Mai adag Silent Hunter IV

Gondoltam tesztelem, hogy meddig bírja a csónak ha két romboló is hajigál bombákkal (hatszor mentek el felettem és egyszer se találtak telibe).<#idiota>

Ez a konzerv szerencsére túl mély lett. Lehet ezt már megéreztük volna ha pont a hajóval egy szintben robban.

Valami van a vízben.<#idiota>

Ez meg jó mélységen robbant, de túl távol.

Ugyan találjanak már el...

Ez is minimum húsz yarddal mögöttem rakta ki a cuccot, mikor felettem van akkor meg semmi.

Ezek most kerültek ki az akadémiáról, vagy mi a fene?

Ez is jóval mögöttem robbant.

A végére meguntam, lementem ~300 lábra, erre feladták és visszafordultak. Úgy tûnik az a "hatalmas" mélység már túl sok volt nekik.<#idiota>

#6904 😉)))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Na pár képet töltsél föl és elfelejtem hogy szemtelenkedtélDDDDD

Próbáltam a kommunikációs szintedre "emelkedni", ezért használtam a vágom kifejezést, úgy látom, elkaptad a tartalmi lényeget 😄DD
Egyébként: valóban az vagyok 😊))

Esetleg vágsz még valamit?ddddd....vágó piros de nagy a kár(acd-vel méreteztem régebben át a képeket amiket kellett,de nem szokásom..vágó?..és kösz hogy nem cseszed el annak az idejét akinek lassú a nete..te egy úr vagy<#eplus2>

w77d
hát nekem is nem kevés bánja már a pókerimádatomat XD
de néha bejön egy két nagyobb összeg 😊

poppe
ásszony nem engedi...
pedig már rég hajléktalan lennék 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

w77d
játszál Bwin pokert, ott pénzt is kereshetsz ha jól megy 😄

poppe
lál milyen játékot találtam 😄
world series of poker 2008
csak nem értem mért rúki vagyok, mikor adtam meg nevet, de sebaj 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rohadtul értesz a képkezeléshez, azt már vágom 😊))
Bármilyen screenshotból tudok neked konvertálni egy mega alatti méretet, úgy, hogy észre sem fogod venni a minõségromlást.. Ettõl függetlenül én ab ovo nem töltök fel 4000x3000-es képeket, mert lusta vagyok egyesével megnyitogatni mindent, ha nagyfelbontású képet szeretnék megmutatni, akkor linkelek. Így nem cseszem el annak az idejét, akinek a nete nem engedi a gyors letöltést.

Hmuda
Egyrészt ezt normálisabb hangnemben is a tudomásomra lehet hozni, nem kell rögtön "baromozni", másrészt meg ha kicsit figyelmesen tovább olvasol akkor rájössz, hogy amikor azt az ominózus üzenetet írtam akkor a fórum ETS-díszpintyei miatt enyhén szólva ideges állapotban voltam, arról nem is beszélve, hogy közvetlenül utána el lett döntve az ügy. Szóval feleslegesen ne próbáld túldramatizálni a dolgot.

w77d
ezt mondomn én is. A mai modern világban engedjünk már meg egy ilyen topicban 1 megánál nagyobb képet, hisz itt pont a részletekben rejlik a lényeg...

Ki az a barom aki 1mb alatti képeket akar itt látniDDD...valamennyit azért adjunk már a minõségre is......az1mb-ra átméretezett képek még valahogy kinéznek de ilyen 0,00045945mb-os csiribiri képek áááááááááááááá..mondjuk nem szoktam képeket feltölteni ide csak olvasva ezt "a ha nem szavazzuk(ák)meg akkor marad az 1mb alatti képfeltöltés"-t bántotta a szemem...a karekter volt a sok v.nagyobb helyet foglalt mint 1mbDDDDDnemtudom..namindegy<#eplus2>

Bence94
Stranglehold
Egy baja van.Nincs élsimítás.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..