15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#8980 Uccsó gta-s ámokfutás tőlem :) (gondolom sokak örömére :D)
-
#8979 Nem. Nv techdemo, és mint informálódtam pont az a lényege h csillogjon. Mivel a tükröződés nem cubemap alapú hanem valódi tükröződést számol a program raytrace technológia segítségével.
No még pár kiló gtaIV hogy ne csak a pofázás menjen :p
-
#8978 szerintem a NFS World onlinehoz valami autókészítős külön szar -
#8977 Ez mi? GTA mod vagy külön játék?:D:D:D -
#8976 ezmiez? -
Neoncsoves #8975 ennek meg kezd egyre normálisabb grafikája lenni.
mit raktál fel hozzá? -
#8974 Hát jah.. elég khm.. érdekes :) (De az nfs logo sztem mindent megmagyaráz )
Ennek örömére ismét kis gta4 :)
-
Neoncsoves #8973 ja, a valóságban sose csillog így autó meg tükröződik :| -
#8972 nagyon ocsmány ez a túlzásbavitt tükröződés -
#8971 Design Garage
-
#8970 Assassin's Creed 2
-
#8969 Starcraft 2
-
Knabb #8968 Már vártalak :) -
#8967 képeket, k&l-nek tudtommal van topikja -
#8966 most toltam le a demot, nekem bejön, van hangulata. graf nem érdekel, film effekt tetszik. -
Knabb #8965 Hajajj :D -
#8964 Egy szóval sem mondtam, hogy a Crysis tökéletes. Szép, de azért vannak nála jobbak... sokan. DE, majd a Crysis 2! -
Knabb #8963 Számomra a graf gyönyörű volt még akkor mert nekem nem volt sm 3 as kártyám így kb semmivel sem tudtam játszani az újabb gamek közül. A story meg a hangulata nagyon jó volt szerintem csak a végefele volt tele a tököm a háborús résszel...
A crysis meg szép csak üres, ezt úgy mondom hogy azért végigjátszottam. -
#8962 Jó tudni.
Az első rész nem volt olyan borzalmas, de én a felénél meguntam, mert az igaz, hogy a sztori jó volt, de egyszerűen ráuntam a állandó lődözésre, nulla gondolkodásra, lineáris és unalmas pályákra. A grafikája meg még korához képest is csúnya volt... És most nem a Crysis-hoz mérem, a 2007-es felhozatalból, hanem bármi máshoz. -
Knabb #8961 Naaa én szerettem az első részt. A kamera rángatózását meg ki lehet kapcsolni, még a hülye fényeffekteket is. -
#8960 Sztem is fos a K&L 2. Nem értem miért kell erőltetni ezt a kurva kamerás stílust. Nekem konkrétan felfordult a gyomrom sprintelés közben. Egyszerűen tengeribeteg leszek tőle! Nem vicc! negyed óra után hányingerrel jöttem el a gép elől. Amúgy meg az egész grafika egy nagy fos, és a játék semmit sem változott az első (meglehetősen fos) részhez képest. Remélem nem lesz jó keletje és nem lesz harmadik rész. -
#8959 Starcraft 2
-
#8958 ehh ha minden játékfejlesztő így dolgozna... -
#8957 a hajón lévő játékgép :D minijáték -
#8956 az utolsó kettőt azt hogy? -
#8955 Starcraft 2(spoiler)
-
#8954 Kane & Lynch-nek multiban van értelme:) kellően paranoid: -
Knabb #8953 Hát sajna az... pedig én már vártam :( -
#8952 Kane & Lynch 2 - dog days
a demo alapján jó nagy fos lett (szerintem) -
#8951 Elég durván néz ki! -
#8950 NFS Shift
-
#8949 semmi akkora extra, ami volt régebben is.
(phenom II x4 3.2ghz, 4gb dd2, gw gtx260, x-fi xtreme gamer, stb) -
Neoncsoves #8948 milyen géped van? :o -
#8947 Avg olyan 40-50 között. A minimum amit láttam 27 volt a hajón. -
#8946 Hogy fut ez neked, hány fps-el "hasít"? -
#8945 3 év nem volt elég ahhoz, hogy ezen túltedd magad? Fogunk még ettől pocsékabb növényzetet is látni, elhiheted. -
#8944 De hogy ne csak a pofázás menjen..gta4, de csak me régen volt ez is
-
#8943 Igen.Sajnos nem tudok amelett szemet hunyni ,hogy a játék erősségének a növényzetnek ilyen ocsmánynak kell lenni.
De ez amikor kiadták akkor is így volt szóval nem fog ez már változni.
-
#8942 őő lol? Ez még neked így is csúnya, a plusz hd textúra pakkal, meg az egyik legjobb configgal? Az igen :) -
#8941 Te vagy már érdekes!