Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végére egy cuki hangrobbanás<#smile>#smile>
jó kis játék, várom a teljest
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
スラッグ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
スラッグ
Pedig a Zeldara kiváncsi lennék hogy fut,vagy a Metroidra 😛 must have kategoria mind kettõ 😛😛....
PS3/X360 user: Infernohun
A Mars templom elõtti tér.
Városkám a naplementében.
Az egyik sikátor.
A település víz- ...
...és élelemforrása.
Az iskola utcája.
A könyvtár-tér.
A fórum este.
Alszik a nép.
És végül két osztag megy pofozkodni egy bennszülött faluba.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Saor Alba
Saor Alba
Még 1 MK DA kép.
Ezen mintha már látszana az AA hatása. Mintha annyira nem lenen recés.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a pacific változat is megvan neked? egy miltira kiváncsi lennék vele<#zavart1>#zavart1>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
FEAR 2 is kapsból 2x vittem végig.
Most is raklap game van a gépemen ami a következõ végigjátszásra várnak csak magyarítás még nincs kész 😄
Next PC upgrade: 2022
Bf110C: hatalmas tuzero, de lassu, ugy fordul mint a csuklos Ikarus...
...konnyu levadaszni...
Saor Alba
Miért mi lesz letartóztatnak?
félórát csatangoltam állatot nemtaláltam 😄 de jó benne mászkálni mert szép és nagyon adja az erdõ érzését!!
Béta tesztelõ vagyok ViP kódot igényeltem (sztem még lehet is) itt!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Már csak valahogy némi AA-t kéne ráerõszakolnom, de eddig úgy néz ki az nem fog müxeni 😊
+ mintha több lenne a HDR.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Akko mán inkább a
smirglee kabát 😊