Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amugy 1kérdés: conquest módot te tudsz indítani? mert én mikor arra mennék (menüben fentröl a 4.) akkor kiír vmit,és nemtudok belépni ._. (font nélkül meg ugye nemtudom h mit ir ki😄 )
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

PSN ID.: Beegabor
スラッグ
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Bloody Roar 3
6×os AA van rajtuk,csak a képek kedvéért,egyébként enélkül +30fps
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A reptéri életet a Skai Traffic és az AES biztosítja.
A grafikán a Ground Environment javított sokat.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Persze lehet, hogy tudsz róla, csak úgy beírtam, hátha nem tudod. infó
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
próbáltam állítgatni a grafon, de nem sikerült eltalálni a megfelelõ beállításokat 😛
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
lehet, hogy a grafikája már megkopott, de még mindíg nagyon nagy fun 😊
olyan fílingje van, hogy könnyet csal a szemembe <#worship>#worship>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem is túl arcade-os. Túlontúl gagyi már.
Maxon minden, DX10.1
(Nemjön be a játék.Túl gagyinak találom azt a Google Earth megoldásos földet azzal a pár 3D-s házzal.Irányítást is nagyon szoknom kell.Béna vagyok hozzá.Uninstall)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?