Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
xD Aszittem olyasmi mint a test drive😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

AntiHero
olyan nincs sajna.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TaRka0107
AntiHero kérhetnék belsõ nézetes képeket a Midnight Club-ból?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Brothers In Arms Hell's Highway

AntiHero
Midnight Club:LA + South Central DLC

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tigristank
Elsõ kép nagyon szép! <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Hmuda
Dobpergés...Silent Hunter IV!

Egyre jobbak ezek a grafikai modok.

Holdkelte.

Torpedó a vízben.

Utolsó pillanatok.

Pont ahova akartam. Ez szét is kapta a propellereket.

Bár ahogy elnézem az elõzõ sorozat már így is leamortizálta annyira, hogy ez az utolsó durranás megadja a kegyelemdöfést.

Nincs is ahhoz fogható látvány mikor egy jól irányzott torpedó berobbantja a lõszerraktárat és robbanások egész sorozata viharzik végig a hajón. Ha ez éjszaka történik, az külön emeli az tûzijáték szépségét.

Ahogy a parancsnok látja az eseményeket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Egy csipetnyi Crysis:

offkorzreg
nem

jackcsabi
nem

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Firerock
akkor az a baj hoyg 1500képet raknak be ugyanabból a játékból ráadásul hasonlóak
nem igaz hogy titeket nem idegesít

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

offkorzreg
hát mert nem az elsõ eset már hogy itt belepofázol minden szarba,hogy ki milyen képet tesz be:|

Firerock
nem vagyok konzolos
#7395:nyugalom van korzy,mit kapod fel a vizet?

Cápafogxy
"Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... "

offkorzreg
nem akarok ocsmányul beszólni de lassan kiharcolod magadnak zsírseggûkém,hagy döncse már el mindeki mivel játszik,mit mutat meg itt,ha nem tetszik lehet innen elhúzni.-.-

kuci06
hadd csináljanak már azt amit akarnak a SAJÁT gépükkel....

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Fáj, hogy konzolon nem tudsz PC játékokat emulálni, mert kevés hozzá a konzolod? <#mf2>

Firerock
csúcsszuper

Firerock
ez fantasztikus
ti télleg Nintendo DS-es játékokkal játszotok a csúszuper gépeitekkel?nem vagytok normálisak

Bence94
Grand Theft Auto Chinatown Wars (DS-emu)

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Seth
Jah, ez a Pitt, az meg nem szörny csak egy szobor 😊

PSN ID.: Beegabor

grebber
Ez valamelyik kieg?Mi az a nagy böszme szörny?

Next PC upgrade: 2022

STREEX
Fallout 3

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

poppe
😄DDDDDDDD
kössz 😊 vmi ilyesmi, de az a házikó nem volt ismerõs, de most már beugrott 😊
legszebb város

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

grebber
Tessék. Place de Catalunya

poppe
placa de catalunyat fényképezd már körbe lécci, sztem nem így néz ki... 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Maxtreme
ezen a vízen járás dolgon már a játékban is jót nevettem😊))) Azért pöppet amatõr megoldás😊

grebber
Wheelman

CS@
Itt ilyenrõl szó sincs, nem az ölésrõl szól, búvárkodni kell. Állatokat kell felfedezni, feladatokat végrehajtani, vannak „fõküldetések” meg kiegészítõ dolgok Pl.: Turistákkal kell merülni és megmutatni nekik a kedvenc állatukat meg a víz alatti világot, fényképeket készíteni meghatározott állatokról, kincset keresni meg ilyenek.

Hmuda : dehogy veszem, átgondoltam és teljesen jogos volt a megjegyzés, mondhatni ezt elkúrtam 😊

Szabi84
áá a jó öreg kingpin meg is van eredetibe😄^^

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hmuda
Ne vedd zokon a zárójeles részt (mindenkinek hasonló módon csinálom :-) ), így szoktam rávenni az embereket, hogy azért normál módon is legyen odaírva a cím (akit érdekel egy játék akkor könnyen rákereshessen a topikban, ha csak képen van meg akkor ez nem mûködik).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Firerock
ez miylen játék?vízalatti állatvilág kiírtós?vagy mi a játék célja?

CS@
Bocsy nem b*sztatásnak szántam, azt hittem az elsõ képbõl rájön mindenki mirõl van szó. Köszi a korrigálást.

w77d
Kingpin!!!! atya világ beugrott a gyermekkorom XD

CS@

Endless Ocean

STREEX
Kingpin+Final fantasy X

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

robotnyk
Tom Clancy's H.A.W.X.

ScarY MAN
wáááááááááááááááááá

...

The Protector
áj tinking evri nájt end déj

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w77d
áj bilív áj ken toccs de szkáááj XD

Maxtreme
Silent Hill 5 part 2

fery02
Áj bilív ájken fláj? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
flight simulator 2004

Maxtreme
Silent Hill 5

offkorzreg
valameik gamecube emu harcos,teszteljen már le egy pokemon game-t.😄
vagy csak válaszoljon arra a kérdésemre hogy,minden megye a gamecube emuvale.

STREEX

Battleforge

Axon
Theatre of War 2 DEMO (harmadik adag)

Axon
Theatre of War 2 DEMO (második adag)

Axon
Theatre of War 2 DEMO

Maxtreme
nekem tetszik...

Passz, ki kell próbálni. a grafika nem skálázható ahogy néztem (csak felbontás van... bár lehet csak az orosz nyelv miatt nem vettem észre) szal sok jóra ne számíts.