15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#9500 Assassins creed brotherhood
-
#9499 Chernobyl Terrorist Attack
Kipróbáltam a demot, cím alapján vonzó lett számomra, de sajna a megvalósítás gyengécske! Aki a grafika miatt játszik, ne kezdjen bele! Unalmas perceket azért kitölti! :) -
#9498 Nos, íme itt van a King Kong Game - Gamer's Edition mozgásban!
De és is csináltam screenshotokat a játékból, a textúrák részletessége csak így jön át.
-
#9497 sm 3-ra mondani példát nekem mindig a splinter cell chaos theory ugrik be! ott volt sm 2 és sm3 ,ég és föld a különbség. -
#9496 2006-ban Shader Model 3.0... nagyon gyerekcipőben járt. :D A mai gamek is ezt alkalmazzák DX9c-ben legalábbis. -
#9495 @Shep
Szerezz szévgémet. :D
@Maxtreme
Én is kipróbáltam, és sztem nagyon állat a game ezzel a grafikával. :)Nekem megvan eredetiben a PS2-es port, de amúgy azt hiszem Box-ra csak 1 éves késéssel, 2006-ban jött. Az én mostani gépemen fullmaxon megy reccenés mentesen, de a 2006oson aligha ment volna. :D Még az alap PS2-es is eléggé szarul ment. :D DE! Ennek a grafikája nagyon is jó, tetszik, főleg a T-Rexek kidolgozottsága, és szerintem még 2011-ben is simán megállja a helyét, hát még 2006-ban mekkora cucc volt ez. Mindig is vágytam rá h ilyen graffal is végigtoljam egyszer. A karakterek kicsit torzak nekem, dehát istenem. :D Képeket nem küldenék, majd videóval jelentkezem.
JA, és THX a helpet Maxtreme! -
#9494 áhh, még rosszabb. -
#9493 Azt vettem én észre hogy még véletlenül sem -
#9492 ez a quake nagyon izgat, nem emlékszel nagyjából miket kéne összevarázsolni hozzá, nagyon végigszeretném vinni újra hasonló graffal mint a tied :) -
MauroN #9491 Ha már itt járunk, akkor megkérdezem tőled Maxtreme, hogy a GTA 4 EFLC optimalizáltabb mint az alap? -
#9490 Hát sajna nincs. Ehhez anno semmiféle support, patch, nem volt. De oylan szinten leszarták hogy még rendes optimizáláson sem esett át, csak fogták 1:1 az x360-as verziót, és átették pc-re. Ezért is került csak online kereskedelmi forgalomba (az is csak az amcsiknak)
Gondolhatod anno 2005ben az akkori gépek, milyen "sebességgel" vitték :)
Peter Jackson's King Kong - The power point presentation game :)
Aztán az sincs kizárva hogy cr.. szar. -
#9489 Felénél kilép, nincs rá orvosság? -
#9488 DA2 képeket tőlem tuti nem láttál :) -
#9487 változó. Van amit csak kipróbálás szinten nézek meg, ilyen pl a quake és az egyéb remake-elt cuccok. Puszta kíváncsiság hogy mit sikerült kihozni belőlük a lelkes moddereknek. Ellenben a legtöbbet végig is viszem.
A GTA4 "kieg" pl már régóta fent van, csak eddig valahogy nem vitt rá a lélek hogy nekiessek :) Pedig az alapot imádtam.
A King kongot meg amolyan érdekességnek szántam, hisz anno nem sokan tapogatták ezt a verziót. Viszont kb 50%nál kilép egy helyen, szal cumi :)
Illetve a másik hogy már meglévő, nem friss képeket dobok be a topikba. Amit anno elfejtettem "közzétenni", és csak ott rohadtak a fraps mappájába :)) -
#9486 Én megengedem :) Hát akkor sokat bír egyhuzamban egy játék előtt ülni, mert pl. a GTA kieg sem túl rövid, a DA2 is biztos van azért 10+ óra, bár ln nem játszottam az egyel sem. King Kong sem volt olyan rövid ha jól emlékszem. -
#9485 Ha megengeded válaszolok helyette. (de biztos ő is fog válaszolni)
Én ahogy ismerem őt, tuti végigjátssza ezeket, nem olyan hogy csak szórakozik vele. -
#9484 Nem bántás vagy ilyesmi, meg egyébként sincs semmi közöm hozzá így ha nem akarsz nem válaszolsz de azért megkérdezem :) Gyakorlatilag az egész topicot te tartod fent és szinte napról napra új játékról szúrsz be képeket. Ezeket mind végig is játszod, vagy csak van fent a gépen 10+ játék belenézel, szórakozol kicsit, beszúrsz ide pár képet és kész is? Törlöd őket? -
-
#9482 GTA4 EFLC
-
#9481 OMFG! Ezt a játékot anno imádtam, most meg ilyen grafikával... pls küldj egy linket privátban. :) -
-
#9479 Folytatás:
-
#9478 Aham. Ugyebár a PC-sek anno a ps2 portot kapták, ez meg x360 port (vagyis egy az egyben átrakták PC-re, mindenféle optimizáció nélkül. De a mai gépeknek nyilván ez meg sem kottyan. )
Am 1 ruszki zárt "boltból" :) -
#9477 a gamer's edition az amit csak videokártyához adtak és jobban néz ki, mint a sima? (honnan...?) -
#9476 Peter Jackson's King Kong - Gamers Edition
-
#9475 Merchants Of Brooklyn
-
#9474 én csak viccből írtam ám.
De amúgy sztem is sokkal puritánabb a dragon age 2 grafikája mint az első rész volt.Vagy legaláábis látnom kéne területet ami nem kopár kietlen síkság..
Nekem igazából a mozgással van bajom mert az katasztrofális,darabos,nevetséges. -
#9473 Ezek a képek a demóból vannak szerintem. Mindenesetre sokkal csúnyább mint az első rész, legalábbis ezen képek alapján. Ha jól tudom viszont van hivatalos textúra pakk amivel szebb lesz. -
#9472 Még egy adag kék 1 :)
-
#9471 huhh hát ez ezer éve itt "rohad" a HDD-men, Idő közben ha találtam valamit, mindig rápakoltam. De hogy már miket.. ehh :) -
#9470 ejjha, megmondanád mit kell feltenni hogy így nézzen ki? :) -
#9469 Quake 1
Hát ja. Ez még 15 év után is szép.. -
#9468 kit érdekel ki hogyan szerezte meg ez a topik a képekről szól -
#9467 ez a mit warezoltunk le legutoljára topik?
-
#9466 Dragon Age 2
-
#9465 hát nem sok sajna. -
#9464 -
#9463 Bárcsak ,de semmi félelmetes nem volt benne sajnos! -
#9462 First Encounter Assault Recon 2 összeszarod magad edition -
#9461 super mario bros 2011