Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
am: http://www.tweakguides.com/Crysis_8.html
Lehet hogy van szebb, de ez legalább viszonylag gyors. Legalábbis az alapnál mindenképp jobban megy.
Off:kipróbáltam 64 bit-es xp-n és marha jól megy.mondjuk sima xp-re már nem emlékszem.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Scorpion Disfigured
Kipróbáltam ezt a "gyöngyszemet"
Az évek során ATARI-ék adtak ki rengeteg jó, és kevésbé jó játékot. Nos ez egyik kategóriába sem sorolható. Ennek kérem külön besorolás kell... mégpedig az "ÜBERSZAR".
Komolyan mondom nem fér a fejembe hogy ehhez egyáltalán hogy adhatták a nevüket... borzalmas.
A grafika még szo-szo elmegy (sõõt meg merném kockáztatni hogy a legszebb jupiter EX (fear) motoros játék. Meg nah..a fizika sem olyan rossz.
Node a többi bazz. A hangok viszik a pálmát toronymagasan. (negatív irányba természetesen)
Az MI (ami nincs) nem elég hogy sííík hülye, de megvan neki az a különös képessége, hogy hátatfordít, és úgy is eltalál (lol) Meg amúgy az egész játékmenetbõl az vonható le, hogy biza ezeknek a fejlesztõknek más pályát kellett volna választani, nem a programozást.
Sokat fejlesztettek an engine-en! <#eljen>#eljen>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Watchmen

Forza.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Forza.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!"
kutyát nem érdekli a véleményed a játékrol... itt legalábbis biztosan nem!
Forza.
banner-ben le van írva:
"Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... "
:3
Elõször anno számomra is fura volt az irányíthatóság, aztán viszonylag gyorsan sikerült hozzászoknom 😊
Am. a második rész állítólag még arcade-abb lett 😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha esetleg nem az arcade irányítással volt gondod akkor nem szóltam 😊
Next PC upgrade: 2022
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.