15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • STREEX
    Assassins creed brotherhood

• dante3
    Chernobyl Terrorist Attack

Kipróbáltam a demot, cím alapján vonzó lett számomra, de sajna a megvalósítás gyengécske! Aki a grafika miatt játszik, ne kezdjen bele! Unalmas perceket azért kitölti! :)
  • Kongy
    Nos, íme itt van a King Kong Game - Gamer's Edition mozgásban!

De és is csináltam screenshotokat a játékból, a textúrák részletessége csak így jön át.

• Bence94
    sm 3-ra mondani példát nekem mindig a splinter cell chaos theory ugrik be! ott volt sm 2 és sm3 ,ég és föld a különbség.
  • Kongy
    2006-ban Shader Model 3.0... nagyon gyerekcipőben járt. :D A mai gamek is ezt alkalmazzák DX9c-ben legalábbis.
  • Kongy
    @Shep

Szerezz szévgémet. :D

@Maxtreme

Én is kipróbáltam, és sztem nagyon állat a game ezzel a grafikával. :)Nekem megvan eredetiben a PS2-es port, de amúgy azt hiszem Box-ra csak 1 éves késéssel, 2006-ban jött. Az én mostani gépemen fullmaxon megy reccenés mentesen, de a 2006oson aligha ment volna. :D Még az alap PS2-es is eléggé szarul ment. :D DE! Ennek a grafikája nagyon is jó, tetszik, főleg a T-Rexek kidolgozottsága, és szerintem még 2011-ben is simán megállja a helyét, hát még 2006-ban mekkora cucc volt ez. Mindig is vágytam rá h ilyen graffal is végigtoljam egyszer. A karakterek kicsit torzak nekem, dehát istenem. :D Képeket nem küldenék, majd videóval jelentkezem.

JA, és THX a helpet Maxtreme!
  • Maxtreme
    áhh, még rosszabb.
  • grebber
    Azt vettem én észre hogy még véletlenül sem
  • tototto
    ez a quake nagyon izgat, nem emlékszel nagyjából miket kéne összevarázsolni hozzá, nagyon végigszeretném vinni újra hasonló graffal mint a tied :)
  • MauroN
    Ha már itt járunk, akkor megkérdezem tőled Maxtreme, hogy a GTA 4 EFLC optimalizáltabb mint az alap?
  • Maxtreme
    Hát sajna nincs. Ehhez anno semmiféle support, patch, nem volt. De oylan szinten leszarták hogy még rendes optimizáláson sem esett át, csak fogták 1:1 az x360-as verziót, és átették pc-re. Ezért is került csak online kereskedelmi forgalomba (az is csak az amcsiknak)
    Gondolhatod anno 2005ben az akkori gépek, milyen "sebességgel" vitték :)
    Peter Jackson's King Kong - The power point presentation game :)
    Aztán az sincs kizárva hogy cr.. szar.
  • Shep
    Felénél kilép, nincs rá orvosság?
  • Maxtreme
    DA2 képeket tőlem tuti nem láttál :)
  • Maxtreme
    változó. Van amit csak kipróbálás szinten nézek meg, ilyen pl a quake és az egyéb remake-elt cuccok. Puszta kíváncsiság hogy mit sikerült kihozni belőlük a lelkes moddereknek. Ellenben a legtöbbet végig is viszem.

A GTA4 "kieg" pl már régóta fent van, csak eddig valahogy nem vitt rá a lélek hogy nekiessek :) Pedig az alapot imádtam.
    A King kongot meg amolyan érdekességnek szántam, hisz anno nem sokan tapogatták ezt a verziót. Viszont kb 50%nál kilép egy helyen, szal cumi :)

Illetve a másik hogy már meglévő, nem friss képeket dobok be a topikba. Amit anno elfejtettem "közzétenni", és csak ott rohadtak a fraps mappájába :))
  • Shep
    Én megengedem :) Hát akkor sokat bír egyhuzamban egy játék előtt ülni, mert pl. a GTA kieg sem túl rövid, a DA2 is biztos van azért 10+ óra, bár ln nem játszottam az egyel sem. King Kong sem volt olyan rövid ha jól emlékszem.
  • TaRka0107
    Ha megengeded válaszolok helyette. (de biztos ő is fog válaszolni)
    Én ahogy ismerem őt, tuti végigjátssza ezeket, nem olyan hogy csak szórakozik vele.
  • Shep
    Nem bántás vagy ilyesmi, meg egyébként sincs semmi közöm hozzá így ha nem akarsz nem válaszolsz de azért megkérdezem :) Gyakorlatilag az egész topicot te tartod fent és szinte napról napra új játékról szúrsz be képeket. Ezeket mind végig is játszod, vagy csak van fent a gépen 10+ játék belenézel, szórakozol kicsit, beszúrsz ide pár képet és kész is? Törlöd őket?
  • Maxtreme

• Maxtreme
    GTA4 EFLC

• Kongy
    OMFG! Ezt a játékot anno imádtam, most meg ilyen grafikával... pls küldj egy linket privátban. :)
  • Maxtreme

• Maxtreme
    Folytatás:

• Maxtreme
    Aham. Ugyebár a PC-sek anno a ps2 portot kapták, ez meg x360 port (vagyis egy az egyben átrakták PC-re, mindenféle optimizáció nélkül. De a mai gépeknek nyilván ez meg sem kottyan. )

Am 1 ruszki zárt "boltból" :)
  • arty
    a gamer's edition az amit csak videokártyához adtak és jobban néz ki, mint a sima? (honnan...?)
  • Maxtreme
    Peter Jackson's King Kong - Gamers Edition

• Maxtreme
    Merchants Of Brooklyn

• The Protector
    én csak viccből írtam ám.

De amúgy sztem is sokkal puritánabb a dragon age 2 grafikája mint az első rész volt.Vagy legaláábis látnom kéne területet ami nem kopár kietlen síkság..
    Nekem igazából a mozgással van bajom mert az katasztrofális,darabos,nevetséges.
  • zorrobomber
    Ezek a képek a demóból vannak szerintem. Mindenesetre sokkal csúnyább mint az első rész, legalábbis ezen képek alapján. Ha jól tudom viszont van hivatalos textúra pakk amivel szebb lesz.
  • Maxtreme
    Még egy adag kék 1 :)

• Maxtreme
    huhh hát ez ezer éve itt "rohad" a HDD-men, Idő közben ha találtam valamit, mindig rápakoltam. De hogy már miket.. ehh :)
  • tototto
    ejjha, megmondanád mit kell feltenni hogy így nézzen ki? :)
  • Maxtreme
    Quake 1

Hát ja. Ez még 15 év után is szép..
  • CalebJoe
    kit érdekel ki hogyan szerezte meg ez a topik a képekről szól
  • The Protector
    ez a mit warezoltunk le legutoljára topik?
  • STREEX
    Dragon Age 2

• Maxtreme
    hát nem sok sajna.
  • The Protector
  • grebber
    Bárcsak ,de semmi félelmetes nem volt benne sajnos!
  • CalebJoe
    First Encounter Assault Recon 2 összeszarod magad edition
  • Maxtreme
    super mario bros 2011