15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#9460 ez melyik játék? -
#9459 F.É.L.E.L.E.M 2 :)
-
#9458 Dawn of War2 : Retribution
-
#9457 Ez egyre csúnyább lesz, a modellek pedig egyenesen bénák... :/ -
#9456 thanx! -
#9455 eduke, hrp 2011, polymer renderer mode. -
#9454 ez melyik mod hogy ilyen széppé tudták tenni? -
#9453 hopp a cím lemaradt, de ki ne ismerné :) Duke Nukem 3D. -
#9452 szódával. Viszont arra készüljön mindenki aki ki akarja próbálni hogy gép az kell neki rendesen. -
#9451 ..és akkor az utolsó ámokfutásom ma :) (pár napja készültek, csak elfelejtettem őket betenni :) )
-
#9450 Ez jó játék? Mer a stílusa egész jó. -
#9449 Merchants of Brooklyn
Mondjuk hogy ehhez minek Cryengine 2 azt nemtom :D Mondjuk a fizika nagyon jó, de a gfx khm :) -
#9448 thx kihagyom (nem vagy az esetem ) -
#9447 -
#9446 neked mindig olyan szépek a képeid....hogy kapnád be az összes faszom:) -
#9445 Fear 2
tudnám eltörni azoknak a kezét akik ezt a HUD-ot kitalálták, és "megalkották".. -
#9444 rFactor + LMT 2010 mod, és az első sajátkezűleg festett F1-es autóm, aprócska photoshoppal
-
Háát te beteg vagy!
Vagy bevettél valamit az alapanyagok közül?
-
#9442 Akkor bőven nem szükséges hozzá semmilyen mod sem, nem is fogom még vele egy darabig fárasztani magam vele. :) -
#9441 Na így már szép ilyen élénkebb színekkel csak ne lenne ilyen homályos... -
#9440 ÚRISTEN! MIÉRT CSÚFÍTOD EL?:) -
duke nukem #9439 1920-ban, full maxon elkél hozzá egy Geforce 580, vagy Radeon 6970 Crossfire, különben alacsony lesz a min fps (főleg amikor 40+ npc van körülötted). Mod nélkül se csúnya, de ezek a képek már kicsit facelifteltek. -
Hellsing47 #9438 szerintem inkább a színek miatt rakta be -
#9437 hát ez egy pöppet homályos :D (gondolom ezért is kérdezte Feri azt amit) -
#9436 Nem kötekedésből írom, de te szemüveges vagy? -
#9435 Crysis wars kicsit másképp nekem így jobban bejön...
-
#9434 Sztem teljesen rendben van, mutass szebbet... :D -
#9433 deja vu? -
#9432 pff -
#9431 Hát ha a zöld paint szintű pixelkavalkád a legszebb akkor már értem miért nem fejlődik a pc-s grafika. -
#9430 Én sem értem mi a bajod a növényzettel! Ebben a játékban eddig a LEGSZEBB! -
#9429 Te meg vak maradjunk annyiban! -
#9428 már ne haragudj, de te súlyos beteg vagy :) -
#9427 Lehet, hogy hülyén hangzik, de én mindent utálok, ami a dzsungelben játszódik: Predator1-et is utáltam, Lost-nál sem néztem az első évadot, Survivor-t utálom. Crysis-nél is ezt utáltam. Lehet hiper szuper grafikája... engem nem érdekel. -
#9426 Pont ez az okádék növényzet a legnagyobb gyengéje szóval inkább elég legyen -
#9425 Igazából ebből sohasem elég :) -
#9424 ..és az uccsó adag crysis tőlem, ezúttal wars :)
-
#9423 Warhead megen'
-
CamelX #9422 Nem egy tactical fps, de eszméletlen szinkronmunka és karakter megszemélyesítéssel büszkélkedhet, nem beszélve a sok egyedi vonásról. -
#9421 Vagy talán belenéztem és át is kapcsoltamXD