15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#9540 Azért az nvidia vs. ati vita sem helyén való a "Screenshotok játékokból" topikba... :D -
#9539 és lefizetni a játékgyártókat hogy az ő nyilvánvalóan rosszabb képességű átnevezett buta vásárlókat megtévesztő szemétkupacukon jobban fusson mint a jobb képességekkel bíró konkurecia eszközén!?
Ez helyénvaló? -
#9538 Meg a Brink-ben! -
#9537 Hogy mi ezzel a baj, azt inkább ne ragozzuk, nincs rendjén ez, de bele lehet törődni... -
-
#9535 Felvásárolt egy technológiát, amit nyilván nem ad a konkurencia kezére. (Az Interspar sem szállítja át a termékeit ingyen a Tesconak..) Mi ezzel a baj?
-
#9534 Még mindig jobb mintha konzolexklúzív lett volna... -
#9533 nem kommentálnám az nvidia üzletpolitikáját -
#9532 Na igten, én ATI-val nem tapasztaltam ilyen 2., 3. képen látható dolgokat. :) -
-
#9530 DLC map -
#9529 A legutolso shot az micsudi? -
#9528 ATival ne is nagyon kapcsolgasd :)
Nem. Ezt a folyamatot bármely pisix képes nv kártyán el kell végezni, mert a játékban levő fileok már régiek, és nem müxenek együtt az újabb rendszerszoftverrel. (ill godolom az új generációs geforce-okat sem ismeri) -
#9527 HD4870-em van. Értem, és akkor olyan mintha a physx be lenne kapcsolva? Amúgy amikor végig toltam, nem kapcsoltam physix-et mert lassúlkodott. -
#9526 kapod, csak 8600GT-vel piszok lassú lesz.
A játszható sebességhez 8800GTX a minimum, de inkább gtx260. -
bcrics #9525 tehát akármien nvidia vga-m van,törlöm ezt a pár fájlt és megkapom a physX-et,ha szoftver telepítve van.?
egyébként 8600gt,ami ugye nem tudja a feature-t. -
#9524 Nagy kedvencem nekem is. -
#9523 Nem tudom milyen vga-d van, de ha physX-et akarsz használni, ezeket töröld (vagy nevezd át) a játék mappájából: PhysXLoader.dl, PhysXDevice.dl, PhysXCore.dl. Így a game a feltelepített rendszerszoftver komponenseit használja, nem a sajátját.
Ellenkező esetben bekapcsolt fiziksz' mellett szaggatni fog mint állat :) Így meg stabil 60 fps (vsync) meg láthatóan müxik is. -
#9522 Úúúú, ez fasza game, fel kéne tenni!:D -
#9521 A Prey2-ben lesz hasonló mozgásra lehetőség. -
#9520 Mirror's Edge
Kevés azon játékok egyike, ami bármikor, és bármennyiszer indítom el, le tud kötni.
Jöhetne igazán a második rész. Vagy legalább valami hasonló stuff. :) -
#9519 tetszik a multija? -
#9518 Assassin's Creed Brotherhood
-
#9517 Homefront
-
#9516 Meg hozzá tenném h lassít a játék folyamatosan. Az első 1 órában nagyon sok a kötelező gyaloglás... És mindig mindenhova csak a többiek után mehetsz... -
#9515 Köszönöm! -
#9514 ÁÁ abból is a rosszabbik fajta. Addig nem mehetsz tovább amíg a társaid be nem érnek és ők rúgnak be ajtókat ők kúsznak át elsőnek.Addig te tovább sem mehetsz szóval még sietni sem lehet.Biztos csak így tudták elérni az 5 órás gameplayt
-
#9513 Egyetlen egy kérdésem van csak. Tudom, minimális utánajárással járna, de te biztosan tapasztaltad, tudsz nekem válaszolni.
Ez a játék is csőben játszódik mindvégig? -
#9512 Ja, hasonló. Bár ez jobban fut. UE3-hoz képest 2011-ben nem vmi csúcs, pláne a Bulletstorm fényében. -
#9511 Olyan grafikája van kb. mint a BIA: Hell's Highway -nek. Gondolom UE3 motor megy alatta. -
#9510 Grafika nem rossz sztem. Tűrhető. Egyszer végigvihető. -
#9509 Kipróbálom, csak nem eredetiben, mert 11k -t nem ér. Annyiból már tudok venni 2db CoD:MW -t. -
#9508 Hm érdekesnek tartom ezt a felfogást ha valamit csak azért nem próbálsz mi mert más lehúzza. -
#9507 Grafika csunyácska. Metacriticen is lehúzták, + drága is, szal eredetiben felejtős. -
#9506 Egynek jó ,meg rövid is! -
#9505 Megéri feltelepítenem?:) -
#9504 Homefront
-
#9503 Oblivion
-
ibhu #9502 persze tetszett-)) ne szégyeld megosztani velünk^^ -
#9501 Kedvcsináló képek.
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 VIETNAM
A kép készítése után egy sniper lelőtt a map másik végéből.
One shot one kill
Mortar strike.
Távolról futottam rá a tankra és robbantottam.Sokoldalúbb a sniper mint más multis játékokban.
Sztem jó kép.
Ez a pillanat sem ritka.
Amennyiben tetszetősek a képek teszek még.A legjobb mapok pont lemaradtak.