Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mindkettõt lehet szeretni, meg nem szeretni...olyan nem nagyon van, hogy valaki egyszerre szereti mind a kettõt, legalábbis nem egyformán. Mindkettõnek meg vannak a maga hibái, meg a jó dolgai. Ennyi.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Max szépek a képeid mint mindig 😄
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
100%osan fix 60 fps xboxon, te valami mást nézhettél...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A STALKER sirály nagyon szép részletes vizuális élmény az biztos... <#vigyor0>#vigyor0>
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Am szerintem valami élethûség van benne. Mivel sohasem alszunk, így élénkebben látjuk a fényeket. Én is, mikor álmos fejel felkelek, tiszta bloom-ba látok mindent. 😛

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
életem elsõ mmo-ja, a tegnapi éjszakáig nem értettem mit esznek az emberek ezeken a játékokon. "sajnos" már tudom!😛

*Posse*T.W.D*
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?