15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#9580 Bár azóta nem foglalkoztam a kérdéssel, de tudtommal nincs megoldás :( -
#9579 Ja tényleg a King Konggal akkor mi van, tovább lehet jutni azon a ponton ahol behal? -
#9578 Akkor jól sejtettem, mert ők nyomják ezt a műanyag grafikát. -
#9577 naná hogy :D
Az iylen játékokra szoktam mondani hogy nem szar, csak orosz :-D -
#9576 Ez valami orosz csoda, mi? -
#9575 #9569: Akkor lekapom majd és végigviszem.Gondolom nem lehet több 4 órásnál.
#9570: Itt mindent maxra téve elég menő a gépigény és már nem tűnik annyira jól optimalizáltnak annak ellenére hogy képi változás alig észrevehető mint alap maxon!
Na de rakok képet is mert lassan eldurran a "csak képet rakjatok be" emberke agya
Chernobyl Terrorist Attack (Azt hittem a Battle LA-nél nincs lejjebb ,de bizony van de még milyen mélyen.És valakiknek van pofájuk ilyenekért pénzt kérni)
-
#9574 Ezt átültetnék valami mai grafikai színvonalnak megfelelő motorra és újra el tudnának belőle adni pár milliót. Igaz számomra még ezzel a grafikával is ütős. -
#9573 Max Payne 1
-
#9572 Meglehetősen diszharmónikusan vegyül az eyecandy és ótvar látvány ebben a gémben. -
#9571 és ezt miért ide? -
Akinek kell -
#9569 nem biztos hogy folytatni szeretném -
#9568 Majd ha végére értél írd meg milyen hosszú volt mert ha nagyon rövid akkor végigszaladok rajta :D -
#9567 Dragozool féle textura pack van rajt, semmi más.
Chernobyl - Terrorist Attack
Nem jó, de legalább szar :) -
#9566 na ez is kijott jo tudni -
CamelX #9565 Szép nagyon. Milyen modokkal? Shift2-vel meg megvárom nyarat és az akkori kormány cserém :) -
#9564 Egy kis múltkori, pár hetes termés (csak elfelejtettem berakni :) ) UG2 :D
-
#9563 Back to the Future: The Game - Episode III: Citizen Brown
-
#9562 Hm, ez egy jel. :D
Köszönjük! :) -
#9561 Shift 2
-
#9560 A grafikáról annyit, hogy nagyon tompa. Nem tudom ez-e a jó szó rá, de nem valami tűélesek a textúrák, az 1-hez képest persze. Rengeteg a blur is, túlzásba vitték. Tény, hogy néhol már-már fotorealisztikus a graf, de nagyon csőjáték lett összességében. A látótávolság meg egyenesen gáz.
Nem rossz játék ez, de nem akkora nagy durranás, mint ahogy egyesek beállítják... -
#9559 Van benne valami. Én eddig vagy 5 szembetűnő grafikai bugot láttam, ugyanazokat kb mint amik a warez bétában is benne voltak. Annyival jobb h nincsenek kihagyva pályarészek, meg az ellenfeleket végre lehet normálisan sebezni. Viszont az enemyk gyakran beakadnak, ott vagy előttük, és csak bámékszkodnak, nem tüzelnek. Ez nem egyedi eset. A másik amivel találkoztam h belelőttem a csávóba, erre felrepül 10 méterre a levegőben... -
#9558 :) -
Neoncsoves #9557 ne csesztesd már, reggel van még :D -
#9556 képeken? :D -
#9555 De legalább gyengébb képeken is egész szépen fut. -
#9554 Hát a Homefront-nál kb minden jobb.
De sajnos egyet kell értenem. Az engine "butult" (gyengébb lett a fizika, és szerintem a grafika sem 1 akkora durr. Helyenként nagyon szép, de a rengeteg lowres textúra [thx 4 consoles] nagyon elbarmolja az összképet)
A játékmenet is csak közepes. Valóban kicsit unalmasra sikeredett.
Nekem mindkét előd jobban tetszett.
-
#9553 Ülj le, 1-es! -
Laci82 #9552 Aki tartalmas játékra vágyik.
Assasin's Creed Brotherhood
-
#9551 Szerintem tök jó játék lett belőle, jobban leköt, mint a Bulletstorm meg a Homefront. -
morzsi555 #9550 Semmi, ugyanolyan dögunalmas egy szar. Játékmenet egy nagy nulla, milliónyi bug, de a graf az szép... -
bcrics #9549 Ami kjött pár hete Warez,ahhoz képest mik a változások? -
#9548 Crysis 2
-
Neoncsoves #9547 nem írtad el a címet? ez nem cod véletlenül? -
#9546 Crysis 2
-
#9545 Crysis 2
-
#9544 inkább png-be vagy bmp-be fotózz utána konvertáld át mert a fraps elég rossz minőségű jpg-t csinál -
#9543 Ha csinálok fraps-el képet akkor jpg-be csináljam ha ide be szeretném rakni? illetve milyen "makróba" írjam bele a kép címét? crysis2-ből majd raknék 1-2 képet. -
#9542 bírom hogy állandóan ezen az átnevezett témán lovagolsz. Több érv nincs? Igen, anno volt pár iylen húzásuk, főleg a legalsó szegmensben, de manapság ez abszolút nem jellemző. Plz találj már ki valami más érvet, mert ez már kezd cseppet szánalmas lenni :)
Részemről befejezve a "vita" :) -
#9541 Már bocs, de neked mégis miért fáj ha valakinek az a bizonyos "szemétkupac" kell? :)