15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#9620 Azt már csak azért se tenném mivel mire megtanulnám a gamepados görcsölést úgy hogy az ne legyen göcsölés idegbaj határán lennék.Azután meg nem tudok elélvezni hiszen nincsenek jó gondolataim -
#9619 hát pedig téged "ismerve" minden második játéknál elélveznél -
#9618 Nem egy játékért akarok boxot szerezni. -
#9617 gondolom a 3 ezer forintot sajnálnád rá... idióta -
#9616 Ha valaha feltörik az abox 360 slimet ez lesz az első autós game amit nyomok majd boxon az tuti.Haverom nagyon ajnározza. -
#9615 Forza Motorsport 3 - egy időre az utolsó adag
-
#9614 Forza Motorsport 3 - part2
-
#9613 Forza Motorsport 3
-
#9612 UUUU, most nézem azt a golyószórót. Abban a környezetben nagyon durván megcsapott most vele hirtelen az Unreal hangulat.
Lehet csak ezért is meg kéne bocsátanom a néholi autoaim-ot a játékban és kipróbálni. :D -
#9611 Tdu2
-
#9610 Prototype
Szerintem nagyon jó kis játék. Talán ez volt az egyetlen gém ami tényleg áttudta adni a káosz hangulatot. Mivel sandbox így New York Manhattan szigete teljesen bejárható. Érdekes látni mikor az egyik városnegyed az egyik pillanatról a másikra megváltozik. Olyan epikus csaták zajlanak a játékos, hadsereg és a fertőzöttek között hogy öröm volt nézni. A grafika erős közepes de szerintem néhány jelenetnél ennek örülünk.
-
#9609 ez a játék nagyon rossz átvittem vagy 2 pályát oszt elég is volt de a grafikával nincs baj -
#9608 4. kép: dicsak, hármasikrek! mengele elalélna a gyönyörtől... -
#9607 Darkest of Days
havertól megvettem kemény 500 FT-ért :D Így hát rálestem már milyen pisixel. Egész sokat dob rajt.
Mondjuk szerintem ahhoz az 1%-hoz tartozok akinek tetszett ez a játék (bár eleinte anno nekem sem) :)
Vannak rettenetes pillanatai, de alapjába véve szerintem hangulatos. -
#9606 Bulletstorm
-
#9605 Midnight Club LA (x360, teszt!)
-
#9604 Szép ótók! -
#9603 akkor már inkább vedd meg boltban az orangeboxot és regeld be steam alá a játékokat, úgy olcsóbb :) pl itt -
#9602 Shift2
-
#9601 ..pedig még le is írtam...
6k? az nagyon megéri :) anno 1990-ért vettem a tacskóba. -
#9600 úgy látom 6000-be van a Steam-en lehet meg kéne már venni.
ahogy elnézem még mindig Adriana Limát használják Alyx helyett pedig inkább azt kellett volna kipofozni mert ez a ribi sok embert idegesít -
#9599 Franc megeszi nekem csak HL2 van eredetibe, 64 -es rendszer és a többi hiányzik. -
#9598 Azt tudom, de igénytelen benne a karakter kinézete a cigánykerékszerű repkedést meg már nem is említem. Annak idején elkezdtem azzal a moddal játszani de a raktáras pályán abbahagytam, mert nem bírtam a zöld ruhát és levegőben pörgést. Azért ez mégsem a Mátrix. -
#9597 aham. eredeti hl2/ep1/ep2, 4gb ram, meg 64bites os. -
#9596 Még mindig Orange box kell neki meg 64 bit? (Szívesen végigvinném megint) -
#9595 Ja még annyit, (mert ez szokott lenni)
A hd modeleket LE LEHET cserélni az eredetikre is, szal akinek nem tetszik az új Alyx (Adriana Lima.. Am az elején a szereplőknél is az Ő nevét írják :)) )azoknak nem kell használni. -
#9594 A napokban láttam hogy frissült a hl2 cm mod, gondoltam meglesem mit tudnak még újítani az eddig is gyönyörűen összehozott látványvilágon. :)
Hát ja. Ebből lassan tényleg "film" mod lesz oylan durván néz ki :)
Mint a képeken látszik, került a játékba iron sight is. :)
Grafika téren meg szintén néhány új dolog, katt
Egyetlen hátránya a méret, 20gb :D -
#9593 több repkedő bizbaszt már megoldották nagyon régen :) (element of style nevű modnak nézz utána yt-n :D) -
#9592 -
#9591 Hát a 3ik részből inkább ne is legyen! :S -
#9590 Karakterekbe kellene még pár plusz poligon meg lövöldözéseknél pár plusz effekt (több faszilánk, több repkedő vakolat, szálló por stb.) és kész is lenne a 2011-es MP, mert a 3. részből szerintem soha nem lesz semmi. :( -
#9589 Pedig ügyes modderek igazán nekifeküdhetnének kicsit :)
De amúgy jah. Elég időtálló a látványvilága.
-
#9588 A második rész is végigtolva, újra. A grafika itt már nem olyan színtelen, stílustalan, szürkés, mint az első részben. A stílusossága miatt semmiképp nem lehet rá azt mondani hogy ronda, sem azt hogy idejétmúlt , csupán mai szemmel nézve már elmarad a technikai elvárásoktól, minden más szempontból örök. :)
-
#9587 Hát igen, nem régiben vittem végig újra mindkét részt és a grafikát leszámítva minden a toppon van bennük. -
#9586 Na akkor ezt így lehet ki is próbálom. Kösz a tippet. -
#9585 A fíling a régi, nem az idő szépítette meg kivételesen, örök kedvenc. A mára már szutyok külcsín ellenére a belbecs példás, egyes mai címek is meríthetnének belőle...HD felújítás támogatva!:) -
#9584 Van megoldás! Mellételepíted a régi verziót és mivel a mentés kompatibilis a ps2-es verzión átviszed azt a részt majd visszateszed a next gen grafoshoz és mész tovább ennyi! De utána megint lesz olyan rész.Szóval az a THETA nem törte fel szerintem rendesen.De azt nem értem más csapat miért nem.No mindegy a lényeg ha végig akarod nyomni tedd fel mellé a ps2-eset és akkor mindig a hibás szakaszt átviszed és mentéssel ügyeskedsz! -
#9583 Na, akkor majd nem nagyon élem bele magam, pedig jó lett volna nem ps2-es grafikával is végigvinni. -
#9582 48-50 körül -
#9581 Kb. hány %-nál van ez a hiba?