Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nem rossz játék kicsit primitív meg egyszerû, de szórakoztató😄
A te pofázásod 28.
Milyen okos buta kötözködõ emberke vagy😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
bejön arty és le lesztek baszva <#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PSN ID.: Beegabor
bár ha nagyon fosatós akkor megyek super mariot játszani 😄😄😄
Bazinga!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy is azért szeretem annyira ezt a játékot, mert emlékeztet picit gyerekkoromra a környezete miatt (nem Csernobilban lakom. 😛).

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ajánljatok már nekem egy jó játékot 😊 fps -t szeretnék, olyat ami nem ilyet teamworkos, tehát egyedül kell nyomatni, "magányosan" 😊 az se baj ha jó sztorija van és jó motorja, és az sem baj ha nem új, lehet felõlem akár 2-3 éves is
half life 2 -õt nyomtam egy ideig, de már vagy 6x végigvittem, kicsit unalmas 😊 cod4el játszom még, de néha már akkora káosz van benne, hogy megunom, pedig jó kis játék lenne
elõre is köszi, sry az offért, ha vkit nagyon zavar csak törölje ki 😊
Bazinga!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬