Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert téged nem úgy ismerlek hoyg megveszed😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Max detailon is randa , amugy ez egy GTA klon , azzal a csavarral,
hogy MMO es mind a rendvedelmi szervek , mind a bunozok jatekosok ....
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Sok ellenség mellett 80 fps. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most nem azért, de ez a graf brutális:

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hat ez bugos mint allat + lag ;(((
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A kepek alapjan, legalabb megnezni erdemes 😉

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
gondolom nem vetted meg,és a neve ha jól emlékszem World online,valami Beta?vagy Free?
Sajnáltam is tegnap érte...de tovább kell lépni, addig meg, ha zúzda, akkor Flatout UC meg GTA IV. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A másik kérdésre meg már válaszoltak.
Ezek Fotó módban készültek ahol a játék kicsit meg effekteli a képeket!
Maxtreme pedig még rá is tett egy lapáttal mert lehet állítani a fényerõt,kontrasztot sõt még elmosódást is lehet hozzáadni!(Javíts ki ha tévedek!)
Maxtreme!
Hogy mented ki így minden hud nélkül a képeket?
Képeken képernyõ elmosódás túlzás már egy kicsit.
Nem a téged kritizállak, tetszik nagyon a topic és bocs hogy kép nélkül postolok.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
eszméletlen szép game..csak ilyen grafon pöppet akad😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Forza.