Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Positive Mental Attitude
Amennyire anno nem tetszett nekem ez a cucc, most kb annyira bejön. Nem úgy van mint az SA amit soha nem tudtam megszeretni. (pedig annak hányszor nekiálltam jajj)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Remélem ezzel nem offolok, csak kíváncsiság!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
😊

Ez valami olyan bitang egy játék lett, hogy el se hiszem még msot sem. Olyan egyedi, olyan mesés, varázslatos, na meg mellé ez a látványvilág, 10-bõl 10.
Öröm volt végigjátszani, polcon a helye. :<#eljen>#eljen>
Csak sajnos élsimítással már helyenként nagyon lassulgatott a játék, egyébként maximális grafikán van...míg az új PoP:TFS tökéletesen süvít minden élményjavító mellett.
Igaz, ebben a játékban jócskán vannak szabad terek, korlátlan látótávolság mellett.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
+Mass Effect 2 Overlord DLC

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De ha nincs full HD-n akkor nem teljes képernyõben fut a game és úgy meg elég szar játszani!
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Azért jelen esetben a city grafikusai elõtt alapot emelek. Bár így élõben is szépre sikerült a játék, de mozgás közben fõleg álejtõs. Kicsit még a modelleken kell csiszolni (az arcokon) és respect 😊