15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#10380 Annyira nem. :D Az utolsó adag The Lord of the Rings: War in the North, egészen korrekt rpg lett, csak azt feledném hogy időnként átment monoton hack and slash kaszabolásba. :)
-
#10379 így már ANNYIRA nem gáz :) -
morzsi555 #10378 Episodes From Liberty City
-
#10377 minimum* -
#10376 The Lord of the Rings: War in the North
Bug miatt volt minimumon beállításon a játék a graf. maxon is, itt a valódi látvány a bizonyos beállítások mellett...kevésbé PS2, de nem is feltétlen PC 2011. :)
-
#10375 Bár ilyen egyszerű lenne! -
morzsi555 #10374 Ha widescreen monitorral akarsz játszani akkor nagyon erős gép kell. Ha nem widescreen monitorral, akkor 2-3 évvel ezelőtti szintű gép bőven elég. -
#10373 nekem elvileg meglenne a gépem hozzá de mégis akadozik, pedig nem is akarom highon tolni:( -
#10372 Milyen gép kell ahhoz ,hogy ez élvezhető sebességgel ilyen látvány mellett fusson? -
#10371 Egyik álmom hogy legyen végre olyan gépem amivel tudok végre GTA 4 ezni!
Mert nemhogy a graf tuningolt de az alap sem megy játszhatóan! -
morzsi555 #10370 Episodes From Liberty City
-
#10369 a dagadttal kezdem. lol xD -
uscGhost #10368 Clive Barker's Jericho
-
uscGhost #10367 Próbáld ki nagyon nagy játék :D Ma este felé még lesz 1 uccsó képadag :) -
#10366 ez nagyon betegnek tűnik -
morzsi555 #10365 GTA San Andreas
-
#10364 Azok = Az :)
Tőlem is némi sr2 :)
-
#10363 Azok a "drága jó" ps2-es korszak... -
#10362 The Lord of the Rings: War in the North - Egészen jó cucc, csak el kell fogadni hogy kegyetlen moslékul néz ki - de legalább ehhez mérten gyors is. Max graf.
-
uscGhost #10361 Clive Barker's Jericho
-
bcrics #10360 Pfú, mekkora volt ezt tolni, amikor pedig átváltozol Stroggá, ott fekszel a műtőasztalon, nagyon telibe.
erre most eszembe jutott a Prey, az is fain volt, mikor jön a második rész?
-
morzsi555 #10359 Quake 4
-
#10358 a bf mindig is a multy-ra volt kihegyezve, ott találhato az uj szint nem single-be... -
#10357 lál ma volt az eszembe hogy fel kéne rakni -
uscGhost #10356 Clive Barker's Jericho
-
#10355 Saints Row 2 :)
-
#10354 -
#10353 gengsztö bicccs fó ríl -
#10352 Bocs nem figyeltem! -
#10351 Nem ez kell nekem ez warez.Nekem a karaktergeneráló demo kell! -
#10350 Innen.
Lentebb vannak a linkek. jdownloaderrel nem is kell egyesével letöltened. -
#10349 Ezt hogyan lehet letölteni?2 órája regelem magam mindenhova de csak nem találom a rohadt linket :( -
#10348 Egyébként ha tudnám hogy nem szarják el a PC-s verziót, már rendelném is "megfelé". A másodikat imádtam, de a portolás "minősége" az enyhén szólva is katasztrofális volt.
Előbb kipróbálom a virágbolti relaset, aztán kiderül. Némi bizakodásra ad okot hogy az utolsó RF-el nem voltak sebességbeli gondok. -
:)) -
#10346 A ruhát az Ezio Clothing biztosította .. -
#10345 Na ezekbe a képekbe most beleborzongtam rendesen, és ezt maximális komolysággal, őszinteséggel értve.
Ezt az évet pl közvetlen egyből DooM 2-vel kezdtem szilveszter éjszaka. :P
Még mostanáig elkap a fura érzés, mikor csúnya sérülésektől "elmalacodott" képű hősünkkel kell tovább harcolni a túlélésért. :) -
morzsi555 #10344 Prince of Persia: The Forgotten Sands
-
#10343 Időközben az SR2 karimat meg is próbáltam lekopizni hozzá az Initiation Station-ben. :D
-
#10342 Ez mondjuk igaz! -
#10341 a mai fpsek ennek köszönhetik létüket na meg a Wolfnak