Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Next PC upgrade: 2022

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
No még pár kiló gtaIV hogy ne csak a pofázás menjen :p

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mit raktál fel hozzá?
Ennek örömére ismét kis gta4 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Positive Mental Attitude
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Positive Mental Attitude
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A crysis meg szép csak üres, ezt úgy mondom hogy azért végigjátszottam.
Positive Mental Attitude
Az elsõ rész nem volt olyan borzalmas, de én a felénél meguntam, mert az igaz, hogy a sztori jó volt, de egyszerûen ráuntam a állandó lõdözésre, nulla gondolkodásra, lineáris és unalmas pályákra. A grafikája meg még korához képest is csúnya volt... És most nem a Crysis-hoz mérem, a 2007-es felhozatalból, hanem bármi máshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Positive Mental Attitude

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Positive Mental Attitude
(phenom II x4 3.2ghz, 4gb dd2, gw gtx260, x-fi xtreme gamer, stb)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ez amikor kiadták akkor is így volt szóval nem fog ez már változni.
Next PC upgrade: 2022