Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Velvet Assassin (nekiestem újra honosítással)

STREEX
Crysis Wh + Borderlands

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

tonyr
már müxik 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
no time limit crack vkinél jo ? nálam kilép a játk new game után 😞

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
Városban ha furikázok ott olyan átlag 26-28 fps (full HD minden max apex physx off) De a lövöldözös résznél ami a benchmarkba is van ott erõsen 20 fps alatt van.Kevés ide a 8800GT.

Next PC upgrade: 2022

mennyi FPS-el megy?

grebber
Mafia 2 demo

STREEX
Starcraft 2

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

DJ RX7
igazán menõ az a bõrdzseki

:3

Maxtreme

Maxtreme
Uccsó gta-s ámokfutás tõlem 😊 (gondolom sokak örömére 😄)

Maxtreme
Nem. Nv techdemo, és mint informálódtam pont az a lényege h csillogjon. Mivel a tükrözõdés nem cubemap alapú hanem valódi tükrözõdést számol a program raytrace technológia segítségével.

No még pár kiló gtaIV hogy ne csak a pofázás menjen :p

Firerock
szerintem a NFS World onlinehoz valami autókészítõs külön szar

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

TaRka0107
Ez mi? GTA mod vagy külön játék?😄😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DJ RX7
ezmiez?

ennek meg kezd egyre normálisabb grafikája lenni.
mit raktál fel hozzá?

Maxtreme
Hát jah.. elég khm.. érdekes 😊 (De az nfs logo sztem mindent megmagyaráz <#idiota>)

Ennek örömére ismét kis gta4 😊

ja, a valóságban sose csillog így autó meg tükrözõdik :|

Firerock
nagyon ocsmány ez a túlzásbavitt tükrözõdés

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Maxtreme
Design Garage

báttyó02
Assassin's Creed 2

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

STREEX
Starcraft 2

Már vártalak 😊

Positive Mental Attitude

arty
képeket, k&l-nek tudtommal van topikja

Forza.

Shodan
most toltam le a demot, nekem bejön, van hangulata. graf nem érdekel, film effekt tetszik.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Hajajj 😄

Positive Mental Attitude

Kongy
Egy szóval sem mondtam, hogy a Crysis tökéletes. Szép, de azért vannak nála jobbak... sokan. DE, majd a Crysis 2!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Számomra a graf gyönyörû volt még akkor mert nekem nem volt sm 3 as kártyám így kb semmivel sem tudtam játszani az újabb gamek közül. A story meg a hangulata nagyon jó volt szerintem csak a végefele volt tele a tököm a háborús résszel...
A crysis meg szép csak üres, ezt úgy mondom hogy azért végigjátszottam.

Positive Mental Attitude

Kongy
Jó tudni.
Az elsõ rész nem volt olyan borzalmas, de én a felénél meguntam, mert az igaz, hogy a sztori jó volt, de egyszerûen ráuntam a állandó lõdözésre, nulla gondolkodásra, lineáris és unalmas pályákra. A grafikája meg még korához képest is csúnya volt... És most nem a Crysis-hoz mérem, a 2007-es felhozatalból, hanem bármi máshoz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Naaa én szerettem az elsõ részt. A kamera rángatózását meg ki lehet kapcsolni, még a hülye fényeffekteket is.

Positive Mental Attitude

Kongy
Sztem is fos a K&L 2. Nem értem miért kell erõltetni ezt a kurva kamerás stílust. Nekem konkrétan felfordult a gyomrom sprintelés közben. Egyszerûen tengeribeteg leszek tõle! Nem vicc! negyed óra után hányingerrel jöttem el a gép elõl. Amúgy meg az egész grafika egy nagy fos, és a játék semmit sem változott az elsõ (meglehetõsen fos) részhez képest. Remélem nem lesz jó keletje és nem lesz harmadik rész.

STREEX
Starcraft 2

Szabi84
ehh ha minden játékfejlesztõ így dolgozna...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kmarha
a hajón lévõ játékgép 😄 minijáték

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DJ RX7
az utolsó kettõt azt hogy?

STREEX
Starcraft 2(spoiler)

Bucser
Kane & Lynch-nek multiban van értelme😊 kellõen paranoid:

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát sajna az... pedig én már vártam 😞

Positive Mental Attitude

Maxtreme
Kane & Lynch 2 - dog days

a demo alapján jó nagy fos lett (szerintem)

berczely
Elég durván néz ki!

pajti
NFS Shift

Maxtreme
semmi akkora extra, ami volt régebben is.
(phenom II x4 3.2ghz, 4gb dd2, gw gtx260, x-fi xtreme gamer, stb)

milyen géped van? :o

Maxtreme
Avg olyan 40-50 között. A minimum amit láttam 27 volt a hajón.

Shep
Hogy fut ez neked, hány fps-el "hasít"?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
3 év nem volt elég ahhoz, hogy ezen túltedd magad? Fogunk még ettõl pocsékabb növényzetet is látni, elhiheted.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
De hogy ne csak a pofázás menjen..gta4, de csak me régen volt ez is <#idiota>

grebber
Igen.Sajnos nem tudok amelett szemet hunyni ,hogy a játék erõsségének a növényzetnek ilyen ocsmánynak kell lenni.
De ez amikor kiadták akkor is így volt szóval nem fog ez már változni.

Maxtreme
õõ lol? Ez még neked így is csúnya, a plusz hd textúra pakkal, meg az egyik legjobb configgal? Az igen 😊

Shep
Te vagy már érdekes!