MMORPG Open Beta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
swg-t lehet tölteni!!
need beta key

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
Nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni most valahol nálunk?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Puzzle Pirates open beta.
Valami gyerekjatek, de aranyosan nez ki. Kalozos diablo-mmorpg, ahogy nezem...
Nemtom, szoktam olvasni az oldalatokat nézegetem a forumot és gondoltam a fenébe nemigaz hogy csak a pénez mukiknak van rá lehetõsége kipróbálni
és tegnap láttam hogy az a magyarázó szöveget a fileplaneten átírták erre a mostani, tehát nemvolt ott csak nemrég került ki.need beta key
Ezt mikor irtak ki?
Vagy mindig is kint volt, csak senki nem olvasta? :-)
need beta key

http://www.fileplanet.com/files/140000/140938.shtml
need beta key
Most!!!
Knights Online
PlaneShift
The Saga of Ryzom
Risk Your Life
MuOnline
Guild Warsra, Dragon Empiresre és EQ II-re viszont nagyon kiváncsi vagyok, az elõzetes képek alapján grafikailag elég erõs lesz mindhárom (EQ II természetesen minden téren újfent nagyot domborít), bár tisztában vagyok vele, hogy egy MMORPG-ben nem pont a grafika a legfontosabb.
Valószínüleg én vagyok túl válogatos, mert Ryzom, Neocron és City of Heroes sem fogott meg, viszont Lineage II nagyon magával ragadott és nem a képi világa miatt.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-túl kevés a quest (kezdõ mapon (ami kib*szott nagy) 8 quest van)
- túl kevés skill
de mégeccer mondom, hogy nem ástam mélyre. Még csak a felszínen matatok
Ez kicsit bétásabb béta (értem ezalatt, hogy néha én azt hiszem ütök valakit, közbe meg nem is (olyan hála istennek nem fordult elõ, hogy nem vettem észre, és ütöttek :))
Amúgy jácható, és nem olyan gagyi ... bár Taiwani a szerver asszem (de angol minden) ... még nem vette el a kedvem semmi a gammától (mondom ...fél - egy óra játék alatt) Ennyi a vélemény :)
Jimi Hendrix
Valami MMORPG. Open beta fázisban van. Épp most regisztrálom rá magam. Remélem jó kis gamma lesz ;)
Jimi Hendrix
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Jimi Hendrix
Basszameg mindenki a tar.hu-jat!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049729215&order=reverse&index=2
N0 TXT TLK PLZ!4!
Próbáltam vele játszani amikor kijött, de akkor annyira szar volt a netes motorja, hogy meg se mozdult az ürgém kb 10 percig...
Amúgy 3D MMORPG. Ha azóta nem laggzik, mint állat, akkor jó lehet.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Jimi Hendrix
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]