MMORPG Open Beta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Személy szerint nekem a Knight Online nagyon teccett, teccik. Nem egy WOW kaliberû, de hangulatos, és gameplay is ott van. Kár hogy amikor a Koreai bétában jáccottam, akkor kevés volt a quest, remélem ez változott azóta. Amúgy zsíros, és ajánlom mindenkinek. A bugokról ... hát nekem nem az maradt meg (nem emléxem rája)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Jah kb 2percig volt a gépemen :-) Kicsit bugos

ez mijen game?

yellowcab
http://www.knightonlineworld.com/

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Hehe mi újság van veled gori? :-) Rég láttalak, icqt meg baszod bekapcsolni ;-)

ZsZso
Vagy a WOWos Gori ?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

guardian hero
Jó ez az Everquest? Csak hent meg dungeon hack, vagy vannak benne értelmesebb dolgok is?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Honnan lehet letölteni?

Gorii
je egy since jaja😄D

Te a diablo2ös gori vagy?

Gorii
Tegnap kezdõdött a Neocron2 open béta, akit érdekel az töltsön le 1.6gigát :-)

ZsZso
Jah ... mûxik ez. Csak a béta szerverre kell menni.

Bakutyin
elég sok haverom tolja...ha szeretne valaki játszani magyarokkal akkor keresse Tujm -ot HUNRakosiMatyas -t Yuraj -t StahanovHUN -t vagy PestisAzIsten -t.

ZsZso
Hogy nézem lehet változtatni , hogy milyen szerveren akarod küldeni. Meg be lehet írni a bétának a promo unique számát. Szal én ezt csináltam ... nekem eddig teccett a játék, bár egy kicsit most meguntam. Holnap majd megtudom, hogy 24 órás -e ... bár kétlem. Viszont az igaz, hogy a honlapom az van, hogy 24 órás trial van ... pfff

Bakutyin
a nagy kukit.
az atitd2openbeta-val már több hete nyomják haveromék...meg énis...nemtom ezt honnan veszed...
vagy az is leht hoy idõközben tényleg 24órára korlátozták...

ZsZso
Akkor mi az ,hogy OPEN BETA phaséban van ... mennyenek a pecsába 😊

tale in the dessert2 egész jó, csak kár hogy 24 órát játszhatsz vele, ugyanis annyi a trial idõ :-)

ZsZso
Tale In Desert II

Grafika nem csúcs, játékélmény még lehet ... merõben újat akartak a fiúk ... most töltöm ... majd szólok milyen

ZsZso
Nem ajánlom senkinek ... de aki akarja próbálja ki. Elég gázosan sikerült. Azt hittem a Knight Online után ez is jó lesz ... tévedtem. Ez persze saját vélemény

Outpost open béta vagy mi a frász...Ez egy katonai jellegû fps, érdemes megnézni aki szereti az ilyen típusú gameket. www.outpost.com.my

ZsZso
jah .... www.betawatcher.com -ról idéztem ... ez hozzátartozik asszem 😉

ZsZso
Legend of Mir 3

Providing there are no unforeseen obstacles or problems between now and the 29th of August then we are proposing to open the Beta Service from the Morning of the 30th of August.

Ok so what does this mean?

Well it means Open Beta for Legend of Mir 3 will start on the 30th of August. The exact time will be announced nearer the date, but is likely to be around 10 – 11 AM GMT.

ZsZso
nem OFFolni ám ! 😊

Nem is tom miért😊

Über

Hunnenkoenig
Kizarolag Star Wars galaxies :-)

http://swgalaxies.hu

Hunen mostanában milyen játékkal nyomod?

DonnieBrasco
Szeptember elejétõl Neocron 2 open beta!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Hunnenkoenig
Jo regen volt...
Szep idök...

Hunnenkoenig
Ja, mar kezd remleni valami :-)

Emlékezetem szerint mi voltunk az elsõ magyarok akik elõször voltak fennt battleneten diablo2 vel :-) Onnan ismerjük egymást :-)

Hunnenkoenig
Nem akartalak kihozni a sodrodbol, csak elfelejtettem szmajlit tenni a vegere :-)

Igen, meg ausztriaban lakom...

Amugy segits öreg, alzheimertöl kszenvedö emlekezetemnek...kit is takar ez a since nev?

Hunnenkoenig régi diablós cimborám, ne hozz ki a sodromból :-) még ausztriában élsz egyébként? :-)

Hunnenkoenig
Mi a topic cime?
Mikor irtak az utolso hirt rola?
Mi a hir szövege?
Na, mi a helyes valasz?

Sziasztok! Ez a Knight Online most béta fázisban van, vagy fizetni kell érte? És ha béta van, meddig tart még?

Hunnenkoenig
Ja, bocs. Felreolvastam a hirlevelet. Az open betanak ugylatszik vege. Nem tartott sokaig. Ez mar a fizetös kliens...

Hunnenkoenig
A tale in the desert open beta. Kliens letölthetö innen:
http://game.atitd.com/atitd2.exe

PsychoStarfish
Hát az az õsz az nagyon õsz lesz mivel még a zárt béta sem kezdõdött el. Talán Október, de lehet november is mire open béta lesz megint. Utánna meg ismét zárt béta. Belsõ forrás egy zárt tesztelõtõl =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

ZsZso
nah újraindult a Knight Online !!!
Szeggyétek, és sokasodjon magyarhonban ismét a játék ! 😊

Klienst innen tölteni

ZsZso
Nem csak MMORPG, de ha készítessz egy free accot az e-Games-en, akkor itt :http://www.e-games.com.my/index.asp

találsz egy pár open beta fázisban lévõ játékot. (3-4 db) Ahogyan elnéztem mind rendelkezik némi RPG beütéssel ... továbbá láttam egy kártyás játékot (szintén RPG beütéssel ... mint a GBA-s RPG-k) is, amirõl elsõ pillantásra Yu Gi Oh -s game jutott SZMbe. Mégeccer megemlítem, hogy senki se kövezzen, ha nem 100% amit leírtam. Csak a screenshotokból ítéltem ... de asszem pár nap és többet is írhatok róluk 😉

Hunnenkoenig
A Tale in the Desert 2 open beta kezdödik Augusztus 13 delutan 6 orakor (mi idönk szerint).

Tale in the desert es File planet elöfizetöknek mar 10-en kezdödik.

http://www.atitd.com/

Curze
A Wish beta összel indul, de már lehet jelentkezni.

Banyapapa
Na jön lefele a Everquest classic, kiváncsi vaok miljen, ha már a priston tale fizetös let😞

ZsZso
De kihalt mostanában a téma. Várjuk a WOW, EQ2 behívót, nomeg a Matrix Online béta jelentkezését 😊

Bakutyin
Ez a játék , ha jól tudom nem open beta...de nekem nagynagyon bejön...ha beválogatnak akkor majd minden kiderül, még azis lehet hogy a végén erre fizetek elõ nem a wow-ra.
Ami nagyon tettszik benne az az utólsó fûszál mikroklímájáig kidolgozott rettentõ aprólékos világ.Érdemes elolvasni az idõjárásról szóló cikket,amit ezen a magyar rajongói oldalon találtok.

Hunnenkoenig
EQ2 EURO beta signup itt:

http://eq2beta.station.sony.com/beta_reg/uk/register.jsp

Bakutyin
Hoppááá
de szerettem én azt!
mármint az 1et.
esküszöm tökjó volt😄

Hunnenkoenig
Hamarosan indul a Tale in the Desert 2 betaja! Jelentkezni lehet exclusive az www.stratics.com -on!

nincsmit

need beta key

ZsZso
Köszi a szólásért ... te sokkal gyorsabb voltál, mint a SWG fórumban ... ha már ott megköszöntem, akkor ide is dukál egy köszi 😊