MMORPG Open Beta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
az atitd2openbeta-val már több hete nyomják haveromék...meg énis...nemtom ezt honnan veszed...
vagy az is leht hoy idõközben tényleg 24órára korlátozták...
Grafika nem csúcs, játékélmény még lehet ... merõben újat akartak a fiúk ... most töltöm ... majd szólok milyen
Providing there are no unforeseen obstacles or problems between now and the 29th of August then we are proposing to open the Beta Service from the Morning of the 30th of August.
Ok so what does this mean?
Well it means Open Beta for Legend of Mir 3 will start on the 30th of August. The exact time will be announced nearer the date, but is likely to be around 10 – 11 AM GMT.
Über
Igen, meg ausztriaban lakom...
Amugy segits öreg, alzheimertöl kszenvedö emlekezetemnek...kit is takar ez a since nev?
http://game.atitd.com/atitd2.exe
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Szeggyétek, és sokasodjon magyarhonban ismét a játék ! 😊
Klienst innen tölteni
találsz egy pár open beta fázisban lévõ játékot. (3-4 db) Ahogyan elnéztem mind rendelkezik némi RPG beütéssel ... továbbá láttam egy kártyás játékot (szintén RPG beütéssel ... mint a GBA-s RPG-k) is, amirõl elsõ pillantásra Yu Gi Oh -s game jutott SZMbe. Mégeccer megemlítem, hogy senki se kövezzen, ha nem 100% amit leírtam. Csak a screenshotokból ítéltem ... de asszem pár nap és többet is írhatok róluk 😉
Tale in the desert es File planet elöfizetöknek mar 10-en kezdödik.
http://www.atitd.com/
Ami nagyon tettszik benne az az utólsó fûszál mikroklímájáig kidolgozott rettentõ aprólékos világ.Érdemes elolvasni az idõjárásról szóló cikket,amit ezen a magyar rajongói oldalon találtok.

need beta key