Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy 20as W/Mo, nagyjából minden skillt tud(hundred blades-t is), van nála kb 15k arany, és a legnagyobbat védõ cuccok + legnagyobbat sebzõ fegyverek.ÉS túl van az Undead Prince Rurik-os mission-on is.
Továbbá egy 17es Ranger/Ele jó skillekkel jó cuccokkal szintén.
Érdeklõdni privátban!
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Tegnap kaptam egy sárga daggert, max sebzés, +15% while enchanted, +29hp meg még valami (nem emlékszem, deep wound vagy vérzéshosszabbítás talán)asszem ma eladom... vagy ilyesmi. Talán ér egy-két platot...
Mit gondolsz honnan volt annyi lvl20-as ranger, monk és warrior a Tengu Eveneten???
Tény hogy Tyriai kari csak limitált számú küldit kap ott.
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Þór vígi þessi rúnar
mostanában minokat farmingolok -
Whirlwind
Aftershock
Frozenburst
Armor of frost
Healing breeze
Balthazars spirit
Watchful spirit
mending
-kombóval
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Olvastam a fórumot és végül megvettem a játékot ^^
Õrületes a gáma..D2 óta nem volt ilyen pure hent stuff a kis gépemen^^
18nap alatt beletoltam 140óra játékidõt..(kicsit addikt vok)
Tegnap megvettem a kieget is...szóval még nem tudnék róla véleményt mondani..
Viszont azok akik most akarnak elkezdeni játszani ezzel a játékkal nem veszítenek vele, csak ajánlani tudom.
Na ha van valamilyen félnoob addiktokat befogadó magyar guild akkor keressetek meg a játékban : Lady Syrana (lvl20 E/mo)
Csók és miegymás:
Goblin a gaz
De szerintem elég egyértelmû, hogy nem lehet beleavatkozni a másik történetbe, ahogy Tyria-i se tud a Shing Jea szigetre átmenni, mert semmi keresnialója nincs ott, de a skilleket adó küldetéseket azért sajnálom, így mindent meg kell vennem.
Nefürgyé le!
Amúgy gondolom Cantha-t akartál irni Kryta helyett.
Amennyiben rendelkezel az alap játékkal és összefüzted a kettöt, akkor átmehetsz az Faction-ös a-val Ascalonba.
Þór vígi þessi rúnar
Ez amugy egy kiegészítõ ami az alapra épül vagy külön rész?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Hol lehet beváltani az imp commendationsokat?
Egyszer már sikerült de elfelejtettem melyik collectornál.
[/cserf][/fülünyúl]
Eleje nagyon tetszett, ötletes mission, sztori elmegyeget, aztán puff összecsapták a végét és tátott szájjal néztem hogy most mafasz is van.
Hencsekkel az a bajom hogy ahová tudnak beragadnak, ez általában meg is történik, aztán semmi pénzért nem akarnak onnan kimászni én meg tépem a hajam.
Kurzick vs Luxon csatát még nem játszottam, ugyanis sehol senki arrafelé, mondhatni a sikátorok után nehéz partit találni, de ez késöbb valszleg megoldódik.
Na egy szó mint száz vegyes a kép és remélem minél elöbb javítják a bugokat.
Már kb megjelenés óta megvan a Coll. Ed. de sajna nem volt idõm nekiugrani komolyabban a játéknak... Ugyan elkezdtem de nagyon nem jutottam lvl 7 fölé...
Azt hiszem mostanság lenne rá idõm és szeretném elkezdeni újra az elejérõl! Kérdésem az lenne hogy van e olyan válalkozó személy aki elkezdené elõrõl a történetet és esetleg coopban végigtólná velem??
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[/cserf][/fülünyúl]
De amit Kata írt, az sem rossz... <#vigyor3>#vigyor3>