Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eladnám Guild Wars-omat!!
Van egy 20as W/Mo, nagyjából minden skillt tud(hundred blades-t is), van nála kb 15k arany, és a legnagyobbat védõ cuccok + legnagyobbat sebzõ fegyverek.ÉS túl van az Undead Prince Rurik-os mission-on is.

Továbbá egy 17es Ranger/Ele jó skillekkel jó cuccokkal szintén.

Érdeklõdni privátban!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Kár, hogy az alliance chat-be csak tisztek írhatnak... 😞

Tegnap kaptam egy sárga daggert, max sebzés, +15% while enchanted, +29hp meg még valami (nem emlékszem, deep wound vagy vérzéshosszabbítás talán)asszem ma eladom... vagy ilyesmi. Talán ér egy-két platot...

Tévedsz Gorla, át lehet menni tyriai karival a Shing Jea szigetre..
Mit gondolsz honnan volt annyi lvl20-as ranger, monk és warrior a Tengu Eveneten???
Tény hogy Tyriai kari csak limitált számú küldit kap ott.

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

spatz
Én is ezért kérdeztem, a Skillek miatt..<#rinya>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Nem, Én jól irtam, Kryta gondoltam, de a #12949 már válaszoltak is Nekem.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Carlos
Nekem nuker-ként sosincs energia gondom (Fire/Earth Attunement és Elemental Attunement).

Þór vígi þessi rúnar

gazgoblin
megfontolandó ^^ köffe

mostanában minokat farmingolok -

Whirlwind
Aftershock
Frozenburst
Armor of frost
Healing breeze
Balthazars spirit
Watchful spirit
mending

-kombóval

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kata
Sajna nem a két cép szememért, hanem darabját kemény 15K-ért, plusz alapanyag. De speciális anyag nem kellett hozzá, mint jadeit, vagy a kurzickos nemtommianeve.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Csak egy javaslat: másodlagos kasztod váltsd át mesmerre, vagy necrora, akkor nem lesznek energiagondjaid.

[/cserf][/fülünyúl]

gazgoblin
Mikor mi kell ^^ de leginkább a water magic-et tolom mist form rulez

Carlos
E/Mo ?
Milyen fajtából való? Gondolom nuker!

Þór vígi þessi rúnar

gazgoblin
Sziasztok!

Olvastam a fórumot és végül megvettem a játékot ^^

Õrületes a gáma..D2 óta nem volt ilyen pure hent stuff a kis gépemen^^

18nap alatt beletoltam 140óra játékidõt..(kicsit addikt vok)

Tegnap megvettem a kieget is...szóval még nem tudnék róla véleményt mondani..

Viszont azok akik most akarnak elkezdeni játszani ezzel a játékkal nem veszítenek vele, csak ajánlani tudom.

Na ha van valamilyen félnoob addiktokat befogadó magyar guild akkor keressetek meg a játékban : Lady Syrana (lvl20 E/mo)

Csók és miegymás:

Goblin a gaz

Igaz, de a küldetéseket nem tudod megcsinálni, emiatt van egy szép kis petíciós téma gwonline-on, mert úgy érzik nincs meg a 6*100%, amit ígértek.
De szerintem elég egyértelmû, hogy nem lehet beleavatkozni a másik történetbe, ahogy Tyria-i se tud a Shing Jea szigetre átmenni, mert semmi keresnialója nincs ott, de a skilleket adó küldetéseket azért sajnálom, így mindent meg kell vennem.

Acidlich
es ezt hogyert adtak?😊

Tûrhetõ<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Carlos
Attól függ.
Amúgy gondolom Cantha-t akartál irni Kryta helyett.
Amennyiben rendelkezel az alap játékkal és összefüzted a kettöt, akkor átmehetsz az Faction-ös a-val Ascalonba.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
SZia RAZ!!! 😊
Te itt?
Meglepõ... 😊

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Igaz az, hogy a Factions karakterrel csak Kryta lehet mozogni, nem lehet pl. Ascalonba átmenni?

Nem kell megvenned, külön.

alph4
Az alapjátékot is meg kell vennem hogy Tudjak játszani a Factions-al?
Ez amugy egy kiegészítõ ami az alapra épül vagy külön rész?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Kata
Kaineng.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én is végigvittem, és kaptam ezt:

[/cserf][/fülünyúl]

Hello
Hol lehet beváltani az imp commendationsokat?
Egyszer már sikerült de elfelejtettem melyik collectornál.
PanzerWolf
Kicsit hamar végigvitted!Jó hosszú akkor a játék!<#szomoru1>

Kata
Kicsit farmolni kell még a kis szigeten. Vagy lvl 20-as guildtársakkal felhúznak pár küldetés alatt 20-asra.

[/cserf][/fülünyúl]

Faki
Na én most toltam végig... hát felemás élmények.
Eleje nagyon tetszett, ötletes mission, sztori elmegyeget, aztán puff összecsapták a végét és tátott szájjal néztem hogy most mafasz is van.
Hencsekkel az a bajom hogy ahová tudnak beragadnak, ez általában meg is történik, aztán semmi pénzért nem akarnak onnan kimászni én meg tépem a hajam.
Kurzick vs Luxon csatát még nem játszottam, ugyanis sehol senki arrafelé, mondhatni a sikátorok után nehéz partit találni, de ez késöbb valszleg megoldódik.
Na egy szó mint száz vegyes a kép és remélem minél elöbb javítják a bugokat.

EmThor
engem az zavar, hogy 16os szinten megyek át kontinensre és 3-4 ütésbõl meghalok, így nincs értelme gémelni... lvl 20 ellen

PanzerWolf
Szóval a hibák amiket hallottam:sok a bug(ezt ti is is emlitettétek),a henchek ahogy hallom hülyébbek mint voltak,olyan területek elérése amiket csak profi játékosok érhetnek el(ha nem vagy az akkor,sose fogod látni max képen),nagyon sok xp-t kapsz a küldikért.Most hirtelen ennyi jut az eszembe.Majd ha megjön akkor, mondok róla véleményt saját tapasztalatból.

Sziasztok!

Már kb megjelenés óta megvan a Coll. Ed. de sajna nem volt idõm nekiugrani komolyabban a játéknak... Ugyan elkezdtem de nagyon nem jutottam lvl 7 fölé...

Azt hiszem mostanság lenne rá idõm és szeretném elkezdeni újra az elejérõl! Kérdésem az lenne hogy van e olyan válalkozó személy aki elkezdené elõrõl a történetet és esetleg coopban végigtólná velem??
Zomil
figy az ok h interrupt de nehogymá akkor is miután kiirtottam az összes szörnyet és már 20x elnyomta a specko varázslatát...én is kb 4x ugrottam neki😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szaruman
Nem bug. Csak interruptolják a kövek a picsát. A többit nem tudom😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Én is tapasztaltam számos bugot..például Arborstone mission...4x kellett újracsinálni, hogy az az átkozott Danika kinyissa nekünk a végén az ajtót. Meg a bejátszásoknál sok helyen hiányzik a szinkron...

Szaruman
Ja, az unwaking waters. De sztem ez nem annyira nagy ucc (=leszarom😄).

Kata
Azért van még bug. Az egyik missiont megcsináltuk maxosra, de a város piktogramján semmi nem jelent meg, a térképen továbbra is villog...

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
megvehetném mind a 2-t de elég egy is még,majd késõbb lehet hogy megveszem meg az a baj hogy a boltban nincs a sima csak a factions de ha azzal is tok jáccani magában még bõven elég
EmThor
árkád, media markt 7-8 darab asszás Feskün van még...

Atisz
9700 vagy mennyi a sima GW Coll. Ed.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
Igazából megéri mind2-t megvenni, ha az anyagi helyzeted megengedi (1600+ óra nálam😊

bardocz
akkor azt veszem meg
Kata
Dehogynem, Cantha kontinensen bárhol.

[/cserf][/fülünyúl]

Szaruman
Ha csak a factions van meg neked, és akivel találkozni akarsz, annak csak a prophecies, akkor is tudtok találkozni, a pvp szigeteken (guild hall, ra, ta, ha)

Atisz
Õõõ, nem... õk azok akik tõrõdnek Kovács Pistivel, megmutatják hogyan lehet 7%-kal a minisztériumok jelentõs részét elvenni a nagyobbik koalíciós partnertõl, illetve "akiken múlt"...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bardocz
de ha a factionst veszem meg akkor nem tudunk találkozni a játékban?
Szaruman
Sztem kuncemacira gondol, és bandájára😄

Kata
Amúgy mellõzzük a politikát, legalább itt. A fajtátok úgy értendõ, hogy ti férfiak.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mi az a szadesz? Valami ávó?

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Vigyázz, mert ha most véletlenül betévedne ide egy szadeszes, akkor rendesen ki tudná forgatni a szavaidat így látatlanban... <#crazya>

Kata
Látod, tudom én, mitõl döglik a fajtátok. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Pl. mint a Diabólóban, apró elhagyatott házacskák, barlangok, templomok és OÁZIS bázz...

De amit Kata írt, az sem rossz... <#vigyor3>

Kata
Táncoló félmeztelen háremhölgyek délibábja a horizonton.

[/cserf][/fülünyúl]