Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
a boltba elõttem egy srác uazt vette mint én😄qrva jó játék
Kata
Hát a luxonos armorok kicsit jobban néznek ki ez tény. Szerintem sok kurzickos ember is ki fogja magának farmolni inkább, mégha utána kurzick oldalon is harcol.

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
te tudod a választ?
PanzerWolf
<#vigyor> Ez jó volt!

bardocz
már rájöttem😄mit kell csináli a the crop thieves küldiben?folyton megölnek
Carlos
Gombot.

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
mit nyomjak hopgy támadjak?
Carlos
Jaja...venném...

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
jönnek az upgrade-elhetõ hencsmenek (weapon + armour)

Carlos
Átadhatod a másik karidnak a storage-en keresztül.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem nem nagyon tetszik...

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
#13000 😊

EmThor
gw gyûjtõs kártyajáték jó vóna

EmThor
én meg szegény vagyok 😄

EmThor
szeretlek Anet 😄

Olyan mint a többi mini pet és az a karakter kapja, amivel elõszõr bejelentkezel.

Zomil
huhh kiváncsi vok milyen lesz remélem nem csak annyit tud mint a minipet, hanem ez legalább sebez is😛P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PanzerWolf
Kis sárkányt?Hova kerül a karaktereknél és mikor?
Baski pénteken feladták a CE-t(Pcdome) és még mindig nem jött meg!Gagyi posta!

Az Õrsvezér téri MM-ban (Árkád) 9990- HUF a Factions CE, van belõle legalább egy tucat a polcon. Ezenkívül van pár Assassin borítós sima Factions is (6990-).

spatz
Igy is lehet játszani:

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

TurboX
Carlos
Majd idõvel jól meglesz!

Þór vígi þessi rúnar

ma reggel gyorsan be is néztem... a 10 nap még nem telhetett le, mert még nincsen 😊

Carlos
ÓÓÓÓJEEEE!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
köszi a választ!
Nem kapkodod el...<#circling>

Nefürgyé le!

Ez röviden annyit tesz, hogy minden CE-s kap kis sárkányt^^

and patience as you wait for your CE to arrive, we decided yesterday afternoon to create a special Collector's Edition Thank You Gift. When you activate your Factions Collector's Edition access key, you will receive an in-game gift box containing a miniature of the dragon Kuunavang! Double click the box to reveal your miniature dragon. The gift will be one per account and will function like a Birthday Miniature. That is, they will be tradable, sellable (for in-game currency only!), or exchangeable between your characters. You will find your gift on the first character you bring into the game after we are able to implement this feature. We anticipate we will have these gifts ready within the next 10 days. And don't worry – all who purchase a Collector's Edition will receive a Thank You Gift!

Köszi
Nyomj G betût, kattints a nevedre, "Leave my guild".

EmThor
új wallpaper!

Zomil
elinditod és rányomsz h create account cdkulcs beir jelszo stb. és már nyomhatod is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
Nagy élmény: meglett a captured son küldi, 5en toltuk, 1 quitter volt, volt velünk egy healer hench, nagyon kemény volt, de megérte! 17th lvl... de még kevés

lehet szigeten 2. küldit még 1szer bepróbálom, mert csak 1 kardosra sikerült... legalább 2x15 attrib megvan már 😉

bardocz
vagy a játékot elinditom és onnan?
bardocz
és a hivatalos oldalon kell ezért kérdem
Zomil
ez vicces kérdés, mivel mielött megveszed honnan tudod a cdkulcsot?? Csak azzal tudsz regisztrálni.

bardocz
válaszoljan már vki plíííííízzzzzzzz
loál véletlenül beléptem egy angol GUILD-be
nem lehet valahogy kilépni<#szomoru1><#nemtudom><#confused>

bardocz
tudom hogy it vagy
bardocz
carlos válaszolj lécci
bardocz
egyik oszt társamnak van egy 60-as karija de nem tom melyik szerveren
Carlos
Szerintem kicsi rá az esély, de hátha... 😊

Þór vígi þessi rúnar

van itt valak, akinek van egy 60as hordás karija a bloodscalpon a WOW-ban?bocsi GW-sek hogy megzavarlak titeket!ha van küldjön egy privit

bardocz
télleg mielõtt megvennáém hol kell regelni?
Hi all!
Ez a válasz érkezett a supporttól és kéne help a fordításban.
Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.

We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.

Thank you for allowing us to be of service to you.

To update this question by email, please reply to this message in the designated space below. Text entered into any other part of this message will be discarded.
EmThor
te rosszéletû 😊 eteted rendesen? 😄

Szaruman
Kaptam minihydrát. Kissárkány😄 Tök cuki, és még hörög is😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

bardocz
ááááááááánem volt ma a boltba máshova meg nem akarok menni teház holnap is megyek😊
gazgoblin
A most kezdõk nevében is köffe a SPOILERT ;P

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kozmi18
Én most fogom megvenni...
Nagyon megéri?

A South Parkból nagyon sokat tanulhat az ember...