Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
A sivatag témát már ellõtték Tyriában.

[/cserf][/fülünyúl]

Szaruman
Olyan már van. És különben is, a sivatag unalmas. Mi lehet egy sivatagban hangulatos?^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Pwned<#bee1>

Atisz
Egy tenger száradjon ki és legyen a medrébõl egy igen hangulatos sivatag...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kata
😄

[/cserf][/fülünyúl]

Szaruman
Legyen sivár, üres, kihalt, unalmas, és repüljenek rajta/fölötte halak.

Kata
Miért, hogy nézzen ki egy megkövesedett tenger?

[/cserf][/fülünyúl]

Szaruman
Pve kari kb 1 nap alatt megvan lvl 20.

Kata, igen, arra a hangulatos erdõre gondolok. De néha sajnos betévedek a megkövesedett, üres, sivár, kihalt (ez TÉNYLEG kihalt), unalmas (mindenhol zöld), repülõ halakkal teli trágyadombra.

Kata
Szerintem Factionsben gyorsabban fel lehet húzni a karaktereket, jóval több xp-t adnak a küldetések.
Második kérdésed nem igazán értem, de szerintem annyi hátrányod lesz belõle, hogy nem ismered meg Tyria kontinensét és annak sztorivonalát, vidékeit, városait, népeit. Más hátrányról nem igazán tudok.

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok!
Teljesen új vagyok a GW világában, fontolgatom, hogy megveszem a factions-t. A kérdésem az, hogy pve karit felgyúrni ugyanolyan nehéz a factions-ös kontinensen, mintha az alapjátékos területen tenném?
Vagy van valamilyen komolyabb hátrányom, ha egybõl a factions-zel kezdem, mint newbie? Köszi a választ elõre is!

Kata
Arra a szutykos, sötét, fekete, kiszáradt, kihalt fákkal teli nyomasztó vidékre gondolsz?

[/cserf][/fülünyúl]

Szaruman
A kurzikoson csak szép erdõs ligetes részek vannak.

Kata
A luxonos területeken vannak szép, erdõs, ligetes részek.

[/cserf][/fülünyúl]

Én eddig talán jobban élvezem a Factionst, mint a Propheciest! persze ebbe nincs benne Pre-Searing, aminél csodálatosabbat a mai napig nem alkottak!

Atisz
Én még csak az eddig nyilvánvalóvá vált dolgok alapján kritizálom, de a játék nincs meg (ha meg is lesz, akkor is legalább 1 hónap mire megveszem).

A nagy "remélem jut még" hajcihõ megint csak zavarkeltésre volt alkalmas, mindenhol kapható (még Media Markt-ban is).

Az ára teljesen korrekt 6990 Ft, ami az amerikai árhoz viszonyítva kifejezetten elõnyös ($ 49.99)... miért nem lehet ezt több esetben megvalósítani?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Köszi!
Carlos
Miket hallottál?
Nekem nagyon bejön. Tetszik úgy ahogy van.
Rengeteg jó mission van benne!

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Mesélj a negatívumokról plz (egyelõre pl az alli battle el van bszva, az biztos).

bardocz
na holnap megveszem a guild wars factiont
PanzerWolf
Egyre több negatívumot hallok a Factionról vissza.<#shakehead>Lehet nekem is ki kellett volna hagynom?MOndjuk elösször nem akartam megvenni.Nem rajongok a keleti cuccokért.Holnap elvileg meg kell jönnie.Majd eldöntön milyen lett de,nem fûzök sok nagy reményeket hozzá ahogy hallom a dolgokat.Remélem ezért kellemeset csalódok.A nyílt hétvégén nem estem hasra tõle.

Szaruman
Írj a supportnak.

Hello Mindenki

Baj van uj acc-ot hoztam létre. Azután jöttem rá hogy nem fûztem össze két accot.
Most külön indul a factions, es külön a prophecy.
HOGYAN LEHET UTÓLAG ÖSSZERAKNI?
Szaruman
Engem fõleg assa 15k érdekelne😊

valaki tud képeket linkelni ezekrõl a végén lévõ 15k-s armorokról? Fõleg ritu érdekelne, de assa is jöhet
spatz
Végre kijutottam a zöldbe...<#lookaround>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Atisz
Vajon lehet majd nyomni a többi kieg-et ha ezt most kihagyom? Jeff Strain szerint már javában folynak a 3. rész munkálatai...

Atisz
Arra a shadow shield-re vigyázz, a sok pve-s iway-es majd a fél életét is odaadja 1 ilyenért...

Atisz
Hááát, ezek pont olyanok mint az eddigiek, csak a nevük más... <#szomoru1>
A ritu és assassin cumók is a régi sémára épülnek, sehol egy újítás.

R34N
Bezony, miután megölted Shirot egy különleges helyre jutsz (Divine Path) ami nem outpost meg nem town (szoval csak ha megölöd ujra Shirot akkor kerülhetsz oda megint) ahol lehetöséged nyilik három fajta canthai 15k-s armor megvásárlására, plusz craftolhatsz denravi swordot (katana 11-22 (req9) + 5 energy) meg egyéb +5 energys dolgokat. Továbbá ezen a helyen kapod meg a nyakláncot is amit utána beválthatsz egy zöldre a sok közül (van vagy 30 féle). Sajna nyakláncot csak egyszer kapsz, a többszöri megölés után már nem adja oda a csávo 😞

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

EmThor
eu szerveren vagyok, eunál a favor, akkor nagyobb az esély hogy arany hullik akkor?

Tombi
kicsit többet én is megadtam volna 1 absorér máskor keress meg :-)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

METALz
esett sup absorption 😊 de csak 20k t adott a rune trader érte 😞

Kata
Ez komoly? O.o

[/cserf][/fülünyúl]

Az mindegy hogy kinek hogy mûködik, de nem az azonosítás ideje számít, hanem hogy mikor szerezted, mert akkor már eldõlt hogy mi van benne.

Carlos
Szerintem ez egy hiedelem.
Nekem akkor estek, amikor sorozatosan Amerikánál volt a favor.
(ha nem errõl lenne szó, akkor bocsi.)

Þór vígi þessi rúnar

Favor az esés idején számít, nem azonosításnál.

METALz
Gratula! 😊 nekem még eddig nem esett sup absorption, pedig már v 100 arany ettin armort indentifieltem, favornál azonosítom akkor jobb lesz a runa? <#fejvakaras>

Győri Devi
Ahhoz még nagyon sok idö kell 😄 (kb 6 honap)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Teglagyari
jaja, 15k-s armor a jatek befejezese utan lehet megvenni ^^

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

kérd meg az a-netet. biztos teljesítik, ha lesz egy 12 hónapos karid 😉

Győri Devi
Vki nem hozna egy ien kis állatot nekem? 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
Jade Armor rullz😊 tök aranyos😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Faki
Na az lett a megoldás, hogy tegnap amikor kidobott megsérült a .dat fájl. Reinstall és már megy is. Azért köszi szépen a segítséget!

EmThor
siege turtle-t ÉS/VAGY Shiro Tagachi-t vásárolnék.... 😊 (esetleg zöldet tudok adni -> brohn's staf...)

EmThor
nekem az outpost tûzfal szórakozott, újra ki kellett törölnöm + megint a megbízható progik közé tenni a gw.exe-t..

Faki
600x elolvastam, feltúrtam a netet, mert ez poén. Tegnap éjszaka kaptam egy error=007-et azóta nem enged fel. 1éve GW-zek 1x sem volt ilyen baromság..
tûzfal, router mindent kikötöttem csak pucér net és nem megy a GW, de csak a GW.

EmThor
support oldal írja a hibákat, meg kéne nézni mi az 58as hiba

meg is van 😊

" Question
Code=058

Answer

We're sorry that you are experiencing network difficulties. The error you are reporting, Code=058, is indicative of a mis-configured network setting or network interference. Please use the following information in order to assist you in troubleshooting this issue:

1. Make sure GW.EXE or GWSETUP.EXE is added to your firewall's exception list. If you have already allowed Guild Wars in the past, please double check the exceptions. Often times firewalls will decide to block Guild Wars after it has patched. If adding an exception does not help, please try completely uninstalling the firewall software.

2. If you are using a router, please open and/or forward both TCP port 6112 and TCP port 80 within their settings. If you are connecting to Guild Wars while on a campus or business network, please consult your network's administrator to verify that these ports are available. If you are using a NETGEAR® router please review the following article:

Why am I unable to connect to Guild Wars while using my NETGEAR® router?

If you are using a wireless router, try connecting your computer directly to the router using an Ethernet cable instead.

3. Try temporarily disabling any Internet Security or Anti-virus/spyware applications. If this resolves the connection issue, then you will need to properly configure these applications in order to enable them while you play Guild Wars. Please contact the author of the software if you do not know how to make these adjustments.

4. If your Internet Service Provider is America Online® and you are unable to use Internet applications outside of the AOL® client (such as Internet Explorer), please contact their Customer Support regarding this issue at http://www.aol.com/support/help.adp.

If the above information did not resolve this issue, please contact our Technical Support team by using the 'Ask a Question' tab. Please provide them with the following information so that they may better assist you with this issue:

Are you connecting through a router or hub? If so, what is the name and model number?
Are you on a home, campus, or business network?
Are you using a firewall application? If so which one?
Do you use any Internet Security Applications (ISA) such as CYBERsitter, Net-Nanny, ZoneAlarm®, McAfee®, or Norton™?
Who is your Internet service provider?
What type of connection do you have (cable, DSL, dial-up)?
Where are you located?

Please provide as much relevant information as possible; this will help them swiftly resolve your issue."

Faki
Még mindig error=058... felgyújtok valakit

Nagy a terulet de nem nehéz tájékozodni, van iránytu és térkép.

EmThor
hát nem tom, 1. kör farm alatt volt 4 lila, ez volt a max..