Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki adjon egy 15k Luxon Male Assasin Armorról képet pls 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

A GW közösség a proph egy éves és a factions 0. szülinapja miatt meglepte az Anet-et ajándékokkal, és örömmel tapasztaltam, hogy az egyik táblán ez is szerepelt sok neves oldal közt: Guild Wars Hungarian Arena! Szép munka! Bõvebb infó ITT!

bardocz
ááá nem találok missiont!!!egyébként a 576-ban is van factions én is ott vettem
bardocz
LOL XD
szép magyar kérdés😄

hogy tudok invitálni valakit a partymba hogy belépjen a partimba?

METALz
Végre kezemben tarthatom a factionsömet 😊 thx cd galaxis!
akinek még nincs meg (vagy a k*cs*g automex nem volt hajlandó 1 hét alatt kiszállítani) az rendelje meg CD GALAXIStól! már másnap a kezében tarhatja !

CD GALAXIS

PanzerWolf
Fel kellene menni pestre érte.Semmi ilyen bolt nincs itt Tbányán.Viszont nem akarom keverni a pcdomenál a ...-t.Tök rendesek voltak eddig!Ugyhogy muszáj lesz várnom sajnos.

bardocz
ninc semii bolt a közeledbe ahol meg tudnád venni?
bardocz
b@sszus létezik hogy elgogytak a questek?nem találok egyet se😞pedig még csak lvl 8-as vagyok
PanzerWolf
Rohadjon meg a Posta ott ahol van!!!Még mindig nem jött meg a game.Bemegyek megérdeklõdni,hogy mi van.Erre azt mondják,hogy igen feladták pesten a csomagot de,azóta is ott rostokol!Nem tudják,hogy miért?!Annyit mondott a srác,hogy elõfordult már ilyesmi.Lehet beesett valahova és nem vették észre.Tök jó!Az lesz a szép ha a dobozt szépen össze is nyomták!Volt már olyan,hogy cd-t rendeltem és a tok összetört(nem is egyszer).Már rég felmehettem volna a CE-ért vonattal Tbányáról!Hívhatom vissza a Pcdomét,hogy érdeklõdjön utánna!Bekaphatja a posta!Ráadásul ilyenkor vigaszból nem vállalnák át a postaköltséget vagy valami de,ha az én hibámból lenne valami egybõl küldenék a késenléti díjjat!Ugyebár így szokott lenni,csak oda mûködik a dolog,vissza már nem!Tiszta ideg vagyok!

bardocz
az az oldal nem sokat segít már végig nyálaztam majdnem az egészet
bardocz
de rohadt nehéz quest!nem csoda hogy 2500 exp-t ad!én mentem meg még rajtam kívül 4 npc akik erõsek egyébként és még így se sikerült
Faki
Lehet valakit érdekel...

EmThor
map minek? itt van mellettem a falon 😛

tudom tudom 😛

Én is voltam ma bennt, és ugyanúgy 14k mint mindenhol, van még kb 20db(CE).

bardocz: gw.hu Kérlek ne spammeld tele a kérdéseiddel ezt a fórumot.

Faki
EmThor
😊 kuunavang a sárki a minipet + repül, kell több? 😊 by the way 10 napon belül meglesz, nem pöccre 10 nap, de kiderül <#eljen>

Akkor most melyik a CE-s minipet? Én a rangert szertném, a sárkány nem kell! Nyami...

EmThor
re boldogat Neked is 😊

mellesleg volt bugfix, healer meg spirit hencsment turbózták!

Te is?? <#vigyor3>

Hát akkor HB nekünk!
EmThor
^_^

Carlos
Igen. Fissure Armor plö.
Arra gyüjtögetek énis!

Þór vígi þessi rúnar

Mondjuk az 500k már kicsit komoly összeg, de hamar el lehet szórni...

bardocz
itt mennyi számít sok pénznek?
bardocz
húúú már 1.5k arnyam van😄hol tok alapanyagokat ruhákhoz beszerezni?milyen monsterek dobják?
PanzerWolf
Na felhívtam a pcdomet mert,még ma se jött a game meg!!!Feladták pénteken õk.Szóval megyek be a postára érdeklõdni mi a ... van?!Lehet voltak már itt délelött csak,nem hagytak értesítõt.Minden nam mondjuk?Bár ezekbõl kinézem.Vagy elkavarták?Az lesz még nagyon jó!<#falbav>
Aranyos lesz a sárkány!
A zsebkendõt kiváncsi leszek mikor küldik nekünk?Ha küldik egyálltalán.

Nem tudom honna vetted ezt a 10.000 forintos CE-t, mert én bent voltam, és még az eladók sem tudtak róla, hogy lenne, vagy akár lett volna!!!

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Carlos
Ez nagyon komoly:
-Removed the second elite skill from Warden Rangers.

Õ...vajh miért volt nehéz lecsapkodni...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
igen mivel azt irták 10nap én olyan szombat, vasárnap környékére gondolom h lesz.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
De akkor ez már azt jelenti, hogy jó úton haladnak a dolgok...
Akkor nemsokára nekünk is lesz...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
még én se ez a kép a hivatalos oldalrol van😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tombi
ÉN nem kaptam 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Carlos
Jajj de nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!
Megyek haza jó korán és meg is nézem!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
nah itt a CE-s mintipet😊

bardocz
nem kell senkit kisérni szerintem
w00t

Brigadeführer
Olyan titulus, hogy expert salvager nem lesz?😊

Knocked down foe-t miben lehet interruptolni?😄:

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
Nem lehet, hogy át kell kísérni valakit egyik helyrõl a másikra? Mert akkor át kell vele sétálnod a térképen.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Egy régi vidó, lehet hogy volt már, de nekem új volt.
Ha valaki tudja zene címét, elõadúját az ossza meg velem légyszi!

Link

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
lehet hogy azért nem tom megcsinálni az egyik questet mert nem elutazok szépen lassana faluba hanem nyomok neki egy travelt?beszélek a csávóval kéna menni egy másikhoz egy faluba nyomok egy travelt és mintha semmit nem csináltam volna.kicsit így uncsi hogy mehetek oda vissza.már lvl 6-os vagyok és nemsokára 7-es😄
Zomil
igen

heló
a prophercies campaign csak akkor tudom választani ha megvan a külön verzíóm?

Zomil
illetve a kartereket igen de a skilleket már nem

Zomil
nem

bardocz
szerintem igen
Rage47
A Factions az alappal valós csatolás nélkül is ugyanannyi karaktert/kasztot tartalmaz, mint az alap? ja és +2 újat.
Kata
Ebbe törölheted a homlokodról az izzadtságot kemény GW harcok közben.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
mi ez? zsebkendö v esetleg mini törülközö?<#nyes>

EmThor
ami kimaradt