Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
tehát factionba 13?
EmThor
25 kieg 13

bardocz
kb hány küldi van az elsõ kontinensen?
DJ_HELL
Köszi szépen. Meg is keresem.

Hell Is Burnin\'

Kata
A palotában, de csak a történet befejezése után elérhetõ. A fõgonosz likvidálása után kapsz egy nyakéket, amit beválthatsz ott egy azaz 1 db zöld cuccra. És ha jól informáltak, egy karaktered csak egyszer kaphat nyakéket.

[/cserf][/fülünyúl]

nem tudja v.ki hol találhato a zöld collectoros ???
Kata
Leviathan Pitsben.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ_HELL
Srácok nem tudja vki hol lehet a 15k-s Luxon Armort csináltatni?
Elõre is köszönöm!

Hell Is Burnin\'

Rendben, köszi!

hejhó! a dagger azért kerül 100k + 20 ekibe, mert dagger, és új, és húdefasza ^^ a te fejszéd kb megegyezik egy maxos sundering axeval, ami módosít rajta: a minusz 5 nrg leviszi picit az árát, mert warriornak általában 50% fölött van a hp-ja, ami meg esetleg fölviszi az árát az a külseje (nem tudom hogy néz ki). szóval én olyan 40-50k -t tippelnék az árára, kinek mennyit ér meg 😊

EmThor
ehh D: THX <#worship>

Megvan! A tok hátulján lévõ címet írd be, elotte regelj be directsongra! Aztán bejön egy oldal, megadod a kódot, és kész!

Ez lett volna az én köv. kérdésem is😛

EmThor
factions CE bónusz zenét hogy rángassam le?

EmThor
bardocz
dombon felfelé folyó patak😄lol.lehet egy chuck norris verte visza a vizet hogy ne legyen árvíz<#vigyor3>
oh, akkor csak külön sorban van....így mennyit ér? daggernél így árulták 100k+20ecto-ért, ez is annyi lehet kb?

A +15% sebzéshez hozzátartozik a -5 energia, szóval van hozzá feltétel.
Sima +15%-ost már nem lehet találni.

PanzerWolf
Azt hittem nekem címezted a pozoitívumok,meg a negetívumok leírást.Elötte kérdeztem nemsokkal azért hittem.<#vigyor>Már régen kérdeztem a forumon is,amit utánna privátba.Mindegy nem lényeges,csak érdeklõdni akartam.<#kacsint>

Reg gondjaim vannak név és jelszó nélkül aktiváltam a játékot Guild Wars factions
😊 erre-arra
Most láttam, hogy hasonló daggert árultak, mint amilyen az Ironclaw értékei, csak ugye a max sebzés más, 100k+20ecto-ért....kíváncsi vok😛

METALz
hol találtad õket? 😛

Az elsõ Axe-es Warrior, a második Assassinos.

Phoenix007
Közben meglett a To zen daijun quest... megint ott volt a kis csapata helyén.

Lyan ez mind a kettõ assassin cucc? Én is kíváncsi lennék az árukra...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Találtam két új zöldet, de fogalmam sincs az árukról. az elsõ sztem elég értékes, itt a leírás. Tudna vki mondani egy körülbelüli árat, vagy egy oldalt, ahol az új zöldek árai fent vannak?

Ironclaw

Slashing dmg 6-28
dmg +15% (nincs semmi kitétel)
nrg -5
armor penetration 20% (chance: 20%)
hp +30

Ssaresh Kris Daggers

Lightning dmg 7-17
dmg +15% (vs hexed foes)
hp +30

Phoenix007
Bocsánat, ez elkerülte a figyelmemet.
Viszont ennél lenne egyjóval kellemetlenebb problémám. Volt egy "To Zhen Daijun" (vagy valami hasonló) nevû primary questem. Egyszer nekifogtam henchekkel, bebuktam. Kiírta, hogy vissza a faluba, és próbáljam emg újra. De másodjára/harmadjára már nem voltak ott a helyükön, akikkel találkozni kellett volna. Ledobtam a questet, hogy majd felveszem újra, de Togo mester nem adja... Mit lehet ilyenkor csinálni? (Asszem Togo-nál vettem fel, legalábbis a quest szövegében vele kapcsolatban volt valami...)

Kata
Tyriában vagy Canthában? Mert ha utóbbi, akkor lásd #13082.

[/cserf][/fülünyúl]

Phoenix007
Thx! Eddig értem 😊 És hol tudok ilyen küldetést felvenni?

Kata
Ja tényleg, köszi a kiigazítást. Még mindig a tyriai rendszerben gondolkodom...

[/cserf][/fülünyúl]

Cantha-ban pedig küldetések nélkül, 500 arany/kaszt kifizetése után szabadon lehet váltani.

Kata
Milyen privátra? És mit kösz, ezt nem neked címeztem. 😊

Egyébként, amiket felsoroltam, olyan hibák, aminek egy részét majd orvosolják (automatikusan frissíti magát a játék ilyenkor). Egyébként más ilyen online rpg-khez hasonlítva messzemenõen a legjobb. A többiben még több hiba található. De ha emiatt vacilálsz a vételen, inkább vegyél helyette tetriszt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Bármikor szabadon és mindenféle költség nélkül megváltoztathatod bizonyos küldetések teljesítése után.

[/cserf][/fülünyúl]

Phoenix007
Villámkérdés: ha a másodlagos szakmát már véglegesítettem, le tudom még valahogy adni?

PanzerWolf
Kösz!Már ha privátra anno nem is válaszoltál.<#vigyor>
Szóval ahoz képest,hogy 1 évig tököltek vele eléggé elcseszték én ezt szûröm le láthatatlanba.Hát még gondolkodom rajta,hogy mit csináljak...

Kata
Ja jó. <#miaz>

[/cserf][/fülünyúl]

Az adakozás ideje alatt a legelsõ hír volt az oldalon, igaz angolul volt kint, de a hírben található linken magyarul megtalálható a fórumban. Talán gyakrabban kéne látogatni az oldalt 😊

Kata
Most, hogy már végigjátszottam mindkét oldalon, némi vélemény alakult ki bennem a Factionsrõl. Összességében _tetszik_, és ha javítani fognak rajta, akkor még jobb lesz, és talán kevesebb lesz a negatívum.

Pozitívumok:
- hangulatosak az új vidékek
- sok új ruha
- sok új fegyver
- új skillek, köztük egy-pár egész használható is, nem csak amolyan mennyiség-kitöltõ
- az új kereskedõk, factions beváltók
- új hencsek, oldalanként különbözõek
- az új ritualista kaszt, mint nagyszerû, új támogató karakter
- ötletes pvp a két ellentétes oldal által, városok elfoglalása, birtoklása, stb.
- ajándékok, minifigurák, egyéb parasztvakító, de jópofa dolgok
- challenge küldetések: nagyon jók, bár elég nehezek, de ez adja a lényegét

Negatívumok, kicsit kifejtõsebben (sajnos kicsit többet találtam, de hibát mindig könnyebben talál az ember a jóban):
- a hencsek butábbak mint Alesiáék. A gyógyító hencs az esetek 95%-ban csak a többi hencset gyógyítja, nem érdekli, ha a játékos hp-ja 1/3 alá esik. Ha a játékos meghal, természetesen nem éleszti fel, míg a hencs csapat többi része le nem gyõzi a szörnyeket (vagy ki nem hal, mint az esetek többségében). A butasághoz írnám azt is, hogy ha mob csapatot egyedül irtják a hencsek, elõször a harcosoknak esnek, akkor is, ha több gyógyító mob áll mögöttük.
- az új ruhák közül talán a szimpla, canthai alapruhák, és a játék végén található 15K-s ruhák néznek ki a legjobban (legalábbis mesmer hölgy esetén tudok nyilatkozni ebben), míg a drága, extra anyagot megkövetelõ luxonos és kurzickos armorok egyenesen hányás, ahogy kinéznek. Inkább elpasszoltam a jadeitjeimet és ambereimet...
- néhány bossnál bugnak vélem azt a jelenséget, hogy 1-2 mp-es kasztolási idejû varázslatokat negyed mp alatt elnyomnak, így megszakíthatatlanok. Egyik ilyen boss egy elementalista, 28-as szintû naga (kígyó alakú szörny) Maishang Hillsben, a hídnál, akit bizony elég nagy kihívás így legyûrni, fõleg, hogy több más vastagbõrû nagával van bevédve. Más ele bossoknál ilyet nem tapasztaltam. Lehet, hogy a nagának van 20-as attribútumú fast castingja? O.o
- nem tudom, ki hogy van vele, de alapból mintha zeneszegény lenne a játék az elõzõ részhez képest. Még jó, hogy adtak zene cd-t a CE-hez, meg letölthettem még párat..
- a pve sztorivonal nagyon bénára, rövidre és összecsapottra sikerült, igaz beharangozták, hogy ennek a kieg.-nek nem ez lesz a lényege. De azért ha rövid is, lehetett volna valami kerekebb történet...
- pvp-ben még sok bug van, korábban egy része nem is mûködött (azóta nem néztem meg, nem tudom változott-e). De most még alig pvp-znek, mindenki a pve-n akar túllenni és az új fegyvereket, armorokat megszerezni.
- az új assassin kaszt egyelõre baromira hasznavehetetlennek tûnik számomra, legalábbis elõnye nekem még nem mutatkozott meg. Eddigi fura és jó képességének a teleportálgatása tûnik. De amúgy egy empathy-val és shatter hex-szel felfegyverkezve kettesével vertem le õket pvp-n. Pve-n meg akárhány is jöhetett eddig. A 28-as szintû assassin Onikat általában összegyûjtöttem 6-9-es csoportokba, ha volt annyi a környéken, és úgy vertem le õket. 😊 Shiro is a végén saját magát nyírja ki az empathyval, mást nem is nyomogatok rá. Mikor beindul aprítani, az egész képernyõt beterítik a -31 sebzések, aztán meghal. A hülye. 😊 Mindenesetre a full domi mesmerek nagyon keresettek az utolsó küldetésnél.
- kissé unalmassá, egysíkúvá válik egy idõ után a hatalmas város a térkép északi részén. Pláne mikor huszadszorra is ugyanarra kell végigmenni. Másik undorító dolog, ha egy átjáró portál ott van mellettem, de mondjuk tõlem magasabb vagy alacsonyabb szinten, akkor a fél térképet meg kell kerülnöm, mire odaérhetek és átmehetek rajta. A bejárható épületeket továbbra is hiányolom.
- térkép bug továbbra is sok van. Beakadások, mesh hibák, effect layer elcsúszások (pl. üvegesen csillogó füves mezõ), dombon felfelé folyó patakok (screenshot is van).

[/cserf][/fülünyúl]

PanzerWolf
Hát én eddig PvE-ztem inkább és nekem a pro megérte!Mostanában akarok majd jobban PvP-zni.
Szóval várom a válaszokat!Bár már az alliancéba nagyon rábeszéltek.<#dumcsi>

Szaruman
PvE-seknek eddig sem érte meg a játék. De az 1700+ órám magáért beszél😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

a rúnák azok mire valók mit lehet velük kedzdeni?

PanzerWolf
Hát beszéltem egy pár ismerõssel a pcdome fórumról.Hát nagyon azt mondják,hogy nem éri meg a játék az árát!Pár nap alatt végigvihetõ,és utánn meg tök unalmas.Közben is csak összevissza rohangálás az egész.Szóval nem tudom mi legyen?Még szerintem így ,hogy a posta bénázott,van rá esélyem visszamondani a megrendelést.Gondolom itt mindenkinek nagyon bejött a game?

Kata
Egyébként az ötlet nagyszerû, jó volt olvasni a Hungarian Arena feliratot a köszönõ-oklevélen. Respect!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Legközelebb akár publikussá is tehetitek elõtte, biztos lenne, aki dotálná a dolgot néminemû aprópénzzel.

[/cserf][/fülünyúl]

Akkor:

Köszönjük, Gorla!!!<#worship><#worship><#worship>

Nekem lehet részben köszönni meg Inde-nek (GWG adminja) hogy felvette velem a kapcsolatot ennek kapcsán. Innen is köszönöm neki és ha lesz hasonló lehetõség, akkor abban is részt veszünk 😊

METALz
The plaque read:
Thank you for a great gaming year. Congratulations on the new release!
From all your fans and: CrossingTyria.com, Guild Wars Hungarian
Arena, Guild Wars Info, Guild-Hall.net, GuildWars.Ogaming.com,
GuildWars.pl, GuildWars.se, GuildWars.TentonHammer.com,
GuildWarsGuru.com, GuildWarsRealm.net, GWOnline.net,
MedianSoft.net, Wartower.de.

METALz
pontosan a 2. helyen!

Faki
EmThor
Thank You Anet!!

P betüvel megnyitod a parti ablakot. Rákattintasz a személyre, és a parti ablakban asszem van invite gomb 😛 persze el is kell fogadja...