Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Wierra! Minek kérdezel ha nem is érdekel amit válaszolnék. Egyszerübb lett volna egyböl ezzel kezdened. Másrészt a viselkedésed minõsíti a guildedet is... Pedig eddig erõsen gondolkoztam, hogyan csináljak helyet nektek, de ezekután egy gonddal kevesebb nyomja a vállam.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Nefürgyé le!
Spread De Love!
Spread De Love!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Solon meg nem merné törölni, én szoktam takarítani a fórumot inkább.
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
http://blackeagles.atw.hu/
Tehát lehet hogy vmi energy szerzõ skill (Energy Tap, Drain Enchantment, Spirit of Failure) is hasznos lenne az üres helyre, ha már mesmer is vagy. A Ressurrection Signet jó helyen van szerintem. Én amúgy teljesen eltérõen raknám ezt össze, de nem ez volt a kérdés.<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Van valami részletes MAGYAR leírás hogy mit hogy lehet/kell csinálni?
Nem olyanok érdekelnek hogy melyik szörny mit dob, meg hogy mik a kasztok tulajdonságai...valami konkrét a játékmenettel/helyzetekkel kapcsolatos leírás létezik?
nem választasz semmit. ha M után rákattintasz egy kurcig/luxon városra, kiirja hogy épp ki birtokolja és mennyi factionnel. Ha bepakoltok az alliance-ba annyi+1 faction, mint nekik van, elveszitek a városukat. Ahogy pakoltok tovább, egyre drágább és drágább városokat fogtok megszerezni.
A pálya, amin a rekordokat döntöttük, factiont adott, teljesitményfüggöen. 1500 factiont körönként és ermberenként kb. Ezt el lehetett költeni.
N1ggA - oda pont befér egy cap signet 😛
Viccen kívül: a skillbart én speciel folyton változtatom attól függõen, hogy hova megyek. Pvp-re is más felépítések kellenek, pve-re is. Pve-ben szinte minden pálya elõtt változtatok 1 vagy 2 skillt, ha tudom, hogy milyen szörnyek vannak azon a szakaszon. Pvp-n meg mindig a csapathoz és a feladathoz kell hangolni. Úgyhogy szerintem felejtsd el az állandó skillbart, alakítsd mindig a szükség szerint.
[/cserf][/fülünyúl]
1. Life transfer
2. Life siphon
3. Conjure Phantasm
4. Phantom Pain
5. ?
6. Vampiric Gaze
7. Strip Enchament
8. Resurrection Signet/??
Mit rakjak a ? és a ?? helyére?
Spread De Love!
vagy kiválasztom meiket akarom megvenni?
eddig is köszi 😊
A szövetségbe a faction transfer emberkénél tudsz factiont betenni, de a szövetség factionje folyamatosan csökken
mert van ez a recordos lista de ez összefügg vagy hogy? vki plíz mondja el! köszi elõre is<#worship>#worship>
más: hungarian darkness klán még mindig luxon szövit keres ^^
más: helyspórolás -> lehetne egy kulcskarika pl!
Egyébként ez micsoda?
Ja XP-nek is, meg magunknak(Pet) is, a hétvégi HoH gyõzelmekhez.
Nefürgyé le!
Egy kis segítségért pedáloznék az itteni nagyközönséghez<#help>#help> Megnyitottuk a
Mindenkit szeretettel váruk, és elõre is köszi a fáradságot <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
honlap címe: kretengw.atw.hu <#email>#email><#nezze>#nezze>
Sziasztok<#wave>#wave>
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
๏̯͡๏﴿
1,5k-s Kurzick férfi monk armor, feketére festve.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
más: Hungarian darkness klán luxon szövetséget keres. 30+ fõ, ebbõl 2/3 napi szinten aktív (nagyjából). Pet, XP stb.iket hallottam.
leaderünk neve: Thalia The Slayer, vagy officer: Gardan De Thor, Lyana Kyja.
infót, meghívást stb szívesen vesszük, köszi elõre is!
- Kávéfõzõ, vagy mosógép.
- Nem lehet semmit csinálni benne, csak belépés és kilépés gomb van. Monstert ölni sem lehet. Csak nézegetni szabad õket.
- Nincsenek, magyar játékosok nem is játszanak ezzel.
[/cserf][/fülünyúl]
-Ingyenes?
-Mien gép kell hozzá?
-A game silusa olyan hogy kimész egésznap monstert ölni vagy lehet mást is csinálni?
-magyar klán/guildok vannak-e?
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer