Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigadeführer
Az elöbb volt egy érdekes beszélgetésem, és mivel az illetö meglehetösen alpári stilusban zárta le aztán pedig ignore-ra is rakott ezért gondoltam itt befejezem, hátha olvassa...

Kedves Wierra! Minek kérdezel ha nem is érdekel amit válaszolnék. Egyszerübb lett volna egyböl ezzel kezdened. Másrészt a viselkedésed minõsíti a guildedet is... Pedig eddig erõsen gondolkoztam, hogyan csináljak helyet nektek, de ezekután egy gonddal kevesebb nyomja a vállam.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
tcpip köszi az infót!

Bocsi én pvp-ben gondolkodtam csak. Lehet, hogy amit összeraktál az mûködik és nincs energy gondod, ez csak egy ötlet volt az üres helyre.<#vigyor2> A változtatás is pvp-re érvényes, de a degenezés az maradt volna benne. Csak elitnek Offering of Blood illetve Faintheartedness a Conjure helyett, meg talán Parasitic Bond is cover hexnek, és Shadow Strike+Dark Pact lenne a sebzés. Valami ilyesmi. De a Conjure is maradhat, csak kell a Parasitic rá covernek, ami ráadásul gyógyit is egy keveset, ha leszedik.

Nefürgyé le!

N1ggA
ezekkel az energiaszívó képességekkel az a baj, hogy mind inspiráció mágia, én meg illusion meg blood vagyok. pve-re nem is kell ilyen, mert ott a soul reaping miatt sosincs gondom, de pvp-ben gyakran elfogy az energy.

Spread De Love!

N1ggA
Csak a skilleket változtatnád meg, vagy a karakter típusát is? Úgy értem maradna ez a degenes dolog vagy valami teljesen újra gondoltál?

Spread De Love!

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

PanzerWolf
R/Me.Filózom,hogy visszamegyek EU-ra,csak az a baj,hogy a guildtagok majdnem mind Amcsin vannak akikkel álltalában nyomom.Pedig visszemntek volna többen is EU-ra csak már nem tudnak szervert válltani.

Carlos
Ez nem a játék hibája!

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
ááá nincs olyan quest amit meg tudok csinálni😞
Luxon szöviröl az XP líderénél probálj érdeklödni"R P", ti lennétek a 6. guild aki csatlakozik. Ha hoztok 600k faction pontot akkor birtokolnánk a legagyibb városok valamelyikét😊 A Luxon fõvárost 3000k felletti faction ponttal birtokolják...

Ma nincs valami jó napod 😊
Solon meg nem merné törölni, én szoktam takarítani a fórumot inkább.

Szrimi
Hát ez nem hiszem el<#falbav>Legalább szoltak volna hogy külön let választva a többi guildtöl.Bocsi solon lehendö minion jelölt<#wave>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

Szrimi
Hát Solon lehendö minion jelöt <#nevetes2>megint nagyot alkotot az gw.hun.Tévedésböl törölte Vad gyilkosok(WSS) fórumát<#rinya>Remélem a nagy cenzura mester tévedésböl az admin jogát is fogja egyszer törölni<#smile><#wave>

lépj be egy magyar klánba, ventrit vagy ts-t tedd fel a gépedre (amelyiket használják) majd teddd fel nekik az aktuális kérdéseid. Irásos dokumentációról nem tudok, bár a küldi/skill leirások egész jók a lapunkon:
http://blackeagles.atw.hu/

Érdemes elgondolkozni azon is, hogy honnan lesz energy-d erre a sok finomságra.
Tehát lehet hogy vmi energy szerzõ skill (Energy Tap, Drain Enchantment, Spirit of Failure) is hasznos lenne az üres helyre, ha már mesmer is vagy. A Ressurrection Signet jó helyen van szerintem. Én amúgy teljesen eltérõen raknám ezt össze, de nem ez volt a kérdés.<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Nem olyan rég (1 hónapja) nyomom a GW-t, és még mindig rengeteg dolgot nem tudok hogy mit hogyan minek stb stb lehet a Gameban.
Van valami részletes MAGYAR leírás hogy mit hogy lehet/kell csinálni?
Nem olyanok érdekelnek hogy melyik szörny mit dob, meg hogy mik a kasztok tulajdonságai...valami konkrét a játékmenettel/helyzetekkel kapcsolatos leírás létezik?
nem, nem, nem és sörhas meg vécékefe!

nem választasz semmit. ha M után rákattintasz egy kurcig/luxon városra, kiirja hogy épp ki birtokolja és mennyi factionnel. Ha bepakoltok az alliance-ba annyi+1 faction, mint nekik van, elveszitek a városukat. Ahogy pakoltok tovább, egyre drágább és drágább városokat fogtok megszerezni.

A pálya, amin a rekordokat döntöttük, factiont adott, teljesitményfüggöen. 1500 factiont körönként és ermberenként kb. Ezt el lehetett költeni.

N1ggA - oda pont befér egy cap signet 😛

Szrimi
ááááááá már megint vak voltam<#falbav>

Kata
3. <#buck>

[/cserf][/fülünyúl]

Szrimi
Ez most vmi találos kérdés?<#rolleyes>Szerintem Conjure Phantasm és máris kész a degen nekrod<#taps>

Kata
Engem.
Viccen kívül: a skillbart én speciel folyton változtatom attól függõen, hogy hova megyek. Pvp-re is más felépítések kellenek, pve-re is. Pve-ben szinte minden pálya elõtt változtatok 1 vagy 2 skillt, ha tudom, hogy milyen szörnyek vannak azon a szakaszon. Pvp-n meg mindig a csapathoz és a feladathoz kell hangolni. Úgyhogy szerintem felejtsd el az állandó skillbart, alakítsd mindig a szükség szerint.

[/cserf][/fülünyúl]

N1ggA
N/Me vagyok.

1. Life transfer
2. Life siphon
3. Conjure Phantasm
4. Phantom Pain
5. ?
6. Vampiric Gaze
7. Strip Enchament
8. Resurrection Signet/??

Mit rakjak a ? és a ?? helyére?

Spread De Love!

EmThor
aha és bemegyek és akkor gyõzni kell és mi gyõztünk utóljára és mienk volt a legtöbb feksön pont és a mienk?

vagy kiválasztom meiket akarom megvenni?

eddig is köszi 😊

Szrimi
Naponta 10%al <#szomoru1>

az uralmat automatikusan megszerzed, ha a szövinek több factionja van, mint amennyi a várost birtokló szövetségnek. nem venni kell a várost, hanem automatikusan adja.

A szövetségbe a faction transfer emberkénél tudsz factiont betenni, de a szövetség factionje folyamatosan csökken

EmThor
kérdés: város uralma alatt tartó céh szövi nem tom mi be tud menni spec merchanthoz meg fireworksös csávóhoz.. hogy szerzi meg adott challange are vagy sima outpost felett az uralmat adott céh?!

mert van ez a recordos lista de ez összefügg vagy hogy? vki plíz mondja el! köszi elõre is<#worship>

más: hungarian darkness klán még mindig luxon szövit keres ^^

más: helyspórolás -> lehetne egy kulcskarika pl!

Szrimi
Jó volt a tegnap reckord döntés.Ha gondoljátok megyek segiteni wardeneket hentelni<#violent>.Úgyis kellenek a faction pontok<#nevetes1>Ja és Termy nem WWS klánt irt idézem" listán a mi szövetségünk tagjaiból álló csapat"<#banplz>

Carlos
OK. Bennevagyok! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

ugyan Lindi, mindben volt 1-4 beg-es, és krahen kérdezte az egyiknél, akarunk-e fölül lenni hogy a mi nevünk látszódjon. Amúgy ma csinálhatnánk egy beg-es felirást is 😛

Carlos
Ez nem volt szép Tõletek! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Gratulálok!<#integet2>
Egyébként ez micsoda?
Ja XP-nek is, meg magunknak(Pet) is, a hétvégi HoH gyõzelmekhez.

Nefürgyé le!

Üdv Mindenkinek <#wave><#law>

Egy kis segítségért pedáloznék az itteni nagyközönséghez<#help> Megnyitottuk a Klán honlapját az érdeklödõk elõtt, és szeretnénk ha véleményt mondanátok róla<#felkialtas>

Mindenkit szeretettel váruk, és elõre is köszi a fáradságot <#nyes><#nyes>

honlap címe: kretengw.atw.hu <#email><#nezze>

Sziasztok<#wave>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Lynx_TWL
van e esetleg valaki vállalkozó szellemû lény, akit felkereshetek ingém (mondjuk holnap) és bombázhatom a lámábbnál lámább kérdésekkel?😊 régen volt a béta teszt, kb semmire se emlékszem, de arra pontosan.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
elementalist fõkaszt mellé mit érdemes beválasztani?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Brigadeführer
Rátettünk egy lapáttal. 10-böl 7 a listán a mi szövetségünk tagjaiból álló csapat.😊

1,5k-s Kurzick férfi monk armor, feketére festve.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
grat XP-nek.

más: Hungarian darkness klán luxon szövetséget keres. 30+ fõ, ebbõl 2/3 napi szinten aktív (nagyjából). Pet, XP stb.iket hallottam.

leaderünk neve: Thalia The Slayer, vagy officer: Gardan De Thor, Lyana Kyja.

infót, meghívást stb szívesen vesszük, köszi elõre is!

bardocz
milyen faj amivel ott voltál?mármint a karid kasztja
bardocz
az amcsik mind hülyék akik egész nap hamburgert zabálnak és colát isznak csontritkuláuk van 10 éves korukban és nem csinálanak semmit
PanzerWolf
Ááááá elegem van a hülye amcsikból,hogy minden coopnak 25-ször kell enkiugrani!!!<#duma>Vagy kilépnek,vagy pedig olyan bénák,hogy az hihetetlen!Ritkán jön össze egy normális csapat.

Brigadeführer
Grati srácok! Egy kicsit nem vagyok fent máris rekordot csináltok.😄 Kellek én egyáltalán a guildbe?<#confused><#idiota>

METALz
Grat ^^ a #6nál én is szerepelek <#eplus2>

Carlos
Gratu nekünk:

Þór vígi þessi rúnar

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

bardocz
ja és max felbontáson csak nagyon ritkán akadozik
bardocz
<#zavart1>
bardocz
amd 2600+-os proci,dzsíforsz 6600 256 megabálytos videjókártya,512 megabájt ram és eddig egy idejig runescapeztam
Kata
- Nem. Meg kell venni a boltban.
- Kávéfõzõ, vagy mosógép.
- Nem lehet semmit csinálni benne, csak belépés és kilépés gomb van. Monstert ölni sem lehet. Csak nézegetni szabad õket.
- Nincsenek, magyar játékosok nem is játszanak ezzel.

[/cserf][/fülünyúl]

HencStein
Üdv! Lenne 1 pár kérdésem a gaméröl...
-Ingyenes?
-Mien gép kell hozzá?
-A game silusa olyan hogy kimész egésznap monstert ölni vagy lehet mást is csinálni?
-magyar klán/guildok vannak-e?

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

EmThor
régen nem így volt.

ja feksünbe 13 föküldi de sokkal több kis küldi mint GW:FP-ben.

bardocz
nem figyeltem eddig de tök jó hogy a karidat nem is lehet nagyon elbaszni a ttribútium(vagymi 😄)pontoknál mert bármelyikbõl bármikor ha outposton vagy elvehetsz.mostantól nem fogok gondolkodni rajta😄