Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na,új fejlemények a CE-mrõl.Úgy elkavarta a posta azt se tudják mi merre,hogyan.Ugyhogy Pcdome holnap küldi futárra melóhelyemre.Remélem ez már ideér és minden okés lesz vele!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Egyébként én is nagyon izgatott vagyok már, hogy milyen minipetet fogok kapni<#hehe>#hehe> Már vágom is a centit, május 23-i az elsõ karakterem, tehát már csak 14-et kell aludnom, és minipet tulajdonos lehetek.
Nefürgyé le!
Elit küldetések meg semmit se érnek így, nagyrészt pve függõk tartják a fõvárost, akik nem is értenek a csapatmunkához, úgy kell nekik hogy megdöglenek.
Hun Blood Shadow, Shadow Shooter Hun, Hun Evil, --- TALY
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
A kék kétszer szerepel. Gyanitom zöldet akartál irni...
Þór vígi þessi rúnar
Ja és a mondatszerkesztésed redundáns. <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
Olvasd el még egyszer figyelmesen, mit írtam a #13183-ban. 😉
[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
grat!
egyszerre 2 mini pet lehet? mármint kinn a pályán, 2 szaladgálhat körülöttem? walt disney irígykedne 😛
árak? 100k + 15 ecto!!
mennyi a turtle pet?? 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Sajnos egyszerre csak egy minipetet lehet aktiválni, kipróbáltam, így egyszerre max. két sárkány lehet a képernyõn. Valamelyik minipet és én... 😊
Emthor: nem akarlak megsérteni, de azért egy laza átméretezést megejthetnél gigászi screenshotjaidon, mondjuk legalább 1024-esre, de akár ki is vághatod a lényeget belõle, én is ezt teszem.
[/cserf][/fülünyúl]
ahogy a minimum 20k-t érõ brohns staffom se megy el... 2 napja hullott 1 év gém után az eslõ black dye-om viszont assa rucira ninjász feeling miatt jó lenne, de kell a pénz, 8k simán, ha nem akkor 6-7.
szal nem tom, eladni nem fogom, de mivel zöld és mivel only CE, ultraritka
Bár este agyaltam egy olyanon, hogy összegyüjtöm az összes minipet-et!
De az egy kicsit drága mulatság lenne. Inkább fissure armor.
Þór vígi þessi rúnar
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
Meg akarom csinálni Lindi cicával az összes bónuszt. 21/25-ön állok. Találtam hármat. Már mindenféle bugokra gondoltam meg ilyesmik. 10-15x átnéztem a térképet. Nem találtam az uccsót. Papirtérkép elõ (poszter). Vizslat számol itt megvan mind a 24. Akkor valami hiányzik.
Aztán kiderült jól, hogy a Aurora Glade-nek a közelébe sem mentem. Tehát még csak a mission sincs kész.
Ez hogy lehet?
Þór vígi þessi rúnar
Ma is GW-vel álmodtam. Lehte, hogy nem kéne annyit játszani?
DEEE!!!
Þór vígi þessi rúnar
vááááá
"Update - Monday May 8
Added a special in-game thank you gift for players who purchased the Factions Collector's Edition. Type /bonusitems in an outpost or town to obtain the gift. Only one gift per account will be generated.
Added several new bosses to the Jade Sea and Echovald Forest to supplement elite skill captures.
Made various improvements and fixed bugs in the following quests: To the Rescue, Duel of the Houses, The Jade Arena, The Halcyon Job, To Tahnnakai Temple, and Urgoz's Warren.
Fixed a bug that sometimes prevented the Arborstone mission from being completed.
Improved healer henchmen so that they use the Signet of Devotion skill more wisely.
Improved the appearance of some ascended Assassin masks.
Improved energy bonuses on the Shaman's Obsidian armor.
Fixed a bug in the behavior of Senji the profession changer."