Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sracok , tudnatok nekem mondani jo farmolo helyeket , ahol megeri farmolni? N/Me minion masterrel tolom , pls help , kosz elore is :]

Saint of Underworld N/Me

METALz
Te n00b xD van már ilyenem zöldbe csak azt kérdeztem hol esik az ****

Faki
Hmm mintha ilyen tulajdonságú pajzsot (zöld aegis) lehetne craftoltatni Vasburgban, igaz nem így néz ki...

Kata
Ugyanez van tactics alapban is:

Egyébként van ilyen aegis is:

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A játék végén vehetsz ilyet zöldet, az legalább maxos... Noob! 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
Mielõtt (vagy miután 😊 ) noobnak néznétek :

METALz
Exalted aegis hol esik? melyik területen?

PanzerWolf
Megvan a CE!!!Tök jó a kis sárkányom!

THX!
Nem kapsz még +2 helyet (jelenleg 6 lehet összesen), hanem csak extra táncot, és egy mini petit😊

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Carlos
Kizárt dolog. Max megkapod az extra táncolós mozgásokat. Ha egyáltalán megkapod.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Volt már linkelve. Használd a keresõt a lap alján.

[/cserf][/fülünyúl]

JaSoN HuNTeR
CSáó,valaki pls mutason 1factions mappot vagy dobjon 1 linket nagyon meghálálnám😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

HI ALL!

Valaki tudja-e, hogy ha van egy Factions acc ami hozzá van adva a GWP acchoz, akkor ad két üres helyet.Ha veszek CE-t(collectors edition)és ennek az accját is hozzáadom a meglévõ acchoz(ami fölül van írva egy GWF acccal) akkor ad-e +2 helyet még?
THX!
Talált, süllyedt.<#vigyor2>

Nefürgyé le!

METALz
Csak nem Tégla az ? ^^

Tényleg nem léteznek a scrollok még 10 hónapja, de ettõl függetlenül sokkal rövidebb idõ, akár csak pár hét alatt is meg lehet csinálni. Nem mondok nevet, de tudok vkit aki ezt csinálgatta ráérõs (értsd: amikor nem volt csapat gvg-re, vagy HA-ba) idejében. Így aztán most kb 6 millió xp-nél tart, egy karakternél megvan az összes profession, összes skillje, elitekkel együtt, emellett szögletesre bejárta a Tyria térképet és ha le lehetett volna esni a széleinél, akkor le is esett volna róla. És gondolom tervei között szerepel a canthai/factions rész ugyanilyen mélységû kipucolása.

Nefürgyé le!

elgépelés/félreértelmezés: úgy értem, MÉG nem léteznek 10 hónapja, vagyis 10 hónappal ezelött még nem létezTek 😛

Zomil
ezt hogy érted h nem léteznek? még mindig van olyan h rare scroll trader ahonnan lehet venni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a scrollok nem léteznek 10 hónapja... 😛 de természetesen egyetértek, elméletileg lehetséges ez az xp, gyakorlatilag meg kinek hiányzik ez 😛

Egyszemélyes troll farm Droknar mellett, Scroll of Hero's Insight-tal (vagy valamelyik scrollal, nem emlékszem, hogy melyik kell), 15 perc 1 kör, 476 Xp egy troll, 1000 Xp egy boss, simán megvan óránként a 11221 Xp. Csak egy hangyabokányit unalmas...

Nefürgyé le!

Hát igen, mondjuk 20 óra böven elég egy karit felhúzni, de üresjáratok nélkül is 11221 xp-t kell óránként összegyüjteni ehhez az eredményhez... mondjuk sztem fow küldikkel lehet, de ott a csapatösszeállási holtidö szólhatna be...

Nem tudjuk, mire gondolsz... szerverre, vagy districtekre. Ha szerverre (amit belépéskor változtathatsz), azzal csínnyán, mert csak 4-5x lehet váltani, úgy tudom... kinn ne maradj egy amcsi szerveren...

ha a városokban bal felül lévö district lenyilólistára gondolsz, ott angolt érdemes használni. Hogy azon belül hanyast, változó - automatikusan nyit új districtet, ha egy megtelt, tehát általában a legutolsóban kevesen vannak, oda kevésbbé érdemes menni, de a többi relative tele lesz...

Kata
Ennyit a csalásról. A feliratot a program mindig középre rendezné, itt meg valahogy nem stimmelnek a távolságok az xp csík széleitõl...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Szerintem ez nagy valószínûséggel photoshop. Én 9 millió körüli xp-rõl hallottam mint legmagasabb, az is több mint 2000 órás játékkal.
Ha mondjuk csak 10.000 xp-s küldetést farmolsz, ami durván egy óra, akkor 1000 óra alatt is csak 10millánál jársz (a gyilkolászásból szerezhetõ csekély xp elhanyagolható). És akkor még nincs beleszámolva a karakter felhúzása, az üresjáratok (várakozás, skillek, elitek begyûjtése, felszerelés összeszedése, party alakítás - ami nem két perc még guildtagok esetén sem).
Lehet, egy sima 1 milliós xp ez és 47 skill pont, csak meg lett duplázva egy-egy szám. Mindenesetre nem hihetõ.

[/cserf][/fülünyúl]

drop
szisztok most teszem fel a játékot it hogy van szerverek közt lehet válsztani és ha igen hol van sok magyar
köszi a választ elöre is

EmThor
elindítom az asx-et és bejön a 9 zene, lecjácca kinn windózban, de lehet 10 wmp kell nem tom most az van e..

thx

3millió xp-je van a monkomnak, pedig azzal nem farmoltam, csak a többieknek segitetem a játékban... uw/fow is pillanatok alatt összegyülik.

Az a kár, hogy faction 3-4ezer xp-s küldijei mellett hamarosan mindenkinek ilyesmi lesz.

Nekem is volt velem gondom, de a lényeg, amiért kiakadhat:
Win Media Player 10ben indítsd el az asx fájlt. Ott kell majd engedélyt kérned, ha a sütik engedélyezve vannak, bejön egy ablak, aztán kiválasztod, ami kell. A legtöbb gond ezzel az szokott lenni, hogy nem támogat egy kodeket, ami kell, és nem játsza le...telepítsd fel az angol verzióját a WMP10-nek, szedj le elotte minden kodeket, és menni fog! Ha WMP10 nem játsza le, akkor a játék se fogja.

spatz
Ez a XP mennyiség nem semmi, ha igaz...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EmThor
directsong.com/gwf

3/4szer lehet tölteni, de viszont csak könyvtárat akartam váltani, mert gém alatt optionsben ds logonál felkiáltójel volt...

spatz
Zodaic Axe:

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Carlos
A CE-hez kapott kulcscsal csak egyszer lehet letölteni?
Vagy hogy müxik ez?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
downloadert újra lefuttattam, talán 😞

nem tudja senki hol találok olyan scar patternt?

EmThor
help, gwf CE extra zenét nem jácca le a gém, directsong support azt írja rossz könyvtárba van. megmondaná vki kinek hol van a gwf CE extra zenéje? thx

nekem: d:\games\guild wars\direct song\Guild Wars Factions Collector's Edition

Carlos
Igen. Énis ezért nem szedek le semmit sem!
Nagyon dúrva...

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
tavaly június, emthor leszed 3rd party képnézegetõ gwonline.net-rõl ahol lehet azóta is fenn van, és 60k-val, céhes pénzzel a zsebében ellopták az accját. 1 hét, számla meg cd kulcs szkennelés után visszakapta accot...

így töltsön le mindenki progit a gwhez

Carlos
Mi történt?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
mijaza gw freaks? majd akkor parázz, ha nem tucc utána belépni jelszavaddal a gémbe, saját káromon sz@ptam én is 1 hetet emiatt

Nagy mázlista vagy Te Béla!<#vigyor2>

Nefürgyé le!

N1ggA
Feltelepítettem a GWFreakset, de mindig ezt a hibaüzenetet írja ki ha elakarom indítani:"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelö(0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséeht kattintson az OK gombra."

Mi a gond?

Spread De Love!

Carlos
Ez nem egyszerü:

Þór vígi þessi rúnar

kimaradt a sziasztokbol az i betü 😊

szasztok valaki tudna segiteni?
ennek a scar pattern'snak szeretném megtudni a nevét és, hogy hol tudom megvenni asszem factionsos[/img]

Zomil
még jó hogy eladtam a jade armorom 100k+8ecto-ért😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Az egy éves szülinapra kapható minipetek listája:

Green Lettering

- Bone_Dragon

Gold_Lettering

- Rurik
- Shiro

Purple Lettering

- Burning Titan
- Charr Shaman
- Kirin

White Lettering

- Fungal Wallow
- Hydra
- Jade_Armor
- Jungle Troll
- Necrid Horseman
- Siege Turtle
- Temple Guardian
- Whiptail Devourer

Úgy tûnik, sikerült a legritkábbat kifognom, a bone dragont. ^^
A Collectoros játékosok mind Kuunavangot kapnak, az is zöld nevû. Ahogy néztem a játékot, az arany betûs petek mennek 100K körül, a többi jóval az alatt, a fehér betûsek már csak olyan 20-30K-ért, a zöld betûs Bone Dragon és a collectoros ajándék Kuunavang 100K feletti árral bír jelenleg a piacon. Úgyhogy aki ilyen állatokkal akar bizniszelni, még most fogjon bele, mert egy idõ után nagyon sok minipet lesz és az áruk is lemegy.

[/cserf][/fülünyúl]

- köszönöm

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

A skilles Firstwatch Sergioval beszélj, ad egy küldit, csináld meg...

- egy láma kérdés, hol és hogyan tudok átmenni a régi karakteremmel a 'factions' területére? Vagy ez nem lehetséges?
//Kicsit le vagyok maradva, még csak ott tartok, hogy Lions Arch-ból lehetne áthajózni, de nem látok ilyen lehetõséget; talán valami quest-et kell elõtte megoldani?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM