Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"fussa rá" 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
- a kezdõ res. megvan, csak már Ascalonban is volt skillt adó küldi, itt meg nem láttam mást, nem akarok skillekbõl bevásárolni ha utána megkapnám õket küldibõl...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
A South Parkból nagyon sokat tanulhat az ember...
3) 250xp / lvl - szóval lvl20-ként 5000xp-t kapsz
2. a Quartermastereknél válthatod be a küldikért kapott quest itemeket, igy ezt is.
3. asszem a cap signetnél irja ezt le, mennyit kapsz ha unlockolsz
-- vannak olyan küldik, ahol a jutalom egy skill unlockolása? (lvl9-n eddig nem találtam)
-- ezek a monastery credit-ek mire jók meg hogyan használhatóak? (azt írja q item, de nem látom mihez, de gyakori reward)
-- jól láttam, +5k XP egy elit skill unlockolása? (esetleg normál skill unlockolásáért is jár XP, és akkor mennyi? -- elitet áthozott karival unlockoltam)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Amúgy hali mindenkinek.
Hun Blood Shadow, Shadow Shooter Hun, Hun Evil, --- TALY
Spread De Love!
N1ggA - az idödön lehetne még javitani, mesmerrel és nekróval könnyedén verhetõ a doppelganger. 😛
Nefürgyé le!
Önkényes városfoglalásba kezdtünk😊:
Ilyen névhez nem kell komment...😄
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Spread De Love!
Spread De Love!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ebben két új kampány lesz majd és két új foglalkozás"
lehet találgatni h melyik lesz a 2 uj😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Guild Wars 3
They are showing off Guild Wars factions but we got a sneak peak at the third installment of the GW series. The new area has an ancient north African look to it. Not really set in Egyptian style per say but the stone buildings is very dominate in the landscape. The beast look like a weird breed of African animals as well. Really guys the rhino has enough horns as it is.
They also showed off the game play of Guild Wars Factions as well but since we are in the middle of reviewing it I will have to save for now."
de ezek W/Mo opimalizáltak, minion masterrel max a beetle-t meg a dzsungelt tudom elképzelni.