Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én azthittem h Gaile megveszi a csokit azoknak akik 1 éve jáccanak 😄
"fussa rá" 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

bardocz
skilleket unlockol nekem van vagy 30 skillem ebbõl kb 5-öt unlockoltam skillesnél
ha van, maximum az újonnan indított karik kapnak alap skilleket, én kryta-ból áthozottt karival (kaineng után) nem kaptam semmit

- factionsban van 5-6 ilyen küldi?
- a kezdõ res. megvan, csak már Ascalonban is volt skillt adó küldi, itt meg nem láttam mást, nem akarok skillekbõl bevásárolni ha utána megkapnám õket küldibõl...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kata
Kérem a zacskó gumicukrom! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Hm, te nyertél Béla<#nyes>

Nefürgyé le!

Szerintem a kendõ helyett kaptátok a Kuunavang minipetet. Így 3 gombnyomással elintézték, hogy a kecske is megmaradjon meg a káposzta is. Adtak egy olyan dolgot ami csak nektek van, lehet neki örülni, viszont nem került egy centjükbe sem. Ezek után nem hinném, hogy fognak sz******ni a kis kendõ küldözgetésével. De ne legyen igazam, és kapjatok kendõt is, ha már kifizettétek.<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Kata
Szerintem ahelyett kaptuk a mini Kuunavangot.

[/cserf][/fülünyúl]

PanzerWolf
A CE-s törlõkendõt mikor kapjuk meg?Megkapjuk egyálltalán?

Kozmi18
Nekem eddig vagy 5-6 ilyen küldetésem volt, ahol kaptam skillt, de persze lehet, hogy fajtól függ...

A South Parkból nagyon sokat tanulhat az ember...

METALz
1. van (kezdõn)

1)nincs
3) 250xp / lvl - szóval lvl20-ként 5000xp-t kapsz

1. én nem találtam ilyet.
2. a Quartermastereknél válthatod be a küldikért kapott quest itemeket, igy ezt is.
3. asszem a cap signetnél irja ezt le, mennyit kapsz ha unlockolsz

- Factionssal kapcsolatos néhány kérdés:
-- vannak olyan küldik, ahol a jutalom egy skill unlockolása? (lvl9-n eddig nem találtam)
-- ezek a monastery credit-ek mire jók meg hogyan használhatóak? (azt írja q item, de nem látom mihez, de gyakori reward)
-- jól láttam, +5k XP egy elit skill unlockolása? (esetleg normál skill unlockolásáért is jár XP, és akkor mennyi? -- elitet áthozott karival unlockoltam)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

zodiac kard és pajzs (nekem bejönnek, vagy inkább bejönnének 😊 )

Zodiac Hammer - akit érdekel

Olvastam, hogy a 110 fõs Anet csapatot kettéválasztották, így talán tudják tartani a 1 chapter / 6 hó-t.
Amúgy hali mindenkinek.

Én is Grat mindenkinek! Ma is jó lenne egy-két iyet összehozni <#nyes>

Hun Blood Shadow, Shadow Shooter Hun, Hun Evil, --- TALY

EmThor
keményen melóznak a chapter3-on, és kezdik a C4 munkálatait 😉

igen, csak akkor mehetsz

próbáld meg életáldozó skillekkel, amik kevésbbé hatékonyak és kevés elönyt okoznak neki. életszivót ne vigyél, fölösleges...

N1ggA
Én úgy csináltam, hogy beraktam mindenféle fölösleges skillt, amik nem sebzenek, csak mondjuk lelassítanak, és ráraktam az ellenfélre a backfire-t, amit õ nem rakott rám. Talán azért volt hosszú az idõ, mert csak 1-2 életszívó skillt használtam, meghalni a backfire miatt halt meg.

Spread De Love!

Az új területekre csak akkor mehetek ha megvan a Factions?

Szrimi
Köszi Oriza a csapat nevében<#taps>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

Trollfarmmal a dolog nem elérhetetlen.

eh, totálisan leszorult az, amiben még én is szerepeltem 😞

N1ggA - az idödön lehetne még javitani, mesmerrel és nekróval könnyedén verhetõ a doppelganger. 😛

Azért ez nem semmi 😄

Megint gratula!<#integet2>

Nefürgyé le!

Brigadeführer
Szövetségi csapatunk megint alkotott:

Önkényes városfoglalásba kezdtünk😊:

Ilyen névhez nem kell komment...😄

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

N1ggA
Na olvasom van egy videó, hogy 3-as szinten legyözi a képmását. Megvan még valahol ez a videó? (ez a link már nem jó ami itt van az 5000 valahanyadik hozzászólásban)

Spread De Love!

N1ggA
Megnéztem, és 19 mp és 75% marad. És úgy, hogy elég gyenge armorom volt.

Spread De Love!

N1ggA
Te mennyi idö alatt gyöztétek le a tükörképeteket. Én kitalaltam magamnak egy buildet erre. N/Me vagyok. kb. 10 másodperc alatt legyözöm úgy, hogy még a hp-m is maxon lesz a végére.

Spread De Love!

PanzerWolf
Majnem vigigvittük Snake Dancét ketten henchekkel!Csak a végén kifagyott a játék.Mindig ezt csinálja kb 3 óra után.Lehet a hülye starforge vagy mi szarakszik.Újra kellene rakni a gépet és akkor,megtudnám.

bardocz
basszus nem találoma factionsba primary questeket=(ha valaki tud térképet a questek helyével lécci rakjon be egy linket vagy egy képet.köszi
Carlos
Szerintem is.
Amúgy nekem ennyiböl egy szimpla GW klónnak tünik!

Þór vígi þessi rúnar

spatz
OFF
Nézzétek meg az új játékot is, bár szerintem ez fizetõs lesz.
Aion
ON

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

PanzerWolf
A bonus zenéket letöltöttem.Valami wma filét csinált belõle.Hogyan lehet ezeket átalakítani mp3-má?

Az esetleges fogalmazási komlexitásom és szóismétléseim miatt ez a rohadt hosszú csütörtöki, fárasztó munkanap tehetõ felelõssé.

Azon filóztam, hogy azért olyan sokfajta dög nincs a factionban 😞 Vannak az ember ellenfelek, a "sáskák", a Wardenek és a Naga-k... vannak még az afflicted creature-k vagy mik meg azok a sárkánybigyók. ezzel úgy nagyjából ki is fújt a döglista. (+1-2 dög, repülöhal, ostromteknös) Szóval az a bajom, 20 féle dög ha van, és azért ez nem sok 😞

Zomil
5letem nincs, de gondolom egy harcos meg egy mágus kaszt lesz. talán egy barbár szerüség😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Te mire gondolsz?
Nekem nem sok ötletem van.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
ezt meg pcdome-on találtam:
"Ebben két új kampány lesz majd és két új foglalkozás"
lehet találgatni h melyik lesz a 2 uj😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ez a kép...pfff, most meg már ezt várom😄DDDD

Lynx_TWL
Én nyitottam😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kata
Azt nem mondom meg, államtitok ****. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

N1ggA
N/Me-vel hogyan farmoljak és mit?

Spread De Love!

Carlos
Jó 5let!

Þór vígi þessi rúnar

visszalapoztam az utolsó oldalra, megnézni, hogy honnan is indult ez a fórum... jókat röhögcséltem magamban ^^

EmThor
chapter 3 - irány afrika! szerintem meg prince of persia! a tipp bejött, megyek lottózni 😄 - állítólag. rinocérosz, kõépületek, african feeling... + egyiptom! majd kiderül! sajtósoknak volt seak peak e3-on

"Guild Wars 3

They are showing off Guild Wars factions but we got a sneak peak at the third installment of the GW series. The new area has an ancient north African look to it. Not really set in Egyptian style per say but the stone buildings is very dominate in the landscape. The beast look like a weird breed of African animals as well. Really guys the rhino has enough horns as it is.

They also showed off the game play of Guild Wars Factions as well but since we are in the middle of reviewing it I will have to save for now."

http://blackeagles.atw.hu/ (itt farmolás menüpont)

de ezek W/Mo opimalizáltak, minion masterrel max a beetle-t meg a dzsungelt tudom elképzelni.