Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
valki már leírta csak nem tom hogy hol van
Valaki plz írja le, hogy hol lehet felvenni a 2 Tyria-i 15 Attribute-s Questet! <#help>

bardocz
ha van egy minor életadó runám és mongyuk berakok a ruhámba egy superior életadót akkor mindkettõ adni fogja a hp-t vagy csak az egyik?
METALz
ez durva xD
Originally Posted by Navaros

You have been playing for 6 hours with 7 henchman, trying to clear all the fog out of 3 difficult zones. We understand that the henchman AI is abysmally bad and virtually non-existant which makes it impossible for them to retreat in time to avoid being killed, or for you to pull massive mobs apart whilst playing with them. We also understand that anytime you use Rebirth to resurrect a monk henchman, that same monk henchman will instantly aggro right back into the mob that killed it and try to res another dead henchman, resulting in another instant death for the henchman you just ressed. Please accept our sincerest apology for all the endless aggravation and wasted time that this has caused you. We have dispatched a coupon to you via email that you can print out and redeem for $10 off any future purchase of a Guild Wars product with henchmen in it.

METALz
Izzik ez a topic 😊 lehet írni bátran ^^

METALz
mind1 már =)

ezt nem igazán értem... kiírta a tippet? kicsoda/micsoda?

nem én, egyik guildtársam ^^

Are u a henchman?<#idiota>

METALz
Nyitottam neki egy topicot gwgurun <#eljen>
vannak újak is^^
http://guildwarsguru.com/forum/showthread.php?p=1439814#post1439814
<#worship><#worship><#worship><#worship>

METALz
simán =)

EmThor
van isten! thx

dougO
SPOILER

EvIL kisett az elsõ körben!!!

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Ezeket ti találtátok ki?

Þór vígi þessi rúnar

METALz
You have been playing for 100 hours. Lucky number, isn't it?
-
You have been playing for 101 hours. Do you alive?

You have been playing your Mo/W for 35 hours. Your IP has been reported as a gold farming IP.
-
You have been playing for 36 hours. Your nationality is determined to be Korean.
-
You have been playing for 72 hours. If you are not dead, we beg you to take a break.

Sskai's swordot elcseréltem egy exalted aegisre (str)...
Akkor csak nem végeztek túl jó munkát, mert én még mindig jobban szeretem a PvE-t, mint a PvPt. Amúgy meg van benne igazság, mert ma farmolás közben kiírta a tippet, hogy ne csak a pálya elején a pár szörnyet nyírjam ki, mert folyamtasan csökkeni fog így a lootjuk, hanem menjek végig az egész pályán.

BF3: csucsorr

Szerintem az a céljuk vele, hogy gyorsan szaladjon végig a játékos a questeken, szerezze meg a skilleket és egy kis gyakorlást az adott karakterrel, aztán takarodjon pvp-zni. Ne pedig értelmetlen farmolással múlassa a drága idejét. Nekem a Prophecies küldetéseiben is valami hasonló koncepció tûnt ki, gondolok itt azokra amelyek nagyban hasonlítottak a HA valamelyik pályára pl.

Nefürgyé le!

winona
ja, de csak észak-amerikaiaknak 😞
(pedig tök jó nevet kitaláltam 😉 )
METALz
Szaruman kösz, de nem kell már az axe, találtam idõközben egy clean summit axeot amit kicsit felturbóztam, íme :

Túl gyorsan végig lehet vinni, ráadásul a gyorsaságért jutalmaznak, ami sztem nem a legjobb dolog, míg Prophecies azért eltart egy ideig, ha futtatás nélkül, sorrendben csinálod a küldetéseket.

bardocz
mi a bajod a factionsal?szerintem q*** jó!csak vannak nehéz küldik meg ott marketplace körül nem találok el sehova se 😄
Én is azzal játszok, Factions óta nem igazán tud lekötni a GW, remélem Nightfall visszahozza a régi kedvem, legalább lesz idõm addig fordítani 😊

Szaruman
Megyek, csak épp a homm5-ben csinálom a warlock hadjárat végét😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

1ébként 9-es

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

de

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

METALz
nem mind1 a req Lego^^

az mind1, ugyis 20-as karid van.

METALz
ja és req is érdekelne ^^

METALz
Szaruman majd legyél online este ^^ köcc nekem van +30hps upgradem, azt nem nagyon akarom rajta kifizetni 😊 nem jó h odaadom neked az én upgradem + x moneyt , te meg az axeod?

dougO
Viszont nincsenek skilleket adó küldik.(kivétel a legeleje) Nekem a factionös változat szimpibb.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Szaruman
Nekem még megvan a sickle😊 15%-5nrg. +30hp.

Ign: I Echtelion I.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

METALz
vennék 15^50 vagy 15% always -5energy -s axeot
skin lehet : Zodiac Axe , Chaos Axe, akármilyen más factionos axe (kivétel archaic axe, mamnoot axe, dragoncrest axe)
50k-t plusz szép cuccokat adok ha jó az axe^^
IGN aláíromban.
lehet ide is írni ha van =)

ha türelmes vagy és van üzleti érzéked, meg szerencséd, 35-ért is eladod 😊

spatz
kb.25k (Gwonline)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

hátha*
na megpróbálom mégegszer, hátja...

Valaki meg tudná nekem mondani a Sskai's sword körülbelüli árát? Fontos lenne...
EmThor
muszáj a powerlevel, mert a játék 80%-a a kontinensen jáccódik az meg high level terület..

- kicsit érdekesek a factions küldetések +2500XP körüli jutalmai, erre LA-ban Garlath még mindig csak 4000XP... lvl20-as Necroval is voltam fent néhány órát erre +17 skill pont kapásból, 3 elit unlock-ért meg kapom a következõ skill pontot (ez nem baj, csak érdekes)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

EmThor
nekem a 2. volt a "kecskés" miasma felszámolós küldi 😄 ran masu, õr megkeres, vissza minister cho's estate, monszták simán legyak, ajándék 15 attrib, mosolygós küldi vég <#eljen>

spatz
Az átmenetelhez kell csinálnod küldit, mert csak akkor kapsz meg egy papirt ami feltétele az átjutásnak, azt hiszem az a neve Going Home és Bryan adja, valahol Bukdek Byway -ban

Factions: 15 at. quest
Lost Treasure (Ran Musu Gardens)
An Unwelcome Guest (Seitung Harbor)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

- fiam A/Mo-val lvl13-as szinten elhagyta a kezdõ szigetet, tudott venni 70-es armort és visszahajózni Kryta-ba (LA), ahol látta ugyan az armoros NPC-t de ruhát azt nem árult neki (ezt értem)
- ugyanarról az acc.-ról az én E/Rt karimmal viszont sem LA-ba nem tudok menni, sem jobb armort nem tudok venni (magát az NPC-t sem látom, próbáltam inter-ben is de semmi) 😞 ez így normális vagy esetleg van valakinek rá valami ötlete?
- a factions-ban megvan az elsõ 15 attrib.-os küldi, ahol a lvl13-as kecske (legalábbis van szarva) tisztogatta az utat, de hol van és mi a neve a másik 15 attrib.-os küldinek? (egyszer láttam gw.hu-n de most nem találom 😞 )
//vicces lenne, ha kiadná a sivatagban is a 15 attrib.-os küldit, esetleg próbálta már valaki?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

sziasztok , tudna valaki tolni egy screenshotot a fowban kaphato armorok ararol? elore is kosz

Saint of Underworld N/Me

METALz
amugy ott akármit le lehet ölni kivétel : avicara guile/wise
fierce dual shot + ignite arrows = 4* dmg / lövés 😊 nice

TurboX
*prot
TurboX
igen, proz+breeze, és egy idõ után lekopnak
Sziasztok!

Meg tudná mondani nekem valaki, hogy jelenleg mennyi az ára egy Exalted Aegis ( tactos!!) shieldnek illetve egy Sskai's Sword-nek?
Nekem más buildem van trollokra, max 12-öt bír el egyszerre, ha nem ugyanakkor ütnek és totál biztonságos, egy idõ után unalmasá válik, hogy csak nyomogatni a skilleket.
Panzerwolf, avicara-kat meg kell ölni, elég jó armorokat szoktak dobálni néha, egy sup vigorom onnan van.