Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Na ott nézz körül és rájössz mivel és hogyan kell.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
ingame name: I Tangsa I
ma kérdezted ezt ? thx
"A héten fogjuk megkapni tõlük, és személyesen lehet majd nálunk átvenni,
illetve aki nem tud eljönni érte, annak valószínûleg postán fogjuk kiküldeni."
Úgy érdeklõdtem náluk,hogy hallotam az Automexhez megérkezett.
olyan rég kikapcsotlam a tippeket, hogy már el is felejtettem, hogy léteznek ^^
Kipróbálom!
[/cserf][/fülünyúl]
Az Altheas Ashes ( remélem jól írtam ) questhez kell egy urna. Nah én azt sikeresen eldobtam. 😊
Hol lehet megszerezni újra?
Segítsetek PLS!
A vanyis küldit meg akkor lehet megcsinálni, ha legalább 1 path küldit megcsináltál.
Spread De Love!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Monkhoz híven csak szegényesen.
BF3: csucsorr
BF3: csucsorr
protectorost healerest vagy divinést.
Spread De Love!
A másodikat Droknar's Forge-ban lehet felvenni "Vanyi"-tól (storage mellett áll). De csak akkor, ha a sivatagban megcsináltál minden Coop missont és Augry rock-ban kinyírtad a doubleganger-t (vagyis 'ascended' után).