Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
visszaírtak, csüt.ön benn lesz a pcdome-nál a kendõ

Atisz
Fú köszi, akkor majd felnézegetek és megpróbálom eladni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
576-os kendökröl nem tud valaki valamit?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Pedig még keresik ezerrel. A legjobban a Kuunavang és a Bone dragon megy (ugye a zöld nevûek), ezek még mindig 70-100K + x db ecto értéken mozognak. Aki nagyon meg akar szabadulni tõle, az adja olcsóbban, de kivárással elviszik még 100K felett is. Fõleg a Bone dragont, mert az kevesebb van, mint Kuunavang.

[/cserf][/fülünyúl]

PanzerWolf
Visszaírtak neked?Nekem akkor is ki kell hozatnom.Egy kendõ miatt nem megyek pestre 1200 valahány ft-os jegyár mellett.

EmThor
szal csütörtök, pc dome, kendõ, tuti 😄

Atisz
Én már azt sem tudom eladni... 😞

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bardocz
igen az nem volt benn és köszi
EmThor
pcdome, holnap, kendõ 😛

METALz
Charm animal skillt hagyd a skillbarban csak akkor lesz veled a pet <>

bardocz
igen rájöttem lett is egy lvl 4-ig fejlõdött aztán ran musuba eltûnt!de miért?nem is halt meg 1x se
Csak a Ranger KÉPES állatot szelidíteni -> képes -> képesség
Na ott nézz körül és rájössz mivel és hogyan kell.

bardocz
valaki mondja meg hogyan tudpk petet szerezni a rangeremnek plíííz!odamegyek a tigrishez rákattintok és utána?
winona
még jó, hogy a CE-vel kaptam egy mini kuunavangot 😊
dougO
Szóljatok, van még itt is! 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

ha valaki (szervezett csapattal) meg akarja látogatni Kanaxait, és szüksége van egy Rt-re vagy warriorra, küldjön üzit 😊 tegnap kicsit elegem lett a csapatból, amikor meghaltak az Aspect of Fear-ben.... egyesek annyira se képesek, hogy megálljanak, ha kevés az életük....
ingame name: I Tangsa I

winona
80k-ért??? ki veszi meg annyiért?!
Én is azt kaptam, gyorsan el is adtam 80k-ért, késõbb szándékozom venni egy Shirot vagy Bone Dragont

gazgoblin
Ewww :S

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

winona
bleh, sikerült egy tök béna mini jungle trollt kapnom szülinapra :/
PanzerWolf
Igen ma,és kaptam is rá választ hamar.<#vigyor2>
Nincs mit.

EmThor
én elmegyek értem. automexnél 1 hete van már, pcdome-os srác akkor nemsokára végre elmegy érte! yo! 😊 <#eljen>

ma kérdezted ezt ? thx

PanzerWolf
Rákérdeztem a Pcdomenál az "izadságtörlõ kendõre"<#vigyor>ami kimaradt a CE-bõl,ezt írták vissza:
"A héten fogjuk megkapni tõlük, és személyesen lehet majd nálunk átvenni,
illetve aki nem tud eljönni érte, annak valószínûleg postán fogjuk kiküldeni."
Úgy érdeklõdtem náluk,hogy hallotam az Automexhez megérkezett.

wow, thx 😊
olyan rég kikapcsotlam a tippeket, hogy már el is felejtettem, hogy léteznek ^^

Köszi!
Kipróbálom!
Kata
Egy városban töröld a küldetést (abandon). Aztán felveszed újra a manusnál a küldetést, és akkor meglesz a köcsögöd.

[/cserf][/fülünyúl]

Mégegyszer köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! <#worship>

Sziasztok,

Az Altheas Ashes ( remélem jól írtam ) questhez kell egy urna. Nah én azt sikeresen eldobtam. 😊
Hol lehet megszerezni újra?
Segítsetek PLS!
Lehet, hogy tévedtem abban, hogy hol lehet felvenni az NPC-hez vezetõ questet, de az biztos, hogy Augry Rock-ból a legtisztább indulni (Északi kijárat). Keresztül kell verekedned magad (vagy rohannod) egy tankhajóra való hydrán, asszem kb DNY-i irányban van, pontos helyet nem tudok sajna...
cool😊

Igen, 7et 😊

Már 4-et alkotott, nagyon kész a gyerek^^

A Touch My Pink-es videóban van benne a monkom, amúgy beszéltem a sráccal és fog csinálni videókat 😊

Ha jól emlékszem Destiny-s Gorge-ban lehet felvenni az egyik szellemtöl a Forgotten ... küldit. Azt csináld meg, elvezet egy kigyóemberhez, az adja a 15 attribosat.

A vanyis küldit meg akkor lehet megcsinálni, ha legalább 1 path küldit megcsináltál.

N1ggA
A Skyward reachben ugye van egy kör alaku hegy, attol delre van a fal mentén valahol.

Spread De Love!

bardocz
köszi!!!
A Vanyi-s megvan, a másikat meg nem nagyon találom. Régebben megcsináltam az Augury Rock-ban lévõ quest-eket... Nem tudnál mondani egy pontosabb helyet?

Köszönöm a válaszokat! <#worship>

N1ggA
nekem minden megvan, mégsem adott :S

Spread De Love!

spatz
Nem kell, elég csak minden várost megkeresned a sivatagban és utánna adja a questet.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Akkor nem kell hozzá több 10kás fegyó.
Monkhoz híven csak szegényesen.
aha köszi.
Én egy maxos smiting rodot használok, amit droksban egy collectortól szereztem 5 stone summit badgért. 20% esély smiting skillek fele annyi ideig tartó visszatöltödésére.

BF3: csucsorr

A játék kiírta a tippet, mint amikor elkezdesz játszani az alappal, és Pre-Searingben kis buborékokba írja a tippeket. Na, nekem ezt droks melletti troll barlangban írta ki, hogy ha csak a pályán lévõ elsõ pár szörnyet nyírom ki, és ezt sokszor megcsinálom egymás után (ergo farmolok), akkor folyamatosan csökkeni fog a loot mennyisége amit a mobok dobnak. Tehát ha ezt el szeretném kerülni, menjek végig az egész pályán.

BF3: csucsorr

METALz
ebben Gorla monkja is benne van 😊

55hps monk milyen rodot használ?
protectorost healerest vagy divinést.
Köhümmm<#nyes><#vigyor2>

N1ggA
Én úgy tudom a questet a sivatagban csak akkor tudod felvenni, ha megvan az összes mádolagos kaszt quest, de én nem csináltam meg mindet, hydra farm közben rátaláltam a sivatagban lévö npc-re, aki adja a questet 😊

Spread De Love!

Az egyiket egy outposton kívüli helyen. Augry rock-ban van egy quest, ami elvezet az npc-hez, amelyik adja. Ne felejtsd el felvenni tõle az új questet, mert elsõre csak az elõzõért járó jutalmat kapod meg 😊

A másodikat Droknar's Forge-ban lehet felvenni "Vanyi"-tól (storage mellett áll). De csak akkor, ha a sivatagban megcsináltál minden Coop missont és Augry rock-ban kinyírtad a doubleganger-t (vagyis 'ascended' után).
Egy fajtából csak egyet számol, és mindig a legnagyobbat.