Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kopaszrobert
elmész Maatu Keep-be És ott Lesz egy csaj(vagy talán férfi)Aki elvisz Luxon fõvárosba.És még kapsz 1000luxont is.Ugyan ez van kurziknál.

GW: Axino Hun;

kopaszrobert
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy hol találok factionsban farmhelyet meg van már az egész térkép de azért nem 100%osan.Meg kerestem sokfele ahol írták nekem de nem találtam semmi jót.

GW: Axino Hun;

bardocz
szivesen.kérdés:ha a factionba megöltem shirot akkor még tudok szerezni luxon várososkat mert most csak bores esabed van meg meg még zos shivros channel és nem találok egy kvesztet se
Dopti
thx
<#integet2>

bardocz
hát nekem sikerült a mesmerrel de szerintem ne azt válaszd kezdésnek
Dopti
Nagyon zúzós a vidi...
Kérdés: Láma kezdõk mivel kezdjenek... vagy bármeik kasztal el lehet boldogulni?
<#pias>

bardocz
nagyon komoly<#vigyor3>
EmThor
annyira nem, de a videó nagyon jól meg lett csinálva 😉 <#eljen>

PanzerWolf
Csak nem szeressed?<#vigyor2>

EmThor
ez kurvajó!! <#vigyor3>

PanzerWolf
Szerintem már csak olyan 20k körül van de,lehet rosszul tudom.

Aki szereti a Slayer-t annak ez kötelezõ!Aki nem annak is ajánlom! <#nyes>
1 warrior + 2 necro <#vigyor>

http://www.youtube.com/watch?v=hQOY-IWRvlU&search=death%20angel

N1ggA
Vagyis inkább úgy kérdezem, hogy van-e esélyem olyas valakit találni, aki megveszi ennyiért.

Spread De Love!

N1ggA
20/20-as zöld Drago's Flat Bow megér 100k-t?

Spread De Love!

bardocz
istenem a sok marha<#banplz><#gun><#csodalk><#guluszem1>hogy lehet enyi esze az embereknek?
TurboX
Minek off-oljátok szét a forumot ? "EZT KELL CSINÁLNIEE?" "INKÁBB EGYETEK EGY BÁNÓNT"! <#banplz>
dicsak<#idiota>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Atyaúristen!<#gunyos1>

Google találatszámláló -Gyõzike:

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Hmmm...lehet hogy nem ertettem, bar ez a kiszolas nem eppen kedves. Ugyhogy asszem tenyleg el is felejtem a kommented. Kosz a jotanacsot

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Faki
Ha nem érted mire akarok kilyukadni akkor felejtsd el a kommentem.

EmThor
ez a táblázat csak egy kis érdekesség akart lenni --> ennyien kerestek rá a gugliban a guild+wars összetételre, adott idõtartamban.

Szerintem azert mert most mar mindenki tudja hol vannak a skillek, guidok😊 nincs szukseg google keresesre😉

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

EmThor
dougO
ilyet hol lehet megnézni? köszi

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
google találatszámláló - guild wars

bardocz
szerintem inkább legyen benne az a pár bug mint hogy fizetõs legyen mint a wow
De hat egyertelmu hogy a profitra mennek. Szerinted mi masert csinaljak?😄 karitativ celokbol?😊 De ez normalis, szeretnenek megelni abbol amit csinaltak. Mivel nincs havidij ezert muszaj kiadniuk uj dolgokat kulonben tonkremennek! Ne feledd hogy egy fejleszto/software maintanence cegnek igen komoly kiadasai vannak, szerverek, programozok, marketingesek, terjesztes (lehet hogy az talan nem) es valoszinuleg nem annyira jo a profitratajuk (legalabbis szerintem az NCSoft vezetosege igy gondoljak) hogy 4 evig fejleszthessek a masodik/harmadik reszt.

+ lehet hogy ezt nem csak a profit vezerli de az is hogy ha tul sokaig varnak elveszitenek jatekosokat mert megunjak. Szoval tobb okuk is van hogy roviditsek a release ciklust.

Ennek pedig elkerulhetetlen kovetkezmenye a tartalom mennyiseg/minoseg illetve kodminoseg romlasa. Factionsben mar tapasztalhatjuk is ezt. Merlegre kell tenni hogy megeri-e igy is vagy sem. De arra szerintem kar szamitani hogy a helyzet javulni fog. Velemenyem szerint a factions tartalma illetve minosege _elfogadhato_. Nem all az elso resz szintjen mert azt joval hosszabb idegi csinaltak, de tekintetbe veve hogy mennyi ido alatt hoztak ki, ahhoz kepest eleg jo. Mas kerdes hogy a tobbseget nem igazan erdekli hogy mihez kepest milyen jo, hanem az abszoluterteket nezik

Faki
OfF: epizodos baromságokkal jött most elö, ahol azt ne mond hogy nem a profit hajtja ezt a "sorozatot". Szomorú lennék ha ez lenne a jövõben a tendencia.
Nemelég hogy a játékokat eddig is félkészen adták ki egyes fejlesztök, most meg 20+ óra játékért fizessek 20+ ezer forintot.
Itt a GW, ahol nem kérnek havidíjat -> tehát még minket játékosokat tartanak elõrébb a pénznél és amíg ez így van addig le a kalappal az Anet elõtt.
Na de ez GW topic, off vége.

En csak annyit tennek hozza hogy mar sok eve multinal vagyok programozo es ha a marketinges azt mondja hogy ez meg ez lesz kesz nemsokara, az rajta mulik a legkevesbe😊)

Es azt is tudom hogy hogy megy a szoftver fejlesztese, milyen konnyu nem elkeszulni vagy az uj resz implementalasa soran a regibe bugokat beletenni. Szoval szerintem mindenen dolgoznak mint az allat, csak a megbizhato kod nem keszul el ket perc alatt. 90%-ban csusznak a vallalt hataridok es csak 10%-ban teljesulnek. Ilyen a szoftverfejlesztes. Nem jelenti azt hogy direkt hazudnak, csak mindig muszaj mondani valamit, meg ha nem is sikerult tartani, mert az meg mindig jobb mint nem mondani semmit.

Atisz
A Valve miért kurvult el? Összekülönböztek a Vivendivel, mert az túlságosan le akarta fölözni a munkájukat...
Egyébként pedig ma mindenhol a pénz a fontos...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ezért nem követem már, mert tudom hogy mire mit fog írni.
Azt a pár dolgot, ami fel van írva neki, azt elmondja és utána meg csak "poénkodik" a saját szintjén.
Szívesen átvenném ezt a részt tõle, mert embereket hülyíteni nem nagy dolog, õ meg tegye a dolgát.

Emote-okkal meg nem megyünk semmire japánok ellen, az nem javítja ki a lagot és a hibákat sem.

Figyelemmel követem Gaile-t már a legelejétõl, és azért nem beszél mellé.
Az egész egy jól felépített marketing stratégia, amit esznek az emberek (én is...), és elég jól lehet sejteni, hogy melyik része a konkrét, és melyik a hosszabb távú.

Zomil
legutoljára ott voltam mikor beszélt és azt mondta hogy: most uj emote-ok fognak jönni és csak kb nyár közepére lesz kész az ujra csatlakozás meg a storage, mert problémák vannak vele és folyamatosan dolgoznak rajta. remélem igaza van😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egy szó, de eléggé talált Árpi 😊 De azért nem ugyan az a helyzet 😊

Gaile mondhat bármit, annak a valóságtartalma elég kevés, fõleg hogy egyszer bizonyította mennyire mellébeszél (skill update-et mondta rosszul, pedig csak meg kellett volna kérdeznie a megfelelõ embert).
Ideje lenne nem odafigyelni, hogy Gaile mint mond.

Amúgy az újracsatlakozáson dolgoznak, már jöhetne végre.

Szaruman
Megint?😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Titan
Egy kis Nirvana GW módra! <#ravasz1><#idiota>

Gaile azt ígérte, factions után hamarosan jönnek.......hát az már letelt, remélem lesz vmi hamarosan.

Faki
Csak nehogy az legyen a vége hogy elqurvul az Anet mint pl a Valve.. hogy már semmi se szent csak a pénz a fontos.
Engem az dühit leginkább hogy a lassan fél éves igéretek sehol se vannak, pedig nem lenne nagy cucc összedobni (storage bõvítés, frizura stb igazítás, aukciós ház). Vagy majd ezeket is pénzhez kötik mint például a karihely bõvítést?
Na ne legyen igazam

Pretorian
Vaz', p*csa nagy laaag van, 20 métereket dobál vissza. Kedves Patrick Wyatt: ha tényleg te írtad a Diablo és a Warcraft-sorozat netkódját, akkor hogy a rákba nyúlhatál így mellé a GW-al?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Atisz
Hujujj, de még hogy. Igaz nyerni is de csak akkor ha már eljutottatok a guild lord-ig...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

eddig kételkedtem, hogy lehet-e egyetlen ember miatt elveszíteni gvg-t (véletlen e7/crash nem az õ hibája). hát úgy tûnik lehet, és baromi szar érzés...

*Nem accot, hanem a Propheciest és a Factionst.
Oriza: szerintem akkor kezdett a játék minõsége csökkenõ tendenciát mutatni, amikor elkezdték a karakterekkel és accountokkal kapcsolatos mizériát. Ha összekötöd a 2 accot, akkor kevesebb slotot kapsz, de vehetsz külön...stb.
A factionben pl remek dolog a szövetség, de a rendszer sajnos azokat jutalmazza, akik állandóan factiont farmolnak. Ez ellentétes a játék alapgondolatával.
Bár arról is rengeteget lehet vitázni, hogy valóban jutalomnak lehet-e tekinteni a városirányítást és az elite missiont.
Szerencsére jó guildben vagyok és a szövetséggel is elégedett vagyok többnyire, ez sok mindenárt kárpótol 😊
EmThor
igen csak a régi rúnákat nem érinti, újakat kell venni!

na ez a major rúna dolog szerintem hasznos. eléggé jól jellemzi a mostani állapotot, hogy a vigort leszámítva minden major rúna 100 aranyba kerül ^^

életbe lépett a skill update, és még pár más dolog is...

major rúnák után csak -35 hp a régebbi -50 helyett.
lehet csemgézni:
június 01 update

Szép kis célokat adtak a játékosoknak ezekkel a title-kel (de minek?).Viszont összességében az a véleményem, hogy az egész játék színvonala csökkenõ tendenciát mutat, gondolok a folyamatos lagokra, error7 hegyek és társai.
A Factions megjelenéséig egy év alatt összesen 1 alkalommal fordult elõ velem, hogy ledobott valamelyik szerver, illetve egyszer volt hatalmas lagolásom is.
Mostanában meg szinte mindennapos dolog. Hiába a sok szép új dolog, ha élvezhetetlen. Például ha japán csapat ellen játszunk akár gvg-t, akár HA meccset, már az elején nyugodtan resignolhat mindenki a csapatunkbhan, mert biztos, hogy ilyen 2 másodperces késéssel történik minden, raknám a wardot egy adott helyre, persze a karakterem valójában nem is ott van, hanem még egy kicsit arrébb és persze hogy nem oda teszi ahova én szeretném, de ez csak egy példa. A healrõl nem is beszélve, ha 2 sec. késés van, az a leves kategória.

Nefürgyé le!

a konkrét döntõ meccs skilljei közt mintha kicsit sok lenne a szóismétlés ^^

PanzerWolf
Akkor minek veszed me?Inkább várj addig,még lesz egy normális géped amin elfut és,utánna vedd meg.Javaslom újba inkább,az a biztos.Vagy olyan embertõl aki tudod,hogy megbízható!