Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW: Axino Hun;
GW: Axino Hun;
Kérdés: Láma kezdõk mivel kezdjenek... vagy bármeik kasztal el lehet boldogulni?
<#pias>#pias>
Aki szereti a Slayer-t annak ez kötelezõ!Aki nem annak is ajánlom! <#nyes>#nyes>
1 warrior + 2 necro <#vigyor>#vigyor>
http://www.youtube.com/watch?v=hQOY-IWRvlU&search=death%20angel
Spread De Love!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
+ lehet hogy ezt nem csak a profit vezerli de az is hogy ha tul sokaig varnak elveszitenek jatekosokat mert megunjak. Szoval tobb okuk is van hogy roviditsek a release ciklust.
Ennek pedig elkerulhetetlen kovetkezmenye a tartalom mennyiseg/minoseg illetve kodminoseg romlasa. Factionsben mar tapasztalhatjuk is ezt. Merlegre kell tenni hogy megeri-e igy is vagy sem. De arra szerintem kar szamitani hogy a helyzet javulni fog. Velemenyem szerint a factions tartalma illetve minosege _elfogadhato_. Nem all az elso resz szintjen mert azt joval hosszabb idegi csinaltak, de tekintetbe veve hogy mennyi ido alatt hoztak ki, ahhoz kepest eleg jo. Mas kerdes hogy a tobbseget nem igazan erdekli hogy mihez kepest milyen jo, hanem az abszoluterteket nezik
Nemelég hogy a játékokat eddig is félkészen adták ki egyes fejlesztök, most meg 20+ óra játékért fizessek 20+ ezer forintot.
Itt a GW, ahol nem kérnek havidíjat -> tehát még minket játékosokat tartanak elõrébb a pénznél és amíg ez így van addig le a kalappal az Anet elõtt.
Na de ez GW topic, off vége.
Es azt is tudom hogy hogy megy a szoftver fejlesztese, milyen konnyu nem elkeszulni vagy az uj resz implementalasa soran a regibe bugokat beletenni. Szoval szerintem mindenen dolgoznak mint az allat, csak a megbizhato kod nem keszul el ket perc alatt. 90%-ban csusznak a vallalt hataridok es csak 10%-ban teljesulnek. Ilyen a szoftverfejlesztes. Nem jelenti azt hogy direkt hazudnak, csak mindig muszaj mondani valamit, meg ha nem is sikerult tartani, mert az meg mindig jobb mint nem mondani semmit.
Egyébként pedig ma mindenhol a pénz a fontos...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azt a pár dolgot, ami fel van írva neki, azt elmondja és utána meg csak "poénkodik" a saját szintjén.
Szívesen átvenném ezt a részt tõle, mert embereket hülyíteni nem nagy dolog, õ meg tegye a dolgát.
Emote-okkal meg nem megyünk semmire japánok ellen, az nem javítja ki a lagot és a hibákat sem.
Az egész egy jól felépített marketing stratégia, amit esznek az emberek (én is...), és elég jól lehet sejteni, hogy melyik része a konkrét, és melyik a hosszabb távú.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ideje lenne nem odafigyelni, hogy Gaile mint mond.
Amúgy az újracsatlakozáson dolgoznak, már jöhetne végre.
Engem az dühit leginkább hogy a lassan fél éves igéretek sehol se vannak, pedig nem lenne nagy cucc összedobni (storage bõvítés, frizura stb igazítás, aukciós ház). Vagy majd ezeket is pénzhez kötik mint például a karihely bõvítést?
Na ne legyen igazam
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A factionben pl remek dolog a szövetség, de a rendszer sajnos azokat jutalmazza, akik állandóan factiont farmolnak. Ez ellentétes a játék alapgondolatával.
Bár arról is rengeteget lehet vitázni, hogy valóban jutalomnak lehet-e tekinteni a városirányítást és az elite missiont.
Szerencsére jó guildben vagyok és a szövetséggel is elégedett vagyok többnyire, ez sok mindenárt kárpótol 😊
major rúnák után csak -35 hp a régebbi -50 helyett.
lehet csemgézni:
június 01 update
A Factions megjelenéséig egy év alatt összesen 1 alkalommal fordult elõ velem, hogy ledobott valamelyik szerver, illetve egyszer volt hatalmas lagolásom is.
Mostanában meg szinte mindennapos dolog. Hiába a sok szép új dolog, ha élvezhetetlen. Például ha japán csapat ellen játszunk akár gvg-t, akár HA meccset, már az elején nyugodtan resignolhat mindenki a csapatunkbhan, mert biztos, hogy ilyen 2 másodperces késéssel történik minden, raknám a wardot egy adott helyre, persze a karakterem valójában nem is ott van, hanem még egy kicsit arrébb és persze hogy nem oda teszi ahova én szeretném, de ez csak egy példa. A healrõl nem is beszélve, ha 2 sec. késés van, az a leves kategória.
Nefürgyé le!