Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
miért jó ha van? 😊 max megveszem késõbb aztis 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Brigadeführer
De sokkal jobb ha van!😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Venom
köszi a választ 😊

Győri Devi
Nem kell hozzá a sima GW

やられたらやり返す。倍返しだ!

Venom
hi. Guild Wars Factions mûködik önmagában is vagy kell hozzá a sima GW?
megszeretném venni és nemtudom most hogy kell mind a kettõ vagy csak elég ha Factions-t veszem meg.

N1ggA
menni szeretnék egy jó teammel Heroes' Ascentbe. ss necro-t, degen necro-t és blood spikeot ismerem, blood spikeot szeretnék (van ts-em és ventrilom), de nem feltétlen kell blood spike. van tainted necrom is de abban még kezdö vagyok, de ha valaki majd mondja kb. mit kell csinálni, megcsinálom. Na szóval magyar teamet keresek heroes' ascentbe, megbeszélt idöpontra, jó lenne ha lenne ts vagy ventri. Mert egyszerüen nem talalok olyan teamet, ami jo lenne.

Spread De Love!

Hháháháhá!!!😄 az új GS 45-perces E3-as videójában GW zenéit rakták a videóbemutatók alá<#vigyor2>

THX!

Atisz
Azt kihagytad hogy "baráti, családias hangulatú" és hogy "pvp orientált"... <#idiota>

Pedig ezek kulcsszavak...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szerintem is érdekes...

a lényeg (3 részre osztva):
- a luxonok megállították a kurzick elõre nyomulást (egy kis stratégiai infóval fûszerezve - pl: kurzick mm-k ellen egyre több luxon használja a verata's aurat, meg hol tart a harc (vidék, város

- Crusaders ajnározása (mivel sok embert levittek a Deep-be)
kár, hogy elvesztették
mennyire jó is az a deep, mert tele van zodiac cuccokkal (amiket szerintük sok pénzért lehet eladni

- véletlenszerûen kiválasztott kedves pillanatok: pl. egy csávó adott a kezdõ szigeten jó tõrt egy újnak, más a ... kérdésekre válaszolgatott türelmesen, bla-bla

Ez a The Scribe jó ötlet, de valaki le fogja fordítani magyarra is? Mert én nem sokat értek belõle. <#miaz>

Heti rendszerességgel megjelenõ újság a játék történéseirõl!

THE SCRIBE

bardocz
dehogynem mindenkit lealázunk majd apályáról<#eplus2><#vigyor3><#banplz>
Nem is úgy értettem, h mindenkit legyõzünk mert erre reális esély az kevés!!!😊

Nem vallunk szégyent = Akivel kiállunk, annak legalább kicsit megnehezítjük a gyõzelmét, vagy megpróbáljuk a hibáikat a mi javunkra fordítani😊

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

dougO
Olyan nincs, hogy senkivel szemben nem vallasz szégyent..de az ütõképes csapat tényleg alapfeltétel. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

a következõ max hp-k vannak a játékban a pajzsokon 3 kategóriára osztva:

+30 hp (mindig)
+45 hp (in stance, while enchanted)
+60 hp (while hexed)

Egyenlõri simán csak tanuljuk a játékot😊)) Ha lesz egy ütöképes csapatunk, amivel azt mondhatjuk, h nem vallunk szégyent senkivel szemben, akkor jöhet a PvP😊)))

Igazad van, öcsém tényleg lemásolta, és kicsit átírta a ti anyagotokat, ezért elnézést kérek! De akár mennyire nézem nem látom, hogy jogvédett lenne az anyag!!! Így azt sem értem, h mire kellenne hívatkozni!!!

Szaruman
Btw, az XP-ben NINCS tagefelvétel😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Bmeg, ha lenyúlod a tobozós szövegünket, akkor legalább hivatkozz rá<#nezze>

----- Az Expect the Unexpected guild tagfelvételt hirdet. Várjuk olyan játékosok jelentkezését, akik:

- hosszú távon elkötelezettek a GW, azon belül is a PvP mellett;
- szeretnének komolyan játszani és eredményeket elérni a játékkal;
- legalább 2-3 karakterosztályhoz megszerezték a skilleket (80-90%);
- van némi PvP tapasztalatuk legalább tombban, még jobb, ha GvG-n is;
- heti 3-4 napon, este tudnak jönni játszani (19-24 óra között, ebben az idõszakban legalább 2-3 órát);
- tudják mi az a csapatjáték, hajlandóak ennek megfelelõen játszani;
- egy jó hangulatú társasághoz akarnak tartozni;
- 18 évesnél idõsebbek, VAGY elég érettek ahhoz, hogy egy 20+ éves társaságban is megtalálják a helyüket.

Jelentkezni lehet a játékban, keressétek 'Diam Steen', 'Ma Xi', 'U R S U L A', 'Xp Megariffer', 'R P' vagy 'The Godfather' nickeket. --------

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

dougO
Mi a guild fõ profilja? (GvG, HA ("tomb"), PvE)?

Nem mintha nem lenne jó az XP-ben, csak érdekel!^^

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Hajrá, hajrá! 😊 Lehet jelentkezni!

Guild Wars 4on4 Weekend Cup #1

Sziasztok😊

A tagfelvételi szöveget öcsém rakta fel, a megnézésem nélkül😊 Kérnék ötleteket milyen büntetést von ez maga után😊))))))

Amúgy az ötlet nem rossz! Lenne hozzá egy-két kiegészítésem😊 Az alsó korhatárt én is 16 évre teszem!!! Bár aki jelentkezik annak tisztában kell lennie azzal, h itt nem csak fiatalok vannak😊)) Magam is 30 évemmel tolom a gémet😊 Az, h Mindenkit szeretettel várunk kizárásos alapon, aki szeretne a guild-be belépni, és némileg megfelel a kritériumoknak!😊

További szép napot😊 Sziasztok😊))

szerintem ezen a korhataros dolgon nem kell fenntakadni aki normalis es fiatalabb es jelentkezni akar ugysem fogjuk elkuldeni.
csak azert megiscsak jo egy bizonyos ertelmi szint.. ezt jeloli szvsz ez a szam :]

Saint of Underworld N/Me

spatz
Azt hiszem +45

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Shieldben mennyi a max hp, amit ad?

N1ggA
Ez szép és jó de nem értem miért 18 a korhatár. 16 fölött már elég normálisak szoktak lenni az emberek. És 16 fölött már nem sokakat küld ágyba anyuci 20-kor.

Spread De Love!

Carlos
Jó meglátás.

Þór vígi þessi rúnar

most mindenkit, vagy csak aki megfelel a kritériumoknak? ^^

A Kreten Hun guild tagfelvételt hirdet.

Várjuk olyan játékosok jelentkezését, akik:

- hosszú távon elkötelezettek a GW iránt;
- szeretnének komolyan játszani, és jó eredményeket elérni a játékkal;
- legalább ismernek 2-3 karakterosztályt (lehetsz kezdõ is);
- heti 3-4 napon, este tudnak jönni játszani (16-22 óra között, ebben az idõszakban legalább 2-3 órát);
- tudják mi az a csapatjáték és ha kell segítenek a guild, és szövetséges tagoknak;
- egy jó hangulatú társasághoz akarnak tartozni;
- 18 évesnél idõsebbek, és nem zavar ha a felsõ kor határ nem 22 év.

Jelentkezni lehet a játékban, keressétek „Lord Snowescalus – Miss Pepuni, Hungarian Jackal” (Õ a leader), „Household Dragon”, „Matty Matter Little”, illetve „Halede Hun” nickeket.

Szeretettel várunk Mindenkit😊

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert csak -menõ eza spoiler izé 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Tudja valaki miert van az sg-n letiltva a kefeltoltes.hu?

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

EmThor
ja az metalz volt, aki mondta hogy abbahagyja a gémet? bocs kevertelek titeket 😊

PanzerWolf
Már régen vettem a CE-t.

? ez a múltkori, no comment, de abbahogyom, vagy az más volt?

vagy esetleg wow? semmi közöm, csak érdeklõdöm...

Ezt nem tudom mire érted?

nekem csak egy gllowing kell!!<#wilting><#kuss>

EmThor
dude, az a baj, hogy már nincs új prophecies CE, max így sufniba tudsz hozzájutni

Feltéve, ha a glowing-ot át lehet hozni a mostani accomra...

EmThor
<#wow1>

tudom, de akkor is jó lenne tudni, azonnal mennék venni egyet.

Carlos
Nekem is CE-im vannak. És büszke vagyok... 😊
Tök szép látvány a polcon...Két CE, egy Preorder és egy sima Factions. Zsir... 😊
Szentély póver!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
? ez a múltkori, no comment, de abbahogyom, vagy az más volt?

vagy esetleg wow? semmi közöm, csak érdeklõdöm...

szerk.: biztos nem most vette a proph CE-t.. 😄

hol vettél Propheciesbõl CE-t?

PanzerWolf
Lehet eladom a GW-m ha valaki jó árat ad érte(super állapotban vannak).Mind a kettõ Collector's Edition.4 20-as kari (mo/me, w/mo, ne/mo, r/me).Az alap játék végigvíve mind a 4 karakterrel.Monkal a faction kb a fele még.Jó pár zöld cucc,meg alapanyag.Szóval valaki ha jó árat ad érte akkor,viheti.Lehet a nyakamon marad,mert elkotyavetyélni nem akarom azért.Érdeklõdni privátban.

Hali!
Ahol én szoktam egy kis zsét gyûjteni: Maatu Keep (általában a rangeremmel, nem olyan gyors, de élvezem), Naphui Quarter mission (55hp monk), Marketplace (jade brotherhoodok - 55hp monk).

bõven ... 😊

Saint of Underworld N/Me

üdv
ezen a vason - p4 1.7 cel, 512 ddr/400, gef3ti500 - elfut élvezhetõen, játszhatóan a game?

elõre is köszönöm.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

bardocz
nekem majdnem full kurzikom van😊
THX!

igen, ITT

Van Luxon vagy Kurzick 15K-s Armor? <#kerdes>