Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A guildwikin is kinnvannak.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
uj fegyó
asszem ilyen kell a monkomnak 😊) már csak meg kell várni amig lemegy az ára...
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Nagymértékben megnõtt a drop rate / arány.
most már, ha pl. egy másik mob öl meg egyet, akkor is dob valamit (jó példa erre Krytában a tengu - ettin háború 😊 )
plusz a hencsi halálakor dob pénzt.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Végül is azt hiszem ez is rutin kérdése, ami egy idõ során rárakódik az emberre. Kb. 5 kasztot játszttam végig kétszer - háromszor, de szoktam hibázni (nem is keveset 😊 )
Saint of Underworld N/Me
Iszonyat, hogy mennyire nem ismerik az emberek a skilleket, a backfire-t, empathy-t például már jobban lehet használni pvp-ben, mint pve-ben...
Tyriában már találtak.
[/cserf][/fülünyúl]
(Csak elég sokan nem tudnak játszani a mesmerrel (pláne domival), mert ahhoz oda kell figyelni, jó reflexek és skill ismeret kell, hogy az ellenfél által pillanatnyilag kasztolt "valamivel" mit lehet kezdeni. Emiatt sokan azt hiszik, a mesmer nem jó semmire, fõ jellemzõje, hogy ha elkezdik ütni, hamar meghal. Ezért sok helyütt nem is keresik csapatokba. Elsõ hely, ahol rájöttek hasznosságukra, az Glint és Shiro. Majd idõvel a R/N-ek esetén is rájönnek...)
[/cserf][/fülünyúl]
III. rész:
Random Acts of Kindness
Véletlenszerû jóindulatú cselekedetek
Mégegyszer kiragadunk néhány kedves lelket a sok közül jócselekedeteik okán. Ezek a kedvességek bár kicsik, megkönnyítik utazásunkat és elviselhetõbbé teszik gondjainkat.
Lion’s Arch-ban egy fiatal harcosnak gondjai akadtak a Rare material vendor-ral történõ kommunikációban. A harcos steel ingot-ot akart vásárolni, de nem értette miért nem látható a bolt polcain. John Howitzer sietett a harcos segítségére, ellátva információva a kereskedõ mûködésével kapcsolatosan és elmondta, hogy ha a keresett anyag nem jelenik meg, akkor kifogyott. John továbbment, és elmagyarázta hogy kaphatja meg hõn áhított alapanyago más kalandozókkal való kereskedés folytán.
Találkoztam egy nagyszerû vezetõvel Pwnin Joo-van, mialatt információ gyûjtettem a Luxon – Kurzick konfliktusról. Sok katonája reményt vesztett, de ez a nagyszerû vezetõ újraszervezte a csapatát, kialakított egy stratégiát és irányított a a szövetségeseit a gyõzelem felé vezetõ úton. Erõs és könyörületes vezetéssel, mint amilyen Pwnin Joo-é, becsületes, dicsõséges küzdelem áll elõttük.
Néha a legegyszerûbb jócsekedet bizonyul a leghasznosabbnak. Kaineng Center-ben tanúja voltam, hogy egy fiatal assassin (The Assin is Silent) egy harcost vezetett a skill trainer-hez. A harcos magyarázta, hogy még soha! sem vásárolt skill-t, mert nem tudta hol találhatóak a skill trainer-ek és hogyan mûködnek. Ez az egyszerû jóakarat az assassin részérõl sokat segített a harcosnak és bízonyitotta, hogy nem csak a nagy hõsies cselekedetek, de a kis szívességek is számítanak.
Reméljük, hogy minden tyriaira és canthaira ösztönzöleg hatnak ezek a cseleketek, hogy másokat becsülettel és tisztelettel kezeljenke.
II. rész:
Weapons of War: The "Touch Ranger"
A háború fegyverei: Az érintõ kósza (jó, ez hülyén hangzik😉
A Luxonok és Kurzickok közötti hábor egyre nagyobb vérontásba torkollik. Mindkét oldal akarja a gyõzelmet és keresi a legjobb, legelõnyösebb stratégiát ami fellelhetõ. Ezekben az idõkban alkalomadtán egyik oldal bevet egy stratégiát ami olyan hatékony, hogy nemcsak népszerû, de sokat használt is. Errõl beszélünk a „Touch Ranger”-ek esetében is.
Az, hogy melyik oldal vezette be a „Touch Ranger”-t sûrû homály fedi, de ezek a harcosok meghatározó szerepet töltenek már be. Sok csapat egy-három „Touch ranger”-t is alkalmaz, és a tendencia nem csökken. Kétségkívül egyik, vagy másik faction már dolgozik eme erõs harcosok ellensúlyozásán, de egyelõre még egy olyan erõ, amivel számolni kell.
A touch ranger stratégiája egyszerû: fiatal kószák, az expertise alapos ismeretével fölvértezve (16), képesek varázslatokat és képességeket használni sokkal alacsonyabb áron, mint egy átlagos kalandozó. Nekromanta, mint másodlagos választott kaszttal, és az érintõ varászlatok/képességek megtanulásával, - elsõdlegesen vampiric touch, vile touch, touch of agony – a touch ranger képes gyors, erõs támadásra (alacsony energiaveszteségért). Mivel a sötét érintõ varázslatok/képességek életerõt szívnak el a célponttol, ellenállóak sok pap képességgel szemben, mint reversal of fortune, healing seed, healing hands. A magas sebzés és alacsony energia felhasználás, és gyógyító varázslatokkal szembeni ellenállóságuk miatt a touch ranger az egyik leghalálosabb ellenfél szemtõl szemben.
Ha ranger-rel találkozol a csatamezõn, ne számíts rá, hogy mindegyik íjjal lesz felszerelve, felszerelkezhetnek a nekromant sötét mágiájával, és ezt nem szabad lebecsülni.
Scribe 2 15-June-2006
I. rész:
Új kincsek a láthatáron?
Tyrián és Canthán keresztül tett utazásaim során sok emberrel találkoztam, és mindegyik (attól függetlenül minek tartja magát – katona, zsoldos, kereskedõ) nagyra értékeli az egyedi tárgyakat.
Nemrégiben kaptam hírt, hogy kalandozók eddig még nem ismert pár új tárgyat találtak. Nem tisztázott, hogy ezek honnan származnak, de korai híradások szerint szépen kidolgozott egyedi megjelenésûek. Beszéltem helyi fegyvermûvesekkel Cantában és Tyriában egyaránt, és egyikük sem vállalja ezek elkészítéséért. Oly sok kérdés merült fel bennem: Mik ezek a csodálatos tárgyak? Honnan jönnek? Miért érkeztek oly titokzatosan? Mindezek a kérdések triviálisak összehasonlítva a mindenkit foglalkoztató legnagyobb kérdéssel: Hol találhatóak?
Egy dolog biztos: ezek a tárgyak minden gyûjtõ álmává válnak. Ezek kétségkívül jó pénzt hoznak azoknak, akik elég szerencsések, hogy megtalálják õket, fõleg, hogy nehezen megfoghatóak maradnak. Ha te egy kalandozó vagy aki a legújabb fegyvert keresi, vagy a kereskedõ gyors profitszerzés reményében, tarts nyitva a szemed, hogy megszerezhesd ezeket a titokzatos új tárgyakat.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spread De Love!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Saint of Underworld N/Me
improved factions battle és betették a contest fegyvereit..megyek keresgélni!! 😊
a scribe-ból énis azt vettem ki collectoroknál lesz..meglátjuk.
"to make a quick profit, you should keep your eyes open for these mysterious new wares."
Ebbõl gondoltam...
Az új Scribe-ban új fegyverekrõl van szó, amiket bizonyos collectoroknál lehet találni...érdekes.
"A Knight's Armor-nak ugyanaz a AL-je mint a Warrior Armornak, de ad még -2 damage absorption-t is, szinte az összes sérülés fajta ellen, annak ellenére hogy a leírás szerint csak a támadások ellen véd.
Ugyanúgy mint a Warrior Absorption Rúnák ez a védelem is univerzális (nem függ az ütés helyétõl) és NEM adódik össze. Ez azt jelenti hogy pl. egy teljes Knight's Armor-t felvéve is csak -2 damage abs. van NEM -8. Ennek az az eredménye hogy általában csak egy darabot hordanak (általában csizmát, hogy a kesztyûket lehessen cserélni), mivel az sérülés a találat helyétõl csökkeni fog."
Knight's Armor provides the same AL as base warrior armor, but it also provides -2 damage absorption against most sources of damage, despite the fact that the description says it only it works against attacks.
Like Warrior Runes of Absorption, the damage absorption from Knight's Armor is universal (independent of the hit location) and does NOT stack. This means, for example, wearing a complete set of Knight's Armor will only provide -2 damage absorption, NOT -8. As a result, it is common to only wear a single piece of Knight's Armor (usually boots to allow for gauntlet switching) as the damage absorption will reduce damage regardless of hit location.
Valaki plz fordítsa le nekem, mert nem értem, hogy most akkor összeadódnak a minuszok, vagy nem! Látom, hogy ki van emelve a NOT, de nekem akkor sem tiszta. <#help>#help>
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Factiont kezdte nemrég. iszonyat alacsony fpt-eket "élvez" - arborstonet 7-12 átlag közt csinált, de gyakran 3ra is lement neki. Azt hittem, arborstone miatt, de valami más gond (is) van - pl. pvp-nél is iszonyatosan szaggatott (10-15 és alatta), jobban mint olyan pályán, ahol több az ember, stb.
Találkozott valaki ilyen alacsony fps problémával, amit sikerült megoldania?