Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
<#nevetes1>

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
hehe😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nekem az alliance-chates jöbban tetszik^^

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

code 050-es hibával leáll a játék. Ezt viszont csak egyetlen karimnál írja ki, a többivel lehet játszani. Vmi tippetek van erre?

elméletileg ha nem pvpzel nem is kapsz factiont. a factiont csak elkölteni lehet, ajánlott és érdemes 😊

ÁPDÉT, 4 új Random Arena map, meg pár javítás.

Akkor gyakorlatilag ha nem PvP Fun vagyok nem sok értelme van az Unlockolásnak...kivéve talán a skilleket, ami nincs meg, de ha végigvittem a Gamet akkor az is megvan!

Akkor mi a cart csinájjak a Faction pontokkal?
PanzerWolf
Ha csinálsz egy PvP karakter,ott tudod már pluszba választani amit már kiunlokoltál.Szóval a PvE részbe nem lesz meg.Kivéve ha fegyverbõl szeded ki expert salvage kittel.

Sziasztok!

Segítsetek kicsit. Arra már rájöttem hogy ha UNLOCKoltam egy skillt akkor meg tom venni utánn. 😄
Nah most UNLOCKoltam az Arenaban egy fegyvertápoló mittoménmit ( +5 armort ad )...szóval azt hol a facba tom megvenni? :S

Köszi a helpet!

Egy napja jöttek ki az új tárgyak, és már a béka se..e alatt vannak az árak...

Voltunk kint farmolni, egy zöld fejsze, meg sok szórakozás <#wink>

Mostanában az Rt-vel szoktam, mert már unom az 55hp-s monkot, és érdekes összeállítások próbáltunk ki - pl: Rt + Ra, vagy Rt + N

Mondjuk abban igazad van hogy kb hasonloan elfogadhatoan fokuszok vannak nem zoldben is. Ezt a reszet annyira nem gondoltam vegig😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Mivel teljesen mindegy hogy melyik classe eredetileg a focus, ezert leginkabb a modositok szamitanak rajta. Szerintem ez a forgotten fan pont eleg jo. Szerintem legalabbis

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Kata
OK, igazad van. Kategorikusan azért szóltam le a tárgyat, mert egyrész zöld, amiért így vagy úgy erõfeszítést kell tenni (farm, vagy lóvé), másrészt nem igazán futottam össze sok burner mesmerrel pvp-n, ezért nem láttam a cucc létfontosságát.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Világos, ezt vágtam eddig is. Azt nem tudom elképzelni, hogy valakinek pont ez a legmegfelelõbb focus, és elmegy kifarmolni, vagy megvenni.

[/cserf][/fülünyúl]

Figyi Bela: eppen az adott idoszaktol fuggoen a tomb + gvg tele van energy denial mesmerekkel es ha monkkent pvp-n talalkozol veluk (en azt jatszok mar majd haromnegyed eve napi rendszereseggel) akkor eletbevago hogy legyen masodlagos, harmadlagos minuszenergias botod, mert akkor nem tudnak leegetni.

Igy a harmadik hozzaszolas utan csak nagyon nagyon halkan merem megjegyezni (es elore elnezest is kerek erte), de kicsit furcsa hogy kategorikusan jelented ki hogy ez meg az szar, mintha ez lenne a megfellebezhetetlen igazsag, pedig ebben a kerdesben en ugy velem tevedsz...

Teljesen mindegy hogy mesmer cucc. Azok a statok amelyek mogott nincs zarojel + requirement,minden classra vonatkoznak. Tehat ha egy primary monk kezbe veszi a forgotten fant akkor az armort, a hpt es a -5 energyt megkapja.

Ezeket az új fegyvereket hol lehet megnézni? <#kerdes>

Dehogy érdemes, a GvGken és tombba sosincs surge mesmer, ráadásul a monkok is mindig 1 bottal mennek, mert sosincsenek szélsõségek (megint ironizálás)

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Téged sem lopnak el az eszedért, no problem.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Oké. És mekkora a valószínûsége, hogy egy burner mesmerrel szaladsz össze pvp-n, hogy ez legyen a legmegfelelõbb focus, amit tutira magaddal viszel? Mert hogy jó valamire, az biztos. De hogy emiatt az egy speciálisan szélsõséges dolog miatt érdemes-e beszerezni, majd pedig magaddal vinni, esetleg át is váltasz-e rá ha viszed magaddal, mert a másik cucc esetleg jobban menti az irhád?

[/cserf][/fülünyúl]

Meg értelmes is vagy... (ironizálás, ha nemvágnád)

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Lego, te mindenbe beleugatsz, de nem olvasod el, hol mirõl van szó. Amire reagáltál éppen, ott a Shiro-ölésrõl volt szó. 😉 Lehet, hogy csak szimplán beszólhatnékod van ma?

[/cserf][/fülünyúl]

OMG, kata
Mesmer cucc, illusion kell ahoz hogy legyen +12 energiád tõle, de pont az a lényege hogy kevesebb energiád legyen, kérdem én, hogy akkor minek kéne neked illusionra tenned?

Kata
Ja és ha van mesi vagy necro, nem is kell annyi ember. Nem kell sok idõ, és szólózni fogják shirot ilyen karikkal. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata, te mindig okoskodsz, de arról fogalmad sincs h mirejó a -5 nrg cucc, lehet hogy mégse értessz hozzá annyira?

Kata
Igen, de ha jobban megfigyeled ez egy mesmer holmi. Annak meg minek.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert pancser vagy, azért nem kell szerinted. 😊 Látszik, hogy te sem ismered a skilljeit. Egyébként mesmerrel vagy necroval nem csak "múltkor sikerül" 40 mp-re, hanem egyfolytában, ahányszor csak bemész. 😉 Az assákról meg csak annyit, hogy pvp-n kettesével irtom õket. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

R34N
shirohoz kell sok warrior meg assa meg esetleg ele és punktum 😛
multkor 40 mp-re sikerült 4 warriorral, 3 assával és egy elével, nem kell oda mesmer a lehetö legkevésbé se xD

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Peldaul engem erdekelne is az a forgotten fan mennyibe faj😊

A -5 energys cuccok igen jok, mert energy burnos mesmerek ellen pvp-ben rajuk valtasz es mivel csak 0-ig egetnek le ezert 40 helyett mondjuk csak 20 energiat tudnak leegetni, utana visszavaltasz es van +20 energiat ami mondjuk elegge eletmento lehet monkok eseteben.

Asszem a jobb -5 energias cuccok egesz sok penzt is ernek. Szoval sok ertelmuk van.

Szaruman
Surge mesmerek ellen a legjobb.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

kb. én is rácsodálkoztam <#conf>

Kata
Lehetne értelmes is akár... Casternek a -5 energy olyan, mint harcosnak a -10 dmg (már ha lenne ilyen)...

[/cserf][/fülünyúl]

totem axe, + a fan (képpel, aki még nem látta)

megvan egy új kalapács:
New Grawl monsters in North Talus Chute.

Cold Max Damage, +15% while HP is above 50% and +30 HP

ez a mesmeré (+12 en, +5 armor, -5 en, kb. ilyesmi stat-tal)

Kata
A drop túlságosan meg lett növelve szerintem, hamarosan semminek nem lesz értéke. Potyognak a sárga holmik, még úgyis, ha mobok püfölik egymást.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez a fan melyik kaszté, mert többnek is van?

[/cserf][/fülünyúl]

igen, inkább úgy mondanám, hogy a páncél darabok nem adódnak össze (tehát kesztyû + csizma nem -4, hanem marad -2)

Ok, köszi, csak azért kérdeztem, mert mondtátok, hogy a Knight páncélok nem adódnak össze.

knight armor: -2
superior absorption: -3
Total: -5

pajzs: -2 (például)
total: -7

így adódnak össze (páncél + rúna + pajzs)

És ha Knight Armor-os cipõbe Absorption rúnát teszek, akkor sem adódnak össze a minuszok?

ja bocsi, nekem is dobta már (nem figyeltem, csak adtam a az infót)

Zomil
Sword: Necro Boss in Unwaking Waters
elárulnám ez nem uj😄
én már egy hete famolom egyedül és eddig 200k-t szedtem össze belöle...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pár új tárgy fellelhetõsége: (ne csak a külföldieknek legyen már)
Sword: Necro Boss in Unwaking Waters
Axe: The Falls - Root Behemoths
Bow: Rotscale - Majesty's Rest
Fan: wind riderek (The Falls)

Kalapács: még ismeretlen
A fegyverek jellegzetessége +5 eneriga a statban

Szaruman
Nem a skin változott, ahogy néztem. Kiigazították a statokat.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Zomil
jah és milyen a victo axe uj skinje??

Zomil
inkább már a rajazans fevor...😄DD