Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem tudom, lehet bennem van a hiba, de elkezdtem a Factionst, és nagyon elkeserít, hogy az Assasin Insignia küldik valami rohadt idegesítõen nehezek.
ezerszer próbáltam mindenféle skill öszeállításban, lassan el is ment az egésztõl a kedvem.
Ezt vajon miért csinálták a fejlesztõk?
R34N
http://guildwars.com/events/contests/emblem/gwf-emblem-winners.php
legközelebb nézzed jobban 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Venom
ott néztem de nemtaláltam 😞

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

lawl ^^
Venom: hivatalos honlap -.-

N1ggA
Nincs valami fórum ahol teamet lehet találni heroes' ascentbe? Ott helyben csak szariwayt találok, de én EoE bombozni szeretnék.

Spread De Love!

Atisz
USA-ban a republikánus és a demokrata párt emblémái az elefánt és a szamár. Ezekután mit vársz? <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Minek nézzem, nem jutottak ki a magyarok. Majd a végét megnézem, a döntõt és az azt megelõzõ pár meccset, amikor már csak Brazília, Németország és Spanyolország van benn...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Venom
hol lehet megnézni õket?

Zomil
ez igaz de meg is látod az árát vminek ha req7-es most árulnak egy req7-es spatha-t és most jár 400k-nál...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

R34N
kicsit visszaolvastam, a req-ekhez annyit, hogy tényleg req7 a legkisebb egy max mdg-es fegyvernél, de az csak urban legend hogy ez befolyásolná a critical dmg %-os esélyét. ha valóban igaz lenne azt erõen meg lehetne érezni az árakon, pl gurun. 😊
amugy req7-es fegyot igenis lehet találni, nem is olyan ritka, a req7-es shield meg még kevésbé, csak hát még mindig joval ritkább mint bármelyik másik.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

köpeny*

hmm, néztétek az új köõeny emblémákat?... az a hód viccnek nagyon jó, de tényleg, de berakni a játékba?... khm...

bardocz
matser rewardra
bardocz
áááááááááááááá!!!!!megcsináltm egy csapattal sunjiang districtet és erre aszerver kidobott<#boxer><#falbav>
A Strongroot's Shelter és az Exalted Aegis óta a Tomb-ban szinte csak a Victo Axe képvisel értéket.

Carlos
Én nem. Tegnap tomb-oztunk.
Tök jó volt, bár semmi komoly sem esett. Akinek van egy Victo's axe-a (20/20-as) az szóljon, mert érdekelne.

Þór vígi þessi rúnar

winona
mindenki vébét néz? 😉
bardocz
én akkor vettem a factionst amikora campona felé fel volt túrva az út és az az út ami máskor 10perc minimum fél óra volt és ez 3x mert elöször nem volt aszont a asrác lesz holnap elmentem akkor se volt ugyhogy kicsit ideges vltam de megérte várni rá<#vigyor3>
Venom
Szlovákiában lakok ráadásul falun szal én rendelni szoktam és ahonnan szoktam ott pont nincs alap game 😊

N1ggA
Én Media Marktban vettem pár hete, rengeteg volt.

Spread De Love!

Venom
Ha külön müködik akkor logikus hogyha megveszed az alapjátékot akkor hozzáadhatod a Factions-hoz a CD kulcsát 😊

nekem is Factions lessz egyenlõre mert nálamis aza gond hogy csak azt kapni 😊
mellesleg ha annyira kell alapjáték is akkor rendeld meg
itt.

Köszi.
de mûködik akkor fordítva is a dolg, tehát elkezdem a Factions-szel, aztán ráinstallálom az alapot, átmegyek oda, csinálom annak a questjeit, stb?
Mert most épp csak a Factions-t lehet kapni. leglábbis az 576kbyteban, és oda van 10k ajándékutalványom<#vigyor3>
bardocz
prophecies,warrior,strengt,shout már nem kell megmondani
bardocz
az i will avenge you skill melyik kaszthoz tartozik és mit tud?
bardocz
hát ha a factiont veszed meg akkor csak cantha-ban tudsz barbngolni és nincs ninden skill ami az alapban van és mûködik önmagában is és is így jáccok velede meg fogom majd venni az elõzõ részt(függõ vagyok<#vigyor5>)
Carlos
Igy igaz!
Ha csak Factions-öd van, akkor a Profecies cuccait skilljeit, környékeit nem tudod elérni. Amúgy én azt javaslom, hogy kezd az elsövel, mert sokkal könnyebb azzal kezdeni a játékot.

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Rank felépítõ illetve fun build. Kezdetben igen hatékony volt, mivel nem sokan ismerték és látszólag nem volt ellenszere. Azóta tökéletesítettek rajta (meteor showeres necró, R/Mo kondi leszedés miatt, stb.), de egy szervezett csapatnak nem ellenfél (néha azért igen <#awink>). Az I will avenge you nevû skillre épül a petekkel kombinálva.

Ha érdekel a leírása, hogy ki mit használ, olvass utána esetleg elküldhetem priviben. Nem fogom ilyesmikkel "szennyezni" a fórumot... <#vigyor5><#nevetes1><#vigyor>

Sziasztok. Most biztos leszúrtok, de most kezdeném az egészet, és az 576Kbyte-ban összezavartak.
tehát a Factions mûködik magában is? Ha igen akkor az alapjáték dolgait enm tudom elérni?
Köszi elõre is, ha válaszol vki.
Mondjátok el légyszi mi az az IWAY?
Atisz
Hagyd a fenébe a fame-et, az a lényeg hogy élvezd a játékot. MOndjuk a rank 3 azért jó ha van, de azt a 180 fame-et össze lehet hozni iway-jel...

Atisz
Loál, ez kész...azért erre figyelhettek volna <#buck>

Atisz
Mert azóta csatlakoztunk mi is a nyugathoz...az pedig már csak hab a tortán, hogy a kommunizmus langymeleg ingoványa sokkal jobban rombolta az erkölcsöt, mint a nyugat (itt elsõsorban nem a szexualitása gondoltam)

Szaruman
Hehe😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Győri Devi
a req 7 a legkisebb de nemtom elképzelni h honnan lehet szerezni

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

dougO
Greatest 24 Hour Positive Change -- Top 100
Expect The Unexpected (+130)

forrás: http://www.team-iq.net/forums/ladder.php

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

gondolom maxos fegyverre gondolsz, azoknál 9 az általános, 8 az ritka, 7 meg naggyon ritka. százalékos arányt nem tudok mondani sajna

figyelitek a scarab kezében a necro focust? ^^

Mi a legkisebb req egy max fegyvernél? req8, vagy 9? vagy fegyverenként különbözõ? Íjnál mennyi? A req csökkenésével mennyivel nõ százalékban a critical dmg mértéke?

Venom
miaza két ocsmányság meletted? 😊

EmThor

életkép minipettel ^_^ kawaiiii 😊

Kata
http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page

Keresgélj egy kicsit, önállósítsd magad. Ne várd, hogy megrágjunk helyetted mindent, majd félig megemészve átöklendezzük. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Igaz<#eljen>

Nefürgyé le!

és hol lehet ilyen alapból fehér rucit csináltatni magamnak? 😊

Saint of Underworld N/Me

Kata
Azzal nincs is semmi probléma IRL. De amikor ilyen pixelhegyek irányában mutatkozik meg, az kissé ciki. <#law><#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi
A guildwars.hu-n ott vannak fent guildek azoknál érdeklõdj

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ahogy Virág elvtárs mondta volna: Hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának! <#puszis> De hálistennek nem úgy lett...<#worship>

Nefürgyé le!

Kata
Magasság, arc, frizura, hajszín, bõrszín.

[/cserf][/fülünyúl]

N1ggA
guildem*

Spread De Love!

panther112
Amúgy ezen a testalkatállításon (build) mit kell érteni? Magasság, alkat, súly, forma stb; vagy azért ennyire nem testreszabható a karakter?

N1ggA
guildes sincs rendes... tud valaki olyan guildet, ami komolyan gondolja a játékot, gvg-zik, ha-zik?

Spread De Love!