Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

Elárulná nekem valaki, hogy a Factionsban indított assassin karakterrel milyen módon lehet Tyria földjére eljutni ?

Köszi elõre is !

bardocz
igen csak a külsõ a különbség én a pirost vettem(ritu)
cenobite
Sziasztok! A CDgalaxisnál 2 fajta GW-Factions-t lehet kapni. Egy Assasin-ost és egy Ritualist-ost A különbség csak a külsõ? Tehát ugyanaz a játék lapul mindkettõben ugye?
Júliusban úgy néz ki beszerválom. 😊

gamertag: kenobita

Zomil
touch ranger?? lol... mielött kérdeznél nézz a skillbarra😄
hány necro spell-t látsz ott?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
touch ranger ez a build?és ha már top secret lécci mond el 😄
Zomil
ha már a licitálásnál járunk...én a helyetkbe a skillbart nézném meg figyelmesen😄Djah és 4-szer egymás után nyertem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Venom
Igen megy nekemis az van csak.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Hali,
szeretném kérdezni, hogy az eredeti játék megvétele nélkül, csak a Factions birtokában megy-e a játék?

Brigadeführer
Utóbbi napok-hetekböl egy pár szösszenet:

Ha már belehúzásról van szó Amok71😊:

Droknar inter district hajnalban, amikor épp beestünk egy run és SS cap után...
Bár a képen nem látszik, de Krahen beírta közösbe kb a következö szöveget:
"tévé-szék-lakótelep-stbkrikszkraksz (+30HP-30k), kutyaól-akrobaták-fenyöfa-stbkrikszkraksz (20/20-50k)" szal random koreai karakterek és némi stat. Egyböl kapot 3 ilyesmi whispert: "25k ok?"😄

Elég érdekes helyeken is lehet explorálni...

Urgozban jártunk... Az Alliance elit "kutyaütõ" csapata a szûk átjáróban amit kb másfél óráig kerestünk, hogy továbbjussunk.😄

Tegnap volt 1 éves a Wild Slayer Squad guild. Ebböl az alkalomból egy szolid koccintásra összegyültünk egy páran a guild hallban...

Aztán ahogy emelkedett a hangulat kivonultunk Lion's Arch fõterére...

Majd tovább Droknarba, Ascalonba, Kaineng Centerbe, és végül Shing Jea Monasterybe.😊Akadt külföldi is aki a magyar szövegbõl megértette a következõ állomást és jött velünk bulizni, söt még kiabált is.😛

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Venom
ez akkora mint az enyém 😄 de nemtom hány colos 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Szaruman
Csodálkozom<#idiota>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Ez nagyon nagy ötlet hogy így kihúzted a casting bar-t (vagy mi a rák az ami a skill elsütésének idõtartamát mutatja), így marha jól lehet megszakítani. Hogy én erre nem jöttem rá anno... <#idiota>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bardocz
hány colos monitorod van hogy ekkora képet raksz be?az enyém elég kics sajna😞
Húzz még bele 😊

van amikor kicsit szorosabb, az sokkal érdekesebb 😊

spatz
Nagyon jók

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

dougO
Guild Wars nyári kurzus I. lecke: Hogyan öljünk random arenában 4 monkkal escapes rangert. <#crazya>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Újabb rekord:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jaja...Mi meg futottunk egyet és mentünk volna át a teleportoln és visszakerültünk az elejére. Néztünk nagyokat és 2 perc múlva betett a városba...

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Nem a abból a szempontból gondoltam tájvanra^^

dougO
Komoly volt tegnap ez az error050, pont megnyertünk egy meccset valami japán vagy tán koreai csapat ellen, és victory után nem rakott vissza a guildhallba, csak ott álltunk az óra meg 00:00-t mutatott. 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Ezt ebben a formában megcáfolnám.
A BEG-el végzünk/végeztünk egy pár tesztet és nem erre a megállapításra jutottunk.

Þór vígi þessi rúnar

Egyáltalán nem, de szerintem annak nincs a legcsekélyebb jelentõsége sem, hogy hol van a favor 😊

Carlos
Szép is jó is, de ez miez?

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Skill kártyák

Teljes katalógus, különbözõ opciók által válogatható, akár véletlenszerûen, akár kaszt szerint. Néhány példa:

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemtudom. Ez tegnap délután volt.
Szerintem nem voltatok ott!

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
És a Taiwanra vagy büszke?

Győri Devi
Carlos én akartam betenni a képet!! <#falbav> 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Talán egyszer tényleg úgy lesz szervezve hogy ráérek, váratlan esemény ftl 😞

dougO
Köszi mindenkinek a mai estét, az iL-XP csocsó meccs különösen jó volt. 😉))

Brigadeführer
Asszem ezen voltunk ott mi is ugye?😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Carlos
Köszönöm a szuper csapatnak:

Þór vígi þessi rúnar

nekem 53 a rekordom, de nem tudom screenshottal alátámasztani ^^

Eddigi "legizgalmasabb" AB meccsem

KATT<#vigyor2>

Carlos
A focimeccs közben érdekes dologra lettem figyelmes.
A Guild Wars Collectors Edition Art Book-jában bennfigyel egy Factions-ös kép.
Ami szintén megtalálható a Factions Art Book-ban is.
(GW: Page 38 és GWF: Page 32):

Þór vígi þessi rúnar

Rip
thx

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Zomil
2k

Rip
Srácok!

Mennyit ér most egy Warrior Rune of Superior Absorption?

Köszi!

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Mostmár javitották!

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Gondolom egy frenetikus update folyamán került bele ez a hiba.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

N1ggA
Én még nem próbáltam ma, de ez azt jelenti, hogy akkor semelyik karimmal se tudok konnektálni (mindegyik a Heroes' Ascentben van)

Spread De Love!

Carlos
Nos, azok a karik amelyek a GH-ban vannak, azok nem tudnak most konnektálni.
Illetve azok, akik a HoH meg a környékén voltak/vannak.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
he? ezt fejtsd ki😄

Atisz
*folytán = óta

Atisz
Tegnap elnyertem a "legcrazy-bb iway-es" címet, mivel nekem sikerült a GW fenállása folytán elõször egy lvl 80-as predatory season-t vinni <#vigyor2>
Persze az 50-es eoe sem volt kutya...

Atisz
Jaja, inkább azt kellett volna karikázni <#idiota>

Carlos
Nekem az elsö két karimat nem engedi be, a többit igen.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
bocsi elirtam code50 a hiba

Zomil
yupppiii Anetnek ismét sikerült lebaxnia az update-ot nemhogy egyes városokba de még a saját ghallba se mehetek be a nyamvatt err005 miatt