Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha famolos monkot akasrsz, annak a ruha+rune-ra nem kell 100K már amennyiben a famolos monk alatt az 55-öst érted. (PLáne hogy most már olcsobbak lettek a monk rune-k is).
Farmolás : ha SS necrod van akkor keress egy 55-ös monkot és dualba UW!

GW: Dor Von Hun [HD]

EmThor
vásárolni lehet. döntse el ki ki maga melyik volt a jobb: régen kaptuk a skill-t (szerepjátékosabb) most meg meg kell venni (kommersz powerplay-ebb)...

winona
a Factions-ben a "kezdõ" skilleken kívül a többit csak megvásárolni lehet? (pl. a Seitung Harbor-ban lévõket - vagy vannak ezekhez is questek?)
- a Song and Stone (factions) quest csak nekem nehéz? Tegnap is próbáltam hencsikkel de 1 óra után 'failed' lett (8 manusból kellene legalább 5-öt megmenteni). Az idõ nagy részét a pályán történõ közlekedés és tisztogatás vette el

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- még mindig pénzszerzési kínban vagyok 😊 kellene skillekre kb. 30k, ha farmolós monkot és/vagy necrot akarok akkor azok ruhájára és rúnáira kellene még nagyon sok (kb. 100k-ra saccolok, de inkább több -- mindegyiknek tetkós ruhát lenne célszerû venni) úgyhogy egyelõre nem akarok olyat
-- Ember Light körül elég jól szokott pénz esni, +2 vagy +4 hencsivel. Bár harmadmagammal több pénz jut nekem viszont ötödmagammal jobban lehet haladni (itt a térkép jobb oldalát szoktam legyalulni, bossok miatt célszerû az 5 fõ)
-- Luxon factions farmolása közben feltûnt, hogy ezek a sündisznók vagy mik elég jól dobják a pénzt, esetleg ezekkel próbálkozok (a térkép jobb szélén levõ Luxon városból kijövet kapásból 2x4-es csoport is található, tehát ez a rész elég gyorsnak tûnik csak ki kell próbálni)
-- SS necróval esetleg egy Sorrow farm egyéb játékosokkal
-- monkkal egy-egy Ring of Fire mission egyéb játékosokkal
// a játékosokkal sajnos több bajom is van, lassan készülõdik és lassan indul el a csapat, kilépnek, kilagolnak, bénáznak, gyakori afk (esetleg étkezés, fürdés), stb.

- valakinek van valami egyéb jó ötlete pénz farmolására (nem invinci build-del)? Konkrétan a hely érdekelne

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Brigadeführer
Próbáld Critical Defense-el. Kaine assával egyedül foglalt be Warrior és ranger shrine-okat ally battléban. Persze casterek ellen semmit nem ér, de pont azokat öli le gyorsan 1v1-ben. Skillbar kérdése.😊 (Nemannyiraprofik kedvéért: AoD Aura of Displacement, elit skill, Ferndale mapon lehet capelni egy Dredge bossból.)

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

R34N
az assa lényege hogy gyorsan öl. nagyon gyorsan. és mellesleg ide-oda pattog az AoD-vel és igy nehéz elkapni... tankolásra alkalmatlan, ha szemtöl szembe kell megküzdenie akármivel akkor rövid uton elhalálozik...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Krezga
szerintem egy kliens😊 Felrakod, de attól még ugyanúgy kell hozzá cd-key(olyan mintha megvennéd csak doboz nélkül😄)
Tényleg mi ez?

Zomil
mi az assa feladata? leginkább ugy tudnám leirni h sunyiba levág mindenkit 😄
végülis föleg a teleportálos képességeivel lehet kihasználni és a degenje amit nagyot üt😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akkor nem láttad a season 2 playoff Black Window vs The Last Pride elsõ meccset 😊
a Wi-s assa egymaga (na jó, néha kis segítséggel) lenyomta az EviL npc-it és a védekezõ warriorokat is dp-zte

Rip
Teljes kliens a Factions-höz, vagyis ha ezt letöltöd és felrakod, nem fog utána mindig netrõl szedegetni dolgokat játék közben. (Pl új helyszín, stb. az esetleges frissítések miatt)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Krezga
Jó kis történek, egy igazi gyökérröl😄
Rip
Haha, ez nagyon jóó, nagyon igaza van! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kata
Az, hogy 15 mp-nél tovább éljen. 😄 Egyébként még én sem játszottam vele, nem ismerem a kasztot. De azt látom, hogy olyanok, mintha Dwayna úgy rakta volna le õket a földre, hogy bármelyik pillanatban összeeshetnek. 😊

Viccet félretéve, tuti, hogy annak is van jó buildje, és lehet vele hatékonyan játszani.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én is. 😊 A második adag leírása nagyon emlékeztet egy skót warriorra, akivel nemrég futottunk össze egy missionben.
Hadd meséljem el a sztorit, plíz, akit nem érdekel, átugorja. 😊

Sz'al alakul a party, jön valami Tom(?) Scotland nevü warrior. A team chaten megy a monkok és nekrók közti megbeszélés, ki mit visz, mire specializálja magát. Eközben Scotland elkezd spammelni a teamchaten kétszavas sorok formájában, hogy õ nemrég ért haza munkából (tehát nem egy 16 év alatti vkirõl van szó), milyen fáradt, mit evett, mit fog most inni, megjött és máris ezen a "szaron" (idézet) lóg. Valaki szól neki, hogy a magánéleti problémáival ne terhelje a chatet, fõleg mikor épp próbálnák páran megbeszélni buildjeiket. A csávó bepipult (szokás szerint mindig a balfékeknek áll feljebb), elkezdett veszekedni a sráccal, aki szólt neki (esszhól, píszofshit, etc).
Közben elindultunk, többen szóltak nekik, hogy leállhatnának, harcolni kéne. Scotland bácsi elõreszaladt, természetesen nem targetelt, mások target-jeit letojta. Mindig valahol jó elõl volt, ahol nem érték el a monkok, és mi casterek sem tudtuk fedezni a fenekét. Általában külön láttam a pöttyét a radaron a csapattól, és mindig valami olyasmit reszelgetett, amit senki más nem ölt még. Ez a taktika nem sokáig mûködött, ugyanis az egyik szegény monk eleinte elõrébb rohant Scotland után, hogy gyógyítani tudja (gondolom csak a HP-csíkját figyelte, és mikor rákasztolt kihúzta õt a csapatból), meghalt egy alkalommal. Ezután nem ment már Scotland után, figyelt, ki merre van. Ez pedig rohamosan vezetett Scotland bácsi gyors, majd gyakori elhalálozásához. Természetesen utána núbozta a monkokat, a csapatot, hogy milyen bénák vagyunk, mert õ már 3-szor meghalt (kb. 3 képernyõnyit telenyomta a ctrl+klikkel a DP-jét). Ekkor páran közölték vele az eddig leírt hibáit. Scotland felháborodott, hogy hogy merészelik, õ vérprofi játékos, mindenki kis hülye esszhól, meg rasszista, amiért Scotland-et írtak minden hozzá címzett mondathoz (LoL).
A vita miatt aztán kihalt a party, visszakerültünk a kiindulóhelyre, ahol a party leader azon nyomban kirúgta a skót warriort, aki a közös chaten azon nyomban szünet nélkül elkezdett az emberek mondatait lereagálni. Ez esszhólozásban, fákkozásban és núbozásban merült ki...

[/cserf][/fülünyúl]

Mi az assa feladata? Én komolyan nem jöttem rá. ^^

^^

Tûzfal, proxy, router? Nem lehet, hogy valami megfogja az Anet felé a kommunikációt?
Tûzfal vagy router sztem...

Blade17
Hello!Lenne egy kérdésem megvettem a játékot és beraktam telepíteni, na már most eliskezdte telepíteni megadtam az utvonalat hová telepítse, és ugye rákapcsolódik a Arenanet-re és utána megjelenik a töltés és 0%-nál egy tapottat se lép tovább pedig már félórája várom hogy kezdje el de nem.Ha valaki tudja mi lehet a gond, esetleg hasonló dolog fordult elõ vele és rájött mi volt a hiba az szóljön!Mert nem buli hogy nem tok játszani a 10000Ft-os játékommal

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

(bocs a hosszu postokert de most ujra szetrohogtem magam rajtuk😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Kis afterlife, szinten eleg jo😊

You forgot, "Don't bother calling targets, and don't worry about who other people want you to attack. The enemy healers and mesmers don't even have hammers and therefore pose no threat. Always go for the bosses first -- you're the hero of the group, after all."

And, "If you do happen to glance at the chat window and see some wimpy monk scolding you, let them know who's boss by calling them a 'noob'. That'll teach 'em. Try to get into a flame war with as many people in your group as possible."

...

Make sure to Ctrl-Click any condition you hve on you at least three times. Monks have difficulty reading and also forget you have bleeding on you. Bleeding papercuts are dangerous. keep clicking untill it goes away.

...

Its also funny to use caps when you gain a skill point. For example: WTF I AM NOT LVL 21 WTF NOT EVEN PLUS 20 LIFE WTF IS HAPPENING WTF THIS SI SO GAY WTF I WANA BE LVL 56!! Yea i do that a lot to annoy ppl lolz

...

Anyways you must mention that "Gladiators Defense is the best elite in the world" Not because its the only elite your noob warrior can get, but because its the only elite you ever need ever.

Keep in mind when your noob warrior runs into a mob and survives and all the enemies are defeated, it was all because of Gladiators Defense, not because of the 2 Ele's bombarding the mob, NO, it was "LOL they hit themeselves in the face.... GLADIATORS DEFENSE" the noob warrior can solo anything with just gladiators defense.

They cant lose in PVP either because they can take out the enemy warriors first because they are the biggest threat after all, they have the best armor. Just target the enemy warrior first and use gladiators D because they are just as dumb as the monster AI and will continue to attack you even though it is damaging to them, they will never stop, because you aggroed them just like the mosters in the game. PVP is just as easy as farming, just attack things that do physical damage, your group can handle the rest.

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Huu errol jut eszembe meg par honapja olvastam egy hatalmas postot gameampon szakadtra rohogtem magam. Annyira szerettem hogy most ujra elokerestem😊 Itt is van😊

How to be a N00b Warrior in 10 easy steps

--------------------------------------------------------------------------------
This is something I cooked up for my Guild. Unfortunately some people appear to have taken it to heart, the wrong way :S

1) Sprint is the only way to move.
Why did they make the skill if not to use at all times

2) Aggro range.
Nice of the builders to put that little circle on the radar.
Use it to keep that distance away from your team. Use sprint for this.
Keep an eye on those gay ranger dudes. They sometimes try to sneak past you. No-one should ever be in front of you though!

3) Adrenaline all the way.
Use only adrenaline based skills. You need your energy to sprint.
No-one will mind that you have to keep fighting to keep your adrenaline up, so it's okay to sprint on to the next group. Someone will res the dead teammembers, right?

4) Screw res signet!
If they die, it's their fault for not being an Uber Tank, like you!

5) Monks have unlimited energy.
If they say they're out, they're just being lazy. Just sprint ahead. They will heal.

6) Monks and mages are gay.
Geez. why don't they buy better armor? They get killed everytime I'm beating up a boss half the map away. They can't deal with those measely archers and warriors minions swamping them!

7) Swords are gay and axes for trees.
Always, and I mean always use a hammer. Even if the enemy consists of a zillion little buggers which do heavy AoE damage but can be taken out with two axe-swings. Doing MAXIMUM 500+ damage with every blow is all!. So the thing is slow, so I can't defend myself with a shield, so I do more damage with a single blow than my enemy has health. MAXIMUM 500+ DAMAGE IS ALL!

8) Don't read chat.
It's all whining about something called 'rushing' anyway. Geez, stick to important stuff people. If there's so much chatter you can't see your drops mentioned, turn off your team-chat channel. They can still see your remarks.

9) ALWAYS USE CAPS IN CHAT.
Otherwise they can't read what you have to say.

10) Try not to be bothered that you never seem to get re-invited into teams for the next mission, are on everybodies ignore-list and are in you're twentieth guild this week. There's a lot of whino's and cry-babies in this game. Live with it.

Forras: http://guildwars.gameamp.com/forum/showTopic/12820.php

Krezga
nem veszem magamra, én csak hülyeségbõl írtam😊, és teljesen egyet értek veled. (amúgy már több mint egy éve játszok😊)

szerk: #14493: látod én se noob-ot, hanem núúb-ot írtam😄
Ezt csak azért hagytam ki, mert én inkább megsem probálom felvilágosítani...
Én csak annak örülnék ha ez nem lenne tükör elöttünk és mi magyarok együtt lennénk olyan inteligensek hogy ezt a szót hogy "noob" nem is használnánk(de sajnos hiába magyar, attól még lehet bunkó). Én speciel utálom ezt a kifejezést és nem is használom.

Kata
Azt kifelejtetted, ha felvilágosítod, hogy hülye (és gondolkozzon kicsit), akkor még neki áll feljebb és megsértõdik. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

spatz
Tényleg igy szokott zajlani....<#csodalk>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Na ez az amivel maximálissan együtt érzek és még azt imádom amikor én vagyok az egyszem healer és a csapat kétfelé szalad aztán valaki felteszi a kérdést hogy miért nem gyógyítottam! Én sztem a helpet és a PvP-t is klánon ill. szövetségen belül kéne mindenkinek intéznie.

Ui.: és általában kemény 1-2-3 hónap tapasztalat után kezdenek másokat núúbozni a vérpistikék! Krezga nehogy magadra vedd <#beka2>

Krezga
núúb😄
Zomil
ha már noob-ozásról van szó azt se felejtsük ki amikor pvp-be és pve-be egyaránt te monkal vagy és ö elörerohan és utána noob-oz h mé nem gyogyitottam hát lol...a másik kedvencem az öngyilkos assasin jelöltek akik kamikaze modjára rohan be 2 warrior közé...aki nem tudja mi az assa feladata az kérem inkább hanyagolja azt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én senkit nem noobozok. Az igazi noobok/kezdõk sztem saját maguk is tudják hogy azok (én is tudtam anno <#vigyor4>), a líverek meg nem noobok hanem simán g**ik (bár azért sokan önhibájuk miatt lépnek ki).

bardocz
én csak a léeavereket noobozom le.na meg a gyerek akirõl szó van<#nyes>jön segíteni és aztán amikor 3. halálozás is eljön kilép vagy nem mozdul meg emrt õ nem fog fölöslegesen meghalni...
Sziasztok!
(új vagyok ezen a forumon azért köszöntem be)
Ha jó a guild az sok mindenre megoldás. A mi guildünkben van pár 13-15 körüli játékos, oké tényleg kevesebb a kitartásuk mint az idõsebbeké de engem még néha szórakoztat is <#buck>. És engem is húztak le lóvéval és aki engem húzott le az már elmúlt 18. A szomorú az hogy ezeknek lehet hogy ez a fajta pénz gyüjtés/lopás jelenti a farmolást és akkár több guildben játszák el. Kár hogy nincs tiltó lista mint a diszkókban <#vigyor1>.
A noob kiabálásokat is megkaptam anno mint mindenki sztem, és ennek a hatására probálom úgy alakítani a guildet hogy a legfontossabb a guilden belüli segítség nyújtás legyen!

Hja, el tudja venni az ember kedvét sajnos. Én is leszoktam a pugról, nem csak a noobozás miatt, hanem sokszor sajnos nem jön össze jó csapat. Egy jó guild kell a játékhoz 😊
Ez kivetelesen kortalan feature😊

Igen ez jellemzõ!
HA valakinek Ferrarija van akkor ugye mindenki Noob! 😊
Bár lehet õ azzal született! 😄
cenobite
Nekem csak a PVP arena-ban volt egy kis negatív tapasztalatom. Kb. 3 hete játszom a játékkal, 7. szint körül jöttem át Old ascalonba, és gondoltam kipróbálom a PVP arénát. Asszem 9. szintû lehettem, amikor elõször beléptem. Ment is a gyakás, engem persze kinyírtak. Erre a sok nagyokos jött a "noob, nooooob, WTF" szöveggel. Mondtam is, hogy ez életem elsõ pvp-je, úgyhogy sorry. 2. menet: kicsit tovább bírtam, de itt is kinyírtak. A nagyokosok ismét: "nooob, don't die noob!", stb tanácsokkal láttak el.
Kérdem én: az illetõ sohasem volt kezdõ? Nagyon tudom utálni, amikor ilyen mega-elite csókák osztják az észt. <#wow3>

Bocs, ha hosszúra nyúltam volna, de ezen valamelyik este nagyon felb*sztam magam. Azóta se' mentem az Arena közelébe. <#zavart1>

gamertag: kenobita

The Darkness Tooth a becsületes nevem! 😊
Foga ha mondasz 1 nevet de estleg megadom az enyémet is rakj be friendnek azt ha benn vok privizz rám <<< Dredd Hun >>> Lord Snowscalusal vok 1 klánba
Carlos
Próbaidõ, 3 hónap!
Addig semmilyen nagy értékü tranzakció nem történik a csapattagok és az újoncok között.
Mi igy védekezünk.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sajnos nekem is vannak rossz tapasztalataim...

Þór vígi þessi rúnar

Hosszu 1 db ev tapasztalata engem is megtanitott a gw egyik legfontosabb alapszabalyara, ami ugy hangzik hogy "Ne kezdj soha 12 evessel" (vagy nyilvan alacsonyabb koruval😊.

Tisztelet a kivetelnek elore is, de a _tobbseg_ onzo, hebrencs, onallotlan es kozossegben valo tevekenysegre teljesen alkalmatlan. Talalkoztam nehany kivetellel, de tenyleg kevessel, atlagban katasztrofalis tapasztalataim vannak.

Manapsag mar 5 perc beszelgetes utan meg lehet mondani hogy az illeto 15 ev alatt van, vagy nem.

Pl.

12eves: "Valaki tudna segiteni atjutni Fort Ranikon?"
12eves: "Senki?"
valakimas: "A Fort Ranik az egyik legkonnyebb mission a jatekban"
12eves: "De en csak lvl2 vagyok!!!!!!!!!!"
valakimas: "Pre-ascalonban kicsit tovabb kell maradni, ugy 5-6 szintig legalabb"
12eves: "De mar vagy 10000x meghaltam!!!!!!"
valakimas: "Menj henchekkel"
12eves: "Henchek kurvaszarok andan hagynak meghalni"
stb...

... vagy ...

12eves: "van valakinek 8 bolt of clothja? ingyen kene, mert nincs egy fillerem se"
valakimas: "menj ki es olj meg 3db monstert"
12eves: "De andan meghalok"
(innen ugyanaz mint elobb)

... masik kedvencem ...

12eves: "hol van x eliteskill?"
valakimas: "www.xennon.co.uk/eliteskills"
12eves: "Nem mondanatok meg inkabb?/Nem jonnetek megszerezni?" (persze altalaban a legalapabbakrol van szo, nem a ride the lightingrol)

es meg szamoltalanul sorolhatnam😊 Szoval keruljetek oket mint a tuzet. (igen diszkriminativ vagyok😊

kisfigi
Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm!!
El is felejtettem hogy kaptam azt a kártyát<#idiota>!
De mostmár jó!

Destiny. The design is clearly ancient.

Hát ez van! Rábactatok! Sajnálom!
Viszont ha már itt járunk! Én beléptem egy magyar Guildba és valami "lázadás" féle miatt 4en maradtunk! Abból is én játszom egyedül ahogy látom!
Szóval átlépnék hozzátok ha lehet! Mivel nem játszok régen ( 6 hónap ), csak néha kis helpet kérnék ha nem tok valamit meg ilyenek. Még tápolódok! 😄
Szóval ha megesne rajtam a szívetek akkor belépnék! 😊
Nah mit szólsz!

u.i: Már 2*12 éves is elmúltam! 😄 Remélem felsõ korhatár nincs! 😛
Szerintem megkaptad a választ😊

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

cenobite
Hát ez elég szopa-szopa. 😞
Kár hogy ilyen kis férgek vannak...

cenobite
Kisfigi! Nekem az Activation Card (egy mûanyag kártya, hitelkártyához hasonló) tartalmazta a játék kódját. Le kellett kaparni, mint a telefonkártyákról. Semmiféle trial kód nem szükséges!
Volt neked ilyen Activaton Card-od a dobozban?

winona
mondjuk tényleg vicces, hogy azon csodálkozol, hogy a Trial Acces Key-t nem akarja újra elfogadni annak lejárta után...