Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gw gold vétel meg sztem azért sh*t mert úgy illegális ahogy van, de ha tévedek akkor semmi rossz sincs abban sem.
Gondolj bele valaki melo után hazaér fáradtan, annak ahoz lesz kedve hogy armora farmoljon, vagy semmi pénzért vegyen pár100 platinát, és utána bemenjen lenyomni egy kellemes missiont, vagy pár kört arénázon, szerintem a válasz egyértelmü.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
- nem biztos, hogy szép dolog a szövetségre nézve, de inkább AB-n 'farmolom' a factions pontot amit beváltok jutalomra és azt eladom a rare materials-osnak. Így 10k factions-ból 7-8 platina lesz, 3-4 ilyen körbõl meg lesz elegendõ pénzem megvenni a normál skilleket. A maradékot esetleg unlockolom random arénából, itt legalább pénzt nem kell keresni rá. Az elitek viszont drágák annyira, hogy inkább a pve részbõl unlockoljam õket apránként
- nem tudom (hogy õszinte legyek nem is igazán érdekel) mennyire tûnt elégedetlenkedésnek az eddigi érdeklõdésem, mindössze a lehetõségeimet szerettem volna felmérni ami szerintem sikerült. Köszönet érte minden hozzászólónak
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nefürgyé le!
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Arra az egyre figyelj, hogy kurcigos klánnal ne használd a luxonos faction transfert és forditva.
GW: Dor Von Hun [HD]
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
amiben sok lehetöség van és amihez kreativnak kell lenni hogy farmolhass vele az kétség kivül a mesmer... félelmetes hogy emberek miket ki nem találtak mesmer solo buildre...
meg hát a warrior is olyasmi amiben sok lehetöség rejlik de azt már szerintem többnyire ki is aknázták...
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Nekem az assám jelenleg A/W, az adrenalint villámgyorsan tölti... Watch Yourself mindig fenn van, ha hiányzik, akkor a bonetti is...
Azt hittem tobben igy csinaljak de azota hallottam hogy tobben abbahagytak az 55hpsat. Ezert mondom most el. Gondolom mas variaciok is vannak (valoszinuleg spiteful spirittel is meg lehet az 55hpsat csinalni ha primary nekor vagy, mert az elmelete szinte teljesen ugyanaz)
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
gladiator def, bonettis def, cyclone axe, healing breeze,vigorous spirit,live vicariausly, mending, dolyak signet
evvel a builddel anno 30-as griffon csapatot is lenyomtam ugyhogy boss is volt benne
de amugy cyclone axe szerintem kihagyhatalan tömegfarmba mivel tömegbe azonnal feltölti a bonettit ami a blockot adja tetejébe maxra tölti a hp-d is
a dolyak signet az meg csak 1 plussz igazábol. az bármi más is lehet.
BF3: csucsorr
Valóban lelehet gyõzni az ettineket nem 55-tel is, csak Tusy azt írta hogy neki az UW hosszú (gondolom óra/kincs tekintetében nem éri meg neki) és ebbõl következtettem arra hogy az ettin farm is soloba hosszú lenne neki.
de hát akkor marad a vásárlás. :/
amúgy én a monkfarmot nem eröltetném mióta szétszaladnak a dögök, ha müködik is, lassabb... hacsak nem másodlagost használod sebzésre.
Droknartól délre max. úszni lehet 😛 gondolom keletre akartad 😛
Az 55 hp-s buildek a kezdõ és non-kreatív embereknek való.
(az enyém speciel: mending, live vicariausly (8 healing)
bonetti, gladiator defense, dolyak signet
a maradékra pedig kedvfüggö skillek jönnek (általában riposte és véreztetés))
- régen jó volt még Droknars-tól délre (ott esett nekem az az 1 super vigor) de manapság már kevesebb rúna esik arrafelé
(az enyém speciel: mending, live vicariausly (8 healing)
bonetti, gladiator defense, dolyak signet
a maradékra pedig kedvfüggö skillek jönnek (általában riposte és véreztetés))
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
monkkal ettineket? hát, nem tudom. függ a másodlagos kaszttól is, de még sosem próbáltam monkkal. Minek, ha a riposte-os warriorom is boldogul? 😛
Ráadásul amióta szétszaladnak a dögök...
- +energy miatt
- amúgy sose volt invinci buildem, ezért kérdezek ennyit róla 😊 Nekem úgy mondták, hogy tetkós armor a legcélszerûbb én meg elhittem
Etineket soloba monkkal ha nem 55hp-s? Hát nem tudom... sokkal egyszerre nem bír, eggyesével meg sokáig tart.
vagy:
www.blackeagles.atw.hu - farmolás menüpont
persze ezek W/Mo optimálisak...
ascaloni armorral 55hp-zek. Lehet, hogy az armor érték a béka feneke alatt van, de ha a spirit úgyis csak 10%hp vesztést enged, nem mindegy hogy 60-as armor mellett sebeznek 5-öt vagy 20-as armor mellett? szóval szerintem a leggagyibb páncél is elég... összeszedtem már néhány holmit vele.
Sokat összefarmolni sajnos az invinci buildel is sokáig fog tartani
- uw nekem túl sokáig tart, a folyamatos 1-2 óra játékidõt is inkább csak reggel (5-7) tudom biztosítani, de azért köszi