Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az hogy valaki kitartóan csinál egy bizonyos dolgot (és ez a dolog nem rossz, márpedig játszani nem az sztem 😊) egy bizonyos cél érdekében, az nagy erény tud lenni és nem szánalmas cselekedetre utal. Nem keverem össze a függõséggel.
A gw gold vétel meg sztem azért sh*t mert úgy illegális ahogy van, de ha tévedek akkor semmi rossz sincs abban sem.

SZEG007
Szerintem meg az szánalmas ha valaki képes orákon át rendszeresen farmolni hogy FoW armorja, vagy valami különleges fegyvere legyen.
Gondolj bele valaki melo után hazaér fáradtan, annak ahoz lesz kedve hogy armora farmoljon, vagy semmi pénzért vegyen pár100 platinát, és utána bemenjen lenyomni egy kellemes missiont, vagy pár kört arénázon, szerintem a válasz egyértelmü.

ha pedig valaki a saját verejtéke árán szerzett pénzt fekteti be, akkor az nem szomorú, hanem szánalmas (magánvélemény, de szerintem sokan osztoznak vele)

itt egy világ, ahol az alapján van az embernek jó cucca, hogy mennyi idõt fektet bele/milyen ügyes, és nem azért, mert apuci és anyuci kurva gazdag, és ellátnak csomó zsebpénzzel. és akkor itt ez a lehetõség és az egész felborul. ezért szomorú

dougO
uoh, ez nagyon drága lehet, nekem ijban van ilyen, és nekem tetszik sokakkal ellentétben 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Kata
MuszáJ.

[/cserf][/fülünyúl]

Ha játszani is akarsz, akkor nem ártana.

Muszály megvenni a játékot eredetiben?
Hát ez marha ronda, ezt képes bárki is megvenni?!

WTF?!?!?

SZEG007
Nincs semmi bajom vele ha valaki használja, hiszen ha nem érdekel a PvE, de mégis szeretnél jo armort akkor nem kell farmolnod, hanem veszel némi goldot, és azt csinálsz amit akarsz Mert lehet hogy sokaknak élvezetes hogy egész nap a warriorjával farmolgat minden szart de másoknak nem.

Szaruman
Az is, h vki használja😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

szomorú, hogy ilyen létezik

JaSoN HuNTeR
Hát inkább farmolok...Szóval ez hülyeség én nem vennék de hol vannak ezek a honlapok?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

- tegyék azt. Én inkább játszok
- nem biztos, hogy szép dolog a szövetségre nézve, de inkább AB-n 'farmolom' a factions pontot amit beváltok jutalomra és azt eladom a rare materials-osnak. Így 10k factions-ból 7-8 platina lesz, 3-4 ilyen körbõl meg lesz elegendõ pénzem megvenni a normál skilleket. A maradékot esetleg unlockolom random arénából, itt legalább pénzt nem kell keresni rá. Az elitek viszont drágák annyira, hogy inkább a pve részbõl unlockoljam õket apránként

- nem tudom (hogy õszinte legyek nem is igazán érdekel) mennyire tûnt elégedetlenkedésnek az eddigi érdeklõdésem, mindössze a lehetõségeimet szerettem volna felmérni ami szerintem sikerült. Köszönet érte minden hozzászólónak

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Vannak ilyen oldalak, ahol gw goldot árulnak, 15$->300k, stb. Sokan farmolják <#nyes>

Nefürgyé le!

- én semmivel se szeretek farmolni 😊 Viszont kell a pénz skillekre...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

én a rangerrel is szeretek farmolni, de most soloban csak rituval 😊 mesmer másodlagossal elég sok helyre lehet alkalmazni, még Krytában is él mint hal a vízben

Ha Alliance Battle-zol, még nem történik semmi a guilddel. Csak annyi lesz, hogy te kapsz pontot. Maximum 10ezer lehet, és ettöl függ, melyik kereskedö áll veled szóba. Vehetsz belöle ambert/jade-t, amivel a guild nem tud mit kezdeni (nem is fog tudni róla) vagy faction transferrel beteheted a guild pontjai közé. Ez meg fog látszani, de a guild pontjai csökkennek napi 10%-ot.

Arra az egyre figyelj, hogy kurcigos klánnal ne használd a luxonos faction transfert és forditva.

Nem fog levonni és hozzáadni se. Az ott begyüjtöttt Factions pontokat tudod majd betenni a szövetségbe/klánba.

GW: Dor Von Hun [HD]

És ha Alliance Battle-zok, akkor ugye nem fog levonni semmi pontot a Guild-tõl? Elõre köszönöm a választ!

canthaban vermineket javaslom (abban a skywayben)

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

R34N
csatlakozom Gordonhoz, szerintem sem kell tul sok ész az 55hp-s monkkal valo farmoláshoz, söt kreativitás meg aztán még annyi se. csak spammolni kell a prot spiritet meg a healing breezet aztán kész, ennyi... legtöbb helyen nem szedik le a spiritet ahol meg igen ott meg már rég rossz az 55hp. bár mostanában probálkoztam ilyen 55hp átdolgozásokon és uj helyeken (cantha többnyire) valo modositott skillbarral valo bevetésén, de sajnos nem sok sikerrel jártam. jade brotherhoodokat tudtam lefarmolni mindenestül amig tudtukon kivül le nem nerfelték ezt a fajta 55hpzást lol... (uj zöld tárgyak betételekor átvariálták a spawnhelyeket és igy már nem lehet kihuzni öket)

amiben sok lehetöség van és amihez kreativnak kell lenni hogy farmolhass vele az kétség kivül a mesmer... félelmetes hogy emberek miket ki nem találtak mesmer solo buildre...
meg hát a warrior is olyasmi amiben sok lehetöség rejlik de azt már szerintem többnyire ki is aknázták...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Dolyak signet az ettinek ellen a taknyoltatás miatt jó.

Nekem az assám jelenleg A/W, az adrenalint villámgyorsan tölti... Watch Yourself mindig fenn van, ha hiányzik, akkor a bonetti is...

Köszönöm! <#worship> (Bocs, hogy mostanában sokat kérdezek...)

Amikor elkezdtek szetszaladni a dogok akkor en ugy modositottam a buildet hogy arcane echo-val lemasoltam a shield of judgementet. Abbol nem szaladnak ki mert nem aoe.

Azt hittem tobben igy csinaljak de azota hallottam hogy tobben abbahagytak az 55hpsat. Ezert mondom most el. Gondolom mas variaciok is vannak (valoszinuleg spiteful spirittel is meg lehet az 55hpsat csinalni ha primary nekor vagy, mert az elmelete szinte teljesen ugyanaz)

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Elkerülsz egy AB terültre ahol lehet szervezni csapatot ugyanúgy mint egy missionba.

Ha bemegyek Guild Hall-ba egyedül, és Alliance Battle-ra nyomok, akkor berak valakik mellé egy csapatba, vagy akkor egyedül leszek?

W/Mo-al szerintem a axe-al érdemes farmolni az én buildem ilyen:
gladiator def, bonettis def, cyclone axe, healing breeze,vigorous spirit,live vicariausly, mending, dolyak signet

evvel a builddel anno 30-as griffon csapatot is lenyomtam ugyhogy boss is volt benne
de amugy cyclone axe szerintem kihagyhatalan tömegfarmba mivel tömegbe azonnal feltölti a bonettit ami a blockot adja tetejébe maxra tölti a hp-d is
a dolyak signet az meg csak 1 plussz igazábol. az bármi más is lehet.

Visszatérve az assa lényegére. Én végigvittem a Factionst az assammal, és többnyire úgy csináltam, hogy minél többet tudjak sebezni, magas shadow arts mellett, így a monkoknak nem okozok túl nagy fejfájást. És ha lehet mindig kerültem a warriorokat, inkábba a castereket kell elõször letámadni. PvP-ben pedig interrupt buildet használok, szintén casterek ellen.

BF3: csucsorr

Elöször is kösz hogy nem használtad a noob kifejezst és kezdöt írtál <#eljen>.
Valóban lelehet gyõzni az ettineket nem 55-tel is, csak Tusy azt írta hogy neki az UW hosszú (gondolom óra/kincs tekintetében nem éri meg neki) és ebbõl következtettem arra hogy az ettin farm is soloba hosszú lenne neki.

winona
igen, ezeket már összeszedtem, csak úgy megszoktam már a Prophecies-nél, hogy minden skillt meg lehet szerezni questtel is, hogy nem akartam egybõl az elején kidobni rá 😉

de hát akkor marad a vásárlás. :/
55hp-s nem értek veled annyira egyet. nem kell hozzá észkombájnnak lenni, de van egy nagy elönye - helyzetfelismerést és skillhasználatot nagyon jól lehet vele gyakorolni. El kell találni, mit mikor kell/célszerü nyomni, mert ha mellényomsz vagy rosszul idözitesz, már le is szedték a spiritedet és meghaltál...

amúgy én a monkfarmot nem eröltetném mióta szétszaladnak a dögök, ha müködik is, lassabb... hacsak nem másodlagost használod sebzésre.

Droknartól délre max. úszni lehet 😛 gondolom keletre akartad 😛

Ebben tévedsz hogy nem bír egy monk el az ettinekkel, gates of kryta-ra se kell 55 hp-s, mivel nem osztanak kigyógyíthatatlan sebzést.
Az 55 hp-s buildek a kezdõ és non-kreatív embereknek való.

Szóval aki elmondja azt megkell ölni? És szájhagyomány útján terjed? LOL <#beka2>

W/Mo build szájhagyomány útján terjed... ha elmondanám, meg kéne öljelek...

(az enyém speciel: mending, live vicariausly (8 healing)
bonetti, gladiator defense, dolyak signet
a maradékra pedig kedvfüggö skillek jönnek (általában riposte és véreztetés))

- 55monk farmban minotauruszok, talán Elona mission elején... de nekem necro és monk van amik nem halhatatlanok...
- régen jó volt még Droknars-tól délre (ott esett nekem az az 1 super vigor) de manapság már kevesebb rúna esik arrafelé

W/Mo build szájhagyomány útján terjed... ha elmondanám, meg kéne öljelek...

(az enyém speciel: mending, live vicariausly (8 healing)
bonetti, gladiator defense, dolyak signet
a maradékra pedig kedvfüggö skillek jönnek (általában riposte és véreztetés))

Zomil
55monk farm missionba pl gates of kryta

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

- rémlik még 2 mission farm is, az egyik ahol a törpéknél kell 6 vagy 7 útjelzõt meggyújtani fáklyával és a másik is valahol arra van

bardocz
én ott nem találtama buildeket hozzá
Asszem ascaloniban is van ami +energiát ad, mégha nem is tetoválás.

monkkal ettineket? hát, nem tudom. függ a másodlagos kaszttól is, de még sosem próbáltam monkkal. Minek, ha a riposte-os warriorom is boldogul? 😛
Ráadásul amióta szétszaladnak a dögök...

mi a jegecesnek vennél olyan armort?
- +energy miatt
- amúgy sose volt invinci buildem, ezért kérdezek ennyit róla 😊 Nekem úgy mondták, hogy tetkós armor a legcélszerûbb én meg elhittem

Gondolom tetszik vagy nem tetszik dolog miatt akarja a tetkót, de sztem is a farmoló szetnek tök8 hogy hogy néz ki és milyen adatai vannak.

Etineket soloba monkkal ha nem 55hp-s? Hát nem tudom... sokkal egyszerre nem bír, eggyesével meg sokáig tart.

beetletunból keletre öljél ettineket, a rúnákat add el.
vagy:
www.blackeagles.atw.hu - farmolás menüpont

persze ezek W/Mo optimálisak...

mi a jegecesnek vennél olyan armort?
ascaloni armorral 55hp-zek. Lehet, hogy az armor érték a béka feneke alatt van, de ha a spirit úgyis csak 10%hp vesztést enged, nem mindegy hogy 60-as armor mellett sebeznek 5-öt vagy 20-as armor mellett? szóval szerintem a leggagyibb páncél is elég... összeszedtem már néhány holmit vele.

a -50hp-s Cesta-át tudsz venni játékostól kb. 5K-ért vagy megcsinálod a kwestet ami azt adja. Ha drága is a tetkós armor, akkor sem lesz 100K de sztem még a fele sem.
Sokat összefarmolni sajnos az invinci buildel is sokáig fog tartani

- nekem a tetkós ruha elég drágának rémlik (ráadásul a minuszos itemet is valahogy meg kell szereznem)
- uw nekem túl sokáig tart, a folyamatos 1-2 óra játékidõt is inkább csak reggel (5-7) tudom biztosítani, de azért köszi

- a kezdõ szigeten van egy küldi (olyan lvl10 körül sikerült teljesítenem) amikor egy gyakorló pályán a kapott skilleket kell használni, azon kívül csak a legelején megszerezhetõ res. signetet sikerült megkapnom, a többit venni kell