Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Trial Access Key egy korlátozott ideig használható kulcs, tehát arra való, hogy kipróbáld a játékot. Ergo teljesen természetes, hogy azt írja amit. Add hozzá a "végleges" kulcsot.
- ha megvetted akkor miért a trial key-el próbálkozol? Van valahol rendes key is, add meg azt (nekem a CD vagy füzet borítójának a lekaparása rémlik, de keverhetem más játékkal is)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Igaz vannak olyan emberek is, akiket hiába ismersz régóta, kiderül hogy nem is olyan normális, ahogy te azt vártad.
- csak merchanttal kereskedek
- ne solo farmolj, hanem csapattal
- hol? (a csapat amúgy nálam hencsiket jelent)
Na és akkor ezzel vagy tudsz farmolni, vagy nem 😉
- necrommal csak necro skilleket használok (+res), tök mindegy mi a 2. kasztja, az csak a factionos elit skillek miatt lesz váltva. Az alapjáték összes skillje már unlockolva van egy ideje
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Destiny. The design is clearly ancient.
Egy történet amibe mi ráfaragtunk, de Ti talán profitáltok belõle!!! Mennyi gerinctelen, és szemét emberkék is játszanak ebben a játékban!!!<#falbav>#falbav>
Nem olyan rég felvettünk a Guildünkbe egy kis srácot! Neve "Matty Matter Little"
Én mindig azon a véleményem voltam, h próbáltam olyan embereket találni, akik arra érdemesek! Volt egy alsó korhatárunk, ami 16év! Ezt most egyszer figyelmen kivûl hagytam (Sajnos)A srác 12éves! Mesélte, h több Guildbõl is számûzték a kora miatt! Megesett rajta a szívünk, így bevettük játszani!
A kis srácot felhúztuk a fõvárosba, ahol egy elég komoly páncélt lehet venni! Nem volt rá kerete, így töllünk kért kölcsönbe! Megvettük számára a cuccokat, mivel úgy voltunk vele, h csapattag! Majd igérte, h gyorsan visszaadja!
Nem sokkal késöbb öcsém elakarta adni a kunavangját, h a pénzbõl a csapat guild hall-ját feljavítsuk! Sajna angolul nem beszél így beírta a guild chat-be, h tudna-e valaki segíteni! Mattyka gyorsan jelentkezett rá, és megkapta a kunit. Eltelik egy nap, és beír a srác, h sajna átvágták, mert 100platina, és 5 ecto helyett kapott összesen 100aranyat! Mondtuk nem baj, vissza adja a pénzt, és el van boronálva a dolog! Erre tegnap minden értesítés nélkül kilépett a csapatból!!!
Szerintetek?
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Megvettem a GW-t csináltam egy accountot beírtam azt a trial acess key-t!
És most egy idõ után kiírta h lejárt a próbaidõ!!
Utána hozzá akarom adni megint a Trial Acess key-t az accountomhoz és azt írja ki hogy a kód már használatban van!!!!!!!!!!!!!
Kérlek Segítsetek!!!!!!PLS HELP!!!!!!!!!!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#conf>#conf>
Destiny. The design is clearly ancient.
Szal egy nagy bug jelenleg a be(nem)váltás.
Vigyázat, a leopárd harap!
(vigyázat, valójában nem a kérdésre válaszolok...)
- vegyél olcsón és add el drágán 😉
- ne solo farmolj, hanem csapattal.
- crystal desertben lehet secondaryt váltani. ha a secondarynak szépen megszerzed (veszed, mert questelni már nem lehet újra ugyanazokat). ha megint váltasz, akkor a korábbi secondary megszerzett skilljei megmaradnak. ha szépen megcsinálod ezeket a questeket és megszerzed a skilleket több kellõ/lehetséges kaszthoz, akkor váltogathatod õket aránylag egyszerûen. Na és akkor ezzel vagy tudsz farmolni, vagy nem 😉
Vigyázat, a leopárd harap!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
- lehet, tegnap kiköltekeztem magamat és az E/Rt karinak már csak 3 Rt skillje nincs unlockolva, viszont a factions részen jóformán sehol sem tartok úgyhogy az elit skillek egyelõre esélytelenek vele (prophecies részen vittem végig LA-tól, mert jó ötletnek tûnt pedig törölni fogom a karaktert), mivel a necronak megvan az összes N/Me skill így most átváltottam N/Rt-re és vele gyûjtögetem az Rt eliteket (meg majd talán a többi elitet is)
- a necroval már csak 3 quest van vissza (vannak még felderítetlen városok, úgyhogy kaphatok még néhány q-t) meg talán az utolsó factions-os mission. A monkommal is a fõvárosok elõtt járok, szerintem nem fogok még több karakterrel eljutni idáig, vannak ugyan nagyon egyszerû q-k de a városok elõttem ismeretlen labirintusait sikerült megutálnom (jobban mint a dzsungelt, pedig az se semmi)
- jelenleg valami énekes küldivel küzdök (song of akármi; legalább 5-öt kell megmenteni a 8-ból), ma reggel talán már csak a kezdõhely közelébe kellett volna visszamenni de sajnos abba kellett hagynom... mindezt 1 óra játék után
- ha valakinek nem kifejezetten farmolós karaktere van akkor hol érdemes pénzt gyüjtenie? 10 platinánál többet nem sikerül összeszednem, pedig szinte mindent eladok és csak skillekre költök
Minden városban ott ácsorog egy skill trainer és alig várja, hogy elhalmozd skillpontokkal és pénzzel, ráadásul a skillpont meg csak úgy ömlik a mission és quest teljesítés közben, pénz meg nem számít, az a legkevesebb.<#vigyor2>#vigyor2> Tehát van mibõl megszerezni a skilleket.
Az event szerintem is elég gyenge volt. Kicsit unalmas már negyedszer ugyanazt elsütni, hogy gyûjtögessél valamit birka, aztán ha eljön a nagyvezír/télapó/tengu törzsfõnök/õrült király, akkor megkapod érte a buksidra a legújabb, dizájnos, ámde semmire se jó sapkádat. És aztán mutogathatod, hogy jajdejó, nekem ilyenem is van, de ha akarjátok itt helyben átcserélem tökfejre, vagy mikulás sapira, esetleg szarvasagancsra mert nekem már olyan is van és ezt ti, akik itt álldogáltok körülöttem, mind végignézhetitek.<#nyes>#nyes>
Nefürgyé le!
- ha a factions új skilljeit még mindig 3x gyorsabban lehet így unlockolni mint pve-ben, akkor valóban ott a helyem
- necrót nem szeretik gyógyítani (mondjuk mást se nagyon 😊 ezért szoktam rá a Life Transfer-es blood-ra, awaken a +2 attrib miatt, life syphon, vámpír géza 😊, well of blood, shadow strike, (capture sign., res. sign, cry of frustration) ezzel nagyjából életben szoktam maradni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Saint of Underworld N/Me
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
van vmi grasp rohangált városba le is vert, meg vmi Teh Fury lvl 30 lovas ácsorog kijárat mellett...
- az AB-s kérdés azért volt, mert Alliance chat-bõl ezt hámoztam ki (ahol amúgy mentek orbitális baromságok is, remélem csak poénból) valamint közben valami elit skillt vadásztam és még meccset is néztem közben 😊
- még egy kérdés: várhatóan mekkorára nõ meg a tatyók mérete és ez körülbelül mikorra várható?
És végül ABba azzal mész amivel akarsz , méginkább azzal amit szeretsz. Most ami jó tud lenne az a Nuker Fire Ele, de valahol mindegy, mert bemehetsz egy FastCast Mesmer Mendingerrel(c) azzal is nyerhetsz, mert ugyis nagy mértékben a masik 11 emberen fog mulni, hogy nyersz-e.
-- Alliance Battle-ra Guild Hall-ból (GH) lehet jelentkezni akár egyedül is? (gondolom utána lehet csapatba szervezõdni ilyen team arena szerûen)
-- egyedül milyen egyéb pvp lehetõségek vannak (és akkor honnan; competition arénára emlékszem, ott egyedül jelentkeztem majd berakott egy 4 fõs csapatba)?
-- blood necróval érdemes menni AB-ra? MM necrót javasoltak, de azt
--1., utálom
--2., sz@r VGA kártyám annyira belassul a moboktól, hogy belehalok a lassulásba (lag)
--3., ha blood-dal nem érdemes, akkor melyikkel (az MM kivételével)?
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever