Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
simán, kisállatok kellenek mindenhova ^-^

Kata
íííííí, plüss!! <#szeret>

[/cserf][/fülünyúl]

TurboX
Szép kis szentély.<#circling>Esténként legalább meggyújtod a gyertyákat ? <#beka2>
Carlos
Erre gondolsz?

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Õ nem ezt mondta? <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Aha ezt eddig nem tudtam. Köszi
Zomil
a hozzászólás jobb also sarkában van h kinek mondtam

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most ez nekem szól?
Zomil
inkább maradj pls csöndbe ha normálisan nem tudsz beszélni...van akinek uj pve pályák uj fajok stb kell, nem csak a pvp létezik. én is örülnék uj fajoknak kidolgozottabb küldetéseknek stb.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csak azért kérdeztem mert felkerült ey warezra a Factions és érdekelt hogy tudok e vele jáccani úgy hogy nem veszem meg az eredetit. Nem gondoltam volna hogy vérig sértek vkit ezzel.
Zomil
nekem is pont igy néz ki 😄DDD

Ezaz! Lehetne 2-3-50 új faj! meg 50 új pve pálya! sokkal faszább lenne mint 300 új skill! Mert minek 300új skill? Pvpre? Dehát egy pvp re kiélezett játékba új faj kell meg pve terület! Meg új uniqe tárgyak! Meg +40 lvl!
EmThor
erre gondolsz? 😊

Carlost és Emthort ne kérdezd ilyesmirõl, temég nemláttad az asztalukat! 😄😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Jóvan srácok meggyõztetek csak azt nem értem miért kell ennyire mellre szívni én nem akrtam semmi rosszat. Csak érdeklõdtem hogy vannak e kiskapuk. Bocsi mindenkitõl. És jó játékot.
Carlos
Natakaroggyálinnen!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
adjatok egy járókeretet, hadd verjek agyon vele valakit <#violent>

Nem lenne olyan server ami kellõ számu gamert eltudna birni.
Most ,hogy 100 ember gameljen gw-be még egy tört serveren is az elég vicces lenne 😄

Meg hibás lenne... az egyetlen ilyen game lineage 2 aminek majdnem 100% tört servere van az eredetihez képest,de a többi mind gáz és a gw wareza is az lenne. Ugye már lassan 2 éves lesz a game ,és még probálkozás se volt a warezra.
Nem poénból ,mivel nincs havidij ahogy mondtad ,és maga a game alapára is kicsi(nálunk legalábis)
Igy lényegében téleg értelmetlen a warez ennél 😄

És a játékot se kell megvenned.
Gondolj már bele más játéknak miért van tört szerver?
Nem kell fizetned egy forintot se és tucc jáccani.
Csak ennyi az értelme.
Ja, ki tudja, lehet hogy error 7-el dobálna le állandóan vagy ilyesmi 😊

utóirat: GW-hez NINCSENEK tört szerverek.

Faki
Gondolj már bele, hogy mennyi értelme lenne egy tört GW szervernek..

<#wave>HE HE HE BOCSI NEM TUDTAM HOGY ITT ILYEN AGRESSZÍV EMBEREK VANNAK.<#gun><#violent><#violent><#gun><#violent><#gun><#buck><#buck>
Carlos
<#violent><#gun><#boxer><#ejnye1>

Þór vígi þessi rúnar

Tudom hogy a játéknak nincs havidíja de azért nem tudnátok olyan szervert ahol tört gémmel lehet nyomni.
bardocz
nyissak neketk egy topikot a lövedékekrõl?gondoljátok el milyen jó lenne nem kéne olvasnotok a sok gagyi sz** GW-s hozzászólást<#zavart1><#idiota><#banplz>
Jólvan, nem is neked írtam 😛

Atisz
Igen sír, baj?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na látod...

Így van nem GW, de még csak nem is más MMO <#vigyor3>

SZEG007
sir a szád aproságok miatt, mert nem volt képes a csapatod megszakitani a ghostot

na ne mond 😊 és gondolom mind a kettõnek dagger mastery kell, ugye? <#awink>

"Alapjaiban megegyezik az FMJ lõszerrel, de a lövedék orra "le van vágva" és egy furat van az ólommag elején. Becsapódáskor emiatt a lövedék szétnyilik, gombásodik, jelentõs sebet okozva. Átütõereje kicsi, mivel energiáját nagyobb mértékben adja le célba csapódva."

de sztem a témát dobjuk, mert ez nem GW, a többiek nem fognak igy szeretni 😊

Atisz
Az x alakban bereszelt lõszert manuálisan csinálják a jhp lövedéket alapból így gyártják. Nem mászik el, hanem roncsol <#hehe>

a széttépös verzió inkább a + alakban bereszelt... a lyukas szerintem maximum elmászik a pici testedben, vagy szétkenödik a golyóállódon, mert könnyebben deformálódik, ha üreges. A speciális és nagy stophatású löszerek (pl. gumilövedék) sem fognak hátravágni jobban, mint ahogy a használóját, mégha a lila folt garantált is.

ui: az uw/fow mellé kéne inkább 2 új hely, a 2 új kaszt helyett

Atisz
Nem akarok ilyen marhaságokon vitázni. De ez egy rohadt nagy hiba a topikokban hogy bizonyos emberek megpróbálják megmondani bizonyos embereknek, hogy mit írjanak. Én a véleményemet írom, sorry.

Atisz
<#taps>

Atisz
Egyszerûen azért hogy ne exploit-okat kelljen kihasználni a gyõzelemhez.

Atisz
Azért egy maflás a sörétesbõl hátravág... <#vigyor3>
Komolyra fordítva a szót feltétetelezem sosem hallottál még a jacketed hollow point típusú lõszerekrõl, amiknek lyuk van az elején hogy a becsapódási felület minél nagyobb legyen. Ez nem arra van tervezve hogy átüsse a pácienst a golyó, hanem hogy széttépje... <#ejnye1>

teljesen egyet értek, de a Factions-rõl is hallottam annó olyan pletykákat, hogy nem új kasztok, hanem 1 vagy 2 új faj lesz, de hát 2 kasztot kaptunk, ami nekem nem tetszik pedig a ritut nagyon vártam, most konkrétan mindkettõ érdekel, remélem nem okoznak az új kasztok csalódást, mint a ritu és assa

Szerintem a dervish azokkal a több ellenfélre is alkalmazható támadásaival nagy farmkirály lesz<#vigyor2>.
Solo - UW, FoW, SF, Deep, Urgoz már ott lebeg a szemek elõtt, de bármi jöhet<#nyes>

Nefürgyé le!

Faki
Ha így halad 2 év és 3 képernyõnyi kaszt közül választhatunk kezdéskor.
Amúgy én spec várom a dervist, hátha valami jó és pve-n is hasznos karit sikerül alkotni.

Szerintem sincs szükség új kasztokra. A jelenlegi kasztokkal és azok kombinációival minden megoldható. Ha jól emlékszem éppen arról volt szó régebben, hogy a 3. részben nem lesznek új kasztok, hanem a max. levelt növelik. Nyilván ez csak szóbeszéd volt, aminek alapja megkérdõjelezhetõ.
Magyar vagyok, megtehetem hogy ismeret nélkül is véleményt alkossak valamiröl 😛

Most öszintén. Szerinted szükség van még egy harcos kasztra? Akkor inkább több újdonság kéne, ami eddig nem volt a játékban...

asszem talan most hetvegen lesz event olvass guildwars.com-ot

Saint of Underworld N/Me

ScarY MAN
hali!
azon gondolkozom hogy megkene venni a gw -t es a kieget is hozza...
csak ugye nemtom hogy milyen a jatekmenet😄 nezem a videokat meg a kepeket meg olvasok rola orba-szajba minden cuccot de naon nem jon le igy...szal nincs semmi free trial vagy valami mas megoldas a kiprobalasara?

...

Zomil
jah és uj logom van <#nyes>

Zomil
bocsi h javitalak de shiro's blades és shiro's sword 😛

Én már nem tudnék mit elképzelni mint class. Minden van sztem.

Ja és fiú assa kezébe gyíkul áll sztem. Nöibe még nem láttam.

Van Shiro's Blades és Shiro's Blade is. Az egyik kettõ a másik egy. 😊
Egyébként van nekem egy eladó ha nem akarsz amuletet költeni rá.