Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ugyanúgy mint Speeder képei.
(?)
GW: Dor Von Hun [HD]
A video fasza, decemberben irány a balcsi és akkor Jade tengeri csata is jöhet <#nyes>#nyes>
GW: Dor Von Hun [HD]
やられたらやり返す。倍返しだ!
gratz 😊)
Szóval aki a városban áll és üvöltözik az a majom...
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
BF3: csucsorr
A mesmer scepterje amúgy mi a csuda?<#idiota>#idiota>
http://youtube.com/watch?v=zIzTstvstIE
Saint of Underworld N/Me
Paragon és Dervish lesz a 2 új kaszt, de olvass visszább 1-2 oldalt.
erre kíváncsi leszek: "Of course, they're armed with a whirling, spinning attack that's perfect for when in the middle of a bunch of foes." (a dervisrõl)
netán visszatér minden Diablós barbár kedvenc skillje, a WW? 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Árat azt Guru-n lévõ lista alapján adom 25k-ért, persze már volt olyan hogy 20-22k-ért adtam, azt is csak azért mert már jó ideje árultam.
Nekem 1ébként elég ritkán esik ki(nem midnig) 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Régen hogy is volt ez? Bárkinek bármikor eshetett bárhol sokat érõ cucc, nem csak egy bizonyos helyen való farmolásból (amit ugye nem hajlandó mindenki csinálni).
Gaile még azt mondta nem sokkal Factions megjelenése elõtt, hogy azért nem fog bekerülni megjelenéskor, mert még csak kezdeti állapotban volt akkor.
Igényes munkához idõ kell és nekem nincs gondom a rajazan's fervor-ok eladásával 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Segítsetek mert megõrülök!
Factionba van az a két mission ahlo scoreokat számolja...már a tököm tudja hányszor nekikezdtem, de mindig kilépnek/meghalnak/elbasszák stb stb...valami normális team segíjjen már rajtam és csináljuk már meg ezt a cart!!!
Köszönöm!
- nekem nincs 20k-m, pillanatnyilag a hiányzó eliteket gyûjtögetem, egyébként vannak hiányzó normál skillek is, pillanatok alatt elmegy a pénz. Ha nem lesz elegendõ skill pontom akkor a factions pontokat beadom a szövetségbe és innentõl kezdve nem fog nõni a vagyonom se
- biztosan én vagyok a béna, nekem 1 óra alatt még soha nem jött össze 10k factions, jó esetben 3k / óra, de inkább ennyi se
(aukciós ház) Hát nem nagyon értesz hozzá! Baromira nem kép nap.
- 1., volt rá több mint 1 évük és van rá mûködö példa (WOW)
- 2., baromira nem érdekel mennyi idõ lenne csak álljanak már neki (nekem a játék nem az órákon keresztül tartó kiabálást jelenti, hogy hátha eladok valamit)
- 3., mostanában nem programozásból élek, de nem látok akkora gondot amitõl a probléma (AH létrehozása) nem lenne megoldható (ráadásul az 1., pontban van rá egy elég jól mûködõ példa is)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mióta van ally csata és amber. 1 amber 1k, 1 óra alatt megvan 10k kurzick faction. Xal 20k-t szerezni 2 óra, ráadásul már azsebaj ha nem a te oldalad nyer, akkoris szép adag factionöd lehet. Az megint más dolog h valakinek kevesebb, mint 50k a vagyona, de nemvesz semmi, tehát nem is kell neki több.
20k sztem alap, egy "kezdõ" karaktert kilehet hozni belõle, de kevesebbõl nemhiszem.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Gw nél okosan van megoldva csomagokban pár megásokal,de ha itt is állandoan több 100 megás patch lenne nemhiszem ,hogy max lenne letöltés.
I Speeder I
Egyébként az anet elég szép részesedés kap valszeg a gw-bõl ,még ha a jogok az ncsofté is!
Nemhiába emelik kih fejlesztõket is a gamenel!
Hungaryba meg pár szegényebb régioba van ilyen kedvezményes alap ár gw-nél(thx ncsoft 😄).De egyébként nyugatabb fele 12k val kezdõdik a game ára, és ebböl több millió eladásbol hát azért én nem ugy állitanám be mint ha nudlit kapnának aneték 😄.
Az alapokat,meg már megirták ami tartott 5 évig! Ennek köszönhetõ full optimalizálás stb.
Az új dolgokat joval könnyeben lehet összehozni mint ha megint alapoktól kéne kezdeni ugye( erre valszeg ügyeltek is ,hogy könnyeb legyen az utó munkák)
Az meg ,hogy nekik milyen nehéz vagy nem, egy játékos evval ne törödjön 😄
a pozitívumokat meg már eléggé ecseteltük. amirõl nincs szó soha (pl grafika, zene) az azt jelenti hogy rendben van.
miért virágcsokorral álljunk az "ajtóba" és mondjuk: lécci csináljátok meg azt az elk@rt kereskedelmi rendszert mert nem fogok 2 órát álldogálni 1-1 cucc eladása miatt...