Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Jobbgomb, parancsikon másolása, új ablak, oda bekopi, enter, és voilá.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

nekem sehogy sme jelenik meg

jobbklikk kép megjelenítése majd refresh
"Hotlink has been disabled for this domain."
Ugyanúgy mint Speeder képei.
(?)

[url=]még 1 kép
Hát, szégyeld magad... remélem gyorsan változik

GW: Dor Von Hun [HD]

élek én ám, csak offline-ra pakolom magam<#vigyor2>

Lyana, úgy látom akkor mostanában gyakran van kedved lövöldözni. <#beka2>
A video fasza, decemberben irány a balcsi és akkor Jade tengeri csata is jöhet <#nyes>

GW: Dor Von Hun [HD]

Köszönjük szépen tovabitjuka haveroknak is 😊

Győri Devi
lol ez a video naon poen

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

lawl ^^
gratz 😊)

Szerintem ez a nyavajgás egy baromság, midenki fel tudja vonnszolni a pici seggét egy olyan oldalra ahol van egy aukciós motor (nem egy ilyen van) ott a cuccot kb 3 perc alatt lehet felrakni, és aztán ott lehet hagyni, majdcsak lesz belõle valami.

Szóval aki a városban áll és üvöltözik az a majom...

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Kösz a tippeket, régen Call of Duty 2-ztem, valószínûleg kipróbálom akkor a CS:S-t mellette.

Még mondják, hogy a magyarok között nincsenek pihentagyuak <#mf1><#mf2><#mf1> Nagyon LOL volt<#eljen><#eplus2><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

EmThor
nagyon nagy riszpekt, ez igen <#worship>

Kata
Szenzációsan pihentek vagytok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Fröccsöntött Willcrusher. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Én is így vagyok vele, úgy érzem, hogy el vagyok vágva a világtól, ha offline játékkal játszom. Néha besokallok a GW-tõl, olyankor kell valami más, akár csak egy játékdemo is 😊
no para, én játszok mellette CS:S-t. GW-t nyomom, oszt ha kedvem támad egy kicsit lövöldözni, akkor elõveszem CS-t. Sztem próbáld ki CoD-ot mellé elõször, arra is rá lehet kattanni rendesen, és azt még megvenned sem kell😛

megkerdeztuk attilat o sem tudja XD

Hmm... én nem untam meg a Guild Wars-t, de ki szeretném próbálni a Counter Strike Source-t, csak attól félek, hogy elhanyagolom a GW-t. Ugyanakkor CSS-t sem szeretném fölöslegesen megvenni. <#confused>

Én pont fordítva vagyok vele. Elkezdtem játszani a Prey-jel, abbahagytam. Elkezdtem a HL2:EP1-et, abbahagytam. Mostanában már nem tudok végigjátszani egy single player játékot, mert hiányzik a sok ember. És ez pont 9 hónapja megy, mióta megvan a GW.

BF3: csucsorr

Szerintetek Guild Wars mellett lehet mással is játszani, vagy akkor nagyon elhanyagolnám a GW-t, és végül megunnám? <#pardon1>

Blinding Flash jelenet kedvencem^^ A többi se kutya! Na jó, csak az elsõ jelenet<#beka2>GRAT😊
A mesmer scepterje amúgy mi a csuda?<#idiota>

Krezga
Lol!😄 Nagyon nagy😊
Csinaltunk haverokkal egy videot guild warsbol nézzétek meg 😊
http://youtube.com/watch?v=zIzTstvstIE

én erre leszek kiváncsi "The profession's most powerful ability, however, is to temporarily transform into the physical embodiment of a god." :]

Saint of Underworld N/Me

winona
Nightfall preview on Gamespot

Paragon és Dervish lesz a 2 új kaszt, de olvass visszább 1-2 oldalt.

erre kíváncsi leszek: "Of course, they're armed with a whirling, spinning attack that's perfect for when in the middle of a bunch of foes." (a dervisrõl)

netán visszatér minden Diablós barbár kedvenc skillje, a WW? 😊
JaSoN HuNTeR
Srácok akkor most hogy lesz ez a Night Fall-os béta?Hol kell reggelni,mi lesz a 2új kaszt?Olyant is hallotam hogy faj lesz de az szerintem hülyeség.Légyszi valaki igazitson ell.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Idõt nem mértem, majd megnézem.
Árat azt Guru-n lévõ lista alapján adom 25k-ért, persze már volt olyan hogy 20-22k-ért adtam, azt is csak azért mert már jó ideje árultam.

Neked mennyi idõ egy run, mennyiért adod el?
Nekem 1ébként elég ritkán esik ki(nem midnig) 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

de ha már ez a helyzet akkor könnyíthetnének azoknak a helyzetén akik nem farm droppot adnak el 2sec alatt...

Na igen, ezért utálom ezt a rendszert...aki farmer az olyat farmol amit el tud adni, aki meg csak játszik az kitörölheti a s*** a dropokkal.
Régen hogy is volt ez? Bárkinek bármikor eshetett bárhol sokat érõ cucc, nem csak egy bizonyos helyen való farmolásból (amit ugye nem hajlandó mindenki csinálni).

Igen, már egy jó ideje csinálják.
Gaile még azt mondta nem sokkal Factions megjelenése elõtt, hogy azért nem fog bekerülni megjelenéskor, mert még csak kezdeti állapotban volt akkor.
Igényes munkához idõ kell és nekem nincs gondom a rajazan's fervor-ok eladásával 😊

dougO
honnan tudod, hogy még nem kezdték el? csak nem akarnak szart kiadni, ráadásul a másik nagy project a visszacsatlakozás is egy legalább olyan régóta várt update....

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

PanzerWolf
Köszi.Szerintem nem áll rosszul a kezében a két penge!Csak alapjában véve kicsit béna lett szegény girhes,gericferdül,szembeszélell futó assa.<#vigyor>

ráadásul hiába csinálod meg, nem lesz "kipipálva"... (1/2/3 kardos téma ott nincs)

szia...azokat nem kötelezõ megcsinálni, csak factions-szerzésre vannak, meghogy híres légy...menj tovább!

Sziasztok,

Segítsetek mert megõrülök!
Factionba van az a két mission ahlo scoreokat számolja...már a tököm tudja hányszor nekikezdtem, de mindig kilépnek/meghalnak/elbasszák stb stb...valami normális team segíjjen már rajtam és csináljuk már meg ezt a cart!!!

Köszönöm!
Ez a 20k dolog sztem hülyeség
- nekem nincs 20k-m, pillanatnyilag a hiányzó eliteket gyûjtögetem, egyébként vannak hiányzó normál skillek is, pillanatok alatt elmegy a pénz. Ha nem lesz elegendõ skill pontom akkor a factions pontokat beadom a szövetségbe és innentõl kezdve nem fog nõni a vagyonom se
- biztosan én vagyok a béna, nekem 1 óra alatt még soha nem jött össze 10k factions, jó esetben 3k / óra, de inkább ennyi se
(aukciós ház) Hát nem nagyon értesz hozzá! Baromira nem kép nap.
- 1., volt rá több mint 1 évük és van rá mûködö példa (WOW)
- 2., baromira nem érdekel mennyi idõ lenne csak álljanak már neki (nekem a játék nem az órákon keresztül tartó kiabálást jelenti, hogy hátha eladok valamit)
- 3., mostanában nem programozásból élek, de nem látok akkora gondot amitõl a probléma (AH létrehozása) nem lenne megoldható (ráadásul az 1., pontban van rá egy elég jól mûködõ példa is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

EmThor
lehet kurzick is 😊

Atisz
A felmérés nyílván nem újkeletû és arra akar sztem rávilágítani hogy sokna nem pve-znek/farmolnak és úgy vélekednek a pénzrõl a GW-ben...mint pl. én.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hello!Luxon guild keres szövetséges guildeket,a régi feloszlott😞!privi írjatok,köszi

Ez a 20k dolog sztem hülyeség.
Mióta van ally csata és amber. 1 amber 1k, 1 óra alatt megvan 10k kurzick faction. Xal 20k-t szerezni 2 óra, ráadásul már azsebaj ha nem a te oldalad nyer, akkoris szép adag factionöd lehet. Az megint más dolog h valakinek kevesebb, mint 50k a vagyona, de nemvesz semmi, tehát nem is kell neki több.
20k sztem alap, egy "kezdõ" karaktert kilehet hozni belõle, de kevesebbõl nemhiszem.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Azért több a pozitívum, mint a negatívum. Különben nem játszanék vele, szal nem mondom h hülyék, de lassan itt lenne az ideje h amit elcsesztek azt kijavítsák, fõleg h ha tudják hogyan kéne (bár ez a ház csak egy tapasz a golyó ütötte sebre, de kezdetnek nem lenne rossz). Ez így korrekt szvsz. 😊

Carlos
GW-t énsem!
De több játékban dolgoztam. Úgyhogy hidd el nem két nap!

Þór vígi þessi rúnar

Nemcsak a wow-nál van ez problem, ahol több 100 megás patchek vannak ott bizony van baj az automatik patchelésel 😄

Gw nél okosan van megoldva csomagokban pár megásokal,de ha itt is állandoan több 100 megás patch lenne nemhiszem ,hogy max lenne letöltés.

Ez is egy nézõpont, ezzel nem tudok vitatkozni 😊

I Speeder I

Ha annyira szörnyü lenne a munkájuk és nem becsülnék meg akkor nemcsinálnák.
Egyébként az anet elég szép részesedés kap valszeg a gw-bõl ,még ha a jogok az ncsofté is!
Nemhiába emelik kih fejlesztõket is a gamenel!
Hungaryba meg pár szegényebb régioba van ilyen kedvezményes alap ár gw-nél(thx ncsoft 😄).De egyébként nyugatabb fele 12k val kezdõdik a game ára, és ebböl több millió eladásbol hát azért én nem ugy állitanám be mint ha nudlit kapnának aneték 😄.

Az alapokat,meg már megirták ami tartott 5 évig! Ennek köszönhetõ full optimalizálás stb.
Az új dolgokat joval könnyeben lehet összehozni mint ha megint alapoktól kéne kezdeni ugye( erre valszeg ügyeltek is ,hogy könnyeb legyen az utó munkák)

Az meg ,hogy nekik milyen nehéz vagy nem, egy játékos evval ne törödjön 😄

EmThor
miért ne? ez egy szolgáltatás, amiért fizet(t)ünk nem?

a pozitívumokat meg már eléggé ecseteltük. amirõl nincs szó soha (pl grafika, zene) az azt jelenti hogy rendben van.

miért virágcsokorral álljunk az "ajtóba" és mondjuk: lécci csináljátok meg azt az elk@rt kereskedelmi rendszert mert nem fogok 2 órát álldogálni 1-1 cucc eladása miatt...