Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

winona
szépek az új képek nagyon, de a Factions helyszínei is egész különlegesek, mint ahogy a teljes GW nagyon változatos és szemet gyönyörködtetõ.

azonban nekem mégis a Pre-Searing Ascalon csodálatos õszi tája a kedvencem! talán furcsán hangzik egy játéknál, de szó szerint HONVÁGYAM van utána! 😊
bár azt hiszem, ez a GW magával ragadó történetét dicséri.

szóval a lenyûgözõ új tájak közt is mindig megbújik a gondolat: vajon láthatjuk-e újra az igazi Ascalont? 😉
Kata
A "holy paladinos" és a "dárdás" egy és ugyanaz: paragon.

[/cserf][/fülünyúl]

JaSoN HuNTeR
Mi a neve a földrésznek?Igaz hogy az egyik kaszt holy paladinos és a másik meg dárdás?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
HAllod ez nagyon állat!!!Még több infót!!!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nah annyira nem is lesz sivár 😄

Hmm...elsõ képecskék?

vagy KATT IDE<#idiota>

Inkább beszúrom, mert sokan nincsenek regelve<#crazya>
Paragon Attributes

Spear Mastery (PRIMARY ATTRIBUTE)
Spear Mastery increases the damage you do with spears and your chance to inflict a critical hit when using a spear. Many skills, especially spear attack skills, become more effective with higher Spear Mastery.

Command
No inherent effect. Many Paragon skills, especially those that protect your allies or increase your tactical position on the battlefield, become more effective with higher Command.

Motivation
No inherent effect. Many Paragon skills, especially those related to Energy management or that inspire your allies, become more effective with higher Motivation.

Leadership
You gain 1 Energy for each ally affected by one of your Shouts or Chants (maximum 1 Energy for every 3 ranks).

Though, it looks like they made a mistake, LEADERSHIP looks like the Primary.

Dervish Attributes

Mysticism (PRIMARY ATTRIBUTE)
Whenever an Enchantment ends, you gain 3 Health for each rank of Mysticism and 1 Energy for every 2 ranks of Mysticism.

Scythe Mastery
Scythe Mastery increases the damage you do with scythes and your chance to inflict a critical hit when using a scythe. Many skills, especially scythe attack skills, become more effective with higher Scythe Mastery.

Wind Prayers
No inherent effect. Many Dervish Spells, especially those dealing with movement or cold damage, become more effective with higher Wind Prayers.

Earth Prayers
No inherent effect. Many Dervish Spells, especially those dealing with defense or Earth damage, become more effective with higher Earth Prayers

Create new PVP characters using the upcoming Dervish and Paragon professions.

Test out both classes' exciting new skills in both beta-exclusive preview arenas and current battle arenas.

from gwonline.net

Compete against other players in special PvP tasks to gain items that will be exchangeable for a variety of rewards throughout the weekend event.

To make testing of the new professions even simpler, secondary profession changers will be available throughout the duration of the event. These special characters will allow existing players to change their pvp character's secondary profession without having to re-create them if they so choose.

Come and join us for the festivities, and get a chance to test out the exciting new professions and skills during this special weekend event.

Dervish és Paragon attribok:
KATT

A pvp hétvége alatt pvp feladatok teljesítése után szerezhetünk különleges tárgyakat.

Továbbá, a könnyebb és gyorsabb kipróbálhatóság kedvéért betesznek a játékba egy second profession changert, már létezõ, és hétvége alkalmával létrehozott pvp karik számára!

Kata
Mióta kiadták a GW-t.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
f11, language options, bork bork 😄 ez mekkora ezmiótavanez? 😄

Kata
Én nem olyan családbul származom. 😛 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Nõies fikázás!
Az a legjobb. Úgy elküld melegebb éghajlatra, hogy még meg is köszönöd!
Imádom énis az olyat!

Þór vígi þessi rúnar

Írj egyet plíííííííz, télleg bírom mikor hanyag eleganciával fikázol ezt-azt, persze csak burkoltan<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Carlos
Megy egy adag kõ!

Þór vígi þessi rúnar

Krezga
Jaja, ha õ most a wow-al játszik, nem is tudhat a játékban végbemenõ frissítésekrõl sem, szerintem egy eventen sem volt ott, mert akkor biztosan más lenne róluk a véleménye. Pl mijen jó volt a karácsonyi vagy a helloweeni(fingom sincs hogy kell írni😊) event, annak meg volt a hangulata(emlékszem, ventrin kiabáltunk egymásnak, hogy éppen hol van a király, hogy mindenki kaphasson tökfedõt😄). Az tény, hogy a WoW-ban is nagyon jók az eventek, de a két játékot akkor sem lehet egy lapon emlegetni, mert a kettõ más, és a maguk terén mind a kettõ nagyon jó.
Szaruman
Én játszottam, kemény 3 napot. Uninstall😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kata
Még azt is beleírta, hogy WoW-ozik. Akkor meg mit vártok, mit írjon a GW-rõl? Szerintem nem is játszott vele, ha játszott is, pár órát. Én is tudnék hasonló fikát írni a WoW-ról, hogy még nem is játszottam vele. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

cenobite
Látom mindenkinek elnyerte a tetszését ez a mindenfajta részrehajlástól mentes, hozzáértõ kis cikkecske. <#eplus2><#eplus2>

gamertag: kenobita

Krezga
Nah lol😊
Azon gondolkoztam, ha a cikkíró egy évet játszott a GW-vel(kb 2005jun-2006jun-ig lehetett durván), és utána tért át a WoW-ra, akkor elvileg még a WoW-ban sem ismerhetett ki mindent(én kb 2 honapot nyomattam, de még szinte sehol sem voltam), kivéve ha tényleg ilyen vérpistike szinten nyomatja a játékot. Szal a Wow a ráérõs, egésznapgépelöttülõs embernek tökéletes játék, a GW pedig annak is, aki az egész napját nem tudja rááldozni, hanem akár csak 1 órát.
A legjobb az volt, hogy a billentyûbeállítást nem lehet átkonfigurálni, nah akkor grat az 1 év figyelmes játékhoz😊
Öh odájig már nem is olvastam el jesszus 😄

Ez a cikk télleg lol és butaság.

Lejjebb az eve-onlineról írt:
"...Szinte teljesen szabad játékmenet, ahol nincs szükség elõre megírt Halloween-i és karácsonyi eventekre, mert itt a játékosok maguk írják az eventeket és a történelmet..."
Gondolom még mindig a gwt cseszteti.

neked ment. 😄 csak lemaradt a válasz gomb

Elhiszed, ha csak pvp és battle isles lenne az egész játékban, már rég befuccsolt volna az érdeklõdés hiánya miatt? Szóval én is egyetértek, és mint pve-s nem kövezlek meg ezért 😊
Aztán sose lehet tudni.

Faki
"Az irányíthatóságról talán csak annyit tudnék még mondani, hogy a WoW kicsit rugalmasabb, mint a GW, mert át lehet konfigurálni a bilentyûzet-kiosztást"

Na és itt jön a poén, hogy a cikk írója elvileg 1 évet játszott..

Ezzel nincs is gond, hanem inkább a cikk-kel magával van.
Egy ilyen típusúban a semlegesség fõ szempont, az írója ezzel ellentétben látszik hogy WoW felé hajlik és Guild Wars-ról normálisan egy szót se szól, csak hasonlítgat, ami nem helyén való.

még sehol sem lehet venni, a pvp weekend elott semmiképp, sztem csak aug végétõl

Sok igazságot írt a cikk szerzõje, én ezt emelném ki:

"A WoW nagy hátránya a GW-vel szemben az, hogy havidíjas, de ez a penge is kétélû, mert hiába kell fizetni a WoW-ért, ami egy valódi MMORPG-nek kifejlesztett game, a Guild Wars sosem ezt helyezte elõtérbe, hanem a Taktikán alapuló játékos-játékos elleni küzdelmet, amihez hozzáadott egy RPG körítést, hogy a termék eladható legyen a piacon."

Abszolút egyetértek(kövezzetek meg pve-sek 😛 )

Emthor, a karislotot lehet már nálunk is kapni? Ha nem, akkor online meg lehet rendelni kintrõl, és kapok kódot hozzá? Én vennék kettõt, nem vészes az ára. Pls szóljon aki tud valami infót, vagy esetleg vett már ilyet.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mi az hogy kiderül?
Csak olvass visszább (#15174) és egyértelmû, hogy a pve rész ka nagyobb szerepet.

EmThor
lesz 2 új karislot, ha összekötöd a gammákat és 4 új ha nem

1 kari slot 9.99$ jelenleg, 26ot vehecc

ja, pve focus rajta lesz a NF-on, hát majd kiderül... :/

luxon kurzick cucc marad cantha-ban!

Helyes kiváncsi leszek mennyire lesz erre focuszálva 😄

<#taps>PvE...yesss!

Gaile mondta tegnap Shing Jeában:
Nightfall is "Specifically designed to appeal to RPGers." Factions had a significant focus on PvP, so Nightfall will have a significant focus on PvE. That said, there will be a new PvP game mechanic that will blow the socks off PvPers

Faki
De a.. áhh... ennyi erõvel a Diablo 1-2-t is lehetne mmorpg-nek nevezne, mert ugye ott a battlenet. Nemtom mit szólnának egy WoW vs Baldur's Gate-hez, ahol a WoW-ot lehet fikázni, hogy történetileg f*skorong, meg mennyire nincs köze az rpg-hez.
Nade mind1.

Ki írta ezt a vackot?
Guild Wars CORPG, MMORPG-hez semmi köze csak tévesen hívják annak.

Mindenhol a wow-ot futatják... De a wow szvsz a hardcore játékossoknak van fejlesztve. Ha a Gw-vel keveset (viszonylag) játszól attól még lehetszt eredményesebb mint olyan vérpistike aki napi 12 órát nyomja de fogalma sincs a dolgokról. A wow-ban viszont sokkal nagyobb hatása van a bentöltött idõnek.
Amúgy tényleg elég gyorsan ellehet érni a lvl 20-at, pláne Factions-ben.

GW: Dor Von Hun [HD]

cenobite
MMORPG körkép

Középpontban a WOW és a GW. Egy kis gyöngyszem a cikkbõl:
"A WoWban nagy szerepe van a fegyvereknek és a páncélzatunknak is, míg a Guild Warsban kb. „informatív” jelleggel viselnek ruhát a karakterek, mert már a játék elején meg lehet szerezni a legerõsebb páncélt és akár egy nap alatt is elérhetjük a maximális 20. szintet, ahonnan már igazán csak az számít, hogy milyen varázslat összeállításunk van, amitõl egy kicsit ellaposodik a játék RPG része."

Nekem kb. egy-másfél hónapja van meg a játék és 16. szintû vagyok. Talán ha napi 25 órát GW-znék, meglenne egy nap alatt is a lvl 20?

De az is tetszik, hogy a GUILD WARS cím után - ahol ugyebár a GW-rõl kellene írni - továbbra is a WOW nagyszerûsége kerül ecsetelésre (na jó, néha a GW is)...

Ezzel nem flame-et akarok a wow és gw rajongók között!

gamertag: kenobita

igazából csak azt akartam mondani, h sötét pályák lesznek sajnos<#wow3>

kilép-belép-et is próbálhattál volna 😊

nekem olyan is volt, hogy connectingnél megállt, és az segitett, hogy kilép után elinditottam egy másik netet használó progit, majd újra a gw-t. De ez gondolom routerprobléma lehetett, router elött nem csinált ilyet.

Szia😊

Nekem is ezt volt a baj, amikor most hazajöttem! Nekem az a megoldás vált be, hogy letöröltem a játékot, és újra telepítettem! <#nezze> <#falbav>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Győri Devi
Wazze ha ien nagy lesz akkor soká fog tartani a 100% elérése 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

EmThor
megint ugyanaz... semmi elemi újdonság, de reménykedjünk!

"Outcastok leidéznek egy istent..."

Valamit nagyon elnéztél 😊
Inkább guildwars.hu-n nézd meg, mi is a mondat igazi fordítása 😉

NPC-kre nagyon rászállnak most.
Utasításkövetés? Már várom az esetleges érdekes jeleneteket és hibákat, amiket elõre nem láttak 😊

Már valahogy a címébõl is selytettem hogy valami hasonló lesz a story...

GW: Dor Von Hun [HD]

Krezga
Jónak hangzik, remélem az is lesz😊
R34N
ez hol van? :-o

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Nightfall:

Customizable Heroes (party NPCs) that level up with the player, follow player instructions in combat, and use armor, weapons, and skills of the player’s choice.

• A new game type, Hero vs. Hero Battles will allow a single player to participate in PvP with hero NPCs.

• Two new professions: The Dervish, a scythe-wielding holy warrior and The Paragon, the guardian angels of the Elonian people.

• 4 new guild halls.

• 300 new skills.

• 250 Quests, 55 explorable areas, 20 new Story Missions, and three new Challenge Missions.

Szal nagyobb lesz, mint Cantha, kisebb, mint Tyria...és a story részlete:

Outcastok leidéznek egy istent, aki sötétséget hoz Elonára.
<#rinya><#rinya>Nem akarom, h sötét legyen a játék! Pre-Searing-et akarok!!!

Lazarus
Hali! Új vagyok GuildWarsba... be akarok lépni a karimmal és el kezd tölteni (vagy legalábbis szeretne)

De csak annyi látszik hogy Connecting.. és nem csinál semmit, néha elindul egy pillanatra aztán megint leáll 😞

Mit lehet ez ellen? Néhány FAQt átnéztem, de nem találtam hasonlót