Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azonban nekem mégis a Pre-Searing Ascalon csodálatos õszi tája a kedvencem! talán furcsán hangzik egy játéknál, de szó szerint HONVÁGYAM van utána! 😊
bár azt hiszem, ez a GW magával ragadó történetét dicséri.
szóval a lenyûgözõ új tájak közt is mindig megbújik a gondolat: vajon láthatjuk-e újra az igazi Ascalont? 😉
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Paragon Attributes
Spear Mastery (PRIMARY ATTRIBUTE)
Spear Mastery increases the damage you do with spears and your chance to inflict a critical hit when using a spear. Many skills, especially spear attack skills, become more effective with higher Spear Mastery.
Command
No inherent effect. Many Paragon skills, especially those that protect your allies or increase your tactical position on the battlefield, become more effective with higher Command.
Motivation
No inherent effect. Many Paragon skills, especially those related to Energy management or that inspire your allies, become more effective with higher Motivation.
Leadership
You gain 1 Energy for each ally affected by one of your Shouts or Chants (maximum 1 Energy for every 3 ranks).
Though, it looks like they made a mistake, LEADERSHIP looks like the Primary.
Dervish Attributes
Mysticism (PRIMARY ATTRIBUTE)
Whenever an Enchantment ends, you gain 3 Health for each rank of Mysticism and 1 Energy for every 2 ranks of Mysticism.
Scythe Mastery
Scythe Mastery increases the damage you do with scythes and your chance to inflict a critical hit when using a scythe. Many skills, especially scythe attack skills, become more effective with higher Scythe Mastery.
Wind Prayers
No inherent effect. Many Dervish Spells, especially those dealing with movement or cold damage, become more effective with higher Wind Prayers.
Earth Prayers
No inherent effect. Many Dervish Spells, especially those dealing with defense or Earth damage, become more effective with higher Earth Prayers
Create new PVP characters using the upcoming Dervish and Paragon professions.
Test out both classes' exciting new skills in both beta-exclusive preview arenas and current battle arenas.
from gwonline.net
Compete against other players in special PvP tasks to gain items that will be exchangeable for a variety of rewards throughout the weekend event.
To make testing of the new professions even simpler, secondary profession changers will be available throughout the duration of the event. These special characters will allow existing players to change their pvp character's secondary profession without having to re-create them if they so choose.
Come and join us for the festivities, and get a chance to test out the exciting new professions and skills during this special weekend event.
KATT
A pvp hétvége alatt pvp feladatok teljesítése után szerezhetünk különleges tárgyakat.
Továbbá, a könnyebb és gyorsabb kipróbálhatóság kedvéért betesznek a játékba egy second profession changert, már létezõ, és hétvége alkalmával létrehozott pvp karik számára!
Az a legjobb. Úgy elküld melegebb éghajlatra, hogy még meg is köszönöd!
Imádom énis az olyat!
Þór vígi þessi rúnar
Nefürgyé le!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
[/cserf][/fülünyúl]
gamertag: kenobita
Azon gondolkoztam, ha a cikkíró egy évet játszott a GW-vel(kb 2005jun-2006jun-ig lehetett durván), és utána tért át a WoW-ra, akkor elvileg még a WoW-ban sem ismerhetett ki mindent(én kb 2 honapot nyomattam, de még szinte sehol sem voltam), kivéve ha tényleg ilyen vérpistike szinten nyomatja a játékot. Szal a Wow a ráérõs, egésznapgépelöttülõs embernek tökéletes játék, a GW pedig annak is, aki az egész napját nem tudja rááldozni, hanem akár csak 1 órát.
A legjobb az volt, hogy a billentyûbeállítást nem lehet átkonfigurálni, nah akkor grat az 1 év figyelmes játékhoz😊
Lejjebb az eve-onlineról írt:
"...Szinte teljesen szabad játékmenet, ahol nincs szükség elõre megírt Halloween-i és karácsonyi eventekre, mert itt a játékosok maguk írják az eventeket és a történelmet..."
Gondolom még mindig a gwt cseszteti.
Aztán sose lehet tudni.
Na és itt jön a poén, hogy a cikk írója elvileg 1 évet játszott..
Egy ilyen típusúban a semlegesség fõ szempont, az írója ezzel ellentétben látszik hogy WoW felé hajlik és Guild Wars-ról normálisan egy szót se szól, csak hasonlítgat, ami nem helyén való.
"A WoW nagy hátránya a GW-vel szemben az, hogy havidíjas, de ez a penge is kétélû, mert hiába kell fizetni a WoW-ért, ami egy valódi MMORPG-nek kifejlesztett game, a Guild Wars sosem ezt helyezte elõtérbe, hanem a Taktikán alapuló játékos-játékos elleni küzdelmet, amihez hozzáadott egy RPG körítést, hogy a termék eladható legyen a piacon."
Abszolút egyetértek(kövezzetek meg pve-sek 😛 )
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Csak olvass visszább (#15174) és egyértelmû, hogy a pve rész ka nagyobb szerepet.
1 kari slot 9.99$ jelenleg, 26ot vehecc
ja, pve focus rajta lesz a NF-on, hát majd kiderül... :/
luxon kurzick cucc marad cantha-ban!
Nightfall is "Specifically designed to appeal to RPGers." Factions had a significant focus on PvP, so Nightfall will have a significant focus on PvE. That said, there will be a new PvP game mechanic that will blow the socks off PvPers
Nade mind1.
Guild Wars CORPG, MMORPG-hez semmi köze csak tévesen hívják annak.
Amúgy tényleg elég gyorsan ellehet érni a lvl 20-at, pláne Factions-ben.
GW: Dor Von Hun [HD]
Középpontban a WOW és a GW. Egy kis gyöngyszem a cikkbõl:
"A WoWban nagy szerepe van a fegyvereknek és a páncélzatunknak is, míg a Guild Warsban kb. „informatív” jelleggel viselnek ruhát a karakterek, mert már a játék elején meg lehet szerezni a legerõsebb páncélt és akár egy nap alatt is elérhetjük a maximális 20. szintet, ahonnan már igazán csak az számít, hogy milyen varázslat összeállításunk van, amitõl egy kicsit ellaposodik a játék RPG része."
Nekem kb. egy-másfél hónapja van meg a játék és 16. szintû vagyok. Talán ha napi 25 órát GW-znék, meglenne egy nap alatt is a lvl 20?
De az is tetszik, hogy a GUILD WARS cím után - ahol ugyebár a GW-rõl kellene írni - továbbra is a WOW nagyszerûsége kerül ecsetelésre (na jó, néha a GW is)...
Ezzel nem flame-et akarok a wow és gw rajongók között!
gamertag: kenobita
nekem olyan is volt, hogy connectingnél megállt, és az segitett, hogy kilép után elinditottam egy másik netet használó progit, majd újra a gw-t. De ez gondolom routerprobléma lehetett, router elött nem csinált ilyet.
Nekem is ezt volt a baj, amikor most hazajöttem! Nekem az a megoldás vált be, hogy letöröltem a játékot, és újra telepítettem! <#nezze>#nezze> <#falbav>#falbav>
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
やられたらやり返す。倍返しだ!
Valamit nagyon elnéztél 😊
Inkább guildwars.hu-n nézd meg, mi is a mondat igazi fordítása 😉
Utasításkövetés? Már várom az esetleges érdekes jeleneteket és hibákat, amiket elõre nem láttak 😊
GW: Dor Von Hun [HD]
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Customizable Heroes (party NPCs) that level up with the player, follow player instructions in combat, and use armor, weapons, and skills of the player’s choice.
• A new game type, Hero vs. Hero Battles will allow a single player to participate in PvP with hero NPCs.
• Two new professions: The Dervish, a scythe-wielding holy warrior and The Paragon, the guardian angels of the Elonian people.
• 4 new guild halls.
• 300 new skills.
• 250 Quests, 55 explorable areas, 20 new Story Missions, and three new Challenge Missions.
Szal nagyobb lesz, mint Cantha, kisebb, mint Tyria...és a story részlete:
Outcastok leidéznek egy istent, aki sötétséget hoz Elonára.
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>Nem akarom, h sötét legyen a játék! Pre-Searing-et akarok!!!