Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Nefürgyé le!
még csak 6 éves de a teste mint egy 8 évesé😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Nefürgyé le!
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
ha szakítok a barátnõmmel járunk?<#love11>#love11>
abból mire lehet következtetni h mindig a legkisebbre állítom a magasságot?
<#banplz>#banplz>
Szerintem egy jó ideig hanyagolni fogják, majd amikor már nem tudnak új dolgot kitalálni, akkor a régi fejezetekhez lehet hogy hozzányúlnak megint.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
azt a bizonyos nevet ide inkáb nem irom be de aki szokott játszani velem az ugy is tudja xD
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
"Csaj karid van. Buzi-e vagy?"<#nyes>#nyes>
Nefürgyé le!
De ha elõre tudom hogy közelharcban fog csapkodni, akkor csókát. Papok és varázsló férfiak nemnéznek ki jól szoknyában.
D1 -> Íjászcsaj
SWG -> Puskáscsaj
WoW -> Íjászcsaj
D2 -> Íjászcsaj
Akkor buzi vagyok? <#rinya>#rinya>
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
- harcosnak vicces (vézna karjaival cipel egy 20 kilós kalapácsot)
- nehéz "azonosulni" vele, mivel nemtom milyen csajnak lenni és nem is érdekel 😊
- nameg nem szeretném ha nõi néven szólítgatnának a GW-s haverok..
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Amúgy bizakodóvá tettek ezek a szép elonian képek. Meg az új classok is jól hangzanak azért.
Kata, amit reagáltál Jason-re, az rossz, mert a szent harcos a Dervish és a dárdás a Paragon.
[/cserf][/fülünyúl]
A Dervish-böl köszönöm nem kérek van már egy warriorom, nem kell több melee kari 😊
A Paragon sztem is másodlagos kasztnak lesz jó, de ez nem keltette fel az érdeklõdésemet !
Igazán Druidát vártam a Nightfall-ban, majd a pvp hétvége után eldõl minden, de nagyon nem hajlok uj kari inditásra !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
mindegy ne menjünk ebbe bele, ezt csak ugy mellesleg emlitettem meg 😛
más:
ez a dervish ez nekem ugy tünik mintha valami W/Mo/A lenne ezek képességeinek a kombinálásával... ha ez igy van akkor ugyanakkora szopás lesz PvEben mint az assa... remélem azért megoldják hogy ne legyen olyan papir mint az assassin mert akkor ettöl is el fogják venni a kedvem PvE területeken.
paragon meg engem arra emlékeztet amit anno factions prewiew hétvégén csináltam Ally Battlén mikor még egybe volt a 12 ember. shoutos warrior retreattel meg hasonlo területre és egész partyra hato shoutokkal. az abban a környezetben igen ütös volt de nem tudom a Deepen és Urgozon kivül lesz-e vmi uj hely ahol télleg érdemes lesz ekkora tömegre ordibálni. merthogy 12 emberbe még befért egy ilyen de 8ba már semmiképpen sem fér bele. szvsz. szoval a paragon az egyenlöre rendkivül hiányos infok alapján nekem ideális másodlagos kasztnak tünik mondjuk egy ritu spirit sapmmernek aki menet közben ordibálhat a warriorokra... de majd meglátjuk...
Nefürgyé le!