Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ezt most találtam, eddig fel sem tünt. Magyar-e vagy?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
jaja...

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Hát...

😄

[/cserf][/fülünyúl]

Lazarus
Én is az vagyok ha ez megnyugtat -_-
Kata
Nem a boyfriend dolog, az annyi van amennyit akarok 😄, szal nem vettem magamra, hanem a noob-ozás nem tecc.

[/cserf][/fülünyúl]

Lazarus
#15226 !
Kata
Ez kicsit erõs volt...

[/cserf][/fülünyúl]

Krezga
És az egészben az a poén, hogy a valóságban a családomon kívül is mindenki így hív(nem a GW miatt😄)
Lazarus
Get a boyfriend noob
Kata
Igen, és Bélának híják. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Mér, azzal szoktál játszani?<#nyes>

Nefürgyé le!

Kata
Akkor jó. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

észrevettem, a kérdés sem volt az a full komoly.

még csak 6 éves de a teste mint egy 8 évesé😊
Győri Devi
Krezga ez már csak igy van... 😊 Mondjuk Carlost is Lindinek hivjuk az elsö karija után 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Kata
Vedd észre, hogy hülyéskedünk.

[/cserf][/fülünyúl]

alacsony/kicsi, nem nemileg éretlen karakterek.
Szerintem nem pedofil, csak kicsit "türelmetlen" <#mf1><#mf2><#vigyor1><#eplus2><#vigyor1><#mf2><#mf1>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Kata
Tényleg. És mi van, ha én meg férfi karakterrel játszanék?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Azt, hogy pedofil is vagy. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Hm, talán arra, hogy kis ember nagy bottal jár? Ja, hogy csajok..hááát akkor meg vmi másra<#nyes>

Nefürgyé le!

spatz
<#smile><#taps><#eljen>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Faki
Arra hogy szeretsz babázni <#vigyor>

nekem is csak csaj karijaim vannak<#rinya>

ha szakítok a barátnõmmel járunk?<#love11>

abból mire lehet következtetni h mindig a legkisebbre állítom a magasságot?
<#banplz>
winona

a Diablóban még voltak ffi karijaim, de a GW-ben olyan szépek a csajok 😉
Már "Nightfall elõtt" van 😊
Szerintem egy jó ideig hanyagolni fogják, majd amikor már nem tudnak új dolgot kitalálni, akkor a régi fejezetekhez lehet hogy hozzányúlnak megint.

Az elsõ két pve karim pasi. Iszonyú bénán néznek ki, már bánom hogy nem csajt indítottam. Az újak mind csajok. Remélem Anet megcsinálja egyszer a meglévõ karik újradesignolását, factions elõtt igérték.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

R34N
hát... engem már jo régota mindenki Glissának szolit 😄 elöször még idegesitett de már hozzászoktam... még csak nem is volt soha férfi karakter az accountomon kivéve ha PvPre csináltam mesmert. mert annak mindig egyéni neve van és mindig darabolos gyilkosos mosolygos prophecies fejet választom neki 😛
azt a bizonyos nevet ide inkáb nem irom be de aki szokott játszani velem az ugy is tudja xD

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Jeeee, új topic címet is adhatnánk:

"Csaj karid van. Buzi-e vagy?"<#nyes>

Nefürgyé le!

Lazarus
Én ha tehetem csaj karit indítok, sokkal jobban néznek ki 😊
De ha elõre tudom hogy közelharcban fog csapkodni, akkor csókát. Papok és varázsló férfiak nemnéznek ki jól szoknyában.

D1 -> Íjászcsaj
SWG -> Puskáscsaj
WoW -> Íjászcsaj
D2 -> Íjászcsaj

Akkor buzi vagyok? <#rinya>
Lassito helyett persze gyorsito. (dealing movement and cold damage)

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Az attribok alapjan a Devish inkabb W/E lesz, lassito air magickel (bocs, prayers) meg az armoros earth-el.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Carlos
Jé szia Krezga!

Þór vígi þessi rúnar

Krezga
Én elõször egy férfi harcost kezdtem, õ megkapta a Krezga nevet, azóta csak nõi karaktereket csinálok, de már mindenki krezgának szólít, tök mindegy milyen karival vagyok.😊
Nem, mert én is azzal kezdtem!!! Elösször újra inditottam mindent. Utána továbbra is csak connecting! Majd ezután töltöttem újra a játékot, azóta teljesen jóó😊

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

már a bétán is volt asszem

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

SZEG007
én ismerek kivételt😊

Faki
Nekem csak 3 bajom van a nõi karikkal:
- harcosnak vicces (vézna karjaival cipel egy 20 kilós kalapácsot)
- nehéz "azonosulni" vele, mivel nemtom milyen csajnak lenni és nem is érdekel 😊
- nameg nem szeretném ha nõi néven szólítgatnának a GW-s haverok..

R34N
ezzel 100%-osan egyetértek ^^

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Szerintem egy formás nõi poligonos popót semmivel sem jobb bámulni mint egy ffi karit. Lehet velem van a baj (a tomb raider-t se értettem soha 😄)

Amúgy bizakodóvá tettek ezek a szép elonian képek. Meg az új classok is jól hangzanak azért.

Elona a földrész neve, az EBGames-en lévõ leírásban volt benne, de mostanra leszedték (biztos a túl sok infó miatt), de én ügyes voltam és magyar hírek közt megtalálod a dõlt betûs szöveget, ott utal rá.

Kata, amit reagáltál Jason-re, az rossz, mert a szent harcos a Dervish és a dárdás a Paragon.

Kata
Egyébként arról volt szó, hogy a neten régebben mutattak egy cikket, amiben arról írt a kedves szerzõ, hogy a szerepjátékokban, köztük az online rpg-kben is látens homoszexualitásra utal, ha valaki nõi karaktert játszik férfi létére. Nos ezt vette magára a kollega, mikor hülyéskedtünk a chaten, és elmeséltem. Egyébként meg hülyeségnek tartom én is, mert a GW-ben nem igazán van szerepjáték, azaz konkrétan nem játssza el senki a nõ szerepét, mint ahogy ez egy igazi szerepjátékban elõfordulhatna. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Ugyan már! A nõi kari épphogy az érettség jele. Mutatja, hogy szivesebben bámulod órákon keresztül egy nöi harcos formás popóját, mint egy vállas férfiét <#finom>

Kata
Nem szeretem, ha ferdítenek. Nem volt tisztán neked címezve, bocsi.

[/cserf][/fülünyúl]

PanzerWolf
Szépek az új tájak szerintem is!Kíváncsi leszek rá nagyon!Amúgy mai napig nekem is a kedvencem a szép,gyönyörû Ascalon!!!Egyik helyszin se multa eddig fölül!Bár vannak szépek az igaz!

Tombi
Részemrõl nem inditok karit az ujakból !
A Dervish-böl köszönöm nem kérek van már egy warriorom, nem kell több melee kari 😊
A Paragon sztem is másodlagos kasztnak lesz jó, de ez nem keltette fel az érdeklõdésemet !
Igazán Druidát vártam a Nightfall-ban, majd a pvp hétvége után eldõl minden, de nagyon nem hajlok uj kari inditásra !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

R34N
mondd el pls te hogy nem veszel fel vmit amit tisztán neked cimeznek? 😛
mindegy ne menjünk ebbe bele, ezt csak ugy mellesleg emlitettem meg 😛

Kata
Csak magadra vettél egy poént, az meg nem az én készülékem hibája. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

R34N
én azért anno megkaptam töled hogy látens b*zi vagyok amiért csak nöi karaktereket csinálok 😄

más:

ez a dervish ez nekem ugy tünik mintha valami W/Mo/A lenne ezek képességeinek a kombinálásával... ha ez igy van akkor ugyanakkora szopás lesz PvEben mint az assa... remélem azért megoldják hogy ne legyen olyan papir mint az assassin mert akkor ettöl is el fogják venni a kedvem PvE területeken.

paragon meg engem arra emlékeztet amit anno factions prewiew hétvégén csináltam Ally Battlén mikor még egybe volt a 12 ember. shoutos warrior retreattel meg hasonlo területre és egész partyra hato shoutokkal. az abban a környezetben igen ütös volt de nem tudom a Deepen és Urgozon kivül lesz-e vmi uj hely ahol télleg érdemes lesz ekkora tömegre ordibálni. merthogy 12 emberbe még befért egy ilyen de 8ba már semmiképpen sem fér bele. szvsz. szoval a paragon az egyenlöre rendkivül hiányos infok alapján nekem ideális másodlagos kasztnak tünik mondjuk egy ritu spirit sapmmernek aki menet közben ordibálhat a warriorokra... de majd meglátjuk...

Krezga
Nyami-nyami, kicsit darkos talán😊 Remélem hamarosan újabb képek is napvilágot látnak😊
ááááááá nem<#nyes>

Nefürgyé le!