Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Virág ami stimmel!A vezetékneve nem.Kaptok ha szemtelenkedtek ám!<#nyes>#nyes>
Hozom a monkom aztán pusztítok vele.<#vigyor5>#vigyor5>
Hozom a monkom aztán pusztítok vele.<#vigyor5>#vigyor5>
"Az ati 9550 3-4 hétig birta de utána jött ez a probléma légyszives segítsetek."
Lehet h vmi új driver vagy directx zavar be?
Vagy csak a játék kergült meg. (gw reinstall)
Vagy a windows. (windows reinstall) <- ha rosszul is fel tudja magát installálni (fel tudja 😊), akkor nem kizárt h hülye is lehet egy idõ után.
Vagy hardverhiba.
Vagy ezrféle más variáció 😊 ha a helyedben lennék, ebben a sorendben járnék utána.
Lehet h vmi új driver vagy directx zavar be?
Vagy csak a játék kergült meg. (gw reinstall)
Vagy a windows. (windows reinstall) <- ha rosszul is fel tudja magát installálni (fel tudja 😊), akkor nem kizárt h hülye is lehet egy idõ után.
Vagy hardverhiba.
Vagy ezrféle más variáció 😊 ha a helyedben lennék, ebben a sorendben járnék utána.
akkor szenvedj vele meg is érdemled, formázd már meg és imádkozz hogy utána jó legyen a gém (több mint valószínû)...
mennyi ideje van fenn a mostani? mi van fenn, xp?
mennyi ideje van fenn a mostani? mi van fenn, xp?
amin most van, azon mennyi helyed van még? egyik haveromnak azért akadt ki tiédhez hasonlóan, mert nem volt több helye...
Rank 14: Balthazar's Hero, 60.000 fame ^^
forrás: gw.gamewikis.org
forrás: gw.gamewikis.org
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
neekm mind1 csak azzal ugy könnyebb lenne nem?
esetleg ha átraknám a másik vinyomra az segíthet?
Én inkább kezdeném táppal/3d karival, nem is a win reinstall a gáz, hanem a progik, amik utána kellenek még... nem 5 perc felrakni és beállitani öket. a gyalulósabbja esetleg lementi ezt az állapotot és ha gáz van, ezt teszi vissza, de én inkább nem cseszem el a win-emet.
Én melegedésre tippeltem volna. Bár 1-2 perc... hogy 1-2 perc, birja fél órát és aztán 1-2 perceket? Vagy inditás után azonnal gw-zel, akkor is csak 1-2 percig? Kiir bármit? Ha ekkor ctrl+alt+del nyomsz, mit reagál rá?
Vincsesztermüvelet történik még ezután? A teljes rendszer leáll? Esetleg lehetne memóriahiba vagy ilyesmi, ami csak nagyobb használatnál jön elö, ezt mondjuk más nagy hardverigényü dolgokkal is kipróbálhatod. Esetleg egy dxdiagot vagy directx reinstallt is csinálhatsz, hátha segit valamit.
Én melegedésre tippeltem volna. Bár 1-2 perc... hogy 1-2 perc, birja fél órát és aztán 1-2 perceket? Vagy inditás után azonnal gw-zel, akkor is csak 1-2 percig? Kiir bármit? Ha ekkor ctrl+alt+del nyomsz, mit reagál rá?
Vincsesztermüvelet történik még ezután? A teljes rendszer leáll? Esetleg lehetne memóriahiba vagy ilyesmi, ami csak nagyobb használatnál jön elö, ezt mondjuk más nagy hardverigényü dolgokkal is kipróbálhatod. Esetleg egy dxdiagot vagy directx reinstallt is csinálhatsz, hátha segit valamit.
ez nem igazság, ellopták az elék fejkövét 😞 remélem azért csinálnak új skint vagy mérges leszek <#ejnye1>#ejnye1>
lol lehet nem kellett volna se új táp se új hardver, nem megmondtam anno hogy új vindózzal kezd? aztán jöhet a hardver hent... írd ki gw könyvtárat meg ami kell azt format c:\
éss hogy elége egy sima hogy nem törlök le semmit vagy mindent töröljek?
ujrakéne tenni?
nem lett ujj windoz
nvidia? 😊vagy valami rosszul van összeszerelve... új windóz lett? alaplap, bios reset? proci mennyire melegszik?
Helló! Azt szereteném moondani hogy a képernyöm kikapcsol 1-2 perc után a Gw nél más játéknál nem cisnálja ezt. A Tápot lecseréltem de ugy sem müködik a Videokarit kicseréltem tesztre de a másikkal se müködött most egy 9550 van a gépemben de nem tudom mi a probléma ha valaki tud segíteni legyen szives segítsen. Az ati 9550 3-4 hétig birta de utána jött ez a probléma légyszives segítsetek.
Angol Google-nél a Language Tools alatt van fordító 😊
Az a baj hogy elég kezdetleges kóreai, japán szinten (béta).
Az a baj hogy elég kezdetleges kóreai, japán szinten (béta).
igen a fordítással nekem is gondjaim vannak, de én meg se próbálom fordítani õket ^^ ezt látom kb:
??????? ??? ???????? ?? ?????????? ???
még nem raktam fel a nyelvi csomagot 😛P
egyébként most jut eszembe, hogy a paragon pajzsához milyen attrib kell majd?... errõl sehol nem olvastam
??????? ??? ???????? ?? ?????????? ???
még nem raktam fel a nyelvi csomagot 😛P
egyébként most jut eszembe, hogy a paragon pajzsához milyen attrib kell majd?... errõl sehol nem olvastam
Azért lassan eljuthatnának oda, hogy angol oldalon is rakhatnának ki infókat, nem mintha kóreaival bajom lenne, de annak a fordítása hát elég értelmetlenül néz ki, jó ha valamit kitalálok belõle 😊
Pemack, az Paragon kõ, az már más dolog, hogy ugyanolyan a két kaszt kinézete 😊
Pemack, az Paragon kõ, az már más dolog, hogy ugyanolyan a két kaszt kinézete 😊
és mit keres a paragon fején egy ele kõ?
Hmmm...itt látszik egy paragon lándzsa és pajzs! 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Vagy Pengekövi Virág? <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>
(sorry...) 😊
(sorry...) 😊
gamertag: kenobita
Virág Bladestone?
Hmmm...Kicsit amerikai név egy magyar lánynak, de lehet, hogy vannak amerikai rokonok.
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Hmmm...Kicsit amerikai név egy magyar lánynak, de lehet, hogy vannak amerikai rokonok.
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
Igen, akkor lesz Divine Aurád.
Az se helyes, hogy Prophecies-ben nem 75 képessége van minden kasztnak, ez van.
Az se helyes, hogy Prophecies-ben nem 75 képessége van minden kasztnak, ez van.
Másik kérdésem:
Úgy számoltam, h míg mesmernek 24, a harcosnak 26, többinek 25 elite skillje van. Ez helyes?
Úgy számoltam, h míg mesmernek 24, a harcosnak 26, többinek 25 elite skillje van. Ez helyes?
Srákok, ha rendelek külföldrõl egy Prophecies CE-t, akkor a mostani accomra rá tom rakni a glowing hand-et?
pff hülye ez a anet bemutatás képen bemutaták hol fog elhelyezkedni ? 😄
Szép volt, jó volt, marhára érdemes volt berakni az online shop-ot, hogy most kiszedték. Remélem aukciós házzal nem játsszák el ugyanezt, inkább amíg nem jó, addig ne is rakják be.
Tudatos kisebbségi komplexus...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A pvp hétvégén csak férfi paragonnal és nõi dervish-sel lehet majd menni.
GWO-nak megnõtt a nézettsége kicsit😊
És ez még csak egyetlen topic!
GWO-nak megnõtt a nézettsége kicsit😊
És ez még csak egyetlen topic!
Nekem sem
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Nekem se jön be
senkinek nem jön még be, vagy csak sokaknak?
campaign alatt gondolom megveheted a feksünt meg a proph.-t meg majd a nightfall-t.
uprgrades: charslot, <#wave>#wave>
uprgrades: charslot, <#wave>#wave>
hm..kampány..upgades...az a baj, h úgyis megveszek majd mindent, mert nem tom visszafogni magam😛 de nem is akarom<#ravasz1>#ravasz1>
nem tudom ezt is fórumból vadásztam (képet)... szvsz hitelkártya... farmolóknak meg botolóknak nagy örömet szereztek..
jójó persze 1szeri játékosoknak is... pedig aszittem aukciós ház 😞
jójó persze 1szeri játékosoknak is... pedig aszittem aukciós ház 😞
Áááá.... el fog qrvulni a gw is. Ide majd minden xir-xart be fognak tenni egy idõ után jópénzért... Egyébként hogy kell fizetni majd? Kártya? Paypal? Átutalsz egy számlaszámra, és kreditet kapsz érte?
[/cserf][/fülünyúl]
Állitólag csak slotvásár 😞
sztem majd karihely vásárlás online, nem óókcijós ház
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Több mint gyanús😊 Sajna én nem tudtam csatlakozni a shop serverhez...
Nocsak, új update... és mi ez a store benne, csak nem az aukciós ház? 😛
Lol jól elment a téma ,és mit fogtok szolni ha gw-be berakják házasodást 😄D
( ha jól rémlik régen mintha gaile mondta volna ,hogy ez se elképzelhetettlen gw-be 😊
( ha jól rémlik régen mintha gaile mondta volna ,hogy ez se elképzelhetettlen gw-be 😊
Legelsõ meg el van írva, Marika Granitehand.