Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz
Müködik a vásárlási rész, vettem is egy extra karakter slot-ot.<#wink> (8,99usd, mondjuk átszámolja EUR-ba és igy kb. 2500 Ft)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

és akkor a kép:
http://img145.imageshack.us/my.php?image=lameavatarsxw4.jpg
Lame ünnepel 😊1. champion pont!

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

PanzerWolf
Van azért 1 db fehérbõrü egyén is szerencsére.Amúgy szerintem lesznek még fejek,mivel még egy pár hely üres.
Ahogy látom a GW stábjánál valaki rastahaj mániás!Szinte az összes az a Paragonnál!Ami még van vagy kopasz,vagy pedig buzis!A Dervis csajszinál olyan jó hajak vannak!Bár ez mindig így volt sajna.Én viszont nem tudok nõi karaktert indítani.Kivétel olyan,hogy Diablo II assasin...stb.

ntelepitsd ujra a drivereket, amit tudsz. Esetleg a Vezérlöpult - Felügyeleti eszközök - eseménynaplót nézd meg, hátha megtalálod benne, mi a hiba.

spatz
Közben megnéztem a férfi is, sima Shing Jea Armor, biztos nem lettek készen... <#hehe>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Kata
A nõ sima canthai. :-/

[/cserf][/fülünyúl]

spatz

Zaisgen Medallions-t csak a hétvégén lehet gyûjteni?

spatz
Dervish elit:
Avatar of Balthazar: Attack 33% faster, get +40 armor, deal holy damage.
Avatar of Dwayna: Everytime you use a skill you get XX HP and lose 1 hex.
Avatar of Lyssa: +10 max en, everytime you hit someone using a skill you do XX more damage.
Avatar of Melandru: +200 max health, conditions don't affect you/can't get conditions.

spatz
Új item: Zaishen Medallions.
Becserélni lehet:Great Temple of Balthazar.

5 db gyõzelmenként a RA/TA, +1 ha flawless, +5 ha 5 egymás utáni.

30 kapsz:
Creme Brule (Effect: Sugar Rush, Move 25% faster for 10 minutes, assuming it's in town just like the Bean Cakes)
Flask of Firewater (Effect: Alcohol)

50 kapsz:
Shard of Balthazar (Effect: Automatically gain 1,000 faction)

10 Shards of Balthazar kapsz Celestial Sigil.

sziasztok , visszaolvastam picit de nem lattam , hogy szo lett volna a Zaishen Medalokrol amiket minden pvp meccs utan kapsz. Kerdesem lenne , hogy mire lehet bevaltani oket es hol? ( bocs ha mar volt rola szo es en voltam figyelmetlen )

Saint of Underworld N/Me

Szaruman
Vazze, csak ilyen bantunigger lesz? lol😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

paragon még nem tûnik jónak, de mint másodlagos kaszt...
legújabb ranger spike lándzsával<#conf>

Helló! én vok most már hibaüzenetet is ir ki amikor 1-2 perc után indul ujra a gépem de még minig nem tom mit csináljak

Information about this error

You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.

Next steps

We have analyzed your error report and at this time are unable to determine the exact cause of the error. However, Microsoft will continue to analyze this error report to try to determine the specific cause of the error. If we are able to find the cause and correct it, and you encounter the same problem, you will receive an updated response that includes instructions for resolving the problem.

Ezt irja a net erre a hibárade mit csináljak?
spatz

Kata
A #15352 nem neked szólt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

spatz
Sajnos nem volt nagyobb, tudtam hogy meg fogod kérdezni, <#nevetes1>de nem volt fennt....

Kata
Mesmer? <#miaz>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nagyobb kép nem vót? 😛

[/cserf][/fülünyúl]

spatz

Nekem a paragon jobban tetszik, a támogató skillek miatt. 1 glad pontot szereztem úgy, hogy 1D, 2P, 1M. A commander paragon nagyon bejön nekem. : )

BF3: csucsorr

Óóó, mikor lesz már este? Akkor már én is tudnám mien nektek... <#szomoru1>

(Igen Lyana jó lenne...<#gonosz3>)

GW: Dor Von Hun [HD]

EmThor
szerintem dervish szerintem 😊 über kasza báz 😊 dervish jány /sit, szoknyaeffekt rulz 😄 paragon nem rulz :/ lame a dárda... 😞 Lyana jó lenne a visszavonszolnád magad a céhbe ;P

hát, lenyomtam egy random arénát, 2 gladiator pontot szereztünk...2D, én, mint R, és egy csodás monk. 95% flawless lett. Dervishek nagyon szívósak, elitjeik brutálisak. Kíváncsi leszek, mennyit változnak a skilljei megjelenésig.

Atisz
Majd biztos bazi lassan gór vele hogy kompenzálja ezt a sebzést...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
csirkés avatár jobb volt 😛

PanzerWolf
Megadom magam egye fene.Ketten könnyû legyakni egy kis ártatlan monkot.<#sir>
Egyszer mennék majd veletek,hogy hogyan toljátok a gamet.Persze ha lenne kedvetek.Mostanában mondjuk nem nagyon jó mert,lakást újítunk.Szóval állandóan ott vagyok szinte(mindjárt indulok is oda).Jövõhónapba költözünk.Netem se tudom pontosan mikor lesz rendesen.Augusztus közepe vége felé számítok rá de,majd kiderül.
Tetszenek nekem is az új ápdétek LittleBirdY<#crazya>!
Kata ahogy néztem az infót rólad,kb egy idõsek lehetünk.
Mentem kopácsolni.Jó gamét nektek!

A health bar, a casting screen (vagy mi), a halál utáni képernyõ, és a területttöltõ képernyõk új kinézete nekem nagyon bejön. Ja, és VAU, VAU! 😄

BF3: csucsorr

LOÁL!! Ha áll az ember Shing jeában, nincs zene...ha táncra perdül, bejön egy Pre-Searing-es zene!!! Hangulatos!

kaszák max sebzése: 9-41....asszem megõrültem, elkapott a NF láz! bfsfsdkjf..

Majd moderálja vki a hszeim plz😊

OMFG!!!!!!!!!!! ELONAI ELE RUHÁJA!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Rengeteg próbléma jött ezzel az ápdéttel, többek között:
- megint pár hely beragadt
- a harcosok (nõké leginkább) teljesen új textúrát kapott
- leáll a letöltés, és nem indít el semmit...

reméljük hamar orvosolják ezek, fõleg én, mert fõkarim Urgoz Warrenben ragadt<#violent>

Hát, elonai rangercsaj: fejek rondák, a hajak viszont nagyon jók! most hiányolom a fodrászt😛 Csomó postot írtam egymás után...lehet megjátszom a 16.000-ás ték-et^^

^^^^Jó rész vót!

Lila lett a H gombon belüli rész!<#duma>

Erröl a vau vau-ról egyik south par rész jutott eszembe, mikor butters-t beöltöztetik kutyának+egy dobócsillag van a szemébe 😄 (801)

új login screen is lesz, már a városloadokat módosították..

ha magamba beszélek, akkor azt csinálhatok, amit akarok itt, nem?<#beka2>

VAU, VAU!

Updated the list of available PVP character templates to include the templates designed by the Esoteric Warriors guild.
* Added key bindings for the following game functions: Drop Item, Follow, Suppress Action, Zoom In, and Zoom Out.
* Modified cinematics so that minions no longer decay and mission time no longer elapses while cinematics are playing.
* Updated the Trade dialog to reduce the likelihood of a common scam. The Trade dialog now displays a message whenever the trade offer is modified.
* Added a secondary profession changer to the Great Temple of Balthazar.
* Added a Championship Trophy to the Great Temple of Balthazar.
* Moved the positions of the Xunlai Agents in the Great Temple of Balthazar.
* Updated the appearance of the Guild roster. Invitations are now issued from within the invitee and guest lists, and the number of online and total members is displayed for each guild rank.
* Updated the appearance of the Options dialog. Option settings are now divided into tabbed categories.
* Updated the art used for Health bars.
* Added a new effect that desaturates screen colors when your character is dead.

SKILL UPDATES

* Arcane Mimicry: added a restriction so that it cannot be used on Elite Dervish Form skills.
* Consume Soul: updated to match its description. The caster must target and touch a Spirit.

TEMPORARY SKILL BALANCE CHANGES

The following skill balance changes will be in effect only during the Nightfall PvP preview event:

* Balthazar's Aura: reduced duration to 8 seconds.
* Divine Boon: increased recharge time to 10 seconds.
* Zealot's Fire: increased recharge time to 45 seconds.
* Increased earshot range to the radius of the Danger Zone (the inner white circle on the mini-map radar).

Ebbõl ami érdekes for me: új trade-menü, optionsbeállítás, health-bár skin, halál utáni képernyõ...

1400 file😊))))

a pvp-s cucc most lesz hajnali 2tõl, vagy megint 7GMT?

akkor segítek Katának, és choking gas-zal minden spellezésedet interruptolom😛

Kata
Ha az is megszakad idézés közben valamilyen teljesen véletlen oknál fogva, akkor mi van? Ne adj isten az újratöltõdési ideje is megnõ 1-2 perccel? <#miaz>

[/cserf][/fülünyúl]

PanzerWolf
Nekem meg van olyan elitem,hogy Spell Breaker.<#nyes>Így már nem fog menni egy ideig!Addig meg végetek!<#hehe>

Sribe 8
Azt írja, pár napon belül új guild emblémák érkeznek.

Kata
Nem gond, mesmerem van, megszakítgatom, oszt lazán nem tud gyógyítani rajtunk alattomos módon. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

PanzerWolf
Így van!<#nyes>

EmThor
ha minket halálra gyógyít... 😄

Kata
miért?

[/cserf][/fülünyúl]